نازنین موذن
عضو جدید

از دوستان کسی اطلاع داره در مورد جزوه مکاتبه ای و منابع رشته طراحی شهری؟
من به چند تا از موسسات سر زدم تو تبریز ولی جایی رو پیدا نکردم تو این رشته
ممنون میشم از راهنمایی تون

بچه ها در مورد کارشناسی ارشد آزمونش گرایش هاش و هر چیزی در موردش هر سوال یا مطلبی دارین ایجا بزارین یا در مورد منابعش.
منابع كنكور كارشناسي ارشد گرايش شهرسازي و طراحي شهري
1........
.
.
.
.
منبع نوشته:http://www.shahrsazan.ir
چه عالی
اگر بتونی امیر جان در مورد گرایش های مختلف معماری مثلا طراحی شهری یا منظر توضیح بدی که چه جور رشته های هستن و چه دانشگاه هایی میگیرن و شرایطشون چی هست و چه رتبه ای می خواد و از این جور چیزا که خودت می دونی خوب میشه
متاسفانه نه،امیر جان می خواستم ببینم جایی رو سراغ داری بجز خانه عمران که کلاس داشته باشه یا جزوه هاشو بفرسته چون اکثر جاها (مثل پارسه وسنجش )فقط برای گرایش برنامه ریزی کلاس دارن.خانه عمران هم جزوه شو نمی فرسته. مرسی![]()
سلام. ميشه در مورد رشته ي مديريت تشكيلات كارگاه توضيح بدين؟؟؟؟![]()
رشته ای که اسکیس نداشته باشه و درآمد و بازار کار خوبی داشته باشه چیه؟؟
البته من دوست دارم کارم رو تو کارگاه و دفتر تموم کنم و مثل رشته معماری-معماری همیشه و در همه جا ذهنم مشغول به کار نباشه (اسکیس و طراحی و ....)
البته مرمت رشته خوبیه و اسکیس نداره ولی بازار کار خوبی نداره ):
حرفا درباره اسکیس زیاده اما چه کار می شه کرد؟ در نظر داشته باشین اصل کنکور که همون اسکیس باشه هم داره میدان رقابت و کارهای کینه توزانه می شه . مثلا من از استادم شنیدم که مصححین اسکیس دوره پیش چون با آقای فلانی بد بودن تمام اسکیس های که رنگ و بوی سبک آقای فلان رو داشته رد کردن !
البته من با اصل کلاسهای اسکیس مشکلی ندارم اما شهری که من دارم توش تحصیل می کنم جدا از اینکه انصافا استادهایی داره که تو پرزانته و راندو و ... خیلی چیره دستن اما کلاس اسکیس درست و حسابی نداره ! این انصافه؟؟؟یعنی چون من دستم به آقای فلانی نمی رسه باید رد شم؟
بچه ها چقدر واسه فوق خوندید؟
من دارم میخونم ولی همش به این فکر می کنم اگر مرحله اول و قبول شم مرحله دوم چی پیش میاد؟دیگه خسته شدم.وای که اگه قبول نشم.من تاحالا پشت کنکور بودن رو تجربه نکردم.اخه این ظلم نیست؟چرا باید 2 مرحله ای باشه.خدا بگم چیکارشون کنه...![]()
سلام فرناز جانمرسی عزیزم از راهنماییت.راستی میدونی تا چه رتبه ای مرحله ی اول قبول میکنن؟
رتبه ی شما چند بود؟
معماری-معماری قبول شدی؟
میشه راجع به اسکیس توضیح بدی؟
البته اعتماد به نفسم بخشی از ماجراست...ولی همش نیستمن نمیدونم شماها چقدر استرس دارید.مگه چیه امتحان ارشد,که شماها انقدر بزرگش کردید.چیزی نداره که.همش نقاشییه,همین.الکی بزرگش نکنید.یکمی اعتماد نفس داشته باشید تمومه.فقط
سوال سيمين براي من هم مطرح شده...
يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه شما (ازاده) كلاس اسكيس رفتين؟؟؟كلاساي مرتضي صديق چطوره؟؟ شما اطلاعي دارين؟؟
به همین دلیل هست که خیلی ها این سبک آزمون رو نمی پسندن و میگن که طراحان سوال یه سری چیز ها رو یاد شاگرداشون میدن و اونا هم میرن همونو تحویل میدن و تموممن واقعا نميتونم بفهمم كه چي تو اون كلاسا ميگه كه ما تو 4 سال دانشجويي بهش نميرسيم؟؟!!!!!اگه هم قراره خط صديق رو كپي كنيم و يه مشت خطوط بي هويت تحويل بديم...ديگه اسمش اسكيس نيست...اسمش...ممم....اسمش....ممممم...اسمشو ژانگولر بازي بزاريم بيشتر بهش مياد
![]()
بله شما می تونی همزمان در رشته های 1-معماری و معماری منظر (امتحانش یکیه ) و یکی از رشته های زیر امتحان بدیآزاده جون می شه دو تا گرایش امتحان داد؟![]()
کلاسای صدیق دوسال پیش خیلی خوب بود..ولی پارسال خیلی بد شده بود..همش کلاسا را می پیچوند و عملا چیزی یاد نمیداد ..الان فکر می کنم اسکیس پیش دانشجوایی که تازه قبول شدن و اونقدر معروف نیستند بازده بیشتری دارهسوال سيمين براي من هم مطرح شده...
يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه شما (ازاده) كلاس اسكيس رفتين؟؟؟كلاساي مرتضي صديق چطوره؟؟ شما اطلاعي دارين؟؟
خیلی چیزا می گه که عملا تو اون 4 سال دانشجویی یادمون نمی دن .. من خودم تازه سر کنکور ارشد فهمیدم که 5 سال معماری که خوندم چی بودمن واقعا نميتونم بفهمم كه چي تو اون كلاسا ميگه كه ما تو 4 سال دانشجويي بهش نميرسيم؟؟!!!!!اگه هم قراره خط صديق رو كپي كنيم و يه مشت خطوط بي هويت تحويل بديم...ديگه اسمش اسكيس نيست...اسمش...ممم....اسمش....ممممم...اسمشو ژانگولر بازي بزاريم بيشتر بهش مياد
![]()
منظورت اينه كه شما موضوع اسكيس رو مي دونستيد؟؟!!يا اينكه كلي طرح با موضوعات متفاوت (اموزشي,خدماتي,...) حفظ كردين؟!!!!!ميشه يه كم توضيح بدي؟!!
![]()
![]()
فرناز جان معماری و طراحی شهری دروس مشترک زیادی دارن..تنها چیزی که برای معماری باید بیشتر می خوندم معماری منظر بود و سازه ...البته رو سازه کمتر کار کردم..سوالای پارسالم که همه تاسیسات مکانیکی بود و کمتر سازهازاده جان ممنون از توضیحاتت.
ولی یک سوال مهم اینکه چطور تونستی هم دروس معماری رو بخونی و هم دروس طراحی شهری؟
چطور وقت کردی؟
سوال دیگه اینکه واسه معماری چه منابعی رو خوندی؟
کتاب یا موسسه کلاس رفتی؟
میشه چند تا کتاب راجع به راندو و کتابی که بیشتر با نکات اسکیس ارشد اشنا مون کنه رو نام ببری؟
ممنون![]()
فرقش اینه که با کارشناسی معماری نمیتونی کار مهندس معمار رو انجام بدی!!!منم شنیدم توی مدرک کارشناسی پیوسته قید می شه مهندسی معماری ولی در معماری ناپیوسته قید می شه کارشناس معماری
حالا فرقش چیه نمی دونم!
بچه ها کسی می دونه این کنکور ارشد تقریبا چند نفر شرکت کننده داره که تقریبا 276 نفر قبول می شن؟![]()