واقعا کی اینارو انجام میده میره بیرون هان؟
![]()
اینا چیهههههههههه!!!!
غروب افتاب و موج دریا و .....
"سلطان غم مادرش" و یادش رفته بنویسه!
in kararo nakarde 2 saat amade shodanemun tul mikeshe vaaaaay b ruzi k bekhaym in jagulk baziaram dar biarim.unvaght u in no arayesho mipasandin ya suzhe khande dastetun miad haaaaaaan???r
akhe shabihe dalkhak mishim.migama u pesaram emtehanesh konin.bia male toro khodam aske mashinخوب اشکالی نداره این جنگولک بازیارو بدین یکی دیگه براتون انجام بده........
بابا سوژه خنده دیگه چیه؟؟اااااااااا
akhe shabihe dalkhak mishim.migama u pesaram emtehanesh konin.bia male toro khodam aske mashinmikesham
باشه بابا به اينا يگي قشنگ منو ببيني چي ميگي.هوش از سرت ميپرهنه بعضیاش واقعا خیلی قشنگن.......
ااااااا چرا مسخره میکنی؟؟؟![]()
باشه بابا به اينا يگي قشنگ منو ببيني چي ميگي.هوش از سرت ميپره.نه جدي خوبن ولي كاربردي نيستن.
![]()
باي شب خوش.برم از امشب شروع كنم شايد تا صبح چشامو بتونم درست كنم.شما که فرشته این...........
ممنون، چرا بعضیاش کاربردین........
باي شب خوش.برم از امشب شروع كنم شايد تا صبح چشامو بتونم درست كنم.![]()
فعلا" که بعضیا این کارو می کنن و باعث میشن ما کلی بخندیمادم خنده اش میگیره به خدا
اخه مگه پشت چشم دفتر نقاشیهههههههه؟؟؟
چقدر عجیب!
اینا چشمن!!؟
تابلو نقاشیو برداشتن مهر کردن رو پلک طرف!
واییییی . !!!!!!چه جالب!!!! نقاشی میکنند رو صورتاشون.فکر کنم میخوان برن دانشگاه اینا !!!دختر که نباید آرایش کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
به به جیگرشونو چه ناناسایی شدن !!!!!! آخه اینا چه مدلشه
بابا پس مثل ما خوبه انگار دیوار رنگ می زنن (ساده و یک دست) این ها یه حال و هوایی به چهره می ده
ولی خدایی اینم یه جور هنره ها
هیچکس اینا رو برای رفتن تو خیابون پشت چشمش نمیکشه که حتما ی نمایشگاهی مسابقه ای چیزی بوده
تازه من فک میکنم همه این چشما یه نفره نه؟
کلا صورتو کامل رنگ میکرد بهتر بود
ادم خنده اش میگیره به خدا
اخه مگه پشت چشم دفتر نقاشیهههههههه؟؟؟
خيلي با مزه بود ولي نميدونم كي اين نوع آرايش رو انجام ميده بعد ميره توي خيابون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Д | مدل آرایش چشم اسپانیایی شیک 2015 | تالار عکس | 50 | |
![]() |
جدید ترین(البته حتما عجیب ترین) مدل های آرایش چشم | تالار عکس | 0 | |
![]() |
جدیدترین آرایش چشم فانتزی | تالار عکس | 18 | |
![]() |