آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

arcdoc

اخراجی موقت
راهنمایی

راهنمایی

والا قرار بوده تحقيق كنيم و در آخر يه ليست از كتاب ها رو بنويسيم اينجا

برا عناصر و مصالح چی بخونیم؟

راستی کسی در مورد کتابهای مرکز معماری اطلاعات داره؟
من تعریفش رو خیلی شنیدم
من میخوام با فن و زبان شروع کنم.
برا زبان کتاب مهرداد امیری (انتشارات پوران پژوهش) رو گرفتم خیلی کتابه خوبیه برا عمومی.
کتابای گلابچی رو هم گرفتم.
برا اقلیم هم کتاب قبادیان
تاریخ رو گذاشتم برا بعد از فن چون تاریخم خیلی خوبه تو کارشناسی ناپیوسته 75 زده بودم.
یه سوال دیگه که تو کنکور امسال بود سبک دی استایل من تا حالا نشنیدم؟؟؟
کتاب ابراهیم زارعی ،پیرنیا و قبادیان رو خیلی مسلطم فکر میکنین دیگه چی بخونم که تو تاریخ پیشرفت کنم.
کتاب مزینی خوبه؟

afshin 1357

کاربر بیش فعال
آيا جزوه هاي معماري مفيد هستند؟

آيا جزوه هاي معماري مفيد هستند؟

براي داشتن يك ليوان شير ،يك گاو نمي خرند.:biggrin: (ضرب المثل )
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. به دنبال منابع اصلي باشيد.
پس از آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.

پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي مي باشد )
ضمناً جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند.
سوالها مفهومي و از منابع معتبر مي باشند.

m_architect

عضو جدید
برا عناصر و مصالح چی بخونیم؟

راستی کسی در مورد کتابهای مرکز معماری اطلاعات داره؟
من تعریفش رو خیلی شنیدم
من میخوام با فن و زبان شروع کنم.
برا زبان کتاب مهرداد امیری (انتشارات پوران پژوهش) رو گرفتم خیلی کتابه خوبیه برا عمومی.
کتابای گلابچی رو هم گرفتم.
برا اقلیم هم کتاب قبادیان
تاریخ رو گذاشتم برا بعد از فن چون تاریخم خیلی خوبه تو کارشناسی ناپیوسته 75 زده بودم.
یه سوال دیگه که تو کنکور امسال بود سبک دی استایل من تا حالا نشنیدم؟؟؟
کتاب ابراهیم زارعی ،پیرنیا و قبادیان رو خیلی مسلطم فکر میکنین دیگه چی بخونم که تو تاریخ پیشرفت کنم.
کتاب مزینی خوبه؟

کتاب از زمان و معماری مزینی از کتاب های مهمیه که حتما باید بخونی. در مورد سبک دی استیل هم باید بگم استاد خودمون سر کلاس و تو جزوش در موردش توضیح داد واسمون. دی استیل در سالهای 1917-1931 توی هلند ایجاد میشه. از معمارای معروفش هم میشه به تئووان دوسبرگ، پت موندریان، وان درلک اشاره کرد. کلا نظرشون این بوده که از فرم های راست گوشه، غیر قرینه و رنگ های اصلی استفاده کنن.

arcdoc

اخراجی موقت
دی استایل

دی استایل

کتاب از زمان و معماری مزینی از کتاب های مهمیه که حتما باید بخونی. در مورد سبک دی استیل هم باید بگم استاد خودمون سر کلاس و تو جزوش در موردش توضیح داد واسمون. دی استیل در سالهای 1917-1931 توی هلند ایجاد میشه. از معمارای معروفش هم میشه به تئووان دوسبرگ، پت موندریان، وان درلک اشاره کرد. کلا نظرشون این بوده که از فرم های راست گوشه، غیر قرینه و رنگ های اصلی استفاده کنن.

اونی که در مورد سبک دی استایل میگی کاملا درسته.ولی نمیدونم سوال امسال رو دیدی یا نه سوال 85 ! یه شکل داده بود که البته تحلیل فرم بود . من میخوام بدونم اون شکل رو از کدوم کتاب دادن.
البته تو این وبلاگ خیلی خوب توضیح داده ولی من دنبال مرجع تصویرم.

numinous

عضو جدید
پارسال همین روزها توی نت دنبال همچین راهنمایی خوبی می گشتم. الآن که این صفحه رو دیدم، گفتم تجربه خودم رو اضافه کنم.
خدا خواست. با اینکه غیر معماری بودم و سال اولم بود امسال رتبه دو رقمی کنکور شدم. و جالب تر اینکه بالاترین درصدم درک عمومی معماری با 68 درصد بود.
شاید این موفقیت رو مدیون استاد عزیزم مهندس عسگری باشم اما پیشنهاد می کنم اگر وقت کلاس رفتن ندارید حتما یک سری به جزوات درک عمومی معماری مهندس عسگری (در جهاد الزهرا یا خانه عمران یا ماهان) یا مهندس فراهانی (مرکز معماری) بزنید.
شخصا جزوه عسگری رو منسجم تر می دونم. اما خود مهندس عسگری ما رو تشویق کرد که جزوه مهندس فراهانی رو هم بخونیم. این اخلاق رو اگر توی موسسات کنکور رفته باشید می دونید که خیلی بعید هست.

a young Architect

عضو جدید
به نام خداوند بخشاینده ی مهربان
سلام دوست من
اینها راهنمایی های یه رتبه ی زیر 20 امساله.:

· پیشنهاد می کنم حتما حتما جزوه های هر دو دانشگاه شهید بهشتی + دانشگاه تهران را برای درس هایی که تو کنکور میاد بگیری و بخونی.خیلی مهمه خیلی.هم متن هم شکل هاش.(من فقط تهرانو خوندم پشیمون شدم)
· درس های کنکور این هاست:
زبان:عمومی+ تخصصی
فنی: سازه+عناصر و جزئیات+اقلیم+تاسیسات الکتریکی+تاسیسات مکانیکی+مصالح
تاریخ و مبانی نظری:معماری جهان+معماری معاصر غرب+معماری اسلامی و ایرانی+معماری معاصر ایران
درک معماری:زیبایی شناختی،کاربری ها و .. در معماری،..
درک منظر: مبانی طراحی منظر،سیر تحول باغسازی اروپا،باغ های ایرانی،شناخت گیاهان و..
· file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gifاین منابعی است که من از مشاوره ی خانه معمار گرفتم که اولویت بندی منابع را هم گفتند( سه چهار تا اولویت داره که تو هر درس تا منابع شماره اول را نخوندی نباید بری سراغ منابع شماره دوم وبه همین ترتیب سوم و چهارم-دلیل اولویت ها هم،میزان سوالی است که از اون تو کنکور میومده.) )خانه ی معمارم مثل بیه ی موسسه ها دنبال پوله ولی معرفی اولویت بندی منابعش خوب بود)
زبان عمومی: جزوه ی زبان عمومی آکادمی معماری یا شریفی نیا یا پارسه ...(من خودم متن های زبان تخصصی فرهادی رو + مقداری از 504 خوندم فقط)+ زبان تخصصی:فرهنگ تصویری معماری دی کی چینگ+ فصل یک و سه کتاب مهدوی(من پیدا نکردم کتابشو)
سازه: 1-درک رفتار سازه ها+ ساختمان ها چگونه عمل می کنند گلابچی2- جزوه ی سازه ی سروش نیا(خانه معمار داره . اگر نه از یکی باید بگیری کپی کنی)3-سازه در معماری+فناوری های نوین گلابچی4- -بخش خاکستری ایستایی و مقاومت گلابچی5-همه ی کتاب های دیگر گلابچی( من نخوندم)
عناصر:جزوه ی عناصر ساعد سمیعی+کتاب روش های اجرایی ساختمان فنی حرفه ای
اقلیم:1-اقلیم و معماری کسمایی2-بررسی اقلیمی ابنیه سنتی قبادیان3-راهنمای طراحی اقلیمی قبادیان4-راهنمای مبحث 19 و 5-؟
تاسیسات الکتریکی:کتاب مبانی فیزیک ساختمان(آکوستیک )غیابکلو+جزوه آکوستیک و نور غیابکلو+جزوه هدایت نیا
تاسیسات مکانیکی:کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری(آن بزرگتره که عکسای رنگی داره) سلطان دوست+جزوه ی تاسیسات سلطان دوست
مصالح:مبحث 5 (روزی دو سه صفحه اش را بخوان یک دفعه نخوان بگذاری کنار)،کتاب مصالح فنی حرفه ای، من کتاب مصالح ساختمانی سام فروتنی رو هم عکساشو +بخش های رزین و رنگ و شیشه اش رو خوندم.
تاریخ:
- معماری جهان:معماری جهان زارعی( نسخه ی جدیدش معماری آمریکا رو اضافه کرده)
- معماری معاصر غرب:1-معماری معاصر غرب قبادیان2-از زمان و معماری مزینی3-فضا زمان گیدئون(این جزء منابع خانه معمار نبود ولی دوستم که رتبه اش دو رقمی بود خونده بود منم خوندم)4-کتاب لادن اعتضادی؟(من نخوندم ولی دو سه تا سوال ازش اومد)
- معماری اسلامی-ایرانی:1-سبک شناسی پیرنیا2-معماری اسلامی پیرنیا3-جزوه معماری اسلامی متدین یک و دو(خیییییییلی مهمه)4-سیری در مبانی نظری معماری غلامحسین معماریان(من نخوندم یه دور سرسری ورق زدم)
- معماری معاصر ایران:تو جزوه ی درک عسگری یه بخش داره+من یه نگاه به معماری معاصر ایران بانی مسعود انداختم و شکلاشو دیدم، واجب نیست ولی
درک معماری: زیبایی شناختی یورک گروتر،جزوه ی درک عسگری،مفاهیم پایه در معماری
درک منظر:1-کتاب باغ های ایرانی محمدرضا....2-پارادایم های پردیس(فقط شکل ها و نمودارهاش)3-باغ های ایرانی و کوشک های آن دونالد ویلبر+ جزوه ی منظر منصوری+ جزوه منظر دانشجویان فوق(من نخوندم)4-اصول طراحی پارک و باغ و 5...6-...( من فقط چهار تای اولو خوندم چون وقت نداشتم ولی اگر می خواهی منظر قبول بشی باید بیشترش از این حرفا بخونی)

· کنکور90 تیپ سوال ها عوض شده بود و خیلی ها از جزوه های شهید بهشتی و کتابای استادای اونا بود.بنابراین شاید امسال خانه معمار منابع جدیدی رو پیشنهاد بده.
· اول از همه تستای پارسال کنکور ارشد رو دیدم که بفهمم چه جوری سوال میاد تو کنکور.بعد من جزوه های دانشگاهمونو که خودم نوشته بودم ،آخرای تابستون خوندم تا مباحثو یادم بیاد.آدم جزوه های خودشو بهتر می فهمه.بعد رفتم سراغ کتابا و...
· من علاوه بر این ها کتاب فضا زمان گیدئون رو خوندم.بار اول فقط روزنامه وار خوندم و نکاتی که به نظرم مهم بود رو نوشتم.بار دوم که هفته های آخر بود، مرور کردم کتابو و نکته ها رو.واسه این که معماری گذشته ی غرب رو مفهومی بفهمی خوبه
· سعی کن حتما هر روز از همه ی مباحث بخونی یعنی از فنی،زبان،تاریخ،درک یا منظر هر روز بخون.که هم خسته نشی هم سرعتت بالاتر میره هم به شیوه ی کنکور که همه با همه عادت می کنی.و
· حتما حتما هر روز روزی نیم- یک ساعت زبان بخون .اگه زبانت ضعیفه بیشتر.تقریبا هر روز فرهنگ تصویری معماری رو می خوندم(امسال هیچی سوال ازش نیومد ولی هر سال ده تا سوال ازش بود و از کجا که تو کنکور91 نباشه)
طرز خواندن فرهنگ تصویری معماری: در سه -چهارمرحله:اول همه ی لغات بالای صفحه ها(عنوان) را بخوان و یاد بگیر تا آخر کتاب،بعد در هر صفحه لغات اشنا را بخوان تا آخر کتاب،و دور بعد لغات مشکل ترو... این طوری هم می رسی همه جای کتاب را با یک ارزش بخوانی،هم خسته نمی شوی و نیز چند بار مرور می کنی لغت ها رو .
· شکل ها تو هر کتاب و جزوه ای خیلی مهمه .مخصوصا تو درک رفتار سازه ها+کتابای تاریخ معماری(جهان،معاصر،..)و..،با دقت بخون و حفظ کنی با چند بار مرور خوبه.
· معنی لغات فارسی تو سبک شناسی و معماری اسلامی پیرنیا و لغات انگلیسی ته همه ی کتابا( اقلیم کسمایی،ساختمان ها چگونه عمل می کنند،... بلد باش
· یادت باشه
زبان 30 سوال ضریب دو 60 نمره
فنی 30 سوال ضریب سه 90 نمره
تاریخ و مبانی 30 سوال ضریب دو 60 نمره
درک معماری 20 سوال ضریب دو 60 نمره
درک منظر 20 سوال ضریب یک 20 نمره
اگر از من می شنوی برای هیچ درسی کم نگذار.مثلا درصد منظر و زبان یک برگ برنده است.چون خیلی ها وقت کافی نمی گذارند برای خوندنش.فنی خییییییییلی مهمه.تاریخ رو هم که همه خوب می زنند، پس باید خیییییلی خوب بخونی. دوستم کخ دو رفمی 89 بودمی گفت بیشترین وقتشو رو تاریخ گذاشته و کتاب های سازه گلابچی
· برای درک به جز زیبایی شناختی گروتر و ...و...کتاب خاصی نیست.تست های سال های قبل را که بزنی ،می فهمی چه تیپ سوال هایی می اید در ان. نصف بیشتر سوال هایش را با خواندن مفهومی درس های فنی و ..می توانی جواب بدهی.
· من هر هفته سه-چهار کتاب در برنامه ی روزانه ام بود.معمولا تمام می شد اگر نه به همراه کتاب های جدید هفته ی بعد سعی می کردم بخوانم.در عین حال بعد از مدتی، هر4 هفته یک بار ،یک هفته فقط مرور خوانده های قبلی میکردم.
· من فقط تستای کنکور سال های قبل رو که تو یک کتاب جمع بود زدم(مفید بود)+ تعدادی تست از دو کتاب که اسمش را خواستی بگو بپرسم مال خودم نبود.
· یک مسئله ی خیلییی مهم: خلاصه کردن یادت نره.من یک بار روز بعد خوندن هر درس یا همون روز خلاصه می کردم،یک دور هم اواخر دوره ی جمع بندی خلاصه ها رو خلاصه کردم و نکته ها موند.یادت باشه خلاصه ی بقیه به درد تو نمی خوره. باید خودت خلاصه کنی.ولی اگه خواستی می تونم خلاصه هامو بهت بدم.هر چند میگم تا خودت خلاصه نکنی یاد نمی گیری.البته خلاصه ای که واقعا خلاصه باشه. نه همون متن طویل کتاب
· حتما حتما برنامه ی روشنی داشته باش.مثلا مهر کتابای شماره یک رو تموم کنی آبان شماره دو و آذر سه و دی جمع بندی.برای هر هفته ات هم برنامه بنویس .من از اول می دونستم هر هفته ای از چه ماهی چه کتابایی باید تموم بشه.تعداد صفحه های کتاب های اون هفته رو تقسیم به پنج یا شش می کردم،(هفته هفت روزه ولی ممکنه یه روز مشکلی پیش بیاد،به علاوه دو روز برای جبران عقب موندگی آخر هر هفته بمونه خوبه)( البته اگر کتابی خیلی حجمش زیاد بود(مثل کتاب گیدئون) می شد تعداد صفحات تقسیم بر ده یعنی دو هفته طول می کشید)همیشه کامل نشد که عمل کنم به برنامه ام چون یک سری برنامه ها پیش اومد وسطش ولی در کل جبران کردم.
· امیدوارم موفق باشی و بهترین چیزی که برات صلاحه رو خدا برات پیش بیاره.از خدا کمک بخواه و به خاطر اون بخون خودش کمکت می کنه...:)

اين اولين پست من تو اين قسمته
تا چند وقت قبل جرات نميكردم بيام تو اين قسمت
گاه گاهي مياومدم و مطالب رو مي خوندم

الان مي خوام جرات كنم
مي خوام شروع كنم اين سد رو از جلو پام بر دارم
و كمك به راهنما دارم
از استاد دومان خواهش كردم كه بيان همچين تاپيكي بزنن و راهنماييمون كنن (مي دونم كه سرشون خيلي شلوغه)
رفم كه به رها جان بگم ديدم تو پروفايلشون نوشتن تا آخر امتحانا نيستن
واسه همين خودم جسارت كردم

تو تالار معماري هر چي بخوايي اطلاعات هست اما هيچ جا نديدم نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
منابع آن لاين رو از كجا گير بياريم
موسسات آموزشي چقد مي تونن موثر باشن
اسكيس ها و كلاساي اسكيس

ممنون ميشم از همه ي عزيزاني كه اين راه رو رفتن و اطلاعاتشون رو در اختيار ما بزارن
من خودم واقعا نياز دارم به راهنماييي
هزاران بار ممنونم

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
به تواناي هاي خودتون نگاه توجه كنيد
(اگر تواناي ترسيم اسكيس داريد همون گرايش معماري خوبه ) .

خودت بايد انتخاب كني
من خوودم منظر -معماري-شهرسازي رو دوس دارم
مرسی بچه ها که جواب دادین...
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی هم توانایی اسکیس دارم هم آزمون تئوری رو میتونم خوب بدم
اما احساس میکنم گرایش معماری-معماری یکم دم دستی شده نه؟؟؟
یعنی الان خیلی فارق التحصیل معماری داریم
شاید بازار کار واسه گرایش های دیگه بهتر باشه...نه؟

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی بچه ها که جواب دادین...
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی هم توانایی اسکیس دارم هم آزمون تئوری رو میتونم خوب بدم
اما احساس میکنم گرایش معماری-معماری یکم دم دستی شده نه؟؟؟
یعنی الان خیلی فارق التحصیل معماری داریم
شاید بازار کار واسه گرایش های دیگه بهتر باشه...نه؟

سوفي جان بازاري فك نكن كه جز بازاري كار نخاهي كرد
مثلا اگه معماري معماري باشي ميتوني طراحي شهري هم بكني
اما اگه معماري-شهرسازي باشي فقط ميتوني 1 شهرساز باشي

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کمک :)

کمک :)

دوستای خوبم سلام. من از بچه های قدیمی باشگاهم. به کمک همین باشگاهو دوستای خوبم تونستم تو کنکور کارشناسی ناپیوسته قبول شم. الانم فقط پایان نامه م مونده که اونم ترم بعد تمومه.
سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظر شما واسه ارشد چه گرایشی شرکت کنم با توجه به اینکه:
1. اسکیسم اصلا قوی نیست و تا حالا هم کار نکردم. (البته دوره ی کاردانی دستم از همه قوی تر بود ولی واسه کارشناسی کلا اسکیس کار نکردم و بلد نیستم)
2. طراحیمم آنچنان تعریفی نداره. :razz:
3. ولی ریاضیو زبانم خیلی خوبه.

حالا با این اوصاف به نظرتون چه گرایشی بخونم که هم با درساش آشنا باشم هم قبولیش زیاد سخت نباشه؟
احساس می کنم آزاد راحت تره. ولی خب اسکیس داره.
مدیریت پروژه هم هست ولی نمی دونم چجوریه.
می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون که حالشو نداشتم. :redface:
ممنون می شم راهنماییم کنین.:):gol:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستای خوبم سلام. من از بچه های قدیمی باشگاهم. به کمک همین باشگاهو دوستای خوبم تونستم تو کنکور کارشناسی ناپیوسته قبول شم. الانم فقط پایان نامه م مونده که اونم ترم بعد تمومه.
سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظر شما واسه ارشد چه گرایشی شرکت کنم با توجه به اینکه:
1. اسکیسم اصلا قوی نیست و تا حالا هم کار نکردم. (البته دوره ی کاردانی دستم از همه قوی تر بود ولی واسه کارشناسی کلا اسکیس کار نکردم و بلد نیستم)

حالا با این اوصاف به نظرتون چه گرایشی بخونم که هم با درساش آشنا باشم هم قبولیش زیاد سخت نباشه؟
می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون حالشو نداشتم. :redface:

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون حالشو نداشتم. :redface:

اگه زبانت خوبه كه عاليه
همت كن شروع كن به خوندن
معطل چي هستي؟
توصيه ميكنم اين 17 صفحه رو بخوني
جوابتو پيدا ميكني

rasoulll

عضو جدید

اگه بخاطر اینکه اسکیست ضعیفه میخوای معماری رو بذاری کنار کاملا اشتباه میکنی البته اگه معماری رو دوست داری چون ثابت شده که اسکیس راکتسابیه و بعد از یاد گیری اصول اولیه فقط و فقط تمرین میخواد
از این گذشته خودتون میگین تو کاردانی دستتون از همه قویتر بوده، حالا یا دوستاتون خیلی ضعیف بودن یا واقعا شما دستتون قوی بوده
پس میتونین دستتونو قوی کنید

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه بخاطر اینکه اسکیست ضعیفه میخوای معماری رو بذاری کنار کاملا اشتباه میکنی البته اگه معماری رو دوست داری چون ثابت شده که اسکیس راکتسابیه و بعد از یاد گیری اصول اولیه فقط و فقط تمرین میخواد
از این گذشته خودتون میگین تو کاردانی دستتون از همه قویتر بوده، حالا یا دوستاتون خیلی ضعیف بودن یا واقعا شما دستتون قوی بوده
پس میتونین دستتونو قوی کنید

ممنون بابت راهنماییتون.
راستش می تونم دستمو قوی کنم. ولی احساس می کنم بهتره وقتمو بذارم پای خوندن تا پای اسکیس.
احتمالا مدیریت پروژه شرکت کنم.
نظرتون چیه؟:smile:

amir architect77

عضو جدید
http://www.iran-eng.../images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله مناره عشق http://www.iran-eng.../images/buttons/viewpost-left.png
گرایشهای مغماری داخلی ، معماری اسلامی ، مطالعات،مرمت ، بازسازی پس از سانحه بدون اسکیس هستن.معماری و منظر هم که با اسکیس همراهه.

تورو خدا با اطلاعات غلط به بچه ها امیدواری ندین.معماری داخلی و معماری اسلامی و بازسازی پس از سانحه اسکیسشون با اسکیس معماریه یعنی همشون اسکیس دارن.منظر هم که اسکیسش جداست.فقط مطالعات اسکیس نداره

leili90

عضو جدید
سلام من تازه عضو شدم و تصميم دارم امسال كنكور شركت كنم منم جزوه ها را ميخوام اما تهران نيستم ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد

rasoulll

عضو جدید
ممنون بابت راهنماییتون.
راستش می تونم دستمو قوی کنم. ولی احساس می کنم بهتره وقتمو بذارم پای خوندن تا پای اسکیس.
احتمالا مدیریت پروژه شرکت کنم.
نظرتون چیه؟:smile:
اتفاقا دیروز تو همایش بحث مدیریت بود
بحث مفصلی داره، خلاصه اش اینه که اگه بخوای بری مدیریت دیگه نمیتونی رشته شناور انتخاب کنی
نه اینکه نتونیا منظورم اینه که رشته شناورت سوخت میشه چون کاملا مباحثش با بقیه فرق میکنه
از اینا گذشته شما 1جامعه ی اماری بزرگی رو در نظر بگیر که هر کدومشون ادعای قبولی میکنن
به نظر من رفتن به مدیریت کار خیلی خیلی سختیه که من خودم حتی نمیتونم بهش فکر کنم

rasoulll

عضو جدید
ااااااااااااااااااااا. معماری داخلیم هست.اینو بیشتر از مدیریت دوس دارم. اسکیسم که نداره. به به.
آزاد دیگه؟
کجاها داره؟
درصداش چجوریه؟

ببینم کی بهتون گفته اینا اسکیس ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو گرایش معماری به جز مطالعات معماری همشون اسکیس دارن!!!

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ااااااااااااااااااااا. معماری داخلیم هست.اینو بیشتر از مدیریت دوس دارم. اسکیسم که نداره. به به.
آزاد دیگه؟
کجاها داره؟
درصداش چجوریه؟
فقط مطالعات اسکیس نداره
معماری داخلی ..معماری معماری ..معماری اسلامی .. بازسازی جزو اسکیس معمارین
منظرم که اسکیسه منظرو داره
داخلی ازاد نداره
adroit رو الکی امیدوار نکنین:)

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من بین معماری و تکنولوژی گیر افتادم!؟طراحی رو دوس دارم و درس طراحی فنی رو خیلی بیشتر!! حالا نمیدونم کدومش برم میترسم از عهده تکنولوژی بر نیام!؟هیچکی دقیق میدونه چه جور رشته ایه!؟ممنون میشم اگه کمکم کنید

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اتفاقا دیروز تو همایش بحث مدیریت بود
بحث مفصلی داره، خلاصه اش اینه که اگه بخوای بری مدیریت دیگه نمیتونی رشته شناور انتخاب کنی
نه اینکه نتونیا منظورم اینه که رشته شناورت سوخت میشه چون کاملا مباحثش با بقیه فرق میکنه
از اینا گذشته شما 1جامعه ی اماری بزرگی رو در نظر بگیر که هر کدومشون ادعای قبولی میکنن
به نظر من رفتن به مدیریت کار خیلی خیلی سختیه که من خودم حتی نمیتونم بهش فکر کنم

ببینم کی بهتون گفته اینا اسکیس ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو گرایش معماری به جز مطالعات معماری همشون اسکیس دارن!!!
ای بابا. پس مدیریتم سخته.
یه سری اطلاعات غلط دادن که حل شد. ممنونم.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من بین معماری و تکنولوژی گیر افتادم!؟طراحی رو دوس دارم و درس طراحی فنی رو خیلی بیشتر!! حالا نمیدونم کدومش برم میترسم از عهده تکنولوژی بر نیام!؟هیچکی دقیق میدونه چه جور رشته ایه!؟ممنون میشم اگه کمکم کنید

به اینجا سر بزن جواب میگیرین
civil_architecture.com
یا تو گول به نام انجمن تخصصی عمران و معماری سرچ کنین

rasoulll

عضو جدید

اره
خیلی سادس، هر 2تاشو برو، یکی رشتهی اصلی یکی شناور
امتحانشم تو 2روز مختلف اول تکنولوژی روز بعد معماری
ببینید بچه ها خیلیا به این رشته شناور اهمیت نمیدن، من الان 3ساله که ازمایشی ازمون ارشد میدم ، دیگه تقریبا همه چی دستم اومده
شما میتونید تکنولوژی رو به عنوان رشته ی اصلی انتخب کنید و معماری رو شناور، وقت اصلیتون رو هم میذارید رو دروس تکنولوژی، اما برای اینکه بتونید معماری هم کنکور بدید فقط 2تا جزوه کامل از تاریخ و منظر میگیرید و 1ماه مونده به کنکور میخونیدشون که حداقل از هر کدوم 30 زده باشید.
با این حال شما اگر هم تکنولوژی رو خراب کرده باشید،چون دروس فنی رو خیلی عمیق خوندید فن ساختمان معماری رو بدون شک خوب میزنید و به نظرم با رتبه نسبتا خوبی مجاز میشید که کارتون به اسکیس میکشه......
فقط اینو بگم به هیچ وجه بیخیال زبان نشید چون رتبه خوب بدون زبان محاله.......

rasoulll

عضو جدید

در ضمن یادم رفت بگم
میتونید بر عکس همین رشته هارو انتخاب کنید که من خودم اینکارو میکنم ، یعنی رشته اصلی معماری و رشته ی شناور تکنولوژی رو
اینطوری همه دروس معماری رو میخونید فقط فن ساختمان رو عمیقتر میخونید
در ضمن جزوه هایی رو که گفتم از تاریخ و منظر پیدا کنید یکم سخته اما من دارم جزوه های خوب رتبه های خوب سالای پیش رو، 1جوری بهم میرسونیم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا