آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

allameyememar

عضو جدید
سلام

من 3 تا سوال مهم داشتم ... تورو خدا اگه میدونین زود بگید..مخصوصا دوستانی که تجربه زیادی توی کنکور معماری دارن....پیشاپیش ممنون :heart:

1: امسال چند نفر توی کنکور معماری(1352) شرکت کردن؟

2: آیا اونایی که کارشناسیشونو از دانشگاه سراسری گرفتن اولویت دارن نسبت به دانشگاه آزادیا؟.... قانونا میگن نه !!! ولی شنیدم این اتفاق میفته

3: آیا اونایی که همون رشته لیسانسشونو میخوان ادامه بدن اولویت دارن به کسایی که دارن تغییر رشته میدن ؟.... اینم قانونا میگن نه!!! .... ولی شنیدم تبعیض قائل میشن

نظر دوستان چیه ... به خصوص اینکه یه مرحله تشریحی هم وجود داره که این تبعیضات رو بهتر میشه اعمال کرد ... اما منظورم بیشترتوی مرحله تستی بود :que:

در ضمن حالا که جوابا اومده میشه از دوستانی که قبول شدن خواهش کنم کارنامشونو نشون بدن تا درس عبرتی بشه برای قبول نشده ها :redface:

تورو خدا به سوالاتم پاسخ بدین ... ممنون :gol:

سوال یک رو نمیدونم
اما تو کنکور هیچ فرقی بین بچه های سراسری و آزاد و پیاو نور نیست
سازمانسنجش فقط بر حسب رتبه ها و درصد ها نتایج رو اعلام میکنه
دیگه اینکه رشته کارشناسی هم مهم نیست و هیچ تاثیری نداره
فقط ممکنه بعد از قبولی بهشون یه تعداد واحد پیش نیاز بدن

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاوره آزمون كارشناسي ارشد

مشاوره آزمون كارشناسي ارشد

اين اولين پست من تو اين قسمته
تا چند وقت قبل جرات نميكردم بيام تو اين قسمت
گاه گاهي مياومدم و مطالب رو مي خوندم

الان مي خوام جرات كنم
مي خوام شروع كنم اين سد رو از جلو پام بر دارم
و كمك به راهنما دارم
از استاد دومان خواهش كردم كه بيان همچين تاپيكي بزنن و راهنماييمون كنن (مي دونم كه سرشون خيلي شلوغه)
رفم كه به رها جان بگم ديدم تو پروفايلشون نوشتن تا آخر امتحانا نيستن
واسه همين خودم جسارت كردم

تو تالار معماري هر چي بخوايي اطلاعات هست اما هيچ جا نديدم نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
منابع آن لاين رو از كجا گير بياريم
موسسات آموزشي چقد مي تونن موثر باشن
اسكيس ها و كلاساي اسكيس

ممنون ميشم از همه ي عزيزاني كه اين راه رو رفتن و اطلاعاتشون رو در اختيار ما بزارن
من خودم واقعا نياز دارم به راهنماييي
هزاران بار ممنونم

اين تاپيك فقط 3 محور داره
يافتن منابع اصلي
روش مطالعه
اسكيس

لطفا به عناوین تاپیک ها و اهداف اولیه ای که برای هر تاپیک در نظر گرفته شده توجه کنید
در مورد مسائل شخصی و یا سوالاتی که مستقیما از شخص خاصی دارین میتونین به پروفایلها مراجعه کنید
و در مورد مسائل کلی کنکور کارشناسی ارشد به تاپیک زیر بروید
کارشناسی ارشد

و در مورد هر موضوع خاصی به تاپیک با عنوان مربوط مراجعه کنید
در این تاپیک هم فقط در مورد موضوعاتی با همین محوریت هایی که خانم مهندس فرمودن خواهش میکنم صحبت بفرمائید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

کدخدا

مدیر بازنشسته
شاید بهتر باشه دوستانی که از این سد رد شدن بیان راهنمایی کنن ولی من به شخصه تقریبا تا چند سال پیش هر کتابی که به نحوی به معماری مربوط بود رو خوندم و الان 2 سال هم هست که بدون خوندن کنکور میدم .به نظرم کنکور معماری بیشتر اطلاعات عمومی معماری ئو شاید فقط قسمت فن و ساختمان یه مقدار تخصصی تر باشه .
قبولی تو ارشد یه راه سریع داره اونم اینه که چیزایی که میخونی رو با منابع اونسال همسو کنی سوالای سال پیش منبع خوبیه ولی فقط تا 50 درصد شما رو بالا میاره اگه میخای رتبه 2 رقمی بیاری باید ببینی طراح سوالات کدوم دانشگاهه و منابع رو گیر بیاری.

architect6529

عضو جدید
نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
منابع آن لاين رو از كجا گير بياريم
موسسات آموزشي چقد مي تونن موثر باشن
اسكيس ها و كلاساي اسكيس

نحوه شروع یه انگیزه قویه. یه همت زیاد که وسطش جا نزنین و نگین خسته شدم. در عین حال نباید از کل تفریحاتتون بزنین، چون خیلی خسته میشین. یا برای اسکیس رمقی براتون نمیمونه.
من هر روز از 7:30 صبح تا 7:15 کتابخونه بودم و خوب میخوندم. غیر 15 دقیقه تا 2 ساعت برای ناهار. بعد از اون یا نمیخوندم و یا خلاصه ها یا مثلا کلمه زبان میخوندم. اواخر هم این ساعتا تست میزدم. مهم اینه که خوب و عمیق بخونین نه اینکه همه منابعو بخونین که عملا غیر ممکنه. اما قطعا هرچی بتونید منابع بیشتری بخونید (البته خوب) موفقتر خواهید بود. مرور درسها در هفته های آخر و خلاصه برداری خییلی مهمه.
در مورد منابع آن لاین اطلاعی ندارم.
به نظر من منابع خوندن کافیه. من خودم برای اینکه خودمو محک بزنم دو آزمون جامع پارسه هم شرکت کردم. که همونطور که همه میگفتن با کنکور اصلی خیلی فرق داشت. اما بازم ناراضی نیستم اما توصیه اکید هم نمیکنم. در دو آزمون رتبم 7 و 54 شد. در آزمون اصلی 197.
برای مرور شاید خوب باشه از جزوات موسسات بخونید. اما انرژیتونو روی منابع بذارید. این جزوه ها برای کسایی خوبه که زمان کم دارن. برای مرور هم میتونن خوب باشن. من نخوندم.
در مورد اسکیس هنوز خودم دارم تحقیق میکنم کجا برم. اما کلاسای مقدماتی آقای شقاقی رفتم و راضی بودم. خیلی تمرین میخوان و این خیلی خوبه. اما اگر دستتون خیلی قویه احتمالا براتون مناسب نیست.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
نحوه شروع یه انگیزه قویه. یه همت زیاد که وسطش جا نزنین و نگین خسته شدم. در عین حال نباید از کل تفریحاتتون بزنین، چون خیلی خسته میشین. یا برای اسکیس رمقی براتون نمیمونه.
من هر روز از 7:30 صبح تا 7:15 کتابخونه بودم و خوب میخوندم. غیر 15 دقیقه تا 2 ساعت برای ناهار. بعد از اون یا نمیخوندم و یا خلاصه ها یا مثلا کلمه زبان میخوندم. اواخر هم این ساعتا تست میزدم. مهم اینه که خوب و عمیق بخونین نه اینکه همه منابعو بخونین که عملا غیر ممکنه. اما قطعا هرچی بتونید منابع بیشتری بخونید (البته خوب) موفقتر خواهید بود. مرور درسها در هفته های آخر و خلاصه برداری خییلی مهمه.
در مورد منابع آن لاین اطلاعی ندارم.
به نظر من منابع خوندن کافیه. من خودم برای اینکه خودمو محک بزنم دو آزمون جامع پارسه هم شرکت کردم. که همونطور که همه میگفتن با کنکور اصلی خیلی فرق داشت. اما بازم ناراضی نیستم اما توصیه اکید هم نمیکنم. در دو آزمون رتبم 7 و 54 شد. در آزمون اصلی 197.
برای مرور شاید خوب باشه از جزوات موسسات بخونید. اما انرژیتونو روی منابع بذارید. این جزوه ها برای کسایی خوبه که زمان کم دارن. برای مرور هم میتونن خوب باشن. من نخوندم.
در مورد اسکیس هنوز خودم دارم تحقیق میکنم کجا برم. اما کلاسای مقدماتی آقای شقاقی رفتم و راضی بودم. خیلی تمرین میخوان و این خیلی خوبه. اما اگر دستتون خیلی قویه احتمالا براتون مناسب نیست.

شما امسال كنكور داري آره؟تبريك ميگم
در مورد نحوه ي درس خوندن برامون بگو- فك كن مي خوايم از صفر شروع كنيم راهنماييمون كن لطفا
منابع رو از كجا گير بياريم يني چه سازماني منابع رو مشخص ميكنه كه كتاباشو بخونيم؟
عميق بخونيم يني چي؟
خلاصه برداري چطوري امكان داره
برامون حرف بزن ممنون

کدخدا

مدیر بازنشسته
من شخصا خیلی خوندم ولی اعتقاد نداشتم برا کنکور بخونم کتابایی که خوندم یه دایره وسیع بود و الان دارم استفادش رو می برم .
ببینین کنکور تو ایران یه اتفاق مضحکه که اصلا نباید وقتتونو براش حروم کنید.یه سر به تاپیک کنکور 90 بزنین میبینین که امسال دوستان اصفهانی هم راضی بودن هم رتبه های خوبی آوردن پارسال رو اطلاعی ندارم سال قبلش دوستان علم صنعت و سال قبل مرفهین دانشگاه تهران در صدر بودن ،خب واما نتیجه نتیجه اینکه هیچی اتفاقی نیست!برای سال 91 خدا می دونه چی می شه.شما منابع این 4 سال رو بدست بیارین قطعا درصد میانگینتون به بالای 50 خواهد رسید برای بیشتر کردنش باید توی دانشگاه های مختلف دوستان معتمد داشته باین که معمولا وجود نداره.
موفق باشید تا بعد.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
كدخدا جان ممنون كه وقت ميزاري و راهنماييمون ميكني
ازت مي خوام يكم بيشتر باز كني مطالبو يني چي دوستان اصفهاني راضي بودن؟؟
منابع 4 سال؟؟

architect6529

عضو جدید
شما امسال كنكور داري آره؟تبريك ميگم
در مورد نحوه ي درس خوندن برامون بگو- فك كن مي خوايم از صفر شروع كنيم راهنماييمون كن لطفا
منابع رو از كجا گير بياريم يني چه سازماني منابع رو مشخص ميكنه كه كتاباشو بخونيم؟
عميق بخونيم يني چي؟
خلاصه برداري چطوري امكان داره
برامون حرف بزن ممنون

مرسی:smile:
اول اینکه به رتبه های خوب فکر کنید. دست نیافتنی نیست. من به 15 فکر میکردم:surprised:
من منابعو از دوستانم که سالهای گذشته کنکور دادن پرسیدم که الویتها هم بهم بگن. کتابهایی که من خوندم تعداد کمی هستن. من از 21 شهریور شروع کردم و خیلی کند میخوندم. شما زودتر شروع میکنین خیلی خوبه.
منظورم از عمیق خوندن اینه که از چیزی تا کاملا متوجه نشدید نگذرید. مطمئن باشید که موضوعو درک کردید. این بیشتر در مورد فنی صدق میکنه.
از نکاتی که احساس میکنید امکان فراموش کردن داره خلاصه برداری کنید. میتونید برای تاریخ جدول بندی کنید. من از همه کتابهایی که خوندم خلاصه برداری کردم. اگر جزو عده ای نیستید که نوشتن به یادگیری بیشترشون کمک میکنه، حواستون باشه که خلاصه برداری زمان زیادی ازتون نگیره. برای اینکه زمان کمتری بهش اختصاص بدید میتونید به خط کشیدن زیر نکات مهم و نوشتن مطلب بسیار کوتاهی در کنار کتابتون اکتفا کنید.
من لیست کتابهایی که خوندم براتون میذارم. امیدوارم براتون مفید باشه.

زبان: فکر کنم 24 درس از "504"- 43 صفحه اول "فرهنگ تصویری"+در و پنجره. من زبانم خوب بود. ولی کلا به نظرم عمومی خوندن هم آسونتر و هم مفیدتره. چراکه با خوندن زبان عمومی امکان جواب دادن به بعضی سوالات اختصاصی هم هست. ولی هیچی 100% نیست. امسال از فرهنگ هیچ سوالی ندادن. ممکنه سال دیگه همش فرهنگ بدن. اما غیر از امسال معمولا 10 سوال از فرهنگ اومده.
فنی: "درک رفتار سازه ها" گلابچی- "سازه در معماری" گلابچی- "معمار مهندس ساختار" گلابچی- "عناصر جزئیات" هنرستان(اگه پیدا نکردید راهیان داره فقط نثر هنرستان راحتتره)- فنی1و2و3 راهیان- "سیستم های ساختمانی آینده" گلابچی- "اقلیم و معماری" کسمایی.
تاریخ: "معماری اسلامی" پیرنیا- "سبک شناسی" پیرنیا- "معماری معاصر غرب" قبادیان- "از زمان و معماری" مزینی- "آشنایی با معماری جهان" زارعی- جزوه مبانی نظری معماری معاصر دکتر کامل نیا(از اساتید فردوسی)- یکی دو فصل از "معماری دوره پهلوی" مصطفی کیانی+عکساش- تاریخ راهیان
درک: درک راهیان
منظر: "باغ های ایران و کوشکهای آن" ویلبر- جزوه های منظر: مقاله "باغ ایرانی" پیرنیا- بخشی از فصل هفتم کتاب "طراحی باغ و پارک"- مقاله "باغ ایرانی تمثیلی از بهشت" دکتر مجتبی انصاری و مهندس هادی محمودی نژاد- مقاله "معماری منظر و ابعاد کیفی زندگی اجتماعی" هومن کلیجی- مقاله "مباحثی درباره شناخت معماری منظر" محسن خراسانی زاده- مقاله "منظر شهری" رضا سیروس صبری- جزوه درسی مبانی طراحی منظر- بخشی از کتاب "نگاهی به باغ های ایران" آریان پور- "طراحی باغ و احداث فضای سبز" غزاله روحانی- فصل اول "طراحی باغ و پارک" (سیر تاریخ پردیس های ایران زمین) جمشید حکمتی- معماری با طبیعت در گذر زمان دکتر هما بهبهانی- باغ ایرانی(متن سخنرانی آقای یعقوب دانش دوست)- منظر راهیان

البته من سرعت خوندنم خیلی کم بود. با روزی متوسط 10 ساعت، مثلا سبک شناسی 1هفته طول کشید. این جزوه ها و مقاله های منظر اسمشون زیاده ولی من 6روزه هموشونو خوندم. بعضیاشون چیز زیادی نداشتن.
تست هم تستای راهیان و کتاب کنکاش. (تست سالهای گذشته حداقل 2بار بخونید.)
شما با زمان بیشتری که اختصاص میدید و اگر سرعت بیشتری داشته باشید کتابهای بیشتری میتونید بخونید. اما همونطور که گفتم هر کتابی که میخونید خوب بخونید.

اگر تمایلی داشته باشید بعد از اسکیس (اواخر تیر) فکر کنم بتونم خلاصه هامو براتون بذارم.
موفق باشید:)

کدخدا

مدیر بازنشسته
خب مشخصه دیگه من چی بگم امسال به احتمال زیاد طراحان عزیز از دانشگاه اصفهان و یا ذانشگاه های وابسته به اصفهان بودن این یعنی اگه توی دوران دانشگاه فعال بوده باشین و کار کرده باشین می تونین به طور قطع تا 50درصد میانگین رو کسب کنین .تا اینجا رو که کاملا متوجه شدین؟حالا برین سوالای مشترک این 4سال رو پیدا کنین و از روی این سوالات می تونین به منابع کلی آزمون پی ببرین که چی هستن.حالا برای بقیه اون 50درصد نظر شخصی من اینه که تلاش خیلی معنی نداره ئو ممکنه حتی باعث ناامیدی بعد از کنکور بشه پس تا 50درصد برای همه کسبش سخت نیست اما 50درصد بقیه بسته به شانس ،طراح،دایره معلومات تغییر میکنه

nima arc

عضو جدید
بهتری اساتید اسکیس چه کسانی هستند؟ لطفا راهنمایی کنید
ممنون

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
خب مشخصه دیگه من چی بگم امسال به احتمال زیاد طراحان عزیز از دانشگاه اصفهان و یا ذانشگاه های وابسته به اصفهان بودن این یعنی اگه توی دوران دانشگاه فعال بوده باشین و کار کرده باشین می تونین به طور قطع تا 50درصد میانگین رو کسب کنین .تا اینجا رو که کاملا متوجه شدین؟حالا برین سوالای مشترک این 4سال رو پیدا کنین و از روی این سوالات می تونین به منابع کلی آزمون پی ببرین که چی هستن.حالا برای بقیه اون 50درصد نظر شخصی من اینه که تلاش خیلی معنی نداره ئو ممکنه حتی باعث ناامیدی بعد از کنکور بشه پس تا 50درصد برای همه کسبش سخت نیست اما 50درصد بقیه بسته به شانس ،طراح،دایره معلومات تغییر میکنه

سوالای مشترک این 4سال منظورت اينه كه سوالاي 4 دوره قبل رو بررسي كنيم؟؟

کدخدا

مدیر بازنشسته
چند سال كه فارغ التحصيل شدين؟
نظرتون راجع به اين موسسات چيه؟
گويا راهيان ارشد از همه بهتره
من 87 فارغ التحصیل شدم
من به نظرم اگه پول اضافه دارین سراغ موسسات برین.
کمک میکنن و خیلیم خوبن ولی فقط برای کنکور نه برای افزایش معلومات!

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای عزیز معمار....
من پارسال منابع خوندم البته کم اما درصدام بد نبود هرچند مجاز نشدم....
سوالم اینه که کتابخانه تو تهران میشناسین که منابع معماری رو داشته باشه؟

از من ميشنوي هر طور شده كتابا رو بخر
حتي اگه پول نداري بازم يه جوري بخر
اه خدايي نكرده كسي قبول نشه حداقلش اينه كه اطلاعاتشو جمع بندي كرده و در پايان ليستي از بهترين كتابها ي معماري رو داره
يه كتابخونه كه هر معمار بايد داشته باشه

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به وروجک عزیز ، کدخدای محل و همه عزیزانم

بحث خوندن واسه ارشد شد و اومدن توی وادی ارشد .لازم می دونم یکسری نکات رو حتما یاد اور بشم .

اول اینکه هدفتون رو کاملا پر رنگ کنید .مخالف حرفهای کدخدا نیستم ولی معتقدم دانشجوها کتاب نمی خونن اگرم می خونن کمه . وقتی رفرنس همه مطالب محدوده ، پس باید مطالعات درست و منطقی افزایش پیداکنه . منکر پارتی بازیهایی هم که گفتید نمی شم و با تمام وجودم معتقدم هیچ اتفاقی در حال حاضر مطابق با قانون پیش نمیره خصوصا اموزش عالی !!

هدف رو کامل مشخص کنید ارشد معماری صرفا یه پله واسه دکترا . و به طور کل پژوهش رو یاد میده . روش تحقیق . سیر اندیشه ها و نظریه ها و اکثرا دروس تکراری .. طراحی ختم میشه به فضاهای درشت مثل پارک و لند اسکیپ و نهایتا یه پایان نامه . پس به حرف کدخدای عزیز اضافه می کنم موسسات کنکور چیزی یاد نمی دن و صرفا برای کنکور خوبن + اگر تو دوره ارشد بیاین و خودتون نخواید بجز ارتقا مدرکی ذره ایی به اطلاعات معماریتون اضافه که نمیشه هیچ ، معلومات دوره کارشناسی ارزشمند تر از ارشد هم میشه .

برای رقابت توی ارشد به زبان انگلیسی به عنوان یه نکته کلیدی نگاه کنید . رقابت خارج از گود پارتی بازیها ، الان تو زبانه .و اگر نمذه پایینی میارید بهتره خودتون رو برای بقیه درسها خسته نکنید .
خوشبختانه اسکیس بعضی جاها به درد بچه های معماری می خموره اگر کمی به خودشون زحمت داده باشن و علاوه بر طراحی های کامپیوتری یه دستی هم به قلم برده باشن . اونوقته که رتبه یک رقمی کنکور پیارسال قبول نمیشه !!
توصیه اخر ، درس رو بخونید برای معلوماتتون نه برای کنکور . درس ها رو بفهمید . خلاصه کنید و منطقی و بر اساس اصول مداوم تکرار کنید . همه درسها هم یک ارزش دارن . به ضریبشون توجه نکنید .
برای همتون آرزوی موفقیت دارم . ضمن اینکه در این بحث خواهم بود .

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم یه همچین تاپیکیو باز کردم http://www.www.www.iran-eng.ir/show...؟-ماهان-؟-خانه-معمار؟-کدام-موسسه-برای-ارشد-91

اما به نتیجه ای نرسیدم و تقریبا تاپیکم داره دچار سردر گمی میشه

من نظرم اینه که این موسسات تو کتاباشون سعی شده نکات مهم این منابع اصلی آورده بشه
مثلا تو منابعی که واسه فن ساختمان هست به تبع یک سری مطالب تکراری میشه تو این کتابا اومدن حذف کردن و مطالب باقی موندرو کنار هم گذاشتن
من شنیدم مرکز معماری خوبه و آکادمی تخصصی چون اینا تمرکزشون رو معماری هست ولی موسسه مثل ماهان تمام رشته هارو داره
من زمانی که پارسه میرفتم همزمان بود با آزمون ارشد 89 و بچه های اونجا رتبه های خوبی آورده بودن از تک رقمی داشت الی آخر
منم میخوام شروع کنم با این تفاوت که 2 ترم هم دارم و این خیلی نگرانم میکنه اما چون واقعا رو مود خوندن واسه ارشد هستم میخوام بخونم چون عاشق کتابخونه ام

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفاتو جمع بندي كن كه به نتيجه برسيم
ترم 6 هستي؟
چيكارا كردي؟
برنامه ريزيت چيه؟
واسه آزاد يا سراسري؟
تعريف كن ببينم
ترم 2 کارشناسی ناپیوسته
والا یک 35 تاپاس کردم و یه 37 تایی مونده
برنامم اینه که نهایتا تا تابستون ساله دیگه تمومش کنم
واسه سراسری اگه نشه آزاد اونم فقط آزاد تهران و قزوین قزوینم چون کاردانیم اونجا بوده
vorojak_error اسم کوچیکتو بهم میگی ؟
من میترسم بشینیم منابع اصلی بخونیم نتونیم جمع بندی کنیم
واقعا سر این موضوع دپرس شدم نمیدونم دیگه

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
راستي همون طور كه ميدونين واسه كارشناسي همه ي درسا رو با هم مي خونديم
واس ارشد چي؟
آيا بايد 1 كتابو اينقد بخونيم تا ياد بگيريم يا چنتا كتابو با هم بخونيم؟
با توجه به اينكه اكثر كتابا رو بار اوله كه مي خونيم
اگه اين كتابا تو اين 4 سال به عنوان منابع معرفي ميشد الان اين همه دردسر نداشتيم حالا باز دانشگاه ما چون پيام نوره منابع مشخصه اما متاسفانه بيشتر كتابا مختص پيام نوره
الانم كه واس معماري 2 ترمه كه منبع معرفي كردن(واسه معماري گفتم) وضع خراب شده
از يه طرف بايد كلي پروژه بديم واسه درس 2 واحدي از اون ور ميان ترم و امتحان پايان ترم و . . .
اوضاعي شده
دس نزار رو دلم كه . . .
به بقيه كه ميگم ميگن اشكال نداره با سواد بار ميايي
با سواد كجا بود؟ وقتمونو بزاريم رو چي؟رو طرح؟ رو ميان ترم؟رو درساي عمومي كه اگه نمونه سوال تراي گذشته رو نداشته باشي افتادن رو شاخشه؟جالبه بدونين نمونه سوال نيمسال قبل رو تا 6 ماه نميدن
يني الان اگه من نمونه سوال نيمسال اول 89-90 رو بخوام نميدن بهمون
منابعشم قربونش برم رفتن چرندترين كتابا كه اصلا به درد ما نميخوره آوردن
از قول يه بنده خدايي بايد 142 واحد رو پيدا كنن از يه جايي ديگه
بعضي كتابامون تا بخوايي غلط املايي و محاسباتي و ...
درد دل بسه
بچسبيم ايشالا كه ارشد يه جاي درس و حسابي قبول شيم اقلا رومون بشه بگيم كجا مي خونيم:D

من اگه مي خواسم به دانشگاه خودمون اكتفا كنم كه الان هميني كه هستمم نبودم
به لطف خدا و تلاش خودم و اساتيد اين باشگاه و دوستاي گلم تو اين باشگاه تونستم خودمو بكشم بالا
استاد عزيزم مهندس doomann
آبجي معمار عزيز
dynamic عزيز
كد خدا
اقاي يگانگي
مهندس mkn_mkn
آقاي مسعود . . . رئيس كافه ديزاين
بچه هاي شهرسازي نو انديشان
آقاي نظري مدير سايت كارشيو
و خيلي عزيزان ديگه
و رهاي عزيز كه من هنوز نميشناسمشون - فصل امتحاناتشه پياماشم بسته هر چي ميخام يه جوري باهاش ارتباط داشته باشم نميشه

noorani 2001

عضو جدید
واقعا ممنون،به خاطر راهنماییهتون.
به نظرم علاوه بر خوندن منابع اصلی یه سری جزوه از دانشگاههای تهران رو باید خوند . متاسفانه من هرچی تقلا میکنم نمیتونم اونا رو گیر بیارم. لطفا راهنماییم کنین.

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم علاوه بر خوندن منابع اصلی یه سری جزوه از دانشگاههای تهران رو باید خوند . متاسفانه من هرچی تقلا میکنم نمیتونم اونا رو گیر بیارم. لطفا راهنماییم کنین.

یه نفر هست که جزوه های دانشگاه های تهران هنرهای زیبا امیر کبیر اصفهان و تبریز رو داره حدود 60یا 80 تا جزوه میگه 200 هزار تومان خودش امسال رتبش شده 71
میگه اول پول بعد جزوه من سر این موضوع نگرفتم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
كي هست به من ج بده؟؟؟

واس ارشد آيا بايد 1 كتابو اينقد بخونيم تا ياد بگيريم يا چنتا كتابو با هم بخونيم؟
با توجه به اينكه اكثر كتابا رو بار اوله كه مي خونيم

architect6529

عضو جدید

شنیدم از انتشارات خود دانشگاه ها میتونید بگیرید و کپی کنید.

architect6529

عضو جدید
ممنون،شاید خنده دار باشه!!!! اما لطفا نخندید.چطوری میتونم به انتشارات دانشگاههای تهران و شهیدبهشتی و علم و صنعت دسترسی داشته باشم؟

خواهش میکنم:smile: باید برید همون دانشگاه. فکر نمیکنم تلفنی سفارش بگیرن و پست کنن.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم....فکر میکنم همین تاپیک برا کار کردن تا کنکور که 8ماه دیگه برگزار میشه خوبه...دوستان بیایم باهم برا اونموقع تلاش کنیم و مغزها و اطلاعاتمونو کنار هم بذاریم و با هم پییش بریم....به امید فردایی بهتر.حالا میگین چی کار باید انجام داد؟خب جوابم اینه که چراغ ماشین فقط 100 تا 150 متر جلو خودشو روشن میکنه ولی با این حال شما می تونید فاصله بین تهران تا چالوسو شبانه باهاش طی کنید!!!برا کتکورم فقط همینقدر لازمه که برنامه های کوتاه مدت رو برنامه ریزی و اجرا کنید البته انتهای راه باید معلوم باشه حالا کنکور یا چالوس....پس اول انتهای راهو مشخص میکنیم بعد تیکه تیکه راهو طی میکنیم ..برا اول کار باید منابع اصلی رو مشخص کرد نه همه منابع چون همون اول سر گیجه نگیریم با دیدن طوماری بلند از لیست کتابو جزوه....حالا این سوال پیش میاد:کدومو اول بخونبم؟نظر من اینه...چون بعد از کنکور اسکیس هم داریم و اطلاعاتی هم براش باید داشته باشیم پیشنهاد میدم با سازه و اقلیم شروع کنید چون 2تا اصل مهم تو اسکیسن پس چه بهتر اونارو بیشتر بلد باشید تاریخ و مبانی نظری فرارن بذارید برا اخرا ...زبان مهمه براش یه فکری کنید ار همین الان...دوستان اگه تجربه های دیگری ذارن خوشحال میشم بخونم

raha

مدیر بازنشسته
وروجک جان بهترین توصیه ای که الان میتونم بهت بکنم اینه که وقتت رو تلف نکن
هر چیزی که لازم باشه بدونی تا الان گفته شده چه تو این تاپیک چه تو تاپیک "کارشناسی ارشد"
دنبال راه میانبر یا ناجی و این چیزا نباش انقدر !!
منابع اصلی رو قاعدتا باید بدونی چیاست... از الان همونا رو شروع کنی حداقل تا آخر آبان و آذر گرفتاری که مطمئنا تموم هم نمیشن
پس زمانت رو از دست نده بیخودی ... موفق باشی

آخرین ویرایش:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام...ببین وروجک جان... من جای تو بودم اول فکر پایان نامم بودم و فارغ التحصیلی بعد ارشد...چون همینا انقدر وقتتو میگیره که حتی نمیتونی اسم کتابای ارشدو بخونی چه برسه به خودش!!!ولی در جواب سوالت نه 2 3 تا کتابو با هم بخونی با هم بهتره چون خسته میشی....حرف رها رم گوش کن....

بارسلون

اخراجی موقت
سلام...
چون موقع کنکور خودم بهم کمک شده بود از طرف یکی از بچه های همین باشگاه :gol: وظیفه خودم میدونم اون چیزی رو که میدونم بگم یعنی تجربه خودمو...
1: زبان نقش خیلی خیلی خیلی تعیین کننده ای داره و حال و هواش با بقیه منابع فرق میکنه. زبانو از حالا نم نم شروع کن... امسال که تصویر سوال نیومد اما بهترین منبع تصویریش کتاب د.ک چینگ .منبع گرامرش رو یادم رفته...:redface:
2:داشتن منابع درست خیلی مهمه. منابع درست اونایی هستن که کسایی که رتبه های خوب آوردن خوندن پس گول تبلیغات موسسات رو نخور...
رتبه من حدودا 1000 اومد اما واسه سال اول بد نبود:D پس منابع خودم رو میگم...
3:منابع من :::سازه: سازه در معماری . درک رفتار سازه ها . ایستایی
تنظیم شرایط محیطی : طراحی اقلیمی . اقلیم و معماری
تاریخ : تاریخ جهان زارعی . تاریخ اسلام پیرنیا . مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب
شناخت مواد و مصالح هنرستان . عناصر و جزئیات هنرستان .اجزای ساختمان و ساختمان کباری . مصالح و ساختمان سام فروتنی + کتاب تست هوشیار خزائی دو جلده...
منظر : کتاب راهیان ارشد ( واسه 40 یا 50 درصد زدن منظر کافیه چون از همه منابع توش مطلب هست)
تاسیسات الکترکی (نور) تاسیسات صوتی ( صدا ) تاسیسات مکانیکی ... صوت و نور فک کنم جزوه های غیابکلو باشه...! درست یادم نی...:redface: اما هر کدوم هر سال دوتا ازشون سوال میاد...
درک عمومی هم منبع نداره یعنی اصلا پدر و مادر نداره...! هرچی که تا حالا از معماری توی دانشگاه خوندی واسه این بخش کافیه . واسش وقت نذار... اگه تونستی سر جلسه با خودت یه سجاده ببر و موقع زدن تستاش به خدا توکل کن:D
واسه تک تک منابع خلاصه نویسی کن چون واسه ماه آخر خیلی بدردت میخوره ... هر کسی شیوه خودش رو توی خلاصه نویسی داره اما طوری بنویس که فقط نکات کلیدی توش باشه و کوتاه چون ماهای آخر منابع رو دیگه از بری و با دیدین نکات کوتاه خلاصه ها تا فی خالدون مطلب رو میری...:razz:
استارت خوندن رو از مهر ماه شروع کنی بهتره ( غیر از زبان ) چون از حالا شروع کنی خسته میشی... فعلا بازم منابع رو سرچ کن و به پایان نامت برس تا مثل من پایان نامت فدای کنکور نشه...
امیدوارم چیزی رو جا نذاشته باشم... چون دیگه حال و هوای کنکور از سرم پریده و هوای خدمت سربازی جاشو گرفته آخه من اول تیر اعزامم و باید به نیروی پر افتخار دریایی مملکت خدمت کنم:cool:
واسه همه بچه های کنکوری آرزوی موفقیت دارم...
و مهمتر از همه بدونید که کنکور همه چیز نیست...
پیشاپیش خدا حافظ تا 17 ماه بعد...

کدخدا

مدیر بازنشسته
يرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره2) آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نموده‌اند، مي‌رساند:
1- اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كد رشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دوره‌هاي مجازي و بين‌الملل در روز دوشنبه مورخ 30/3/90 منتشر مي‌گردد.
2- زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كد رشته‌هاي امتحاني 1350، 1351، 1352، 1357، 1358 (بجز رشته طراحي صنعتي كه آزمون آن در روز جمعه مورخ 3/4/90 خواهد بود) در صبح و بعدازظهر روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ 23/4/90 و 24/4/90 مي‌باشد.
3- زمان برگزاري آزمون عملي و تشريحي كد رشته امتحاني 1360 به شرح ذيل مي‌باشد:
الف- آزمون عملي نوازندگي ايراني روزهاي دوشنبه و سه شنبه مورخ 27 و 28/4/90.
ب - آزمون عملي نوازندگي جهاني و سلفژ جهاني و آهنگسازي روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 29 و 30/4/90.
ج - آزمون تشريحي آهنگسازي روز جمعه مورخ 31/4/90.
4- زمان برگزاري آزمون عملي كد رشته1356 (نمايش عروسكي) مورخ 21/4/90 و 22/4/90 خواهد بود
ضمناً لازم به ذكراست محل برگزاري كليه آزمونهاي تشريحي و پروژه عملي رشته‌هاي فوق منحصراً در شهر تهران خواهد بود و همچنين داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان چند برابر ظرفيت در اطلاعيه مذكور براي شركت در مصاحبه و يا ساير مراحل گزينش درج مي‌گردد و يا داوطلباني كه نسبت به انتخاب كد رشته محلهاي داراي پروژه و يا آزمون عملي اقدام نموده‌اند، چنانچه در تاريخهاي مقرر در مراحل مذكور شركت ننمايند، بمنزله انصراف از اين مراحل تلقي گرديده و هيچ گونه اقدامي پس از آن ميسر نخواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا