...کسی دانشگاه تهران خونده جزوه هاش رو می خوام البته لطفا...
این جوزه هایی رو که میخواین رو دارن میفروشن .. هینطوری که کسی بهت نمیده ...
...کسی دانشگاه تهران خونده جزوه هاش رو می خوام البته لطفا...
ایرادی نداره اگه داشته باشن می خرم ازشون....شما خودتون دارین؟؟؟؟این جوزه هایی رو که میخواین رو دارن میفروشن .. هینطوری که کسی بهت نمیده ...
سلام . يه سوال داشتم . من مي خوام معماري داخلي بخونم ولي بايد كنكور معماري معماري بدم و تفاوت كنكور معماري داخلي با معماري - معماري تو ضريب درس هست . منابعي كه بايد بخونم همين منابع گرايش معماري معماري هست ؟ يا من بايد منابع ديگه اي بخونم ؟
اینا یی که نوشتی در درجه ی سوم چهارم قرار میگیره و اصولا خیلی رو اینا تمرکز نمیشه.به جز اونی که قرمز کردم.البته برای معماری غرب منابع بهتری هم هست مثل معماری غرب بانی مسعود.بادخان هم اگه بقیه ی کتابای تنظیم شرایط رو بخونیم مطالب بادخان هم شاملش میشه.چون من تقریبا همه ی منابع تنظیم شرایط رو خوندم اینو میگم.13-بادخان (ملاحظات کالبدی باد در ساختمان) - محمد احمدی نژاد
-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
23-پیشگامان طراحی مدرن - نیکلاس پورتر
24-شکل گیری معماری در تجارب ایران و غرب - دکتر فلامکی
25-شکل گیری هنر اسلامی- اولگ گرابر- مهرداد وحدتی
26-هنر و معماری اسلامی - اولگ گرابر- یعقوب آزمند
27-شهر اسلامی نجم الدین بمات
28-نویفرت آرشتیکت دانا
اينا برام جديد بود
فك كنم يه نفر كه تجربه داره بياد اولويت بندي كنه بهتره
اگه كسي نيمد خودمون راي ميگيريم
من آماده ام واسه هر گونه کمک به بچه ها استاد عسگری و آقایی علاوه بر اینکه استاد بنده در دانشگاه بودن علاوه بر اون دوست منم هستن اما آقایی یکم سخت گیره و جزوه به من نمیده میگه تو باید بیای کلاسخیلی ممنونم بسیار عالی بود توضیحتون
خب فکر کتم دوستان باید یکی دوتامون از طرف بقیه بشه نماینده همه ی این جزواتو گیر بیاره بعد به بقی هم برسونه.
اونایی که این جزوه ها می خوان اعلام امادگی کنن و محل زندگیتونم بگید وبگید که می تونید تو تهیه این جزوه ها همکاری کنن یا نه
راستی بچهه اولیت بندی یادتون نره
اگه کسی اعتقاد داره که کتاب ها بهتره از جزوه هست بیاد با دلیل برامون توضیح بده .ممنونم
درمورد چي شون؟منظور كدوم دانشگاهها؟سلام میخواستم در مورد دانشگاههایی که از ترم دوم دانشجو میپذیرند بپرسم؟![]()
سلام
براي داشتن يك ليوان شير ،يك گاو نمي خرند.(ضرب المثل )
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. (دوره جزوه خوني تموم شده ، دست جزوه دارها براي طراحان رو شده مثل سبك اسكيس هاي آقاي صديق و ...)
به دنبال منابع اصلي باشيد. بعداز آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.
پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي است )
مي تونيد تقسيم بندي كنيد و نتايج آنرا بصورت كليدواژه به هم ايميل كنيد ((اعضاء فعال در مطالعه ))
همه ي جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند حتي 2 يا 3 سوال !!!!
سوالها مفهومي و از منابع معتبر مي باشند.
سلام
اما من باهات موافقم نیستم
نمیگم همه نتیجه میگیرن اما بیشتر از جزوه میشه نتیجه گرفت
دوست من این کسانی که جزوه هارو نوشتن مطالب از خودشون در نیاوردن که اونام ار همون منابع اصلی در اوردن با این تفاوت که به هر حال تو منابع هم مطالبی که بدرد کنکور نخوره هست اونها حذف شده
تست مفهومی زدن به جزوه و منبع اصلی ربط نداره راه حل کردن تست های مفهومی فهمیدن اصل موضوع هست همون جور که از اسمشم پیداست مفهومی
به هر حال من کسانی دیدم که با این جزوات رتبه ی دو رقمی تک رقمی اوردن و کسانی که حتی مجاز نشدن
هرچی میخونید تست زیاد یزنید چون 50% تست ها که از سالهای پیش تکراری هست پس تست زیاد بزنید اونایی تو کنکور موفق هستن که علاوه بر خوندن دروس روش تست زنی هم بلدن
ان شاء الله که هممون با توکل به خدا قبول میشیم
سلام -این دانشگاه ها در موقع تکمیل ظرفیت بعد از امدن جواب ها اعلام میشوند اکثرا هم غیرانتفاعی یا وابسته به جهاد دانشگاهی یا...منظورم اینه که دولتی درجه یک نیستند.سلام میخواستم در مورد دانشگاههایی که از ترم دوم دانشجو میپذیرند بپرسم؟![]()
سلام برو بچ...خوبین؟یه ماهه تاپیکو زدین اما هنوز اندر خم یه کوچه این!!!چرا؟اول یه سوال از خودتون بپرسید؟واسه چی می خوای ارشد قبول شی؟آیا قبول شدن و گرفتن فوق لیسانس برا آینده تاثیر داره به صورت عملی یا فقط فکر میکنید اینطوره؟حالا اگه جوابت مثبته باید به این فکر کنی که هی من یه اسکیس هم دارم بعد از کنکور تئوری....پس برنامتو جوری میریزی که از پس اونم بر بیای که منی که اسکیس دادم مطمئنم اطلاعاتی که باید سر اسکیس بلد باشی خیلی بیشتر از تئوریه چون باید تو طرح نشونش بدی....مثلا طراحی نمایندگی ایران خودرو توی یزد....خب حالا شما باید اطلاعاتی از هوای یزد و اقلیمش که مربوط به درس تنظیم شرایط محیطی است یا نوع سازه ساختمان که مربوط به درس سازه است یا حرفتون تو طراحی بنا که مربوط به مبانی نظریه داشته باشی که بتونی طراحی کنی...این اطلاعاتو کی باید بدست بیاری؟الان...با خوندن برا کنکور تئوری و جمع کردن اطلاعات و آموخته هاتون....اصلا اصل کار شما چیه؟می خوای چیکاره شی این همه میخونی؟به اون فکر کن که بدونی چی باید بخونی چی نخونی؟جزوه خوندن زیاد فایده نداره برا کسی که اولین بارشه ..چون مطالب خلاصه شدست...شما بعضی مطالبو اصلا نمیتونی درک کنی ولی یه روخونی کردن از منبع به صورت روزنامه وار و خلاصه در آوردن کلی مفیده....حالا انقدر حساس نشو از کجا بخونم؟جدا بخونم یا با هم؟امیدوارم از لحنم ناراحت نشده باشید...من بازم اطلاعات می ذارم مثل عکس قبلی...
سلام و متشكرم از پاسخت
ولي دوست من با يك گل بهار نميشه ، خيلي ها با كمتر خوندن هم نسبت به ما نتيجه اي بهتر گرفته اند. نميشه ريسك كرد. اين تيپ از بچه ها شانس كنكوري دارند.و يا بهتر بگم زمينه اطلاعاتي مناسبي دارند.
[FONT="]"" هرتجربه، برگي به كتاب تجربه ها مي افزايد، خردمندكسي است كه اين كتاب را بخواند و برگي به آن نيافزايد.""[/FONT]
سلامبه من جواب ندادين
نتظرم