afshin 1357
کاربر بیش فعال
براي زبان تخصصي چه پيشنهاداتي داريد ؟
والا قرار بوده تحقيق كنيم و در آخر يه ليست از كتاب ها رو بنويسيم اينجا
برا عناصر و مصالح چی بخونیم؟
راستی کسی در مورد کتابهای مرکز معماری اطلاعات داره؟
من تعریفش رو خیلی شنیدم
من میخوام با فن و زبان شروع کنم.
برا زبان کتاب مهرداد امیری (انتشارات پوران پژوهش) رو گرفتم خیلی کتابه خوبیه برا عمومی.
کتابای گلابچی رو هم گرفتم.
برا اقلیم هم کتاب قبادیان
تاریخ رو گذاشتم برا بعد از فن چون تاریخم خیلی خوبه تو کارشناسی ناپیوسته 75 زده بودم.
یه سوال دیگه که تو کنکور امسال بود سبک دی استایل من تا حالا نشنیدم؟؟؟
کتاب ابراهیم زارعی ،پیرنیا و قبادیان رو خیلی مسلطم فکر میکنین دیگه چی بخونم که تو تاریخ پیشرفت کنم.
کتاب مزینی خوبه؟
کتاب از زمان و معماری مزینی از کتاب های مهمیه که حتما باید بخونی. در مورد سبک دی استیل هم باید بگم استاد خودمون سر کلاس و تو جزوش در موردش توضیح داد واسمون. دی استیل در سالهای 1917-1931 توی هلند ایجاد میشه. از معمارای معروفش هم میشه به تئووان دوسبرگ، پت موندریان، وان درلک اشاره کرد. کلا نظرشون این بوده که از فرم های راست گوشه، غیر قرینه و رنگ های اصلی استفاده کنن.
بچه ها من بدجوری تو انتخاب گرایش گیر کردم...
کمک کنید!
بچه ها من بدجوری تو انتخاب گرایش گیر کردم...
کمک کنید!
اين اولين پست من تو اين قسمته
تا چند وقت قبل جرات نميكردم بيام تو اين قسمت
گاه گاهي مياومدم و مطالب رو مي خوندم
الان مي خوام جرات كنم
مي خوام شروع كنم اين سد رو از جلو پام بر دارم
و كمك به راهنما دارم
از استاد دومان خواهش كردم كه بيان همچين تاپيكي بزنن و راهنماييمون كنن (مي دونم كه سرشون خيلي شلوغه)
رفم كه به رها جان بگم ديدم تو پروفايلشون نوشتن تا آخر امتحانا نيستن
واسه همين خودم جسارت كردم
تو تالار معماري هر چي بخوايي اطلاعات هست اما هيچ جا نديدم نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
منابع آن لاين رو از كجا گير بياريم
موسسات آموزشي چقد مي تونن موثر باشن
اسكيس ها و كلاساي اسكيس
ممنون ميشم از همه ي عزيزاني كه اين راه رو رفتن و اطلاعاتشون رو در اختيار ما بزارن
من خودم واقعا نياز دارم به راهنماييي
هزاران بار ممنونم
سلام
به تواناي هاي خودتون نگاه توجه كنيد
(اگر تواناي ترسيم اسكيس داريد همون گرايش معماري خوبه ) .
مرسی بچه ها که جواب دادین...خودت بايد انتخاب كني
من خوودم منظر -معماري-شهرسازي رو دوس دارم
مرسی بچه ها که جواب دادین...
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی هم توانایی اسکیس دارم هم آزمون تئوری رو میتونم خوب بدم
اما احساس میکنم گرایش معماری-معماری یکم دم دستی شده نه؟؟؟
یعنی الان خیلی فارق التحصیل معماری داریم
شاید بازار کار واسه گرایش های دیگه بهتر باشه...نه؟
دوستای خوبم سلام. من از بچه های قدیمی باشگاهم. به کمک همین باشگاهو دوستای خوبم تونستم تو کنکور کارشناسی ناپیوسته قبول شم. الانم فقط پایان نامه م مونده که اونم ترم بعد تمومه.
سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظر شما واسه ارشد چه گرایشی شرکت کنم با توجه به اینکه:
1. اسکیسم اصلا قوی نیست و تا حالا هم کار نکردم. (البته دوره ی کاردانی دستم از همه قوی تر بود ولی واسه کارشناسی کلا اسکیس کار نکردم و بلد نیستم)
2. طراحیمم آنچنان تعریفی نداره.
3. ولی ریاضیو زبانم خیلی خوبه.
حالا با این اوصاف به نظرتون چه گرایشی بخونم که هم با درساش آشنا باشم هم قبولیش زیاد سخت نباشه؟
احساس می کنم آزاد راحت تره. ولی خب اسکیس داره.
مدیریت پروژه هم هست ولی نمی دونم چجوریه.
می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون حالشو نداشتم.
ممنون می شم راهنماییم کنین.![]()
دوستای خوبم سلام. من از بچه های قدیمی باشگاهم. به کمک همین باشگاهو دوستای خوبم تونستم تو کنکور کارشناسی ناپیوسته قبول شم. الانم فقط پایان نامه م مونده که اونم ترم بعد تمومه.
سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظر شما واسه ارشد چه گرایشی شرکت کنم با توجه به اینکه:
1. اسکیسم اصلا قوی نیست و تا حالا هم کار نکردم. (البته دوره ی کاردانی دستم از همه قوی تر بود ولی واسه کارشناسی کلا اسکیس کار نکردم و بلد نیستم)
2. طراحیمم آنچنان تعریفی نداره.
3. ولی ریاضیو زبانم خیلی خوبه.
حالا با این اوصاف به نظرتون چه گرایشی بخونم که هم با درساش آشنا باشم هم قبولیش زیاد سخت نباشه؟
احساس می کنم آزاد راحت تره. ولی خب اسکیس داره.
مدیریت پروژه هم هست ولی نمی دونم چجوریه.
می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون حالشو نداشتم.
ممنون می شم راهنماییم کنین.![]()
اگه بخاطر اینکه اسکیست ضعیفه میخوای معماری رو بذاری کنار کاملا اشتباه میکنی البته اگه معماری رو دوست داری چون ثابت شده که اسکیس راکتسابیه و بعد از یاد گیری اصول اولیه فقط و فقط تمرین میخواد
از این گذشته خودتون میگین تو کاردانی دستتون از همه قویتر بوده، حالا یا دوستاتون خیلی ضعیف بودن یا واقعا شما دستتون قوی بوده
پس میتونین دستتونو قوی کنید
اتفاقا دیروز تو همایش بحث مدیریت بودممنون بابت راهنماییتون.
راستش می تونم دستمو قوی کنم. ولی احساس می کنم بهتره وقتمو بذارم پای خوندن تا پای اسکیس.
احتمالا مدیریت پروژه شرکت کنم.
نظرتون چیه؟![]()
ااااااااااااااااااااا. معماری داخلیم هست.اینو بیشتر از مدیریت دوس دارم. اسکیسم که نداره. به به.
آزاد دیگه؟
کجاها داره؟
درصداش چجوریه؟
فقط مطالعات اسکیس ندارهااااااااااااااااااااا. معماری داخلیم هست.اینو بیشتر از مدیریت دوس دارم. اسکیسم که نداره. به به.
آزاد دیگه؟
کجاها داره؟
درصداش چجوریه؟
اتفاقا دیروز تو همایش بحث مدیریت بود
بحث مفصلی داره، خلاصه اش اینه که اگه بخوای بری مدیریت دیگه نمیتونی رشته شناور انتخاب کنی
نه اینکه نتونیا منظورم اینه که رشته شناورت سوخت میشه چون کاملا مباحثش با بقیه فرق میکنه
از اینا گذشته شما 1جامعه ی اماری بزرگی رو در نظر بگیر که هر کدومشون ادعای قبولی میکنن
به نظر من رفتن به مدیریت کار خیلی خیلی سختیه که من خودم حتی نمیتونم بهش فکر کنم
ای بابا. پس مدیریتم سخته.ببینم کی بهتون گفته اینا اسکیس ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو گرایش معماری به جز مطالعات معماری همشون اسکیس دارن!!!
بچه ها من بین معماری و تکنولوژی گیر افتادم!؟طراحی رو دوس دارم و درس طراحی فنی رو خیلی بیشتر!! حالا نمیدونم کدومش برم میترسم از عهده تکنولوژی بر نیام!؟هیچکی دقیق میدونه چه جور رشته ایه!؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
بچه ها من بین معماری و تکنولوژی گیر افتادم!؟طراحی رو دوس دارم و درس طراحی فنی رو خیلی بیشتر!! حالا نمیدونم کدومش برم میترسم از عهده تکنولوژی بر نیام!؟هیچکی دقیق میدونه چه جور رشته ایه!؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
تکنولوژی خیلی به عمران نزدیک میشه؟یعنی دروسش مثل هم دیگه اند؟