تو یه کلام تولدت مبارک..............
در سنه 1200 قبل از میلاد در دشتی سرسبز و زیبا با چشمه سارانی پرآب و رود خانه هایی خروشان ملقب به دشت شوت ( پس از همه مغول به دلیل فقدان آهنگ ش در الفبای مغولی ، دشت لوت نامیده شدندی) کودکی عجیب الخلقه چشم به جهان گشودندی ....
به گاه تولد هزاران چکاوک از اواز افتادندی و طوطیان شکرشکن ، داشته های ذهن خویش را فراموش بکردندی و صدها گاو و گوسفند ماغ کشیدندی و بادهای سوزان بر آن دشت وزیدن کردندی به گونه ای که خشکسالی تاکنون بر آن منطقه مستولی گشتندی ....
فی المجلس ، هیات الاطباء از تشخیص جنسیت وی مبهوت و متحیر گشتندی و توان قرار دادن آن نوزاد در زمره سخت پوستان (پسران) و نرم تنان (دختران) از آنها سلب شدندی و سالیانی بعد به دلیل نشر پاره ای از اعمال و کردار، در زمره نرم تنان قرار گرفتندی ....
بادهای سوزان و خشکسالی بهانه ای رفتندی تا وی را آتیشا نامیدندی ( که بعد از حمله مغول دوباره باز به دلیل فقدان آهنگ ش در الفبای مغولی آتیسا ، و بعد از حمله اعراب به خاطر کتابت حرف عله ، آتوسا (ا.ن. فدائهم )نامیده شدندی .... )
وی در بدو تولد هیچ نشانی از جمال نداشتندی و هر فلان که به بالین وی حاضر میشدندی ایرادی از وی بگرفتندی که ناگاه احدی از حضار فریاد برآورد که چون وی بزرگ شود در جمال شهره شهر بگردندی که تاکنون چنین اتفاقی به وقوع نپیوستندی و آن فلان به کرات به دلیل سخن بیهوده مورد شماتت قرار گرفتندی به گونه ای که در آخرین شماتت جیغی بلند کشیدندی و در دم روح از بدن مرخص گشتندی ....
وی همینک از سران فتنه و از مصادیق جنگ نرم به شمار آمدندی و در ردیف خواص جای گرفتندی و در هر بزمی قطره ای از دارائی خویش تراوش نکردندی ، در خساست و کناست از نرم تن خاله خویش گوی سبقت بربایندی و خرج خویش به دوش اطرافیان مفلوک بیانداختندی ، مرکب وی مترو و در استعمال المخدرات شهره آفاق بودندی ....
![]()
یعنی الان 35 سالت شد ؟
![]()
شوخی کردم آتی جان تولد 19 سالگیت مبارک
الهی من فدات بگردندی!!!![]()
برو اون شیشه شیر منو وردار بیا ببینم
از اون شیر خشک خوبا بریز
ایرانی نباشه هاااااا
از گرسنگی دارم قالی رو گاز میزنم![]()
ممنون داداش امیر گل
اگه می دونستم به خاطر تولد من رجعت می کنی ، زودتر دست به کار میشدم
امیدوارم که تو هم همیشه شاد و موفق باشی
وقتی خواستم شمعا رو فوت کنم ، آرزو می کنم تو و داداش پژمان سرتون به سنگ بخوره و زن بگیرین و خودم بیام توی عروسیتون اینقذه برقصم که بیهوش بشم
بگیر بالا اون پرچمو!!!من و داداش پژمان به خاطر حفظ سلامتی شمام که شده همچین کاری نمی کنیم ....
از اول انقلاب بالاس حاجی ....![]()
جیگر انقلاب و بخورم من که هرچی داریم از این انقلاب داریم!!
شما که جیگر خیلی هارو خوردی انقلابم روش ....![]()
دمت گرم پسر! ترکوندندی!در سنه 1200 قبل از میلاد در دشتی سرسبز و زیبا با چشمه سارانی پرآب و رود خانه هایی خروشان ملقب به دشت شوت ( پس از همه مغول به دلیل فقدان آهنگ ش در الفبای مغولی ، دشت لوت نامیده شدندی) کودکی عجیب الخلقه چشم به جهان گشودندی ....
به گاه تولد هزاران چکاوک از اواز افتادندی و طوطیان شکرشکن ، داشته های ذهن خویش را فراموش بکردندی و صدها گاو و گوسفند ماغ کشیدندی و بادهای سوزان بر آن دشت وزیدن کردندی به گونه ای که خشکسالی تاکنون بر آن منطقه مستولی گشتندی ....
فی المجلس ، هیات الاطباء از تشخیص جنسیت وی مبهوت و متحیر گشتندی و توان قرار دادن آن نوزاد در زمره سخت پوستان (پسران) و نرم تنان (دختران) از آنها سلب شدندی و سالیانی بعد به دلیل نشر پاره ای از اعمال و کردار، در زمره نرم تنان قرار گرفتندی ....
بادهای سوزان و خشکسالی بهانه ای رفتندی تا وی را آتیشا نامیدندی ( که بعد از حمله مغول دوباره باز به دلیل فقدان آهنگ ش در الفبای مغولی آتیسا ، و بعد از حمله اعراب به خاطر کتابت حرف عله ، آتوسا (ا.ن. فدائهم )نامیده شدندی .... )
وی در بدو تولد هیچ نشانی از جمال نداشتندی و هر فلان که به بالین وی حاضر میشدندی ایرادی از وی بگرفتندی که ناگاه احدی از حضار فریاد برآورد که چون وی بزرگ شود در جمال شهره شهر بگردندی که تاکنون چنین اتفاقی به وقوع نپیوستندی و آن فلان به کرات به دلیل سخن بیهوده مورد شماتت قرار گرفتندی به گونه ای که در آخرین شماتت جیغی بلند کشیدندی و در دم روح از بدن مرخص گشتندی ....
وی همینک از سران فتنه و از مصادیق جنگ نرم به شمار آمدندی و در ردیف خواص جای گرفتندی و در هر بزمی قطره ای از دارائی خویش تراوش نکردندی ، در خساست و کناست از نرم تن خاله خویش گوی سبقت بربایندی و خرج خویش به دوش اطرافیان مفلوک بیانداختندی ، مرکب وی مترو و در استعمال المخدرات شهره آفاق بودندی ....
من نمیشناسم..اسم کاربریش چیه؟
خیلی ها هم جیگر من و خوردن!!!!![]()
من نمیشناسم..اسم کاربریش چیه؟
دمت گرم پسر! ترکوندندی!
میگم در ادامه نکنه همین آتوسا بوده که در کتاب سه تفنگدار الکساندر دوما به آتوس تغیر پیدا کرده ها؟ آخه آتوس هم از مصادیق بارز جنگ نرم و دائم الخمربود، و البته دخترباز!!!
اتفاقا در مورد اون آخری کمی بیندیشیم.مخلص داش مجید .... قابلی نداشت ....
شانس اورد سرم شلوغ بود وگرنه ....
تمام مشخصات بالا میخوره بهش به غیر از اون اخری ....![]()
اتفاقا در مورد اون آخری کمی بیندیشیم.
ایشون در 22 تا از پستهای گذشته برای 15 دختر بوس فرستادن ، قربون صدقه 6 دختر شدن و جیجل(!) یک دختر رو خوردن. پس حالا دخترباز حساب میشن یا پسرباز؟
تو یه کلام تولدت مبارک..............
![]()
یعنی الان 35 سالت شد ؟
![]()
شوخی کردم آتی جان تولد 19 سالگیت مبارک
میگما!!! این همه آدم اومدن اینجا تبریک گفتن!! چرا زهره فقط از تو تشکر کرد؟؟؟![]()
اوا خدا نکنه .... من بدون تو ذره ای منفعل بیش نیستم ....
والا ما شنیدیم وقتی دنیا اومدی شیر نخوردی .... بلند شدی نشستی کنار مادر گرام ، کاچی خوردی ....
ممنون بانو ....(گل)
من و داداش پژمان به خاطر حفظ سلامتی شمام که شده همچین کاری نمی کنیم ....
بگیر بالا اون پرچمو!!!
دمت گرم پسر! ترکوندندی!
میگم در ادامه نکنه همین آتوسا بوده که در کتاب سه تفنگدار الکساندر دوما به آتوس تغیر پیدا کرده ها؟ آخه آتوس هم از مصادیق بارز جنگ نرم و دائم الخمربود، و البته دخترباز!!!
خوش به حالت که نمی شناسیش!!! بیچاره ما که می شناسیمش
بیچاره تو که از لینک زیر باشها آشنا میشی!!
ایناهاش
به به
تولد خانم مدیر مبارک
انشالله که همیشه شاد و خوش باشید و با هم بریم کارای خوب خوب توی صفحه بچه ها انجام بدیم
مبارک
![]()
تولدت مبارک آتوسا جون
![]()
اتفاقا در مورد اون آخری کمی بیندیشیم.
ایشون در 22 تا از پستهای گذشته برای 15 دختر بوس فرستادن ، قربون صدقه 6 دختر شدن و جیجل(!) یک دختر رو خوردن. پس حالا دخترباز حساب میشن یا پسرباز؟
اینا همش برمیگرده به همون بهت و حیرت هیات الاطباء ....![]()
هر سالروز تولدم
شمع های بیشتری
بر عمر رفته ام
اشک می ریزند..
میگما!!! این همه آدم اومدن اینجا تبریک گفتن!! چرا زهره فقط از تو تشکر کرد؟؟؟![]()
شکلک قهر و رفتن با بالهایی در حال کنده شدن
من نیز دوباره تبریک میگم عمه جان
الان وارد هشت هزارو نهصدوشصت ویکمین روز شدی!
چه احساسی داری ؟
اتفاخا این سوال برای من نیز پیش اومده بود!
مدارکشم موجوده
تخدیم به عمه جان
![]()
ممنون عمه جان
الان که خیلی خوشحالم از اینکه این همه دوست گل و مهربون دارم
اول از همه هم از داداش و پسر گلم تشکر میکنم
بعدش هم حــــامد که حسابی شرمنده مون کرد
و همه ی دوستانی گلی که دیدمشون و اونایی که با تلفن و اس ام اس به یادم بودن
مرسی عزیزانم
قله رو فتح کردیم(شکلک خواهش میکنم عمه جان )
حــــــامد چیکار کرده ؟
کجا رفتین ؟
بعدا برام تعریف کن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
✿✿♚✿✿♚......................تولدت مبارک مارال جون:|.....................♚✿✿♚✿✿ | مناسبتها | 221 | |
![]() |
✿✿✿تولد گل دختر دی ماهی فاطیما جون..( F@tima s332)✿✿✿ | مناسبتها | 171 | |
![]() |
شادی جون تبریک | مناسبتها | 146 | |
![]() |
مهمونی کربلایی یاسین جون(( یاس منم )) | مناسبتها | 236 | |
![]() |
.eliii.جون تولدت مبارکککککککک | مناسبتها | 133 |