.¸¸.•*¨`شکست ؛شروعی دوباره .¸¸.•*¨`

juju_memar

عضو جدید
ادما هر کدوم به طریقی شکست می خورن. اما مهم اینکه که شکست اخر زندگی نیست . چون مجبوری با زندگی ادامه بدی . زندگی همچنان میره و تو مجبروری توش ادامه بدی تا زمان کمک کنه یک مقدار از اون شکستت فراموش کنی. ولی وقتی دلیل شکستت خودت و رفتارای خودت اشه هیچ وقت نمی تونی خودتت بخشی و هیچ زمان نمی تونی اون شکست فراموش کنی. حتی اگه سالیان سال ازش بگذره حتی اگه خیلی چیزها بدست بیاری اما باز هم نمی تونی شکستت فراموش کنی فقط اون شکست میشه نیمی از وجودت برای ساختن ایدنه ای بهتر و تکرار نکردن دوباره اشتباهات

baharsalehi

عضو جدید
برای من خدارا صد هزار مرتبه شکر شکست تعریف نشده است

mahsa jo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتند: شکست یعنی تو یک انسان در هم شکسته ای

گفت: نه ! شکست یعنی من هنوز موفق نشده ام

گفتند: شکست یعنی تو هیچ کاری نکرده ای

گفت: نه! شکست یعنی من هنوز چیزی یاد نگرفته ام

گفتند: شکست یعنی تو یک آدم احمق بودی

گفت: نه! شکست یعنی من به اندازه کافی جرات و جسارت داشته ام

گفتند: شکست یعنی تو دیگر به آن نمی رسی

گفت: نه شکست یعنی می باید از راهی دیگر به سوی هدفم حرکت کنم

گفتند: شکست یعنی تو حقیر و نادان هستی

گفت: شکست یعنی من هنوز کامل نیستم

گفتند: شکست یعنی تو زندگیت را تلف کردی

گفت: نه! شکست یعنی من بهانه ای برای شروع کردن دارم

گفتند: شکست یعنی تو دیگر باید تسلیم شوی 

گفت:
نه! شکست یعنی من باید بیشتر تلاش کنم.

آبشار با سقوط آغاز می‌شود......
:gol:

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
باسلام شکست یعنی نرسیدن به هدف.
بستگی داره که بخوایی .باید خیلی اعتماد به نفس قوی داشته باشی و امیدت بخدا باشه البته بعضی شکست ها غیر قابل جبران هستن.مرسی جالب بود.....
آدم تا وقتی زنده ست همه چیز براش قابل جبرانه
تنها مرگه که میتونه برای جبران کارامون در این دنیا مانعی جلو راهمون باشه
یادمون باشه هیچ وقت دیر نیست;)

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
برای من خدارا صد هزار مرتبه شکر شکست تعریف نشده است
خیلی خوبه که در فرهنگ لغت کسی کلمه ی به عنوان شکست وجود نداشته باشه
شکست رو یه شروع دوباره بدونه
آدمی تا وقتی زنده ست همیشه فرصت برای پیروزی های بیشتری رو داره

uve

عضو جدید
اگه شکست خوردی.............اول درباره خودت قضاوت نکن.......بعدشم با خودت بگو ..دائم تکرار کن:مهم نیس..عب نداره...من میتونم....من جبران میکنم بهتر از قبل و از این حرفا..........به خودت امید بده......بعد میبینی بعد یه مدت اون شکست برات طبیعی میشه و به فکر جبرانش میفتی....به نظر من تلقین به خود خیلی مهمه..خیلی خیلی خییییییییییللللییییی;)آره...گاهی اوقات آدم باید با خودش حرف بزنه و این اصن عیبی نداره وخیلی مفیده وبهترین و آسون ترین راه...:smile:

sshimaa

عضو جدید
من تنها چیزی ناراحتم میکنه اینه که اگه اشتباه کردم چرا خدا اون موقع دستمو نگرفت برگردونه ...چرا ... خیلی از خدا دلگیرم

sshimaa

عضو جدید
خودمو همش تسکین می دم حکمتی در کار بوده ...بعدها میفهمم نباید عجله کن...خداوند ظالم نیست

uve

عضو جدید
جونم تو که نمیدونی یه چی بین منو خداست این قسمت از زندگیمو جدا به من یه توضیح بدهکاره
..................خوب ..درسته من نمیدونم ..ولی فک نکنم درست باشه تقصیر اشتباهاتمون رو بندازیم تقصیر خدا.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....;)
من نمیخوام قضاوت کنم.......فقط یه سواله؟؟؟؟;)

sshimaa

عضو جدید
افسوس اگه میدونستید چه روندی به من تا امروز رفته ... خدا نمیدونم چی میخواست بروسونه و بگه... اول از همه میدونست من خیلی خیره سرم ول کن نیستم میخواست یه سنگ بزرگ جلوم بذاره دیگه نتونم جم بخورم... خیلی وقت بود یه مسائلی رو نمیخواست منم اصرار میکردم یه برنامه ای چیده شد منو بشونه سرجام

sshimaa

عضو جدید
واقعا همچین با زیرکی و نرمی روندی رو پیش اورد و اونقد حادش کرد که جا برگشت هم نداشته باشه...دمش گرم... الان بعد از چند وقت انگار با یه سیلی بیدارم کرده...هنوزم زبونم بند اومده از جریاناتی که رفته اونم از طرف من...من!!! چقد ادعا...

هستی ژرفا

عضو جدید
همه زندگی آزمایش و امتحان و تجربه هست
این ما آدمها هستیم که روی اتفاقات برچسب خوب و بد یا شکست و پیروزی میزنیم
اگر راضی به رضای خدا باشیم به هرچیزی به دید مثبت نگاه میکنیم

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از دعوتت استارتر عزیز ...
شکست میتونه خوب باشه میتونه بد هم باشه ...درکل به نظر من جنبه مثبتش اینه که یه درسی میشه و پلی است برای شروعی دوباره ....

عشقولانه

کاربر بیش فعال
ممکنه آدم توی زندگی با شکست های زیادی مواجه بشه و احساس نا امیدی کنه.....
ولی به نظر من باعث میشه که بار دیگر شخص با توان بیشتر قدم برداره شاید طوری که دیگه به عقب برنگرده جانم......

m.m2

کاربر فعال
خیلی عالی بود
زندگی یادم داد انقدر واسه خودم ارزش قائل باشم که دیگه چیزی خردم نکنه وغرورمو له نکنه
غرور به اندازه و به جاش خیلی خوبه نبودش بهت ضربه میزنه و بودن بپش از حدش خیلی چیزا و خیلی عزیزاتو ازت میگیره

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
همه زندگی آزمایش و امتحان و تجربه هست
این ما آدمها هستیم که روی اتفاقات برچسب خوب و بد یا شکست و پیروزی میزنیم
اگر راضی به رضای خدا باشیم به هرچیزی به دید مثبت نگاه میکنیم
کاملا" درسته به شرطی که در مواقع حساس خدا رو از یاد نبریم;)

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
جونم تو که نمیدونی یه چی بین منو خداست این قسمت از زندگیمو جدا به من یه توضیح بدهکاره
خدا به خاطر خدایش هیچ وقت بدهکار نیست
ولی اگه تونستی توضیحی ازش بخوای مارو هم خبر کن:d

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکست تو هر جریانی که باشه اولش ناامیدی میاره فراموش نمیشه ولی بعدها ازش یه تجربه میشه ساخت.
میشه علتشو با پیدا کردن نقاط ضعف و قوت بررسی کرد
و اگه وسواس جزئه پیامدهاش نباشه میتونه به شروعه بهتر کمک کنه.

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب كسي كه شكست خورده چطوري بايد از اول شروع كنه وقتي هيچ اميد و روحيه اي نداره؟

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا نميشه فراموش كرد نميشه باور كرد نميشه از قلبت بيرون كرد چون فك نميكني كه اشتباه كردي
با تمام وجودت از انتخابت مطمئني اما اون تنهات ميزاره

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتي اين تنها گزاشتن رو هم باور نميكني ميگي شايد روزي برگرده
منتظر ميموني
نميدونم بايد چيكار كنم

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
خوب كسي كه شكست خورده چطوري بايد از اول شروع كنه وقتي هيچ اميد و روحيه اي نداره؟
سلام
آدم بعد از شکست باید یکم محتاط تر عمل کنه و از شکست قبلیش درس بگیره
زمان بهترین مرهم بر هر شکستیه به شرطی که شما هم برای ادامه ی زندگی امید داشته باشید و دست از تلاش برندارید

بالا