سلامآی دمت به گرمای آفتاب جنوب بامرام، آموزش اسکیس هرچی داری البته من ترجیحا استاد صدیق و شنگه رو میخواستم اگه نباشه هم عیبی نداره فقط آموزش اسکیس باشه.
جبران کنیم.من چند تا از جزوه ها رو اسکن شده دارم ولی نمیدونم چه جوری بزارم برا دانلود .
سلام ممنون از کمکتون. یه سوال دیگه هم داشتم .......من کتاب زبان تخصصی مهرداد امیری رو شروع کردم اما چون راهنما نداره خودم مجبورم بشینم ترجمه کنم از روی دیکشنری و این خیلی وقتمو می گیرهبه نظرتون اصلا کتاب خوبیه؟ خیلی وقتمو میگیره نمیدونم چیکار کنم
![]()
دوستا من از کل جزوه هایی که مطالعه کردم چند نفر رو معرفی میکنم سعی کنید جزوه هاشونو پیدا کنید
قیابکلو واسه صوت و نور و تنظیم
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
اعتضادی معماری جهان و منظر
دروس فنی هم سروش نیا
نظر شخصی من اینه که جز اینها جزوه نخونید بهتره چون اینا طراح هستن(بجز سروش نیا) میشه به جزوه هاشون اعتماد کرد
بدست آوردنش مشکله، از کجا بیاریم آخه؟! مشکلمون همینه که دستمون بهشون نمیرسه!دوستا من از کل جزوه هایی که مطالعه کردم چند نفر رو معرفی میکنم سعی کنید جزوه هاشونو پیدا کنید
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا
نظر شخصی من اینه که جز اینها جزوه نخونید بهتره چون اینا طراح هستن(بجز سروش نیا) میشه به جزوه هاشون اعتماد کرد
دوستا من از کل جزوه هایی که مطالعه کردم چند نفر رو معرفی میکنم سعی کنید جزوه هاشونو پیدا کنید
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا
اگه کسی تهران یا زنجان باشه من میتونم برسونم دستش اما pdf زشون ندارم!!سلام خیلی لطف کردید اما نمیتونید pdf اینارو بذارید رو سایت که همه استفاده کنن ؟راستش تهیه این جزوه ها برای بچه هایی که از شهرستانن خیلی سخته..ممنون میشیم
مگه هزینه ش چقده؟من شماره تماسمو دادم به چند تا از دوستان برای تهیه این جزوهها.ولی تا اسم هزینشو میارم بیخیال میشن.اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چطور 16تا dvdرو اپلود کنم و واسه دانلود بزارم ممنون میشم .اینجوری دیگه هزینه ای هم نمی خواد بدید.ولی جزوهها دستنویسن وراهی جز کپی گرفتن ندارن
شاهین حیدری نور
متدین معماری اسلامی
منصوری و شیبانی منظر
دروس فنی هم سروش نیا
اره مطمئنم...سلام ببخشید شما مطمئنید سروش نیا طراح نیستش؟
پارسال تو کنکور تکنولوژی 6-7 تا سوال از کتاب زلزله اش اومد تازه از اون بدتر از این کتاب سازه به مثابه معماری که عین کتاب درک عمومیه 5-6 تا سوال اومدش
از کجا معلوم این قضیه تو کنکور معماری تکرار نشه
تازه من بیچاره می خوام تکنولوژی هم امتحان بدم
شما مطمئنید؟ خودش گفته؟
مرسی مرسی
اره نانو فناوری در معماری، انتشارات دانشگاه تهران، نویسنده هاش گلابچی ، تقی زاده ،سروش نیارسول جان...اسم دقیق کتاب رو میدونی؟؟نانو؟؟؟؟ممنون میشم اگه ناشرشم بگی
اره نانو فناوری در معماری، انتشارات دانشگاه تهران، نویسنده هاش گلابچی ، تقی زاده ،سروش نیا
1کتاب مشکی رنگ تو قطع بزرگ، قیمتشم 24000تومان ناقابل
البته امروز از سروش نیا پرسیدم گفت بچه های معماری معماری نمیخواد بخونن
راستی 1خبر که امروز شنیدم 1کتاب واسه درس مدیریت واسه بچه های مدیریت چند وقت دیگه میاد که فوق العاده مهم و سنگینه...
سلام بچه ها من میخوام امسال کنکور ارشد بدم. میدونم شاید به حرفهام و سوالهام توی تاپیک جواب داده شده باشه ولی اینقدر مطالب زیادن و توی تالار امیدوارم این مطالب یه دسته بندی یا آرشیو بشن که بشه یک نفر که میخواد جوابشو بگیره نخواد شاید ساعتها وقت بذاره بببینه سوالشو کسی قبلا پرسیده یا نه.
راستش من خیلی نگرانم. هنوز شرو به خوندن نکردم. اینطور که دوستان میگن خیلی حجم مظالب زیاده. خیلی هنر کنم تا آخر مهر پایان نامه امو تحویل بدمو از آبان شرو به خوندن کنم. تورو خدا تو دلمو خالی نکنین که خیلی وقتم کمه ولی خودم میدونمخواهش میکنم مختصر ترین و مفید ترین منابع رو بهم معرفی کنین. من سری کامل کتابهای راهیان ارشد رو خریدم ولی هنوز هیچ چی نخوندم. بهم بگین چیکار کنمو ضمن اینکه اسکیس هم کار نکردمو ولی پشت کارم زیاده. لطفا کمکم کنین.
مرسی از جوابت. از کجا بدونم طراحای سوال کیان؟ سوالاتشونو از کجا گیر بیارم؟ ممنون که کمکم میدی. مرسیهمینایی که گرفتی بخون....+سوالات کنکور سالهای قبل و ببین طراح سوالات امسال کین؟جزوه های اونا![]()
مرسی از جوابت. از کجا بدونم طراحای سوال کیان؟ سوالاتشونو از کجا گیر بیارم؟ ممنون که کمکم میدی. مرسی
خواهش میکنم.....اخرای آذر معلوم میشه....از آموزشگاههای کنکور میتونی گیر بیاری![]()