آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
با سلام خدمت همه ی دوستان . لطفا یکی منابع و مباحثی که تو کنکور ارشد مهندسی شیمی ازشون میاد رو بگه . فقط می خوا بدونم تو هر درس از چه قسمتها و مباحثی میاد و چه قسمتهایی رو تو چه کتابهایی بخونم . با تشکر

سلام شما اگر در اینجا سوالتونو بپرسید زودتر به جواب میرسید
[h=2]مهندسی شیمی[/h]

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سلام دوستان خوبید ؟

میخواستم که اگه ممکنه یک پیشنهادی بدید من برای این سر فصلهایی که میگم چه کتابهایی بخونم ؟!
درک عمومی منظر : باغهای ایرانی از اسلام تا دوره سلجوقیان ، مفاهیم و اصطلاحات در معماری منظر
درک عمومی معماری : عرصه های مختلف مسکونی ( که خودم نویفرت رو دارم و راهیان ارشد ) مفاهیم طراحی آموزشی ، مفاهیم طراحی فرهنگی ، شناخت هندسه ، شناخت مفاهیم پایه معماری
مبانی نظری : عناصی بصری ، ترکیب بندی ، کادر ، مفاهیم پایه مبانی نظری و سبکها ( که البته فرم فضا نظم و زیبایی شناسی در معماری را دارم )

ممنون میشم که شما هم کمک کنید برای این موضوعات چه کتابهایی مطالعه کنم اگر ممکنه فصلش هم بگویید .
:gol:

rasoulll

عضو جدید
سلام
بچه ها کتاب آکوستیک قیابکلو برای ارشد مهمه ؟ ( فیزیک ساختمان 1 )
جلد کتابش اینه دیگه ؟
فوق العاده مهم
هرچی سوال از صوت بیاد از این کتابه ،فرقشم با جزوش اینه که جزوش خلاصه تره اما مثلا مثالهای ساده تری داره پس هر دو تاشو بتونی بخونی خیلی خوبه

آخرین ویرایش:

ELAHE-N

عضو جدید
فوق العاده مهم
هرچی سوال از صوت بیاد از این کتابه ،فرقشم با جزوش اینه که جزوش خلاصه تره اما مثلا مثالهای ساده تری داره پس هر دو تاشو بتونی بخونی خیلی خ
وبه
پس کتاب لیاقتی چی؟ فکر میکنم بهتر توضیح د اده باشه

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از اطلاع رسانی تون . تجریه ی شخصی من در کنکور مدیریت پروژه به این صورته که هر زمان دکتر کتاب جدیدی چاپ میکنه که به کنکور سال جاری اصطلاحا میرسه ؛ در سال اول (همون سال جاری که کتاب چاپ شده) فقط از شکل ها و مطالب بدیهی کتاب سوال میاد ... گاها نوشته های زیر شکل ها . ولی از سال های بعد به عنوان یه منبع کلاسیک میشه .. یعنی از متن دقیق کتاب پرسش مطرح میشه . این تجربه به کررات تکرار شده و تصادفی نیست پ.ن : اگر فرضا مثل چند سال قبل یه ماه مونده به کنکور کتابی چاپ بشه حتما بخونین!! و اگر وقت ندارید به این شیوه .

یه خوش خبری یه دیگه هم بدم :

کتاب جدید دکتر گلابچی چاپ شده و در بازار موجوده ! منم 2 روز پیش خریدمش ... "مبانی سازه برای معماران" حجم کتاب زیاده (650 صفحه) ولی به نظرم ارزش خوندنش رو داره و شاید حتی باید اونو قبل از سازه در معماری و درک رفتار خوند (به نظرم بسیار روانتر و قابل فهم تر نوشته (توضیحات همراه با شکل )) به خاطر همین نباید از حجم زیادشترسید نصفش شکله ... فونتش هم درشتهمیانگین 15 خط در هر صفحه شاید نوشته باشه

حدس می زنم این کتاب امسال نقش مهمی تو کنکور داشته باشه و جایگزینی باشه برای کتاب های قدیمی دکتر

--- قیمت کتاب :14 هزار تومن
--- تالیف مالکولم میلانیس ... ترجمه : دکتر گلابچی و دکتر کتایون تقی زاده

شماها هر دوتون تکنولوژی امتحان میدین دیگه؟!
یا نکنه این کتابم به منابع معماری اضافه شده؟
من یکی که دیگه مغزم واسه گلابچی جایی نداره!

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دقیقا شرایطم مثل شماست (ترم هفتم و امسال میخوام تو کنکور شرکت کنم)، به نظر من که اسکیس ارشد و غیره ارشد نداریم، اسکیس اسکیسه دیگه کسی که اسکیسش خوب باشه قطعا تو ارشدم موفقه، منم کلاس اسکیس رفتم ولی هیچ فایده ای نداشته، یعنی هیچی به دونسته های خودم اضافه نشده، بنظرم اسکیس فقط وفقط تمرین میخواد، البته در کنارش باید کارای دیگه ام انجام بدیم. ولی حالا شما که میگین اسکیستون خوب نیست و واسه ارشد میخواین شرکت کنین بهتره کلاس برین ولی اینم بگم کلاس رفتن تنها کافی نیست اصلا و حتما تمرین زیاد میخواد.
کاملا در اشتباهی عزیز من !
اگه یه بار آزمایشی بری اسکیس بدی می فهمی که درصد معمولا 80 یه استاد که خودشم تو آموزشگاها کلاس اسکیس داره و کیا و بیایی داره واسه خودش ، می شه 30! هیات ژوری
و اون اسکیسی که تو دانشکده ی ما درصد منفی میاورده شاید ، میشه 60 ....
و نکته اینجاست که تو با هر منطقی ( زیبایی شناسی ، دست قوی ، سازه ، سازماندهی فضایی و... و خلاصه هر چی که به عنوان معماری یادت دادن تو این 4 سال ) نمی تونی بفهمی که قوت این طرح کجاش بوده....

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
" اسکیس زدن با اسکیس کنکور ارشد زدن خیلی فرق می کنه . اسکیس کنکور ارشد یه سری متود خاص خودش رو داره که اگه بر اسا اون متود ها اسکیس بزنین راحت درصد خوبی می گیرین.اموزشگاه ها روی سرعت و قدرت اسکیس شما خوب کار می کنن ولی از گفتن اون متود ها خود داری می کنن تا کار همه شبیه هم نشه."
اینم به نقل قول از acmilad که تو تاپیک دیگه ای گفته بود. ایشون رتبه ی نهاییش 4 بوده

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
" اسکیس زدن با اسکیس کنکور ارشد زدن خیلی فرق می کنه . اسکیس کنکور ارشد یه سری متود خاص خودش رو داره که اگه بر اسا اون متود ها اسکیس بزنین راحت درصد خوبی می گیرین.اموزشگاه ها روی سرعت و قدرت اسکیس شما خوب کار می کنن ولی از گفتن اون متود ها خود داری می کنن تا کار همه شبیه هم نشه."
اینم به نقل قول از acmilad که تو تاپیک دیگه ای گفته بود. ایشون رتبه ی نهاییش 4 بوده
نتیجه اخلاقی: پول بدین ---» کلاس برین ---» واسه ارشد یه رتبه خیلی خوب بیارین ( به کسی ام ربط نداره پول دارین یا ندارین... )!!!:D

yashel

عضو جدید
ممنون از جواب تون .
در مورد کلاس ایشون راستش اطلاعات خاصی ندارم که کجا برگزار میشه .. اما بهرحال با توجه به اینکه کنکور امسال برام زیاد جدی نیست
مهمترین مسئله برام اینه که قبل از دوره هایی که گفتین ؛ از الان بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه ؟
همونطور که خودتون هم بهتر از من اطلاع دارین خود نفس اسکیس با اسکیس های کارشناسی ارشد یکمی متفاوته
بهمین دلیل من میخوام بدونم چه سبکی باید کار کنم ؟

ضمن اینکه منابع رو هم باید کم کم وارد کار بکنم
چون که پایان نامه رو هم باید ارائه بدم
و مدتی هم اون وقتم رو میگیره و بهمین دلیل برای سال آینده نمیتونم
خیالم راحت باشه که یکســــال وقت دارم !!

اگه اینجوریه که خیلی خوبه. الان فرصت مناسبیه واسه اینکه دستتون تو اسکیس راه بیفته.
اینکه می گید اسکیس با اسکیس ارشد تفاوت داره رو قبول ندارم. تفاوتش اینه که به قول معروف غلط املایی نداره!!
شاید یه اسکیس که به نظر من و شما خیلی جالب و زیباست واقعاً کار بی ارزشی باشه و فقط رنگ و لعاب الکی داشته باشه!! ولی اسکیس ارشد اینجوری نیست ممکنه خیلی ساده باشه ولی اگه بدون غلط باشه از هر لحاظ مشکلی نداشته باشه کار خوبی به حساب میاد.
اینکه چه سبکی کار کنید جریان همون رنگ و لعابه! این رو خودتون وقتی دستون راه افتاد تعیین می کنید که به چه سبکی کار کنید درواقع باید سبک خودتون رو یاد بگیرید.
اول از همه شما باید اصول اسکیس زدن رو یاد بگیرید. قصد ندارم تبلیغ کنم ولی من حداقل یک جلسه سر کلاس چند تا از اساتید معروف اسکیس نشستم و تنها کسی رو که دیدم این الفبا رو خیلی خوب آموزش می ده مهندس شقاقی بوده. بهتون توصیه می کنم حالا که فرصت دارید یه دوره اسکیس مقدماتی با ایشون بگذرونید.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اسكيسم مهمه
5 بار مهمتر از ازمون تئوري
اما نكته اينجاس كه تا ازمون تئوري رتبه نياريم ،اسكيس تعطيل
متمركز بشين رو كتابا

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودمم فکر کنم بتونم . واسه ثبت نام باید حتما فارغ تحصیل باشم. فعلا دارم زیبایی شناسی میخونم دوست دارم کنکور بدم ببینم چطوریه. چرا یعنی مجازم نمیشم به نظرت ؟:biggrin:
خانومی انقدر عجله نکن ! اینکه داری مطالعه می کنی عالیه . بخون ولی برای کنکور نه ! سعی کن کلا سطح خودتو بالا بکشی تا از پایه قوی باشی.
موفق باشی

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خانومی انقدر عجله نکن ! اینکه داری مطالعه می کنی عالیه . بخون ولی برای کنکور نه ! سعی کن کلا سطح خودتو بالا بکشی تا از پایه قوی باشی.
موفق باشی

حالا در کل میتونم شرکت کنم دیگه؟ مرسی از راهنماییت

معمارباشی

عضو جدید
کتابی که شهرام معرفی کرده برای مدیریت پروژه هست ولی کتاب سازه فکر نکنم برای گروه خاصی نوشته شده باشه ... بنظرم یکی از منابع اصلی امسال همین کتابه مبانی سازه برای معماران باشه

nima arc

عضو جدید

سلام ،کتاب لیاقتی دیگه چاپ مجدد نداره ،و کتاب مبانی فیزیک ساختمان 1 (آکوستیک )خانم قیابکلو تقریبا کاملتر و منبع اصلی مبحث صوت در کنکوره،اگر هم نوشته نویسنده برات مهمه می تونی مبحث 18 مقررات ملی ساختمان (عایق بندی و تنظیم صدا ) رو که تحت نظر و کمیته تخصصی اون بوده رو مطالعه کنی.

shahram226

عضو جدید
حالا در کل میتونم شرکت کنم دیگه؟ مرسی از راهنماییت

خیر ، نمیتونید شرکت کنید .
بر اساس دفترچه برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ؛ فقط فارغ التحصیلان و دانشجویان سال آخری که تا تاریخ 31 شهریور سال تحصیلی بعد از کنکور فارغ التحصیل میشن اجازه ی شرکت دارند .
توصیه هم نمیکنم شرکت کنید
چون همین افراد بهر دلیلی اگر تا تاریخ فوق الذکر فارغ التحصیل نشن ؛ از آزمون سال آینده هم محروم خواهند شد .

shahram226

عضو جدید
شماها هر دوتون تکنولوژی امتحان میدین دیگه؟!
یا نکنه این کتابم به منابع معماری اضافه شده؟
من یکی که دیگه مغزم واسه گلابچی جایی نداره!
خیر بنده معماری - معماری قصد شرکت دارم به عنوان رشته اصلی
و تکنولوژی هم به عنوان رشته شناور .

کتاب های دکتر گلابچی تا همین الان هم به صورت مستقیم مورد پرسش قرار می گیره
و غیر از اون سوالاتی هم مطرح میشه که با دونستن کتب ایشون میشه بهشون پاسخ داد
تعجب میکنم که میگین علاقه ای به خوندنش ندارین !

کتابی که شهرام معرفی کرده برای مدیریت پروژه هست ولی کتاب سازه فکر نکنم برای گروه خاصی نوشته شده باشه ... بنظرم یکی از منابع اصلی امسال همین کتابه مبانی سازه برای معماران باشه
من که کتابی معرفی نکردم :)
من در مورد رشته مدیریت پروژه که در سلطه ی بدون قید و شرط دکتر گلابچی هست تجربه ای رو نقل کردم
و همونطور که شما هم بدرستی اشاره کردین کتب ایشون برای گروه خاصی نوشته نشده
و در هر کنکوری معماری که از ایستایی سوال مطرح بشه بحث کتاب های ایشون میاد وسط .

shahram226

عضو جدید
اگه اینجوریه که خیلی خوبه. الان فرصت مناسبیه واسه اینکه دستتون تو اسکیس راه بیفته.
اینکه می گید اسکیس با اسکیس ارشد تفاوت داره رو قبول ندارم. تفاوتش اینه که به قول معروف غلط املایی نداره!!
شاید یه اسکیس که به نظر من و شما خیلی جالب و زیباست واقعاً کار بی ارزشی باشه و فقط رنگ و لعاب الکی داشته باشه!! ولی اسکیس ارشد اینجوری نیست ممکنه خیلی ساده باشه ولی اگه بدون غلط باشه از هر لحاظ مشکلی نداشته باشه کار خوبی به حساب میاد.
اینکه چه سبکی کار کنید جریان همون رنگ و لعابه! این رو خودتون وقتی دستون راه افتاد تعیین می کنید که به چه سبکی کار کنید درواقع باید سبک خودتون رو یاد بگیرید.
اول از همه شما باید اصول اسکیس زدن رو یاد بگیرید. قصد ندارم تبلیغ کنم ولی من حداقل یک جلسه سر کلاس چند تا از اساتید معروف اسکیس نشستم و تنها کسی رو که دیدم این الفبا رو خیلی خوب آموزش می ده مهندس شقاقی بوده. بهتون توصیه می کنم حالا که فرصت دارید یه دوره اسکیس مقدماتی با ایشون بگذرونید.

از راهنمایی تون خیلی ممنون ام .
میشه خواهش کنم بهم بگید که ایشون در چه موسسه ای کلاس برگزار میکنند ؟
اگر اشتباه نکنم باید آکادمی تخصصی معماری باشه ؟!

yashel

عضو جدید
از راهنمایی تون خیلی ممنون ام .
میشه خواهش کنم بهم بگید که ایشون در چه موسسه ای کلاس برگزار میکنند ؟
اگر اشتباه نکنم باید آکادمی تخصصی معماری باشه ؟!

نه مهندس شقاقی خانه معمار هستن. کلاساشون اونجا برگزار می شه.

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبرههههههههه اينجا.....
مي بينم كه تيشه زدين به ريشه ي يه عده كه از اين كارا پول در ميوردن....
فقط من يه سوال دارم اين كه هي مي گن منابع رو بخونين بهتره ... اين جزوه ها( بخصوص تهران و شهيد بهشتي ) رو بخونيم كفايت مي كنه ديگه؟ مثلا جزوه ي قيابكلو رو كه مي خونيم ديگه لازم نيس كتابشو بخونيم چون احتمالا در عمل نميشه هر دوشو خوند.وقت نميشه.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرای خیر

خبرای خیر

چه خبرههههههههه اينجا.....مي بينم كه تيشه زدين به ريشه ي يه عده كه از اين كارا پول در ميوردن....فقط من يه سوال دارم اين كه هي مي گن منابع رو بخونين بهتره ... اين جزوه ها( بخصوص تهران و شهيد بهشتي ) رو بخونيم كفايت مي كنه ديگه؟ مثلا جزوه ي قيابكلو رو كه مي خونيم ديگه لازم نيس كتابشو بخونيم چون احتمالا در عمل نميشه هر دوشو خوند.وقت نميشه.
سلام عزیزم. نه کافی نیست. من از 2تا از بچه های دانشگاه تهران (ارشد معماری-معماری) که لیسانس هم از همونجا گرفته بودن پرسیدم گفتن ما فقط جزوه های خودمونو خوندیم و حدود 400 شدیم. با اسکیس شبانه دانشگاه تهران قبول شدیم. ولی ریسکه. نیست؟

jj-memar

عضو جدید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سلام . من عمرانیم. میخوام ببینم امیدی هست ارشد معماری قبول بشم؟ تا حالا کسی بوده که جای خوبی قبول شده باشه؟

rasoulll

عضو جدید
به فرض اگه شما طراح کنکور باشی منم 1 کتابی داشته باشم راجع به همون درسی که شما طراحی، کتاب من هرچقدر هم خوب باشه و کتاب شما با عرض معذرت داگون ، شما از کتاب خودت سوال میدی، مخصوصا این که با انصاف هم باشی!!!! اخه طراحان ما زیادی با انصافا...میدونید که...!!!!

shahram226

عضو جدید
از دوستان کسی اطلاع داره که برای قبولی در معماری - معماری شهر تهران حداکثر باید چه رتبه ای بیاریم ؟!
{بعد از دخالت آزمون اسکیس و رتبه نهایی که حاصل میشه}

yashel

عضو جدید
سلام . من عمرانیم. میخوام ببینم امیدی هست ارشد معماری قبول بشم؟ تا حالا کسی بوده که جای خوبی قبول شده باشه؟

بله که امیدی هست!!
دوست من با لیسانس عمران کنکور معماری داد و با رتبه 90 الان داره طراحی داخلی دانشگاه تهران می خونه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا