.¸¸.•*¨`شکست ؛شروعی دوباره .¸¸.•*¨`

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودمم میخوام ...همه سعیم همینه دیگه اشتباه نکنم...و امیدوارم...

آره به شرطی که تکرار نشه

شمــا الان حرف خودتو نقض کردی دوست عزیز

خودِ شمــا گفتی توکل خالی نمیشه

یعنی خودتم باید تلاش کنی

و من این حرف شما رو با یه ضرب المثل قدیمی گفتم که از تو حرکت(تلاش کن)از خدا برکت(توکل به خود خدا)
:D
:gol:

متوجه شدم سر به سرتون گذاشتم

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
هرچه جستجو کردم
صفحه اول
شروعی دوباره
خط start ی پیدا نکردم !
این پیست
این میدان مسابقه
خط شروعِ دوباره ائی نداشت !؟

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

fereshte.m

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن,
کاربر ممتاز
انگیزه امو از دست دادم برای تلاش دوباره...

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادا دمت گرم .. این تایپیک به حال روز من خیلی میاد ......من شکست رو اصلا دوست ندارم ... بعد بازی آخره نیم فصلمون که شکست خوردیم بعضی از بچه داشتن تو رختکن گریه میکردن که شانس سعود به لیگ برتر رو از دست دادیم .. بعضی هام اصلا عین خیالشون نبود .... میدونی من ناراحتی بعد از شکست رو تعصب معنی میکنم .... باید شکست خورد تا پیروز شد .. من خودم شکست زیاد داشتم ولی از تجربه های شکستم همیشه استفاده کردم و خیلی جا ها کمکم کرده ...

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

شکست برای شما چه معنی میده؟
آیا میشه از شکست ها برای شروعی بهتر استفاده کرد؟

بسیار زیبا و ارزشمند

شکست برای بنده تنها در نا امیدی معنا پیدا میکند ،یعنی هروقت که در هدفی که پیش روی دارم نا امید شوم شکست خوردم

و در پاسخ به سوال دوم نیز باید عرض کنم که اری شکست خود مقدمه ای برای پیروزی یا شکستی دیگرست ، بسته بهره گیری ما از شکست پیشین

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام رفیق

حرفای قشنگی هست و قبولش دارم.

شکست معمولا آدمو صبور میکنه و قوی

یاعلی

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکست گاهی خیلی تحملش سخته ولی همیشه میشه از نوع شروع کرد. گاهی مجبوری ی نوع زندگی دیگه رو شروع کنی ولی هیچوقت پایان زندگی نیست . گاهی هم آدم شکست نخورده و خودش فکر میکنه اوج شکست رو تجربه کرده و به مرور زمان به گذشته که فکر میکنه میبینه که واقعا ناراحتیش چه بیهوده بوده .

نفس شیمی

عضو جدید
سلام ممنون از دعوتتون
این حرفا گفتنش راحته:w05::w05::w05::w05:
اما شما خیلی منطقی وظریف به این قضیه نگاه کردید
فکرتون قشنگ وجالبه.خیلی مرسی

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا شکست چی باشه

شکست در کار باشه میتونه بشه تجربه و میشه انگیزه برای جبران ... البته خب این هم حدی داره و اگر شکستش خیلی سنگین باشه مدت زمان لازمه که کمر راست کرد

ولی شکست در مبحث عاطفی خیلی سنگین هست و روح رو شکننده تر از قبل میکنه .. میخوام بگم زمان حلش میکنه ولی چنین چیزی رو حداقل در خودم نمیبینم که زمان باعث کاهش بشه (البته خُب هنوز به آینده نرسیدم که بخوام نظر قطعی در مورد خودم بگم)

همونطور که گفتم بغیر از شکست عاطفی بقیه رو میشه بعنوان تجربه استفاده کرد .. بقولی برای پرواز باید ابتدا سقوط کرد :)

شاید بپرسین چرا عاطفه رو جدا کردم .. خب راستش خودمم هنوز نمیدونم... فکر میکنم اون قسمتی از وجود آدمی که شیطان نتونست داخل بشه همون دل (جای احساس) هست پس پاکه و بی ریا هست قطعا چنین جای هر کسی نمیتونه بره و اگر بره سخته خطش زدن
من فعلا راهکاری بلد نیستم برای شکست عشقی البته خُب زمان رو پیشنهاد میکنم ولی نظرم قطعی نیست ..

البته خدایی هم هست .. تنها اون آرامش بخش مطلقه .. پس نباید خدا رو از یاد برد:smile:
با ایشون موافقم
بنظر منم شکست عاطفی کاملا مقوله ای جدا نسبت ب بقیه شکست ها ک ممکنه در زندگی رخ بده،هستش
شکست عاطفی مث ی زخم میممونه ک هیچوقت سرش بسته نمیشه شاید گذر زمان کاری کنه البته شاید...
ممنون از استارتر محترم;)

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
به نظر من شکست یه درس و تجربست برای زندگی و مطمئنا خیر خدا شایدبا به بدست اوردن چیزی چیز مهمتری از دست میدادیم
البته از هر شکست بایدد درسهایی گرفت و دیگه اشتباهات تکرار نشه

زهره ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از دعوتتون :gol::gol:
یه سری شکستا هست ک ب نظر من نمیشه جبرانش کرد ولی حداقل میشه ازش درس گرفت...

بازم ممنون، تاپیکه جالبی بود.

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکست یعنی به اون چیزی که تو ذهنت بوده نرسیدی که در واقع همون هدف و برنامه که برای زندگی هست ، حالا میتونه مالی و کاری و عاطفی (طلاق) باشه

آیا میشه از شکست ها برای شروعی بهتر استفاده کرد؟ در اکثر موراد شکست حاصل یه قرارداد یا پیوند دو طرفست ، اگه یه قرداد و پیوندی بهم بخوره شکست به وجود میاد و به طور کلی طرفین ضرر میکنن اما به طور جزئی اگر بخواهیم بگیم یک طرف خیلی بیشتر ضرر میکنه ، در شکست مالی و کاری اونی که ضرر بیشتری میکنه درس میگیره از شکستش و جای پیشرفت داره ولی در موراد عاطفی اونی که بیشتر شکست خورده نمیتونه فراموش کنه پس جبرانش هم سخت تر میشه ( در شکست عاطفی باید دید کدوم یک از طرفین چیز بیشتری را از دست داده اونی که کمتر از دست داده دوباره شروع میکنه چون این جمله همیشه همراش هست خودش تکرار میکنه هم اطرافیانش تکرار میکنن، من که چیزی را از دست ندادم )

یه سری از شکست ها هستن مثل بهم خوردن رابطه دوستی ، به نظر من یه جای کار میلنگید که بهم خوردن ، حتما خیری داشت این شکست ، و دلیلی هم نداره فرد خودشو ناراحت کنه
یه سری شکست ها هستن تحمیلی هستن ، مثلا فرد دلش میخاست یه رشته ای بخونه و فعالیت کنه که اطرافیانش مخالف بودن خب این شکست جبران ناپذیره

ای کاش همه به این ایمان برسیم که هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتی برگی از درخت میافته با خواست و اراده خداوند متعال هست و همیشه همراه و یاری ماست

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ی جاهایی که فک میکنی داری به چیزی یا بکسی که میخای میرسی و این رسیدن نزدیکه یهو همچیز تغییر میکنه تلاشی که کردیو میبینی به هیچ جا نرسیده ،احساسی رو که بپای کسی له شده،غروری که در یک مسیری خرج کردی شکسته شده...اینجاست که میگیم شکست خوردم!!!

هیچ کار ناممکن نیس...ولی شکست بستگی داره چقدر برای طرف گرون تموم شده باشه!بعضی ها کلا آدمای حساسی هستند زود خودشونو می بازند غم بهشون غلبه میکنه!!..ولی چاره ی کار زمان است به همراه صبررررررررررررررررررر!!..صبر تا جایی که یکم از فضای احساساتی که بخاطر اون شکست ایجاد شده دور بشیم..وقتی دور شدیم حالا وقتشه کمی با خودت خلوت کنی ببینی نکات +و- این شکست چی بوده!!و اونها رو ب ذهن بسپاری!!...و ازشون یجورایی درس بگیری.سخته ولی امکان داره!

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همیشه سعی کردم از شکستام برای شروع بهتر در اینده استفاده کنم... البته در لحظه نمیشه.. ینی در همون لحظه اول شکست تلخه و این طبیعیه! اما ادمای موفقن که با کسب تجربه از شکست خودشونو برا موفقیت در اینده اماده میکنن

سامرانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا شکست چی باشه

شکست در کار باشه میتونه بشه تجربه و میشه انگیزه برای جبران ... البته خب این هم حدی داره و اگر شکستش خیلی سنگین باشه مدت زمان لازمه که کمر راست کرد

ولی شکست در مبحث عاطفی خیلی سنگین هست و روح رو شکننده تر از قبل میکنه .. میخوام بگم زمان حلش میکنه ولی چنین چیزی رو حداقل در خودم نمیبینم که زمان باعث کاهش بشه (البته خُب هنوز به آینده نرسیدم که بخوام نظر قطعی در مورد خودم بگم)

همونطور که گفتم بغیر از شکست عاطفی بقیه رو میشه بعنوان تجربه استفاده کرد .. بقولی برای پرواز باید ابتدا سقوط کرد :)

شاید بپرسین چرا عاطفه رو جدا کردم .. خب راستش خودمم هنوز نمیدونم... فکر میکنم اون قسمتی از وجود آدمی که شیطان نتونست داخل بشه همون دل (جای احساس) هست پس پاکه و بی ریا هست قطعا چنین جای هر کسی نمیتونه بره و اگر بره سخته خطش زدن
من فعلا راهکاری بلد نیستم برای شکست عشقی البته خُب زمان رو پیشنهاد میکنم ولی نظرم قطعی نیست ..

البته خدایی هم هست .. تنها اون آرامش بخش مطلقه .. پس نباید خدا رو از یاد برد:smile:

منم باهات موافقم ناخدا هر کسی نمیتونه شکست عاطفی رو بپذیره و البته بستگی به خودمون داره حتما عشق پاکی بوده که زمان هم نتونسته از بین ببره

و به نظرم اگر در مدت زمانی از بین نره معلومه عشق بوده

اما به نظرم حل این مسائل بر می گرده به گذشت زمان و گذشت زمان خیلی چیزها رو برای ما مشخص میکنه:smile:

زمان که به من ثابت شد

به غیر از زمان هم میشه احساس تنهایی رو از خودت دور کنی تا کمتر به فکر مسائل عاطفی باشی

اگه خلاء تنهاییت پر باشه و زمان بگذره اون شکست عاطفی حل میشه

نظر شخصی بود مرسی از نظرت;)

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
شکست تو لحظه ی اول خوردت میکنه مخصوصا اگه واسش تمام تلاشتو کرده باشی
اما بلند شدن و یا علی گفتن دوباره بستگی به خود آدم داره
من معمولا دوباره با یه یا علی شروع میکنم
ممنونم داداشم

muhammad-k

کاربر بیش فعال
باسلام شکست یعنی نرسیدن به هدف.
بستگی داره که بخوایی .باید خیلی اعتماد به نفس قوی داشته باشی و امیدت بخدا باشه البته بعضی شکست ها غیر قابل جبران هستن.مرسی جالب بود.....

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بله،می شه!

به شرطی که شخصیت قوی ای داشته باشی

به شرط اینکه همیشه امیدوار باشی که به هدفت می رسی!

به شرطی که هیچ چیز جلودارت نباشه
همه ی ما شخصیت قوی و اراده ی آهنی داریم به شرطی که خودمون رو باور داشته باشیم
اگه انسان چیزی رو بخواد برای رسیدن به هدفش هیچ چیزی جلودارش نیست;)

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
همیشه سعی کردم از شکستام برای شروع بهتر در اینده استفاده کنم... البته در لحظه نمیشه.. ینی در همون لحظه اول شکست تلخه و این طبیعیه! اما ادمای موفقن که با کسب تجربه از شکست خودشونو برا موفقیت در اینده اماده میکنن
درسته همون لحظه ی اول نمیشه گاهی باید همه چیز رو به دست زمان سپرد زمان همه چیز رو حل میکنه

m roz

عضو جدید
وقتی قلبت شکست، خرده هاشو 1 گوشه نگه دار، درسته که هیچوقت مثل اولش نمیشه، اما شاید بتونی تکه های گم شده ی 1 قلب دیگه باشی.

delbaar

کاربر فعال
تا شکست چی باشه

مرسی لااایک;)

بالا