آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

marjan.h

عضو جدید
سلام.یه سوال داشتم.می دونید آزمون اسکیس امسال دقیقا کیه؟! از یکی شنیدم 23 تیر ولی مطمئن نبود

ادریس@

عضو جدید
این منابع البته اگه چیزی کمه بچه ها اضاف کنید

این منابع البته اگه چیزی کمه بچه ها اضاف کنید

مواد امتحانی و ضرایب

1.زبان عمومی و تخصصی ضریب 2
2.دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی، ایستایی، شناخت مواد، عناصر و جزئیات ، تاسیسات)ضریب3
3.دروس تاریخ ومبانی نظری (تاریخ معماری جهان، معماری معاصر، معماری اسلامی، مبانی نظری معماری) ضریب 2
4.درک عمومی معماری ضریب 3
5.درک عمومی معماری منظر ضریب 1
6.پروژه عملی اسکیس معماری ضریب 5

منابع ارشد معماری- گرایش معماری معماری

نام کتاب-نام مولف-نام مترجم

1- درک رفتار سازه ها - محمود گلابچی
2-سازه در معماری - ماریوسالوادوری-محمود گلابچی
3- مصالح ساختمان - سام فروتنی
4- شناخت مواد و مصالح - فنی حرفه ای – جلد سبز رنگ
5-معمار مهندس، ساختار - محمود گلابچی
6-اجزا ساختمان - سیاوش کباری
7- مقررات ملی ساختمان (مبحث 19 صرفه جویی در مصرف انرژی) - وزارت مسکن وشهرسازی
8- زبان انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری - دکتر حسن رستگار
9-فرهنگ تصویری معماری - فرانسیس دی کچینگ -محمد احمدی نژاد
10-مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب - وحید قبادیان
11-طراحی اقلیمی - وحید قبادیان
12-از زمان و معماری - منوچهر مزینی
13-بادخان (ملاحظات کالبدی باد در ساختمان) - محمد احمدی نژاد
14-بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران - وحید قبادیان
15-اقلیم و معماری - مرتضی کسمایی
16-آشنایی با معماری اسلامی ایران - دکتر محمد کریم پیرنیا
17-آشنایی با معماری جهان - محمد ابراهیم زارعی
18-سبک شناسی معماری ایرانی - محمد کریم پیرنیا
19-درآمدی بر شناخت معماری روستایی ایران - اکبر زرگر
20-معماری (فرم، فضا، نظم) - فرانسیس دی کچینگ
21-زیبا شناختی در معماری - یورگ گورتر
22-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
23-پیشگامان طراحی مدرن - نیکلاس پورتر
24-شکل گیری معماری در تجارب ایران و غرب - دکتر فلامکی
25-شکل گیری هنر اسلامی- اولگ گرابر- مهرداد وحدتی
26-هنر و معماری اسلامی - اولگ گرابر- یعقوب آزمند
27-شهر اسلامی نجم الدین بمات
28-نویفرت آرشتیکت دانا
دوست دارم الان همه بیایم اینا را الویت بندی کنیم
و چند تاشو حذف کنیم
هم از لحاظ اهمیت درچه بندی کنیم هم از لحاظ اولیت در خوندن

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
28-نویفرت آرشتیکت دانا

اينا برام جديد بود
فك كنم يه نفر كه تجربه داره بياد اولويت بندي كنه بهتره
اگه كسي نيمد خودمون راي ميگيريم

ادریس@

عضو جدید
سلام . يه سوال داشتم . من مي خوام معماري داخلي بخونم ولي بايد كنكور معماري معماري بدم و تفاوت كنكور معماري داخلي با معماري - معماري تو ضريب درس هست . منابعي كه بايد بخونم همين منابع گرايش معماري معماري هست ؟ يا من بايد منابع ديگه اي بخونم ؟

شما باید همین منابع را بخونی و البته با توجه به ضریب درسا اون درسایی که ضریبشون برای معماری داخلی بیشتره را بیشتر رو اون درسا تمرکز کنید.در کل همون منابعه

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
28-نویفرت آرشتیکت دانا

اينا برام جديد بود
فك كنم يه نفر كه تجربه داره بياد اولويت بندي كنه بهتره
اگه كسي نيمد خودمون راي ميگيريم
اینا یی که نوشتی در درجه ی سوم چهارم قرار میگیره و اصولا خیلی رو اینا تمرکز نمیشه.به جز اونی که قرمز کردم.البته برای معماری غرب منابع بهتری هم هست مثل معماری غرب بانی مسعود.بادخان هم اگه بقیه ی کتابای تنظیم شرایط رو بخونیم مطالب بادخان هم شاملش میشه.چون من تقریبا همه ی منابع تنظیم شرایط رو خوندم اینو میگم.
نویفرت هم که ... در حد همون چیزایی که تو دانشگاه بلدشدیم و استفاده کردیم و البته اون قسمتایی که سالای قبل سوال اومده فک کنم بدونیم کافی باشه.
در باره ی بقیه ی منابع هم سر فرصت میام و نظر خودمو راجع به اولویت بندی میگم.
(آهان راستی موضوع پایان نامم هم خانه ی ساحلی کودک.ترم بهمن گرفتم و تا آخر دی فرصت ارائه دارم ولی میخوام حداکثر تا آخر مرداد جمعش کنم بشینم سر درسم.دعا کنید زود تموم بشه)

آخرین ویرایش:

??????

عضو جدید
با سلام به تمام دوستان عزیزم.خیلی اتفاقی یه نگاهی به این تایپیک انداختم و واقعا متاثر شدم که همچنان خیلی از شما عزیزان چشمتون به زرق و برق ویترین برخی موسسات برگزاری دوره های آمادگی خیره شده و توانایی های خودتونو نادیده گرفتین.هرچند گریزی نیست چون با تمام احترامی که برای اساتیدم قائلم باید اقرار کنم که متاسفانه طراح برخی از این ویترین های پر زرق و برق آموزشی متاسفانه اساتید بزرگواری هستند که نمیدونم دانسته یا ندانسته ولی تیشه بر ریشه هویت معماری ایران خواهند زد.
کاش میشد این سروران یک نیم نگاهی به تاریخ درخشان معماری ایران بندازن هنوزم دیر نشده میشه پل ارتباطی بین گذشته و حال شد امیدوارم روزی برسه که بازم بدرخشیم و هویت معماری خودمونو به رخ دنیا بکشیم.بچه ها ارشد اون چیزی نیست که فکر میکنین هر وقت احساس کردین باید حرف جدیدی زد اونوقته که آماده نظریه پردازی هستین و بی صبرانه منتظر شما هستیم.با ارزوی موفقیت برای یکا یک شما سروران گرامی.بازم از اساتید بزرگوارم عذر خواهی میکنم. التماس دعا

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه من اینجا یک پست واستون گذاشتم مبنی بر اینکه به جای خوندن منابع اصلی کدوم منابع هستند که جواب میدن
من گفتم که هر جزوه مربوط به کدام استاد و هر استاد کجاست و چه ساعتی میتونید ببینیدیش
این جزوات استاد دانشگاهمون گفت که خودش تو موسسات کارشناسی ارشد تدریس میکنه و تخصص داره تو کنکور
نمیدونم حالا من اسم این جزوات رو میذارم ان شاء الله که تبلیغ نیست این جزوات و جایی هست که میشه این هارو پیدا کرد

با عرض سلام به دانشجوهای دیروز، دوستان امروز و همکاران فردا
توی این مدت، برخی از دانشجوها اومدن و رفتن که واسه کنکور چه کنیم و کجا بریم و از این حرفا. متاسفانه یک سری نکات بود که من هی واسه دوستاتون گفتم و وقتی دیدم سئوالاتون دقیقا کپی همه، خواستم که به این ترتیب یک سری از اون جوابها رو به همتون منتقل کنم.

1- در مورد کنکور ارشد، منابع کنکور، به سادگی کنکور کاردانی نیست. چرا؟
الف – توی کنکور کاردانی، شما با یک سری داده ها سر و کار دارید که در دوره کاردانی یاد کی گیرید، اما در کنکور ارشد قراره واره محفلی شید که قراره در اون با اطلاعاتی جهانی آشنا باشید. اما می شه تا حدودی منابع اصلی تر رو مورد بحث قرار داد.
ب – کسی که وقت داره، با کسی که وقت نداره، کسی که در درسی علاقه داره، با کسی که از اون درس بدش میاد، کسی که درباره درسی اطلاعات داره، با کسی که درباره اون درس چیزی نمی دونه، طبیعتا نمی تونن، منابع یکسانی رو بخونن. این مطلب ساده رو مشاورهای تبلیغاتی موسسات کنکور، نمی گن، چون قرار نیست ساده حرف بزنن.
ج – منابع برای هر کسی در هر سالی، بنا به سواد فرد و فعالیت هاش و موضوعات مطرح و کتابهای جدید واره شده در محافل معماری آن سال متغیر هست.
د – طراح کنکور، بابای کسی نیست که بیاد بهش بگه و همه بفهمم. اگر طراح، طراح بودن خودش رو لو بده، یا اعلان کنه، طبق قانون سازمان سنجش، حتی در صورتی که در آن سال سئوالی از اون داده نشه، محکوم به جریمه نقدی و ... است. پس اونهایی که می گن ما براتون با طراح ها در ارتباطیم، کاملا می خوان صداقت خودشون رو به شما نشون بدن.

2- منابع شصت درصد که می گن چیه؟
سال 1388، من هم جز مشاورهای کنکور کارشناسی ارشد بودم. چون معروف بود که علی عسگری با سه هفته مطالعه، در کنکور رتبه تک رقمی زده، دورم خیلی شلوغ بود. اون موقع واسه این که حوصله ام سر نره، یک لیست تحت این عنوان باب کردم. گفتم: "این منابع ای که من خوندم رو + این کتابها، اگر هر کسی بخونه، می تونه توی کنکور نتیجه بهتری بگیره". طبیعتا این لیست شامل جزوات بهترین اساتید اون موقع در دروس مطرح بود. که امروزیش رو میگم. اما منابع ما این ها نیستن:
زبان عمومی و اختصاصی: کتابهای زبان تخصصی معماری انتشارات سمت، فرهنگ تصویری معماری، لغات پر کاربرد برای تافل و کتاب 504، جزوات مهندس مهان، مهندس خلیل پور و دکتر امیری
دروس فنی: جزوات سیستم های ساختمانی (مهندس سروش نیا و یا مهندس طباطبایی)، عناصر جزئیات (مهندس طباطبایی یا مهندس علوی)، مصالح ساختمانی (مهندس محمودزاده یا مهندس سروش نیا یا مهندس پارسا)، تنظیم شرایط (مهندس طهماسبی یا مهندس آقایی)، تاسیسات (مهندس آقایی یا مهندس ایزدی)
تاریخ معماری: جزوات تاریخ معماری ایران و جهان اسلام (مهندس نسیم عسگری یا مهندس جوانی)، تاریخ معماری جهان و معاصر (مهندس قابوسی و دکتر کامل نیا)
درک عمومی معماری: جزوات مهندس علی عسگری یا مهندس فراهانی
درک عمومی منظر: جزوات مهندس عظمتی، مهندس حسینی، دکتر شاهچراغی و مهندس نوروزیان

اما جزوات این اساتید رو از کجا گیر بیاریم:
مهندس مهان: آکادمی تخصصی معماری
مهندس خلیل پور: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
دکتر امیری: مرکز معماری ایران، خانه عمران، موسسه ماهان
مهندس سروش نیا: خانه عمران، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان، آتلیه صدیق، پردیس ملی، موسسه ماهان
مهندس طباطبایی: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
مهندس علوی: ایوانخانه معمار، جهاد دانشگاهی تهران
مهندس محمودزاده یا مهندس پارسا: آکادمی تخصصی معماری
مهندس طهماسبی: خانه عمران، پردیس ملی
مهندس آقایی: مرکز معماری ایران
مهندس ایزدی: جهاد دانشگاهی تهران، آکادمی تخصصی معماری
مهندس نسیم عسگری: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان
مهندس آیدین جوانی: مرکز معماری ایران
مهندس قابوسی: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری
مهندس علی عسگری: خانه عمران، موسسه ماهان، آکادمی تخصصی معماری، ایوانخانه معمار، هشتی هنر
مهندس سعید فراهانی: خانه عمران، مرکز معماری ایران
مهندس عظمتی: موسسه ماهان، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، خانه عمران
مهندس حسینی: خانه عمران
مهندس نوروزیان: آکادمی تخصصی معماری، جهاد دانشگاهی تهران
دکتر شاهچراغی: مرکز معماری ایران، جهاد دانشگاهی تهران

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه من اینجا یک پست واستون گذاشتم مبنی بر اینکه به جای خوندن منابع اصلی کدوم منابع هستند که جواب میدن
من گفتم که هر جزوه مربوط به کدام استاد و هر استاد کجاست و چه ساعتی میتونید ببینیدیش
این جزوات استاد دانشگاهمون گفت که خودش تو موسسات کارشناسی ارشد تدریس میکنه و تخصص داره تو کنکور
نمیدونم حالا من اسم این جزوات رو میذارم ان شاء الله که تبلیغ نیست این جزوات و جایی هست که میشه این هارو پیدا کرد

با عرض سلام به دانشجوهای دیروز، دوستان امروز و همکاران فردا
توی این مدت، برخی از دانشجوها اومدن و رفتن که واسه کنکور چه کنیم و کجا بریم و از این حرفا. متاسفانه یک سری نکات بود که من هی واسه دوستاتون گفتم و وقتی دیدم سئوالاتون دقیقا کپی همه، خواستم که به این ترتیب یک سری از اون جوابها رو به همتون منتقل کنم.

1- در مورد کنکور ارشد، منابع کنکور، به سادگی کنکور کاردانی نیست. چرا؟
الف – توی کنکور کاردانی، شما با یک سری داده ها سر و کار دارید که در دوره کاردانی یاد کی گیرید، اما در کنکور ارشد قراره واره محفلی شید که قراره در اون با اطلاعاتی جهانی آشنا باشید. اما می شه تا حدودی منابع اصلی تر رو مورد بحث قرار داد.
ب – کسی که وقت داره، با کسی که وقت نداره، کسی که در درسی علاقه داره، با کسی که از اون درس بدش میاد، کسی که درباره درسی اطلاعات داره، با کسی که درباره اون درس چیزی نمی دونه، طبیعتا نمی تونن، منابع یکسانی رو بخونن. این مطلب ساده رو مشاورهای تبلیغاتی موسسات کنکور، نمی گن، چون قرار نیست ساده حرف بزنن.
ج – منابع برای هر کسی در هر سالی، بنا به سواد فرد و فعالیت هاش و موضوعات مطرح و کتابهای جدید واره شده در محافل معماری آن سال متغیر هست.
د – طراح کنکور، بابای کسی نیست که بیاد بهش بگه و همه بفهمم. اگر طراح، طراح بودن خودش رو لو بده، یا اعلان کنه، طبق قانون سازمان سنجش، حتی در صورتی که در آن سال سئوالی از اون داده نشه، محکوم به جریمه نقدی و ... است. پس اونهایی که می گن ما براتون با طراح ها در ارتباطیم، کاملا می خوان صداقت خودشون رو به شما نشون بدن.

2- منابع شصت درصد که می گن چیه؟
سال 1388، من هم جز مشاورهای کنکور کارشناسی ارشد بودم. چون معروف بود که علی عسگری با سه هفته مطالعه، در کنکور رتبه تک رقمی زده، دورم خیلی شلوغ بود. اون موقع واسه این که حوصله ام سر نره، یک لیست تحت این عنوان باب کردم. گفتم: "این منابع ای که من خوندم رو + این کتابها، اگر هر کسی بخونه، می تونه توی کنکور نتیجه بهتری بگیره". طبیعتا این لیست شامل جزوات بهترین اساتید اون موقع در دروس مطرح بود. که امروزیش رو میگم. اما منابع ما این ها نیستن:
زبان عمومی و اختصاصی: کتابهای زبان تخصصی معماری انتشارات سمت، فرهنگ تصویری معماری، لغات پر کاربرد برای تافل و کتاب 504، جزوات مهندس مهان، مهندس خلیل پور و دکتر امیری
دروس فنی: جزوات سیستم های ساختمانی (مهندس سروش نیا و یا مهندس طباطبایی)، عناصر جزئیات (مهندس طباطبایی یا مهندس علوی)، مصالح ساختمانی (مهندس محمودزاده یا مهندس سروش نیا یا مهندس پارسا)، تنظیم شرایط (مهندس طهماسبی یا مهندس آقایی)، تاسیسات (مهندس آقایی یا مهندس ایزدی)
تاریخ معماری: جزوات تاریخ معماری ایران و جهان اسلام (مهندس نسیم عسگری یا مهندس جوانی)، تاریخ معماری جهان و معاصر (مهندس قابوسی و دکتر کامل نیا)
درک عمومی معماری: جزوات مهندس علی عسگری یا مهندس فراهانی
درک عمومی منظر: جزوات مهندس عظمتی، مهندس حسینی، دکتر شاهچراغی و مهندس نوروزیان

اما جزوات این اساتید رو از کجا گیر بیاریم:
مهندس مهان: آکادمی تخصصی معماری
مهندس خلیل پور: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
دکتر امیری: مرکز معماری ایران، خانه عمران، موسسه ماهان
مهندس سروش نیا: خانه عمران، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان، آتلیه صدیق، پردیس ملی، موسسه ماهان
مهندس طباطبایی: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
مهندس علوی: ایوانخانه معمار، جهاد دانشگاهی تهران
مهندس محمودزاده یا مهندس پارسا: آکادمی تخصصی معماری
مهندس طهماسبی: خانه عمران، پردیس ملی
مهندس آقایی: مرکز معماری ایران
مهندس ایزدی: جهاد دانشگاهی تهران، آکادمی تخصصی معماری
مهندس نسیم عسگری: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان
مهندس آیدین جوانی: مرکز معماری ایران
مهندس قابوسی: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری
مهندس علی عسگری: خانه عمران، موسسه ماهان، آکادمی تخصصی معماری، ایوانخانه معمار، هشتی هنر
مهندس سعید فراهانی: خانه عمران، مرکز معماری ایران
مهندس عظمتی: موسسه ماهان، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، خانه عمران
مهندس حسینی: خانه عمران
مهندس نوروزیان: آکادمی تخصصی معماری، جهاد دانشگاهی تهران
دکتر شاهچراغی: مرکز معماری ایران، جهاد دانشگاهی تهران​

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم بسیار عالی بود توضیحتون
خب فکر کتم دوستان باید یکی دوتامون از طرف بقیه بشه نماینده همه ی این جزواتو گیر بیاره بعد به بقی هم برسونه.
اونایی که این جزوه ها می خوان اعلام امادگی کنن و محل زندگیتونم بگید وبگید که می تونید تو تهیه این جزوه ها همکاری کنن یا نه
راستی بچهه اولیت بندی یادتون نره
اگه کسی اعتقاد داره که کتاب ها بهتره از جزوه هست بیاد با دلیل برامون توضیح بده .ممنونم
من آماده ام واسه هر گونه کمک به بچه ها استاد عسگری و آقایی علاوه بر اینکه استاد بنده در دانشگاه بودن علاوه بر اون دوست منم هستن اما آقایی یکم سخت گیره و جزوه به من نمیده میگه تو باید بیای کلاس
اما من تهران هستم و منطقه 4 هرکس ok هست بگه که این جزوات رو واسه بچه ها فراهم کنیم
((( این نظر شخصیم هست من به این استادمون اعتماد دارم و میدونم که بی ربط و روی سود جویی حرف نمیزنه من از این منایع استفاده میکنم )))

ادریس@

عضو جدید
وروجک جان هر کس روش خوندن خاص خودشو داره و با اون روش بهتر یاد می گیره و بهش جواب میده
الان بزار تکلیفمون مشخص بشه
1 اولیت بندی کتابا.
1.5 تهیه کردن جزوه ها
2 برنامه ریزی برای خوندنشون
3 در مرحله بعد بیایم راجب چگونه خوندن بحث کنیم
به نوبت بیاید پیش بریم تا وقتمون نره گیج هم نشیم
فقط یکی نماینده بشه برای گرفتن همه جزوه ها بقیه دوستان هم به ایشون برسونن یکی که تهران باشه.یکی بیاد و داوطلب بشه
من فقط می خوام تلاشمون توی این تاپیک به نتیجه برسه و زودتر به هدفمون برسه
الانم هدفمون داشتن به برنامه قوی و روشن بودن اون و داشتن همه منابع به بهترین شکل ممکن و کامله

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال

از اونجایی که خوندن زبان مهمه من یه سری آمار از تعداد سوالاتی که در مورد زبان تو کنکور سالهای قبل اومده رو به صورت آماری گذاشتم....خودتون میتونید بفهمید چه چیزی اهمیت داره برا خوندن

اتیسا

عضو جدید
نام دانشگاه

نام دانشگاه

سلام میخواستم در مورد دانشگاههایی که از ترم دوم دانشجو میپذیرند بپرسم؟:gol:

afshin 1357

کاربر بیش فعال
سلام
براي داشتن
يك ليوان شير ،يك گاو نمي خرند.:biggrin: (ضرب المثل )
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. (دوره جزوه خوني تموم شده ، دست جزوه دارها براي طراحان رو شده مثل سبك اسكيس هاي آقاي صديق و ...)
به دنبال منابع اصلي باشيد. بعداز آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.

پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي است )
مي تونيد تقسيم بندي كنيد و نتايج آنرا بصورت كليدواژه به هم ايميل كنيد ((اعضاء فعال در مطالعه ))

همه ي جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند حتي 2 يا 3 سوال !!!!
سوالها مفهومي و از منابع معتبر مي باشند.

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
براي داشتن يك ليوان شير ،يك گاو نمي خرند.:biggrin: (ضرب المثل )
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. (دوره جزوه خوني تموم شده ، دست جزوه دارها براي طراحان رو شده مثل سبك اسكيس هاي آقاي صديق و ...)
به دنبال منابع اصلي باشيد. بعداز آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.

پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي است )
مي تونيد تقسيم بندي كنيد و نتايج آنرا بصورت كليدواژه به هم ايميل كنيد ((اعضاء فعال در مطالعه ))

همه ي جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند حتي 2 يا 3 سوال !!!!
سوالها مفهومي و از منابع معتبر مي باشند.

سلام
اما من باهات موافقم نیستم
نمیگم همه نتیجه میگیرن اما بیشتر از جزوه میشه نتیجه گرفت
دوست من این کسانی که جزوه هارو نوشتن مطالب از خودشون در نیاوردن که اونام ار همون منابع اصلی در اوردن با این تفاوت که به هر حال تو منابع هم مطالبی که بدرد کنکور نخوره هست اونها حذف شده
تست مفهومی زدن به جزوه و منبع اصلی ربط نداره راه حل کردن تست های مفهومی فهمیدن اصل موضوع هست همون جور که از اسمشم پیداست مفهومی
به هر حال من کسانی دیدم که با این جزوات رتبه ی دو رقمی تک رقمی اوردن و کسانی که حتی مجاز نشدن
هرچی میخونید تست زیاد یزنید چون 50% تست ها که از سالهای پیش تکراری هست پس تست زیاد بزنید اونایی تو کنکور موفق هستن که علاوه بر خوندن دروس روش تست زنی هم بلدن
ان شاء الله که هممون با توکل به خدا قبول میشیم

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام برو بچ...خوبین؟یه ماهه تاپیکو زدین اما هنوز اندر خم یه کوچه این!!!چرا؟اول یه سوال از خودتون بپرسید؟واسه چی می خوای ارشد قبول شی؟آیا قبول شدن و گرفتن فوق لیسانس برا آینده تاثیر داره به صورت عملی یا فقط فکر میکنید اینطوره؟حالا اگه جوابت مثبته باید به این فکر کنی که هی من یه اسکیس هم دارم بعد از کنکور تئوری....پس برنامتو جوری میریزی که از پس اونم بر بیای که منی که اسکیس دادم مطمئنم اطلاعاتی که باید سر اسکیس بلد باشی خیلی بیشتر از تئوریه چون باید تو طرح نشونش بدی....مثلا طراحی نمایندگی ایران خودرو توی یزد....خب حالا شما باید اطلاعاتی از هوای یزد و اقلیمش که مربوط به درس تنظیم شرایط محیطی است یا نوع سازه ساختمان که مربوط به درس سازه است یا حرفتون تو طراحی بنا که مربوط به مبانی نظریه داشته باشی که بتونی طراحی کنی...این اطلاعاتو کی باید بدست بیاری؟الان...با خوندن برا کنکور تئوری و جمع کردن اطلاعات و آموخته هاتون....اصلا اصل کار شما چیه؟می خوای چیکاره شی این همه میخونی؟به اون فکر کن که بدونی چی باید بخونی چی نخونی؟جزوه خوندن زیاد فایده نداره برا کسی که اولین بارشه ..چون مطالب خلاصه شدست...شما بعضی مطالبو اصلا نمیتونی درک کنی ولی یه روخونی کردن از منبع به صورت روزنامه وار و خلاصه در آوردن کلی مفیده....حالا انقدر حساس نشو از کجا بخونم؟جدا بخونم یا با هم؟امیدوارم از لحنم ناراحت نشده باشید...من بازم اطلاعات می ذارم مثل عکس قبلی...

afshin 1357

کاربر بیش فعال
سلام
اما من باهات موافقم نیستم
نمیگم همه نتیجه میگیرن اما بیشتر از جزوه میشه نتیجه گرفت
دوست من این کسانی که جزوه هارو نوشتن مطالب از خودشون در نیاوردن که اونام ار همون منابع اصلی در اوردن با این تفاوت که به هر حال تو منابع هم مطالبی که بدرد کنکور نخوره هست اونها حذف شده
تست مفهومی زدن به جزوه و منبع اصلی ربط نداره راه حل کردن تست های مفهومی فهمیدن اصل موضوع هست همون جور که از اسمشم پیداست مفهومی
به هر حال من کسانی دیدم که با این جزوات رتبه ی دو رقمی تک رقمی اوردن و کسانی که حتی مجاز نشدن
هرچی میخونید تست زیاد یزنید چون 50% تست ها که از سالهای پیش تکراری هست پس تست زیاد بزنید اونایی تو کنکور موفق هستن که علاوه بر خوندن دروس روش تست زنی هم بلدن
ان شاء الله که هممون با توکل به خدا قبول میشیم

سلام و متشكرم از پاسخت
ولي دوست من با يك گل بهار نميشه ، خيلي ها با كمتر خوندن هم نسبت به ما نتيجه اي بهتر گرفته اند. نميشه ريسك كرد. اين تيپ از بچه ها شانس كنكوري دارند:biggrin: .و يا بهتر بگم زمينه اطلاعاتي مناسبي دارند.

afshin 1357

کاربر بیش فعال
[FONT=&quot]"" هرتجربه، برگي به كتاب تجربه ها مي افزايد، خردمندكسي است كه اين كتاب را بخواند و برگي به آن نيافزايد.""[/FONT]

آخرین ویرایش:

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام میخواستم در مورد دانشگاههایی که از ترم دوم دانشجو میپذیرند بپرسم؟:gol:
سلام -این دانشگاه ها در موقع تکمیل ظرفیت بعد از امدن جواب ها اعلام میشوند اکثرا هم غیرانتفاعی یا وابسته به جهاد دانشگاهی یا...منظورم اینه که دولتی درجه یک نیستند.
یکسری هم وقتی دفترچه راگرفتید جلویش نوشته که نیمسال اول یا دوم دانشجو میگیره بستگی به دانشگاهش داره مثل شهید عباسپور شریعتی...
سری تکمیل ظرفیت رامن شنیدم وبعضی از دوستانم رادیدم که همه ی درسها را با استاد ثابت خود دانشگاه ـچون تعدادشون کمه ـ ندارند و مجبور شدند با ترم بعدی ها بگیرند
البته شاید در این دانشگاه مورد نظر اینگونه باشد و سایر خیر
موفق باشید

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام برو بچ...خوبین؟یه ماهه تاپیکو زدین اما هنوز اندر خم یه کوچه این!!!چرا؟اول یه سوال از خودتون بپرسید؟واسه چی می خوای ارشد قبول شی؟آیا قبول شدن و گرفتن فوق لیسانس برا آینده تاثیر داره به صورت عملی یا فقط فکر میکنید اینطوره؟حالا اگه جوابت مثبته باید به این فکر کنی که هی من یه اسکیس هم دارم بعد از کنکور تئوری....پس برنامتو جوری میریزی که از پس اونم بر بیای که منی که اسکیس دادم مطمئنم اطلاعاتی که باید سر اسکیس بلد باشی خیلی بیشتر از تئوریه چون باید تو طرح نشونش بدی....مثلا طراحی نمایندگی ایران خودرو توی یزد....خب حالا شما باید اطلاعاتی از هوای یزد و اقلیمش که مربوط به درس تنظیم شرایط محیطی است یا نوع سازه ساختمان که مربوط به درس سازه است یا حرفتون تو طراحی بنا که مربوط به مبانی نظریه داشته باشی که بتونی طراحی کنی...این اطلاعاتو کی باید بدست بیاری؟الان...با خوندن برا کنکور تئوری و جمع کردن اطلاعات و آموخته هاتون....اصلا اصل کار شما چیه؟می خوای چیکاره شی این همه میخونی؟به اون فکر کن که بدونی چی باید بخونی چی نخونی؟جزوه خوندن زیاد فایده نداره برا کسی که اولین بارشه ..چون مطالب خلاصه شدست...شما بعضی مطالبو اصلا نمیتونی درک کنی ولی یه روخونی کردن از منبع به صورت روزنامه وار و خلاصه در آوردن کلی مفیده....حالا انقدر حساس نشو از کجا بخونم؟جدا بخونم یا با هم؟امیدوارم از لحنم ناراحت نشده باشید...من بازم اطلاعات می ذارم مثل عکس قبلی...

ممنون از توجهت و اينكه مي خايي به ما كمك كني
اره
همه ي ما ميدونيم اصل كار اسكيسه
اما اينم ميدونيم كه قدم اول ازمون تئوريه
تا اولي رو پشت سر نگذاري اسكيس هيچ اهميتي نداره درسته؟
پس بهتره منفي فك نكنيم و فعلا متمركز شيم روي ازمون تئوري

سلام و متشكرم از پاسخت
ولي دوست من با يك گل بهار نميشه ، خيلي ها با كمتر خوندن هم نسبت به ما نتيجه اي بهتر گرفته اند. نميشه ريسك كرد. اين تيپ از بچه ها شانس كنكوري دارند:biggrin: .و يا بهتر بگم زمينه اطلاعاتي مناسبي دارند.

بله
ما هم چون نميخايم ريسك كنيم و تجربه ي تلخ گذشتگان رو از سر بگيريم داريم تلاش ميكنيم به يك راه حل منطقي برسيم
اين 4 هفته واقعا اتلاف وقت نبود
اكثر ما كه اينجاييم يا تحويل پروژه ها مون مونده يا چند روز پيش تحويل داديم و مي خايم چن روز استراحت كنيم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ضمن اينكه من و يا يععضي از ما پايان نامه هم داريم و امكان داره واسه ازمون 91 بخايم تلاش كنيم
ما فقط مي خايم به يه جمع بندي و راه حل منطقي برسيم
سختي هاي راه رو مي دونيم
يختي آزمون و حجم زياد كتابا رو هم ايضا
قراره با روحيه و انرژيه مثبت شروع كنيم
ممنون از همه

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
[FONT=&quot]"" هرتجربه، برگي به كتاب تجربه ها مي افزايد، خردمندكسي است كه اين كتاب را بخواند و برگي به آن نيافزايد.""[/FONT]

سپاس فراوان از اينك وقت گذاشتيو برامون توضيح دادي
نميدونم چطوري تشكر كنم ازتون
من رسما سعي ميكنم برگي نيفزايم
فقط سوالي كه پيش مياد اينه
ساير كساني كه وضعيت شما رو دارند هم همينطوري فكر ميكنن؟
آخه هر كس روش خودشو داره
تو همين تاپيك يه كسي اومده گفته (واسه مثال) براي كارشناسي 1 ماه كتاباي گاج رو خوندم و راضي بودم
يكي ميگه من 1 سال خوندم ناراضي ام
ميدونم ارشد همه ي سوالا تخصصيه 1 بار تجربه كردم(افسوس ميخورم كه چرا نتونستم به ترسم غلبه كنم و 1سال قبل بيام اين تاپيكو بزنم)
حالا واقعا وضعيت چيه؟؟
بعد از پاسخ لطفا
يه مقدار در مورد نحوه ي درس خوندن برامون توضيح بدين

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بعضی ها تصور کردن که این جزوه ها که من گفتم ازین جزوه های نکته ای که برای وقت خیلی کم هست هستش
اما اینطور نیست اینها جزوه های کاملی هستن که از همین منابع جمع آوری شدن و میشه باهاشون تست مفهومی زد
فقط مطالب که بدرد کنکور نمیخورد حذف شدن
مثلا واسه عناصر میگن فلان بخش واسه فلان کتاب کامل هست و فلان بخش واسه کتابه فلانی خوبه خوب این جزوه ها این مطالب کناره هم هستش
واسه کنکور حجم زیاد کتاب خوب نیست و روحیه فرد خراب میکنه اگه بخوایم منابع اصلی معماریو بزاریم رو هم تا سقف میره

و بچه ها این پست ها که میزنید چه جوری بخونید و اینا آدم نا امید میشه آخه این چه سوالی هست هرکسی یک جور مطالب رو جمع بندی میکنه و یک جور این مطالب به دانستنی هاش اضافه میکنه هرکس هرجور راحت بخونه فقط برنامه ریزی داشته باشید که تو جمع بندی به مشکل نخورید چون جمع بندی خیلی مهمه

afshin 1357

کاربر بیش فعال
دوست خوبم سلام
از ابراز لطفت متشكرم، با اينكه هفته آينده آزمون اسكيس دارم ولي با شور شوقي كه شما نشان مي دهيد باز هم مايلم ارشد 90 شركت كنم . (در كنارتان خواهم بود )

اول چند نكته :
كساني موفق هستند كه هميشه با شنيدن يك كلمه برداشت يك كتاب از آن رو داشته باشند ، يعني العاقل في الاشاره.مثال : از آيت ا.. بهجت مي پرسند كه ما چگونه عارف، سعادتمند و .. شويم (نقل به مضمون) ايشان در پاسخ مي گويند : انجام واجبات و ترك محارم. براي اهلش، هزاران مفهوم نهفته در اين كلام هست.
منظورم اينه كه : مطلب رو سريع يگيريم و نياز به توضيح بيشتر نداشته باشيم. من بارها با كساني كه آزمون ارشد مي دادند صحبت مي كردم، ايشان فقط دنبال حرف زدن، آيه ياس، شكايت:cry: و ... بودند و از 4 ساعتي كه مي بايست درس بخوانند 3.5 آنرا فكر مي كردند به عاقبت كار، طراح سوالها كيه؟ ، كي جزوه بهتري داره ، كي چقدر خونده ، كي كي كي !.:surprised:

پس قبل از آزمون، اول :
استيل آزمون ارشد را بايد يگيريم و حرفه اي عمل كنيم نه مثل پشت كنكوري ها كه نياز به مشوق و روحيه و ... دارند بلكه بايد خودمون را از الان رتبه دو رقمي به حساب بياوريم ( خيال بافي نكنيم بلكه منطقي به خودمون اعتماد كنيم )
دوم : منابع را بشناسيم و بدونيم سر ته منابع كجاست.
سوم : روش مطالعه
روش سنتي حفظ كردن براي ما ها كه ضريب هوشي معمولي داريم جواب نمي ده ، مي بايست با تكرار و تكنيكهاي G5 و ... خودمون را تقويت كنيم.

چهارم : مطالعه هدفمند ، يعني بدونيم ازچه چيزي ، چه مقدار و به چه صورت مطالعه كنيم
پنجم كه تاكيد من از اول روي آن بوده اينكه مطالب را موضوعي و بصورت مقابله اي با هم بخونيم :

مثال : در مورد" سبك د استيل" در كتاب "از زمان و معماري" مطالبش را با دقت مي خونيم و يادداشت برمي داريم ، سپس همون مطلب را در كتاب قباديان مي خونيم ، چون مطلب را قبلا به تفصيل خونده ايم متوجه مي شويم كه مطالب تكراريه ، پس با سرعت بشتري از آن رد مي شويم ولي اگه مطلب جديدي داشته باشه آن را يادداشت مي كنيم، و اگه بيشتر بخواهيم بدونيم همين عنوان را از كتاب جديد "معماري غرب باني مسعود" و "معماري مدرن از 1900 " جي آر كرتيس (سمت ) مطالعه مي كنيم. در حقيقت ما يك مطلب را از يك منبع ، عميق خونده ايم و سه منبع مطالعاتي ديگه را فقط مطالعه عادي كرديم (( اليته سه بار هم مرورشده )) ،‌نتيجه : خيلي دقيق مطلب را فهميده ايم.

** سوال مي پرسيد ما وقت نداريم ؟ وقتي وارد كار بشويد مي بينيد چقدر شيرين هست و چقدر توان شما در يادگيري بالاميره .

اين روش فقط براي دو درس تاريخ معماري اسلامي و غرب، مباني نظري كاربرد داره، براي ساير دروس كار بسيار راحتره ، اونجا فقط مي بايست با دقت مطالعه كنيم.

** در مورد زبان نمي توانم صحبتي كنم ولي چند نظر دارم كه بعدا ميگم.

ششم : بايد براي هر درس يك منبع اصلي داشته باشيم و بقيه را باآن هماهنگ كنيم

هفتم : از اين شاخه به آن شاخه نپريم كه واقعا فلج مي شويم
هشتم : با هركسي مشورت نكنيم
نهم : سر دل نگه داريم
دهم :با عشق مطالعه كنيم.
يازدهم : آهسته و پيوسته گام برداريم
دوازدهم : ليستي از منابع خودمون را داشته باشيم
سيزدهم : به هر درس به ميزان علاقمون و تواناي هايمون نمره بدهيم
چهاردهم: جدول ((ماتريس )) مطالعاتي داشته باشيم (منظورم برنامه زمان بندي نيست )
پانزدهم : به اكسين و آكادمي و ... غيره اعتماد نكنيم چون ممكنه امسال از شيوه آزموش آنها سوال نيايد ، مثل آزمون هاي پارسال اكسين كه در آزمون قبلي اثر واضحي از آنها نبود. ولي بيخبر از آنها نباشيم و حتي اگر شد شركت كنيم (( منظورم اينه كه دل نبنديم ))

شانزدهم : روش خلاصه نويسي و كليد واژه را ياد بگيريم و بكار ببريم

در آيند هر كس براي خودش يك جدول مطالعاتي و منابع اصلي را توي پست خودش بگزاره تا باهم بحث كنيم .
براي شروع توصيه اكيد مي كنم :

اول : فصول كتاب از زمان و معماري (به عنوان مثال ) را تفكيك كنيم و ببينيم ديگه چه منابعي داريم كه با آن يكسان مي باشد
دوم : به روشي كه گفتم شروع كنيم به مطالعه تقابلي
سوم : جزوه اي از كليد واژه درست كنيم براي مرور
چهارم : بريم سراغ جزوه هاي كذايي (( وقتي برويد سراغشان تازه مي فهميد كه چقدر ناقص و بي اهميت هستند و فقط از جهت يادآوري خوبند و نه بيشتر ))
پنجم : آزمونهاي سالهاي گذشته و نمونه سوالها را مطالع كنيم
ششم : مرور كلي

قصدم از گفتن مطالب فوق اغتشاش فكري و نصيحت شما و داناي كل بودن خودم نيست فقط از جهت يادآ؛وري و در اختيار گذاشتن تجربياتم مي باشد . اگر سوالي داشتيد كه من بتوانم جواب بدهم بفرماييد

فقط يك نكته ::redface:
اگر از اون دسته |آدمهايي هستيد كه فقط پرسنده و دائم به دنبال حل مشكل خودشان از اين و آن هستند و به حرف هيچ كس و هيچ چيز در نهايت توجه نمي كنند ،اين حقير معذورم از پاسخ دادند كه سعي مي كنم گزيده جواب اونهاي را بدهم كه واقعا سوال دارند و اهل حركت و تلاش هستند.

ببينيد دوستان هركسي سليقه، سايز و روش خودشوداره ولي وقتي ذهن خودشو به يك تفكر بزرگتر و جمعي پيوند ميزنه ديگه نمي تونه "من" "من" بكنه ، يعني وقتي سالك شديم ديگه حق نداريم "جر" بزنيم و از آزادي تفكرشخصي صحبت كنيم و يه هر حرفي " شك" كنيم . براي خود من هم همينطورهست.
و قتي مي خواهيم علمي با موضوعي برخورد كنيم ويا خودمون را جزئي از دانش بشري و يا حوزه ‌ي معماري معرفي كنيم مي بايست بدون پيشداوري و با سعه ي صدر با موضوع برخور كنيم.

منتظر نقد شما هستم .
ضمنا فرصت را از دست ندهيد شروع كنيد به مطالعه با حجم كم.:gol::heart:

afshin 1357

کاربر بیش فعال
:smile: متشكرم - بهتره پراكندگي سوالات رو توي منابع بررسي كنيم
(( قبلا كورش محمودي توي يكي از كاتالوگهايش براي سالهاي قبل اينكار رو انجام داده بود، جديدا اطلاعي ندارم جايي ذكر شده باشه كه اين تست از اين "منبع" مي باشد)):)

afshin 1357

کاربر بیش فعال
به من جواب ندادين
نتظرم
سلام
ببخشيد دير جواب دادم ؛ قصدداشتم مفصل جواب شمارا بدهم ولي حالا به همين مختصر بسنده كنيد:

هفتم : از اين شاخه به آن شاخه نپريم كه واقعا فلج مي شويم

فكر كنم بصورت ضمني در صحبتهام بهش اشاره كردم . مشكل ما اينجاست كه برنامه مطالعاتي منظمي نداريم و درست و حسابي منابع رو نمي شناسيم و دائم بين كتابها و جزوات مختلف سرگردان هستيم،يكبار روش جزوه خواني را امتحان مي كنيم، بار ديگه از كسي مي شنوين كتاب فلاني خوب هست ، بلافاصله تهيه مي كنيم و چند صفحه ي اولش را مي خوانيم و در نهايت كنارش مي گذاريم، گويي فقط داشتن كتاب سواد مي آورد (( كمثل حمار يحمل اسفار ... ))
.

هشتم : با هركسي مشورت نكنيم

معني اين جمله واضح هست ولي فكر كنم منظور اصلي شما اينه با چه كسي مي بايست مشورت كرد :
شما هم مي دانيد كه هر مشاور غير حرفه اي در درجه اول از ظن،برداشت وسليقه خودش صحبت مي كند و در نهايت از تجربه هايش هم حرفي به ميان مي آورد، بايد كسي رو مشاور و يا همراه خودمون قرار بدهيم كه خودش اين مسير رو رفته باشه (خواه به جواب رسيده باشه و يا نرسيده باشه )و شناخت كافي از منابع داشته باشد.

نهم : سر دل نگه داريم
اين قسمت، بك بحث عميق عرفاني مي باشد كه بضاعت اندك من ، قادر به بازگوكردن همه جوانب آن نيست، فقط ربطش با آزمون ارشد اينه كه وقتي هدفي در ذهن داريم بهتره در موردش كمتر با ديگران صحبت كنيم و بيشتر فرصت جرو بحث ،تبادل نظرهاي بي مورد و مورد سوء استفاده قرار گرفتن را(مثل خودم ) - به فكركردن و انديشيدن سپري كنيم و به جاي
خوب ديده و شنيده شدن ،خوب ببينيم و بشنويم.

ضمن اينكه منكر همفكري و تبادل نظر هاي واقعي نمي باشم (مثل الان ما ).
و در نهايت دوباره حرفم را تكرار مي كنم :
بايد حرفه اي كنكور و تن به هرسختي داد.

ازشما متشكرم ، ببخشيد بحث را به حاشيه بردم، انشاا.. موضوعي كار كنيم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا