آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sana82

عضو جدید
عزیزم روی کامپیو ترت دیکشنری نصب کن ، با کتاب{ دیکشنری} کا کنی معلوم وقت میگیره

shayesteh-namvar

عضو جدید
آی دمت به گرمای آفتاب جنوب بامرام;)، آموزش اسکیس هرچی داری البته من ترجیحا استاد صدیق و شنگه رو میخواستم اگه نباشه هم عیبی نداره فقط آموزش اسکیس باشه.
جبران کنیم.:gol::gol::gol::gol::gol::gol:من چند تا از جزوه ها رو اسکن شده دارم ولی نمیدونم چه جوری بزارم برا دانلود .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آی دمت به گرمای آفتاب جنوب بامرام;)، آموزش اسکیس هرچی داری البته من ترجیحا استاد صدیق و شنگه رو میخواستم اگه نباشه هم عیبی نداره فقط آموزش اسکیس باشه.
جبران کنیم.:gol::gol::gol::gol::gol::gol:من چند تا از جزوه ها رو اسکن شده دارم ولی نمیدونم چه جوری بزارم برا دانلود .
سلام
اگه میتونین بذارین تو سایت تا همه استفاده کنن، ممنونم:gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sana82

عضو جدید
بهترین کار اینه که بری مشاوره عزیزم مرکز معماری روزای سه شنبه مشاوره داره روز قبلش زنگ بزن وقت بگیر ، برو راهنماییت می کنن

nima arc

عضو جدید
سلام ممنون از کمکتون. یه سوال دیگه هم داشتم .......من کتاب زبان تخصصی مهرداد امیری رو شروع کردم اما چون راهنما نداره خودم مجبورم بشینم ترجمه کنم از روی دیکشنری و این خیلی وقتمو می گیره:( به نظرتون اصلا کتاب خوبیه؟ خیلی وقتمو میگیره نمیدونم چیکار کنم:cry:

سلام ،خواهش می کنم.شما بهتره از زبان عمومی شرو کنی (504ولغات ضروری تافل) ،اگ فک کردین ترجمه زبان بازم براتون سخته بهتره از لغات دبیرستان و فلش کارت های قلم چی استفاده کنید.به هر حال زبان عمومی به زبان تخصصی بسیار کمک می کنه. وبرای زبان تخصصی هم کتاب مهدوی نژاد رو تهیه کنید و reading آن رو خوب مطالعه کنید(کتاب امیری به صورت خلاصه آمده و نمی توان به تموم مطالب مسلط شد). لغات تخصصی کتاب رستگار پور و فرهادی رو حتما مطالعه کنید.
با تمرین و تلاش می تونید بهترین زبان رو داشته باشید.

rasoulll

عضو جدید
دوستا من از کل جزوه هایی که مطالعه کردم چند نفر رو معرفی میکنم سعی کنید جزوه هاشونو پیدا کنید
قیابکلو واسه صوت و نور و تنظیم
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
اعتضادی معماری جهان و منظر
دروس فنی هم سروش نیا
نظر شخصی من اینه که جز اینها جزوه نخونید بهتره چون اینا طراح هستن(بجز سروش نیا) میشه به جزوه هاشون اعتماد کرد

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستا من از کل جزوه هایی که مطالعه کردم چند نفر رو معرفی میکنم سعی کنید جزوه هاشونو پیدا کنید
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا
نظر شخصی من اینه که جز اینها جزوه نخونید بهتره چون اینا طراح هستن(بجز سروش نیا) میشه به جزوه هاشون اعتماد کرد

من میگم اصن جزوه نخونید! چه کاریه آخه؟!

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا
بدست آوردنش مشکله، از کجا بیاریم آخه؟! مشکلمون همینه که دستمون بهشون نمیرسه!
ما اینجا و جزوه ها اونجا، امان از درد دوری...!:w05:

elig

عضو جدید
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا

سلام خیلی لطف کردید اما نمیتونید pdf اینارو بذارید رو سایت که همه استفاده کنن ؟راستش تهیه این جزوه ها برای بچه هایی که از شهرستانن خیلی سخته..ممنون میشیم

rasoulll

عضو جدید
سلام خیلی لطف کردید اما نمیتونید pdf اینارو بذارید رو سایت که همه استفاده کنن ؟راستش تهیه این جزوه ها برای بچه هایی که از شهرستانن خیلی سخته..ممنون میشیم
اگه کسی تهران یا زنجان باشه من میتونم برسونم دستش اما pdf زشون ندارم!!

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شماره تماسمو دادم به چند تا از دوستان برای تهیه این جزوهها.ولی تا اسم هزینشو میارم بیخیال میشن.اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چطور 16تا dvdرو اپلود کنم و واسه دانلود بزارم ممنون میشم .اینجوری دیگه هزینه ای هم نمی خواد بدید.ولی جزوهها دستنویسن وراهی جز کپی گرفتن ندارن
مگه هزینه ش چقده؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. دوستانی که جزوه دارن و میخوان در اختیار دیگران هم قرار بدن لطفا به تایپیک زیر سر بزنن. مرسی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308383

آخرین ویرایش:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. دوستانی که جزوه دارن و میخوان در اختیار دیگران هم قرار بدن لطفا به تایپیک زیر سر بزنن. مرسی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308383

aysun_87

عضو جدید
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا

سلام ببخشید شما مطمئنید سروش نیا طراح نیستش؟
پارسال تو کنکور تکنولوژی 6-7 تا سوال از کتاب زلزله اش اومد تازه از اون بدتر از این کتاب سازه به مثابه معماری که عین کتاب درک عمومیه 5-6 تا سوال اومدش
از کجا معلوم این قضیه تو کنکور معماری تکرار نشه
تازه من بیچاره می خوام تکنولوژی هم امتحان بدم
شما مطمئنید؟ خودش گفته؟
مرسی مرسی

rasoulll

عضو جدید
سلام ببخشید شما مطمئنید سروش نیا طراح نیستش؟
پارسال تو کنکور تکنولوژی 6-7 تا سوال از کتاب زلزله اش اومد تازه از اون بدتر از این کتاب سازه به مثابه معماری که عین کتاب درک عمومیه 5-6 تا سوال اومدش
از کجا معلوم این قضیه تو کنکور معماری تکرار نشه
تازه من بیچاره می خوام تکنولوژی هم امتحان بدم
شما مطمئنید؟ خودش گفته؟
مرسی مرسی
اره مطمئنم...
بعدشم ربطی نداره... حالا از کتاب هرکی چند تا سوال بیاد طراحه؟؟؟
معمولا هر کتابی که سال اول چاپش باشه ازش چند تا سوال میاد مثل کتاب نانو که 10روز پیش اومد تو بازار تا جایی که خود سروش نیا میگفت امسال این کتاب خیلی هارو بیچاره میکنه (یعنی خیلی ازش سوال میاد)

roya_darya85

عضو جدید
سلام لطفا اگر کسی میدونه می شه بگه امسال استاد سروش نیا چه کتابایی گفته جدید و مهم هست؟ پارسال من انرژی دادم حرف خوب گوش ندادم اما به همه میگم واقعا کتابهای جدید آقای گلابچی مهم هستن.

shayesteh-namvar

عضو جدید
جزوه ها مال چه تاریخیه؟شما تا کی تهرانید؟رو چه حسابی میگی این جزوه ها رو بخونیم حله؟

rasoulll

عضو جدید
رسول جان...اسم دقیق کتاب رو میدونی؟؟نانو؟؟؟؟ممنون میشم اگه ناشرشم بگی
اره نانو فناوری در معماری، انتشارات دانشگاه تهران، نویسنده هاش گلابچی ، تقی زاده ،سروش نیا
1کتاب مشکی رنگ تو قطع بزرگ، قیمتشم 24000تومان ناقابل
البته امروز از سروش نیا پرسیدم گفت بچه های معماری معماری نمیخواد بخونن
راستی 1خبر که امروز شنیدم 1کتاب واسه درس مدیریت واسه بچه های مدیریت چند وقت دیگه میاد که فوق العاده مهم و سنگینه...

roya_darya85

عضو جدید
اره نانو فناوری در معماری، انتشارات دانشگاه تهران، نویسنده هاش گلابچی ، تقی زاده ،سروش نیا
1کتاب مشکی رنگ تو قطع بزرگ، قیمتشم 24000تومان ناقابل
البته امروز از سروش نیا پرسیدم گفت بچه های معماری معماری نمیخواد بخونن
راستی 1خبر که امروز شنیدم 1کتاب واسه درس مدیریت واسه بچه های مدیریت چند وقت دیگه میاد که فوق العاده مهم و سنگینه...

مرسی از اطلاعات مفیدت فقط این مدیریت که گفتی شامل انرژی ها هم می شه یا فقط مدیریت پروژه ها هستن؟ اگر می شه از استاد الویت کتاب ها رو امسال می پرسی هر سال این کار رو می کنه هم برای انرژی و هم معماری و خیلی هم مهم هست مرسیییییی.

dokhtar 68

عضو جدید
سلام بچه ها من میخوام امسال کنکور ارشد بدم. میدونم شاید به حرفهام و سوالهام توی تاپیک جواب داده شده باشه ولی اینقدر مطالب زیادن و توی تالار امیدوارم این مطالب یه دسته بندی یا آرشیو بشن که بشه یک نفر که میخواد جوابشو بگیره نخواد شاید ساعتها وقت بذاره بببینه سوالشو کسی قبلا پرسیده یا نه.
راستش من خیلی نگرانم. هنوز شرو به خوندن نکردم. اینطور که دوستان میگن خیلی حجم مظالب زیاده. خیلی هنر کنم تا آخر مهر پایان نامه امو تحویل بدمو از آبان شرو به خوندن کنم. تورو خدا تو دلمو خالی نکنین که خیلی وقتم کمه ولی خودم میدونم:cry: خواهش میکنم مختصر ترین و مفید ترین منابع رو بهم معرفی کنین. من سری کامل کتابهای راهیان ارشد رو خریدم ولی هنوز هیچ چی نخوندم. بهم بگین چیکار کنمو ضمن اینکه اسکیس هم کار نکردمو ولی پشت کارم زیاده. لطفا کمکم کنین.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها من میخوام امسال کنکور ارشد بدم. میدونم شاید به حرفهام و سوالهام توی تاپیک جواب داده شده باشه ولی اینقدر مطالب زیادن و توی تالار امیدوارم این مطالب یه دسته بندی یا آرشیو بشن که بشه یک نفر که میخواد جوابشو بگیره نخواد شاید ساعتها وقت بذاره بببینه سوالشو کسی قبلا پرسیده یا نه.
راستش من خیلی نگرانم. هنوز شرو به خوندن نکردم. اینطور که دوستان میگن خیلی حجم مظالب زیاده. خیلی هنر کنم تا آخر مهر پایان نامه امو تحویل بدمو از آبان شرو به خوندن کنم. تورو خدا تو دلمو خالی نکنین که خیلی وقتم کمه ولی خودم میدونم:cry: خواهش میکنم مختصر ترین و مفید ترین منابع رو بهم معرفی کنین. من سری کامل کتابهای راهیان ارشد رو خریدم ولی هنوز هیچ چی نخوندم. بهم بگین چیکار کنمو ضمن اینکه اسکیس هم کار نکردمو ولی پشت کارم زیاده. لطفا کمکم کنین.

همینایی که گرفتی بخون....+سوالات کنکور سالهای قبل و ببین طراح سوالات امسال کین؟جزوه های اونا;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا