سلام به همه دوستان
مطالبی که در ادامه گذاشتم رو از سایت های مختلفی جمع کردم و بدون تغییر با نام نویسنده متن هستند امیدوارم کمک کنه.امیدتون به خدا باشه انشا الله قبول میشد فقط تو مصاحبه گیج بازی در نیارید!!!!
راحل آزمون استخدامی شرکت گاز سال 1390
سلام به همه دوستان
من مهندسی مکانیک سیالات خوندم و تو آزمون شرکت گاز سال 1390 قبول شدم و همه مراحل رو پشت سر گذاشتم. مراحل آزمون و کلا جذب به این صورت بود که بعد از قبول شدن تو آزمون کتبی ما رو برای شرکت در آزمون روانشناختی و تست هوش دعوت کردن.
1-آزمون روانشناختی و تست هوش شامل دو سری سوال بود. یکی سوالات تست هوش که چهار گزینه ای بود و سوالاتی بودن که تو کتابهای تست هوش و استخدامی هم هست.
آزمون روانشناختی هم یه سری سوال بود که پاسخ دادن به همشون اجباری بود. به این معنی با جواب دادن به این سوالها شخصیت شما مورد ارزیابی قرار میگیره و هیچ نمره منفی هم در کار نبود. و بعضی از سوالها هم 6گزینه ای بودن و ما مجاز بودیم تا 4 گزینه را به عنوان جواب پر کنیم.
تو این آزمون هیچ مردودی در کار نبود به این معنی که این آزمون درصدی از نمره مصاحبه رو شامل میشد.
بعد از این آزمون تاریخی برای مصاحبه فنی و تخصصی برگزار شد.
2- تو مصاحبه فنی و تخصصی بعد از کنترل مدارک به اتاقی میرفتیم که یک تیم 4نفره حضور داشتن و شامل یه نفر روانشناس بود و سه نفر دیگه که سوالهای تخصصی می پرسیدن.
تو سوالهای تخصصی از پروژه ما سوال کردن. اینکه اسمش چی بوده و توضیحی کلی دربارش دادیم. بعد از همون پروژه سوالاتی پرسیدن که یه مقدار وارد جزئیات پروژه میشد.
بعد از اون یه سری سوالات درسی، درباره درسهایی که تو دانشگاه پاس کردیم سوال شد و مفاهیم کلی سوال شد. مثلا برای ما سوال میشد کاویتاسیون چیه؟
بعد از اون سوال شد که چه استاندارهایی رو میشناسید(مربوط به رشته)؟ که برای ما میشد جواب داد: Asme, nfpa, ips و ...
بعد سوال شد که تا حالا روی چه پروژه های تحقیقاتی یه چیزی مثل این کار کردید.
بعد یه نفر می گفت که درباره پروژه ای که داشتی یک دقیقه به انگلیسی صحبت کن. و سوالاتی رو هم به انگلیسی می پرسید که برای ما این سوالات خیلی ساده بود. اونجا کسانی بودن که از عهده همین سوالات هم بر نمی اومدن. توصیه میکنم زبان خودتون رو قبل شروع آزمون کمی تقویت کنید. چیزای خیلی ابتدایی و کلماتی درباره رشته و تخصصی رو یاد بگیرید.
در آخر هم دکتر روانشناس می پرسید خودتون رو در چند کلمه توصیف کنید. چند خصلت مثبت و چند خصلت منفی خوتون رو نام ببرید.
بعد از اون باید منتظر می موندیم تا بهمون خبر بدن آیا جمعا قبول شدیم یا نه و به طب صنعتی دعوت شدیم.
3- تو طب صنعتی هم آزمایش خون، ادرار، اعتیاد، اسپیرومتری(تست تنفس)، عکس رادیولوژی از قفسه سینه، نوار قلب، شنوایی سنجی ، بینایی سنجی و معاینات بالینی از شما گرفته شد.
بد نیست عرض کنم که تو معاینات بالینی شما باید بطور کامل لخت بشید و ب ی ض ه های شما برای عدم داشتن باد فتخ چک میشه.
بعد همه این مراحل نوبت به تحقیقات محلی میرسه به این صورت که شما نام و آدرس چند نفر از معتمدین محل رو در فرمی که در اختیارتون گذاشته میشه (روز مصاحبه) قید میکنید و هسته گزینش شرکت مربوطه از همون اشخاص تحقیقاتی بعمل میارن و سوالاتی مثل اینکه آیا اهل مشروب هست اهل دختربازی هست اهل مسجد هست یا نه؟ (نتیجه این مرحله برای من هنوز مشخص نشده که بدونم کیفیت جواب دادن اون افراد چه تاثیری در قبل شدن من داشته.)
بدینوسیله از ساده نویسی متن پوزش میخوام و خواهش میکنم که این اطلاعات رو در اختیار همه کسانی که در این مورد سوالی براشون پیش اومده قرار بدین تا از سردرگمی دربیان و برای همه آرزوی موفقیت دارم.
در پایان لطفا دکمه تشکر را بفشارید با تشکر!!