nafise05
عضو جدید
سلام و خوش آمدیدسلام به دوستان خانم ها و آقایون من توی سوالای 18 تا 31 ازمون نظام سال 83 بهمن ماه مشکل دارم و از این تیپ سوالا تا حالا حل نرکدم و نمی دونم چجوری باید شروع کرد از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند
لطفا جزئی تر بگید کجاشو مشکل دارید، چون 18 تا 31 که خیلی میشه همه اشو این جا بنویسیم، حتما شما هم یه جاهاییشو مشکل دارید
مثلا سوال 18 رو در نظر بگیرید:
گفته کل بارها 8 ساعت، 50 درصد بارها 16 ساعت باقی مانده از 24 ساعت، ضریب همزمانی یک یعنی همه بار رو باید در نظر بگیریم، و هر ترانس به تنهایی باید بتونه همه بارها رو تغذیه کنه: پس کل بارمون که طبق شکل 4*280 هستش با ضریب توان 0.8 در نظر میگیریم، قدرت ظاهریش P*Cos(pi)=S ، میشه 1400، این قدرت ظاهری ترانس توی 8 ساعت بار سنگینه، 16 ساعت باقیمانده بار نصف میشه که یعنی 700 کیلو ولت آمپر، حالا این دوعدد رو باید ضریب کاهش قدرت ترانس رو توشون تاثیر بدیم، توی جدول ستون 8h Heavy Load , Remaining 16h light loadکه بالاش نوشته Medium Period رو پیدا می کنیم و توی ردیف هم دما رو که 40 درجه است، این طوری تو تا ضریب بدست می آید که برای 8ساعت بار سنگین 88 و برای 16ساعت بار سبک 57 هستش، این اعداد رو باید به صورت درصد در نظر بگیریم و مقدار قدرت ظاهری که توی مرحله قبل بدست آورده بودیم رو بر اونها تقسیم کنیم، پس یکی میشه S(heavy Load)= 1400/0.88= 1590 KVA و اون یکی میشه S(light Load)= 700/0.57=1228 KVA، حالا از این دو مقداری که بدست اومده عدد بزرگتر میشه حداقل قدرت ظاهری ترانس مورد نظر یعنی 1590؛ با توجه به مقادیر استاندارد ظرفیت ترانس 1600 انتخاب میشه
اگه مشکلی بود بفرمایید
هر سوال دیگه مشکل داشتید به صورت جزیی بفرمایید که من یا دوستان راحتتر بتونیم جواب بدیم