آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dokhtar 68

عضو جدید
خواهش میکنم.....اخرای آذر معلوم میشه....از آموزشگاههای کنکور میتونی گیر بیاری;)
مرسی مرسییییی یه دنیا.:cry: اگر نتونستم پیدا کنم بازم ازت کمک میخوام. چون دقیقا نفهمیدم.
وای خدای من چقدر فرصتم کمه...
راستی اسم یه کتابی که آرشیو سوالات کنکور ارشد دولتی رو همراه پاسخنامه هاشون داشته باشه نمیشناسین؟اینترنتی نمیخواستم کتاب باشه راحت ترم. اینترنت وقت گیره. کتاب باشه همیشه همرامه بهتره. مثلا سوالات کنکور 90و 89 و... رو به ترتیب همراه با پاسخننامه داشته باشه.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها الان واس خوندن منابع اصلی دیره؟؟؟ فنی رو تا یه جاهایی خوندم (تاسیسات، تنظیم شرایط و سازه)
.
یه سوال... اسکیسو بذارم واس بعد آزمون تستی به نظرتون می رسم تا مرداد؟؟؟:redface:

dokhtar 68

عضو جدید
بچه ها الان واس خوندن منابع اصلی دیره؟؟؟ فنی رو تا یه جاهایی خوندم (تاسیسات، تنظیم شرایط و سازه)
.
یه سوال... اسکیسو بذارم واس بعد آزمون تستی به نظرتون می رسم تا مرداد؟؟؟:redface:
یه نگاه به منو امسال من که هیچ چی هنوز نخوندیم بنداز میبینی که باز شما خیلی از ما جلوتری. خوش به حالت.
یه چیزی ازمون اسکیس مرداد که نیست تیر ماه باید باشه. البته اگر مجاز بشیم انشالا.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نگاه به منو امسال من که هیچ چی هنوز نخوندیم بنداز میبینی که باز شما خیلی از ما جلوتری. خوش به حالت.
یه چیزی ازمون اسکیس مرداد که نیست تیر ماه باید باشه. البته اگر مجاز بشیم انشالا.

من الان حدود سه هفته س شروع کردم ولی انقدر از این شاخه به اون شاخه پریدم و برنامه مو هی عوض کردم و هی وسطش پایان نامه کار کردم انگار هیچی نخوندم:cry:
از فردا برنامه جدیدمو میخوام شروع کنم.
خیلی دپرس شدم!

dokhtar 68

عضو جدید
من الان حدود سه هفته س شروع کردم ولی انقدر از این شاخه به اون شاخه پریدم و برنامه مو هی عوض کردم و هی وسطش پایان نامه کار کردم انگار هیچی نخوندم:cry:
خیلی دپرس شدم!
بشین یه هو پایان نامه اتو تموم کنو بعدش با خیال راحت بشین درس بخون. اینطوری عذاب میکشی که. منم قصد دارم دیگه تمومش کنم. تا آخر مهر تمومه اگر خدا بخواد و از آبان با دل درست میشینم به خوندن. خدا بزرگه. انشالا میرسیم. وایییییییییییییییییییی چقدر استرس بزرگیه....

dokhtar 68

عضو جدید
ببین هر چی بیشتر بخونی شانست می ره بالا ... تو استاتیک اکثر سوالا حالت تئوریک و حفظی دارن شاید 4-5 تا (البته قطعی نیستا!!!) از سوالا حلی باشه ... که اونا هم از نظر حلی نسبتا اسونن ....
من می گم اگه قرار باشه قبول بشی باید اون چیزایی که اکثرا می تونن جواب بدن رو جواب بدی ! و حتی در مواردی ببینی نقطه قوتت توی کدوم مباحثه و در کدوم درسا می تونی ازبا تلاشت و ممارستت و صد البته استعدادت استفاده کنی تا از اکثریت بزنی جلو !!!
حالا این جلو زدن می تونه توی هر درسی باشه ولی بقیه درسا رو باید حداقل در حده بقیه بچه ها باشی و حداقل درصدی که می تونی بیاری رو از دست ندی !!!

الان اگه کتاب گلابچی : سازه در معماری و درک رفتار رو یه نگاه بندازی می بینی سالای قبل از این دو کتاب عینا سوال اومده .... از شکل و نمونه موردی بگیر تا جا خالی از جمله های کتاب !

بهترین پیشنهادی که می تونم بهت بکنم اینه که قبل از شروع به خوندن کتابها سوالات کنکور سالهای قبل را دانلود کن و یه 2 ساعت از یه روزت رو اختصاص بده به زدن تست های کنکور سالهای قبل !!!
توجه کن که این کار رو نمی کنی که ببینی درصدت چند می شه و ... این کار صرفا برای اشناییت با سوالای کنکور هست !!!

یه مزیت دیگه هم داره ... وقتی بعد از این کار شروع به خوندن کتابا می کنی ... چون یه پیش زمینه ذهنی از سوالا داری ... وقتی به خطی می رسی که ازش سوال اومده بود ناخوداگاه روی اون موضوع زوم می کنی و تمرکزت می ره بالا و بالای 90 % اون مطلب تو ذهنت حک می شه تا روز امتحان !!!(تجربه شخصی خودم بود این یکی !)

دیگه همین !!!

اهان فقط یه نکته بگم : ... جزوه و .... خیلی خوبن حتما پیدا کن ... ولی !!! فقط برای مرور !!! یعنی اصلا نگذار جزوه جای گزین کتاب های منبع بشن !!!

امیدوارم موفق باشی
وای جرفات محشر بودن. خصوصا اینکه گفتی اول سوالاتو بخونیم بعدا کتاب. خوشم اومد بی نهایت . و درکش کردم. خیلی خوبه حرفت. چون من که هنوز فرصت خوندن ندارم ولی نت زیاد میام میتونم یه سری به سوالات بزنم و یه چیزی دستم بیاد و به قول خودت روی اونا بعدا زوم کنم. حرفت عالی بود. ;)

rasoulll

عضو جدید
سلام بچه ها من میخوام امسال کنکور ارشد بدم. میدونم شاید به حرفهام و سوالهام توی تاپیک جواب داده شده باشه ولی اینقدر مطالب زیادن و توی تالار امیدوارم این مطالب یه دسته بندی یا آرشیو بشن که بشه یک نفر که میخواد جوابشو بگیره نخواد شاید ساعتها وقت بذاره بببینه سوالشو کسی قبلا پرسیده یا نه.
راستش من خیلی نگرانم. هنوز شرو به خوندن نکردم. اینطور که دوستان میگن خیلی حجم مظالب زیاده. خیلی هنر کنم تا آخر مهر پایان نامه امو تحویل بدمو از آبان شرو به خوندن کنم. تورو خدا تو دلمو خالی نکنین که خیلی وقتم کمه ولی خودم میدونم:cry: خواهش میکنم مختصر ترین و مفید ترین منابع رو بهم معرفی کنین. من سری کامل کتابهای راهیان ارشد رو خریدم ولی هنوز هیچ چی نخوندم. بهم بگین چیکار کنمو ضمن اینکه اسکیس هم کار نکردمو ولی پشت کارم زیاده. لطفا کمکم کنین.
من 1پیشنهاد دارم برات
منم پایان نامه ندادم فقط هم پایان نامم مونده
اما فردا دارم میرم درخواست مرخصی بدم
شما هم اگه میتونی اولین کاری که میکنی پایان نامتو بذار واسه بعد کنکور
اونوقت راحت تر میشه گفت که چیکار کنی

rasoulll

عضو جدید
مرسی از اطلاعات مفیدت فقط این مدیریت که گفتی شامل انرژی ها هم می شه یا فقط مدیریت پروژه ها هستن؟ اگر می شه از استاد الویت کتاب ها رو امسال می پرسی هر سال این کار رو می کنه هم برای انرژی و هم معماری و خیلی هم مهم هست مرسیییییی.
گفتم که واسه بچه های مدیریته
اینطور که امروز شنیدم 1چیزی تو مایه های مدیریت صنعتیه
در ضمن انگار بازم واسه دکتر محموده...
کاش میگفتی امروز میگرفتم میاوردم اولویت هارو، ایشالله هفته ی دیگه...

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بشین یه هو پایان نامه اتو تموم کنو بعدش با خیال راحت بشین درس بخون. اینطوری عذاب میکشی که. منم قصد دارم دیگه تمومش کنم. تا آخر مهر تمومه اگر خدا بخواد و از آبان با دل درست میشینم به خوندن. خدا بزرگه. انشالا میرسیم. وایییییییییییییییییییی چقدر استرس بزرگیه....
من كه هنوز نميدونم موضوع پايان ناممو چي بگيرم

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پس اين ليست جزوه ها كه واسه فروش گذاشته بودن كووووووووو؟
پيدا نميكنم

shayesteh-namvar

عضو جدید
گفتم که واسه بچه های مدیریته
اینطور که امروز شنیدم 1چیزی تو مایه های مدیریت صنعتیه
در ضمن انگار بازم واسه دکتر محموده...
کاش میگفتی امروز میگرفتم میاوردم اولویت هارو، ایشالله هفته ی دیگه...
شما که این همه اطلاعاتت قویه نمیدونی طراح سؤالا کیه؟میخوام جزوه هاشون روبخونم...

shahram226

عضو جدید
من هم دارم برای ارشد آماده میشم منتها چون در زمینه اسکیس متاسفانه وضعیت جالبی ندارم کمی سر درگمم که چیکار باید بکنم ؟!! از طرفی اینکه اسکیس میتونه تمام زحماتت رو روی آرمون اولی به هدر بده و کاملا نتیجه رو بچرخونه اصلا خوشم نمیاد و از طرف دیگه هم وقتی سلیقه میاد وسط نمیدونم چه جوری باید روی اسکیس برنامه بریزم ؟! کسی از دوستان در این زمینه تجربه یا اطلاعاتی داره ؟ - راستی بحث منابع هنوز هم حل نشده ؟ پراکندگی اون رو منظورمه ....

dokhtar 68

عضو جدید
من 1پیشنهاد دارم برات
منم پایان نامه ندادم فقط هم پایان نامم مونده
اما فردا دارم میرم درخواست مرخصی بدم
شما هم اگه میتونی اولین کاری که میکنی پایان نامتو بذار واسه بعد کنکور
اونوقت راحت تر میشه گفت که چیکار کنی
نمیتونم اینکارو بکنم چونکه در شرایطی خاص قرار دارم که تقرییا کاررم تکمیله و فقط یه کم جزیات مونده. و تعهد داده ام که تا آخر مهر تحویل بدم.

dokhtar 68

عضو جدید
من كه هنوز نميدونم موضوع پايان ناممو چي بگيرم
آهان پس اینطور. من فک کردم وسطای کاری. پس هیچ چی. من موضوعمو عید مشخص کرده بودم و دیگه نرفتم پیش استادم تا مرداد و الان 2 ماهه که دارم روی طرحم کار میکنم . دیگه تقریبا تمومه. حجم کلی در اومده. پلانهامو دارم تکمیل میکنم و همزمان نماهامو میخوام بکشم.

dokhtar 68

عضو جدید
بچه ها به نظرتون اگر من از آبان شرو به خوندن کنم تا زمان کنکور و از اسفند برم کلاس اسکیس به اسکیس آزاد میرسم؟ خیلی پرت نیستم از اسکیس . یه دوره کلاسهای مهندس شقاقی دوره اموزشی اسکیس مقدماتیشون رو رفتم ولی چون به دوره دانشگاه افتاد دگه از تمرین افتادیم و ایشون هم دیگه تمرین ندیدن. اواخر کلاسارو فشرده کردن و ما زیاد اسکیس زدن رو کار نکردیم. ولی یه مدت کار کنم میتونم قوی بشم باز. ولی دوره های کارگاهشو نرفتم. فقط نحوه اسکیس رو یاد گرفتم. بچه ها تورو خدا راهنمایی کنین. من با این روند میتونم به کنکور برسم؟:cry::cry:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالله .. اگه وقت کافی بذاریم چرا نرسیم...؟ امیدوارم وضعیت پیش بینی نشده ای رخ نده ... اگه اینجور بشه قطعا میریم واسه اسکیس
.;)
.
خیلی دپرس شدم!
قدرت ذهنتو پراکنده نکن... هنوز 5ماه فرصت هست.. نگران چی هستی...؟؟ نترس... فقط یه خورده باید بیشتر تلاش کنی که این واسه بچه های معماری کار سختی نیست ;)
.
.
بچه ها به نظرتون اگر من از آبان شرو به خوندن کنم تا زمان کنکور و از اسفند برم کلاس اسکیس به اسکیس آزاد میرسم؟ خیلی پرت نیستم از اسکیس . یه دوره کلاسهای مهندس شقاقی دوره اموزشی اسکیس مقدماتیشون رو رفتم ولی چون به دوره دانشگاه افتاد دگه از تمرین افتادیم و ایشون هم دیگه تمرین ندیدن. اواخر کلاسارو فشرده کردن و ما زیاد اسکیس زدن رو کار نکردیم. ولی یه مدت کار کنم میتونم قوی بشم باز. ولی دوره های کارگاهشو نرفتم. فقط نحوه اسکیس رو یاد گرفتم. بچه ها تورو خدا راهنمایی کنین. من با این روند میتونم به کنکور برسم؟:cry::cry:
مشکل من هم اسکیس هست که نمی دونم از الان باید شروع کنم به تمرین یا بذارم بعد اسفند... چون آزمون آزاد هم باید شرکت کنیم... نمی دونم... بد نیستم ولی سرعت عملم پایینه... وقت کم میارم همیشه:confused::confused:

rasoulll

عضو جدید
شما که این همه اطلاعاتت قویه نمیدونی طراح سؤالا کیه؟میخوام جزوه هاشون روبخونم...
10بار گفتم تا حالا
قیابکلو، حیدری واسه نور و صوت
متدین ، اعتضادی تاریخ معماری
منصوری منظر
سلطاندوست تاسیسات

raha

مدیر بازنشسته
مشکل من هم اسکیس هست که نمی دونم از الان باید شروع کنم به تمرین یا بذارم بعد اسفند... چون آزمون آزاد هم باید شرکت کنیم... نمی دونم... بد نیستم ولی سرعت عملم پایینه... وقت کم میارم همیشه:confused::confused:

به نظر من فعلا متمرکز بشید رو امتحان تئوری، که حتما با رتبه خوبی مجاز شید.
آزمون اسکیس همون 4-5 ماه رو اگر فشرده تمرین کنید کافیه واسش. (صرفنظر از اینکه موفقیت تو این آزمون یه بخش زیادیش به شانس آدم بستگی داره!)

dokhtar 68 شما هم، اگر از الان بتونی شروع به خوندن کنی که خیلی بهتره، چون تو همین 20 روز باقی مونده از مهر حداقل 4-3 تا از منابع مهم رو میتونی یه دور مطالعه کنی.
اگرم واقعا امکانش نیست واست، از همون تاریخ هم اگر برنامه ریزی داشته باشی و منابع رو اولویت بندی کنی، حتما موفق میشی.

آخرین ویرایش:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها سخت نگیرین.

بچه ها سخت نگیرین.

دوستای گلم تو رو خدا انقد واسه منابع و وقت و نحوه ی خوندن و........... به خودتون استرس ندین.:smile:
اینجوری اون نتیجه یی که باید رو نمی گیرین. برد با اوناییه که با خونسردی و اعتماد به نفس پیش میرن و میدونن چیکار میکنن.;)
این شاخه اون شاخه پریدن و به خودتون استرس دادن نتیجه ی عکس داره.
مطمئن باشین که هم وقت دارین هم میتونین بخونین.
سعی کنین با این نیت درسارو بخونین که دارین یه چیزی یاد میگیرین نه اینکه واسه کنکور میخونین. اینجوری درس خوندن آسونتر و شیرین تر میشه، درسا هم بهتر تو ذهنتون میمونه.
موفق باشین:gol:

آخرین ویرایش:

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام !
منم به تاپیک اضافه می شم از امروز....
منم وضعیت شمارو دارم. خب اینطور که معلومه اکثر بچه ها که ورودی 86 بودن و اکثریت کنکوریای امثال هستن وضعیت مارو دارن
پس نگران نباشین ! وضعیتیه که برا همه هست

dokhtar 68

عضو جدید
سلام !
منم به تاپیک اضافه می شم از امروز....
منم وضعیت شمارو دارم. خب اینطور که معلومه اکثر بچه ها که ورودی 86 بودن و اکثریت کنکوریای امثال هستن وضعیت مارو دارن
پس نگران نباشین ! وضعیتیه که برا همه هست
اما افرو اکثرا 86 نیستن. بچه های ترم بالاتر یعنی ورودی 85 که یک ترم زودتر از ما تموم کردن درسشونو اونا هستن.و یا کسانی که سال پیش رتبه خوبی نداشتن و امسال دارن میخونن.
از طرفی امیدم به اینه که یه سری از بچه ها 87 هستن که میان آزمایشی کنکور میدن و یه سری هم وضعیت ما و یه سری وضعیتی بدتر از ما دارن. این افکار شاید یه کم بهم روحیه بده.امید به خدا....

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااااا کمککککککککک....
من علوم تحقیقات آیت الله آملی قبول شدم تکمیل ظرفیت... همین الان دیدم...
دانشگاه سراسری هم واحد بین الملل قبول شدم که دوبرابر آزاد شهریه شه:confused:
.
از طرفی نمی دونم وقت بذارم امسال دوباره واس سراسری... این واحد آمل هم گویا سال اولیه که آوره ارشد معماری... می ترسم خوب نباشه... سراسریه م که کلی شهریه شه .... از طرفی هم کنکور ریسکه دیگه... اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته که قبول نشم امسال... بچه ها من مرددم... توروخدا یه مشورتی به من بدین:cry:

dokhtar 68

عضو جدید
.
از طرفی نمی دونم وقت بذارم امسال دوباره واس سراسری... این واحد آمل هم گویا سال اولیه که آوره ارشد معماری... می ترسم خوب نباشه... سراسریه م که کلی شهریه شه .... از طرفی هم کنکور ریسکه دیگه... اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته که قبول نشم امسال... بچه ها من مرددم... توروخدا یه مشورتی به من بدین:cry:
بابا دمت گرم . چقدر خوش شانس و عالی.من باشم میرم دانشگاهو. البته یه تحقیقی بکن ببین دانشگاه ها چطورین . ولی اینکه میگی سال اولشه میترسی بد باشه از نظر من حرفت اشتباه نیستا ولی زیاد هم جدیش نگیر. خودت باید تلاش کنی. ارشد درس یاد دادنی نیست. اونقدر هم کلاس نداره. بیشتر باید تو فاز مقاله و اینا باشی. منکر نیاز به استاد خوب و ارزش و اهمیت وجودش نیستم ولی به وقول معروف میگن گل نیلوفر با اون همه زیبایی توی مردابه .
کلیت دانشگاهو دریاب اگر بدک نیست برو . شاید سال دیگه ارزوی همینو داشته باشی. راستی فک کنم واحد علوم تحقیقات خیلی معتبره

dokhtar 68

عضو جدید
.
راستی دوست من اینو ببین چقدر جالبه که تا 11 ساعت پیش استرس قبولی ارشدو داشتی حالا میبینی قبول شدی. میبینی قدرت خدا رو . :) دانشجوی میشی ها. ای ول
منم اگر تونستم برات سرچ میکنم. شاید هم زیاد مناسب نباشن. بیشتر به شرایط خودت هم بستگی داره چه هزینه ای چه مسافت و همه چی دیگه...
موفق باشی لوک خوش شانس

f_azar1365

عضو جدید
دعا کنید یه فرصتم پیش بیاد ما هم بشینیم بخونیم....
به خدا خسته شدم از بس که دوستام پز قبولی دانشگاه آزادشونو دادن.....

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سلام
بچه ها کتاب آکوستیک قیابکلو برای ارشد مهمه ؟ ( فیزیک ساختمان 1 )
جلد کتابش اینه دیگه ؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی دوست من اینو ببین چقدر جالبه که تا 11 ساعت پیش استرس قبولی ارشدو داشتی حالا میبینی قبول شدی. میبینی قدرت خدا رو . :) دانشجوی میشی ها. ای ول
منم اگر تونستم برات سرچ میکنم. شاید هم زیاد مناسب نباشن. بیشتر به شرایط خودت هم بستگی داره چه هزینه ای چه مسافت و همه چی دیگه...
موفق باشی لوک خوش شانس
:w30::w30:
من لوک خوش شانس باشم که لوک باید بره بمیره...:biggrin::biggrin:
نه بین المملو شهریور نتیجه ش اومد خودم نرفتم که خونواده م هرچی گفتن برو نرفتم کارم به قهر و دعوا با بابام کشید... :redface: الان دوباره اونم ثبت نام با تاخیر گذاشته... اینجاام که قبول شدم... شاید اینو برم... هم شهریه ش خیلی نمی شه، هم نزدیکتره بهم... ولی هنوزم مطمئن نیستم.... هنوز به بابام نگفتم... اگه بفهمه ولم نمی کنه... گیسامو می گیره تا آمل کشون کشون می بره:biggrin:

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من استرس گرفتم... دیگه نه می تونم درس بخونم نه می تونم یه تصمیم درست بگیرم:(:confused:

dokhtar 68

عضو جدید
بچه ها من استرس گرفتم... دیگه نه می تونم درس بخونم نه می تونم یه تصمیم درست بگیرم:(:confused:
استرس برای چی؟؟؟؟/// بابت گیساتو نکشه من میکشم:D ای بابا چرا سخت میگیری؟ تحقیق کردی؟ من همین الان برات یه سرچ میکنم بهت میگم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
استرس برای چی؟؟؟؟/// بابت گیساتو نکشه من میکشم:D ای بابا چرا سخت میگیری؟ تحقیق کردی؟ من همین الان برات یه سرچ میکنم بهت میگم
:(
نه خودم دیگه از استرس نمی تونم کاری بکنم... خواهرم گفته پرس و جو می کنه بهم خبر می ده:)
ممنون:gol::gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا