آخرین ورِژنه خیانت.....

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما نه از راه غیر شرعیش چون اگه اینطور شد نباید انتظار داشته باشه همسرش رابطه غیر مشروع نداشته باشه!
بعضی وقتها عیب ما اینه که فقط این دنیارو میبینیم و اصلا به خدا و دین کاری نداریم و فکر میکنیم هرچی هست تو همین دنیاست!

اگه همه اینجوری مثله شما فکر می کردن البته به شرطه اینکه فقط شعار نباشه خیانتا خیلی کمتر میشدن.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
با کمک گرفتن از عقل..البته من خودم این رابطه ها رو تایید نمیکنم ولی میتونه بر اساس دین هم باشه..
فکر نکنم دوستی دختر و پسر در دین ما جایی داشته باشه مگه اینکه بخوایم کلاه شرعی سر خودمون بذاریم!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اگه همه اینجوری مثله شما فکر می کردن البته به شرطه اینکه فقط شعار نباشه خیانتا خیلی کمتر میشدن.
در مورد من که شعار نیست و این لطف خدا شامل حالم بوده چون با 25 سال سن وقتی اسم دوستی با جنس مخالفم رو میشنوم در وحله اول چیزی که یادم میاد استفاده ابزاری از جنس مخالفه!
خیلیهای دیگه رو هم میشناسم که این حرف در موردشون شعار نیست

chehresaz

عضو جدید
فکر نکنم دوستی دختر و پسر در دین ما جایی داشته باشه مگه اینکه بخوایم کلاه شرعی سر خودمون بذاریم!

از دوستی برداشت های متفاوتی میشه..شاید برداشت من متفاوت باشه از برداشت شما..ولی من گفتم که شخصا مخالفم ولب با توجه به وضع جامعه نمیشه خیلی سخت گیری کرد چون اثرات بدتری داره..

JavadMessi

مدیر بازنشسته
از دوستی برداشت های متفاوتی میشه..شاید برداشت من متفاوت باشه از برداشت شما..ولی من گفتم که شخصا مخالفم ولب با توجه به وضع جامعه نمیشه خیلی سخت گیری کرد چون اثرات بدتری داره..
مثلا چه اثر بدی؟؟؟
بدتر از اون اثری که این نوع دوستیا الان روی جامعه و خانواده ها گذاشته؟!!!