ممنون از جواب تون .
در مورد کلاس ایشون راستش اطلاعات خاصی ندارم که کجا برگزار میشه .. اما بهرحال با توجه به اینکه کنکور امسال برام زیاد جدی نیست
مهمترین مسئله برام اینه که قبل از دوره هایی که گفتین ؛ از الان بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه ؟
همونطور که خودتون هم بهتر از من اطلاع دارین خود نفس اسکیس با اسکیس های کارشناسی ارشد یکمی متفاوته
بهمین دلیل من میخوام بدونم چه سبکی باید کار کنم ؟
ضمن اینکه منابع رو هم باید کم کم وارد کار بکنم
چون که پایان نامه رو هم باید ارائه بدم
و مدتی هم اون وقتم رو میگیره و بهمین دلیل برای سال آینده نمیتونم
خیالم راحت باشه که یکســــال وقت دارم !!
اگه اینجوریه که خیلی خوبه. الان فرصت مناسبیه واسه اینکه دستتون تو اسکیس راه بیفته.
اینکه می گید اسکیس با اسکیس ارشد تفاوت داره رو قبول ندارم. تفاوتش اینه که به قول معروف غلط املایی نداره!!
شاید یه اسکیس که به نظر من و شما خیلی جالب و زیباست واقعاً کار بی ارزشی باشه و فقط رنگ و لعاب الکی داشته باشه!! ولی اسکیس ارشد اینجوری نیست ممکنه خیلی ساده باشه ولی اگه بدون غلط باشه از هر لحاظ مشکلی نداشته باشه کار خوبی به حساب میاد.
اینکه چه سبکی کار کنید جریان همون رنگ و لعابه! این رو خودتون وقتی دستون راه افتاد تعیین می کنید که به چه سبکی کار کنید درواقع باید سبک خودتون رو یاد بگیرید.
اول از همه شما باید اصول اسکیس زدن رو یاد بگیرید. قصد ندارم تبلیغ کنم ولی من حداقل یک جلسه سر کلاس چند تا از اساتید معروف اسکیس نشستم و تنها کسی رو که دیدم این الفبا رو خیلی خوب آموزش می ده مهندس شقاقی بوده. بهتون توصیه می کنم حالا که فرصت دارید یه دوره اسکیس مقدماتی با ایشون بگذرونید.