marmaran
مدیر بازنشسته
امیدوارمتکراری نباشه

ای کاش همۀ بچه های دنیا سالم بودند و ای کاش همه از اول مو نداشتند تا هنگام مریضی بی مو نشوند. (آرمین اکبرپوران پس از دو سال مبارزه با سرطان در مهرماه 1387 آرام گرفت)
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]*بازگشت همه بسوی اوست*[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خوابیدی رو بال موجها کاش میشد بودم کنارت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تو به دریا دل سپردی من تو ساحل چشم به راهت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دنبالت دارم میگردم اما نیست از تو نشونی[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]روزگار ما رو جدا کرد یه غروب توی جوونی[/FONT]
تاریخ غروب غم انگیز آرمین:
پاییز۸۷

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آرمین من.عزیز من. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] امروز بازم خیلی دلم برات تنگ شده بود [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]یه روز دیگه بدون تو صبح تا غروب پرپر زدم[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]تو کوچه باغ خاطره با یاد تو قدم زدم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]یادم اومد بازم نگات که مثل رویا بود و رفت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مثل یه خواب مثل غزل پر از معما بودو رفت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]میون اون نگاه تو یه غربتی نشست و رفت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] دل منم با غربتش پرپر شدو شکست ورفت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]نمی دونم چطور بگم همه وجود من بودی[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]حتی تو خواب تو بیداری تو لحظه لحظه هام بودی[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]کاشکی میشد فقط یه بار تو رو تو آغوش بگیرم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بهت بگم دوست دارم به فکرتم تا اون روزی که بمیرم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آرمین من خوشگل من اگر بیای تو خواب من[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]فقط بدون دوست ندارم تو اون چشات غم ببینم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اون روز اگر بیاد منم تو قلبم ماتم میگیرم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] دوست ندارم تو قلب تو غصه و ماتم بشینه[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تو اون چشای مهربون دوری مادر بشینه [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] نمیدونم چی بنویسم که وصف خوبیات باشه[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] نازنینم. خیلی کمه واژه ای که لایق وصف تو باشه[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ولی از از اون ته دلم داد میزنم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آرمینکم فدای تو دوست دارم دوست دارم دوست دارم. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] تقدیمی از:[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]مادرت[/FONT]
۸۷/۱۰/۸
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]نقاشی های آرمین که در حین بستری کشیده
برای دانلود عکسها روی تصویر مورد نظر کلیک راست کنید و بعد Save بزنید.
عاشورا
کریسمس
نردبان زندگی
ساعت زندگی
شادی در غم
من و دکتر رضامند
من و پرستارم
کره زمین
من و کلاسم
دکتر رضامند
من و خانواده ام
من و کموتراپی