از این طوطی نامه و طوطی و بازرگان و ... دیگه حالم به می خوره! این ادبیات هندم برا خودش دنیایی داره ها!سلام
من آخرین کتابی که خوندم اسمش :طوطی و شکر نویسنده:محمد کیانی تصویرگر :محمد حسین صلواتیان
کتاب خوبیه و از ادبیات کهن وقصه های عامیانه بازنویسی شده است.
ای بابا این جا کسی از صادق هدایت نمیخونه؟؟![]()
دوست عزیز تمام اثارش رو دارم و خوندم!چرا اگه شما هم چیزی خوندید بنویسید.
چند سالیه که یه سری از کتاباش بدون سانسور چاپ میشه یه مجموعه ست. خواستید می تونید راحت تهیه کنید. فقط یه کم هزینه ش بالاست
1984 خیلی قشنگ تر از قلعه حیواناتآخرین کتابی که تموم کردم:1-قلعه حیوانات(جرج اورول) 2- خاطرات روسپیان سودازده من(گابریل گارسیا مارکز)
اولی رو بهتون پیشنهاد میکنم حتما حتما بخونید
و کتابهایی که در حال خوندنشون هستم:
1- موزه معصومیت(البته کتاب به ترکی استانبولی هست و من اسمش رو براتون ترجمه کردم--نویسنده:اورهان پاموک) -- کتاب جذابیه البته به زبان اصلی،فکر کنم هنوز ترجمه نشده
2-1984(جرج اورول)
من کتابهای هاروکی موراکامی بهتون توصیه می کنم من که خیلی پسندیدم
کتاب خوبی که هفته قبل خوندم به اسم نیمه تاریک وجود این کتابو حتما بگیرید
ممنون اما میشه درباره ی ژانر کتاب ،ناشر و جزییاتشم بنویسید؟
سلام فاطیما جان
سلام فاطیما جاناین تاپیک تو همین صفحه اول تالار هست :
معرفی کتاب
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/368671-نمایشگاه-کتابـــــــــــــ
man ketabaie doctor barbara dianjeliso kheili dust daram hatman bekhunid kheili be dard mikhore
در كتاب مشهور «اريك برن» به نام «بازي ها»، از حدود چهل و شش بازي مختلف كه ميتوانند گروهي و يا تكي اعمال شوند نام برده شده و بعد از او ديگر متخصصين روانكاوي و TA به تكميل آنها و اضافه كردن ديگر بازيهاي مدرنتر به ساختار اين روش روانكاوي شدهاند. مثالي سادهاي براي بيشتر روشن شدن موضوع: در روحيهٔ جاري بيشتر جوانان اين روزها، بازي «كي از كي بدبخت تر است» كاملاً جاري و ملموس است. در اين بازي فرد A ميخواهد دائم از غمها و مشكلاتش حرف بزند و ديگر افراد گروه و يا جامعه نيز مجبور ميشوند با او بازي كنند. فرضاً فرد B با او هم صحبت ميشود و فرد A طبق معمول در مورد مشكلاتش و غمهايش شروع به صحبت ميكند. فرد B براي مشكلات او راه حلهايي پشنهاد ميكند ولي فرد A هر كدام از راه حلها را با جملهٔ «خوبه، ولي...» پاسخ ميدهد. در نهان اين بازي فرد A ميخواهد به اين بازي لذتبخش بپردازد و مقصودش حل كردن مشكلاتش نيست، براي همين تمام پاسخهايي كه ميدهد براي رد كردن راه حلهاي فرد B طراحي ميشود و اين بازي آنقدر ادامه پيدا ميكند تا فرد B ديگر راه حلي نداشته باشد و فرد A به پيروزي اي كه انتظارش را داشته دست پيدا كند و آن چيزي نيست جز اين كه شخص A دوباره به خودش بگويد «كسي از من بدبخت تر نيست» |
:فهرست مطالب |
پیش گفتار مقدمه 1- آمیزش اجتماعی 2- ساخت بخشیدن به زمان بخش اول: تحلیل بازی ها 1- تحلیل ساخت 2- تحلیل تبادل 3- رویه ها و مناسک 4- وقت گذرانی ها 5- بازی ها بخش دوم: فرهنگ بازی ها مقدمه 6- بازی های زندگی 7- بازی های ازدواج 8- بازی های مهمانی 9- بازی های روابط جنسی 10- بازی های دنیای تبهکاری 11- بازی های اتاق مشاوره 12- بازی های خوب بخش سوم: در فراسوی بازی ها 13- اهمیت بازی ها 14- بازیگرها 15- یک نمونه ی عالی 16- تسلط بر خود 17- تسلط بر خود چگونه به دست می آید 18- بعد از بازی ها چه؟ |
اسمش؟ نویسندش؟ زمانش؟ چطور بود؟