بله توی اون کتاب ها توضیح داده شدند اما اگر با توجه به رشته تون بخواین امتحان بدین، ریاضی در حد معادلات دیفرانسیل، کاربرد ریاضی در مهندسی شیمی و مفاهیم ریاضی دو و ریاضی مهندسی و محاسبات عددی به دردتون میخورهبا سلام
یه سوال داشتم که ممنون میشم عزیزان جوابمو بدن. کتاب جبر و حساب آقای محمود نصیری و یا جبر و حساب و آنالیز آقای قندهاری بدرد کسی که میخاد آزمون دکتری مهندسی بده کاربرد داره؟ منظورم اینه که مفاهیمی که توی کل دبیرستان خوندیم رو توی این کتابا توضیح دادن؟ حتی واسه کسی که میخاد مطالب یاداوری بشه واسش کاربرد داره؟ ممنون
کمک فورررررری......
سلام ....لطفا اگر کسی حل التمرین لوکال کوهمولوژی نوشته ی شارپ و برادمن را داره ممنون میشم اگه کمکم کنه......![]()
متاسفانه منم نتونستم این کتاب ها رو پیدا کنم. ولی توی سرچ به مخزن یه وبلاگ برخوردم که توش کتاب های ریاضی بیشتر جبر رو برای دانلود گذاشته، شاید مفید باشه:سلام اگه کسی حل تمرینات کتاب توپولوژی جبری جوزف روتمن رو داره لطف میکنه لینکشو برام بذاره خیلی ممنون
من هم بر نخوردم، مباحثی که توش تدریس میشه چیه، شاید بشه کتاب نزدیک به اون منبع معرفی کرد.سلام
کسی تا حالا این کتاب (advance mathematic for exginers) رو برای ریاضیات مهندسی گرایش ابیاری زهکشی مطالعه کرده یا نه؟
به نظر تون چطوری میتونم پیداش کنم یا اینکه جزوه یا منبعی نزدیک این بهم معرفی کنید ممنون میشم.
شاید مناسب باشه:سلام.
دنبال منبع یا منابع،سایت و ... که مطالب کلی و اولیه در مورد روشهای حل عددی FEM, BEM , FDM , FVM ,meshless داشته باشه هستم.
مرسی
خرید انجام میشه و مشکلی نداره، با توجه به فارسی بودن اثر، لینک دانلود به خاطر حقوق مولفین قرار داده نمیشه.سلام . من کتاب الکترونیکی نمونه سوالات دانشگاهی ریاضی 2 از انتشارات آموزشی آمد رو میخوام. روی خود سایت این انتشارات هست ولی خوب خرید انجام نمیشه... اگه برام بذارید ممنون میشم. نماز روزه هاتون قبول.![]()
با سلام خدمت همه عزیزان
اول سال تحصیلی را به همه دانشجویان عزیز تبریک می گم
یک سوال ریاضی مهندسی با ریاضی مهندسی پیشرفته تفاوت دارد؟ اگه می شود کمی توضیح بدهید
و این که بنده بهترین و کامل ترین کتاب ها را برای دو درس زیر می خواهم
ریاضی مهندسی
محاسبات عددی
دوستان عزیز اگه امکانش هست جدای از نام کامل کتاب و نویسنده و... لینک یک فروشگاه اینترنتی را هم بگذارید
ممنون از همه شما عزیزان
راستی من ترم 3 برق کنترل هستم(گفتم شاید لازم باشه)
با توجه به فارسی بودن اثر، لینک دانلود به خاطر حقوق مولفین قرار داده نمیشه.با سلام
دوستان کتاب فرآیندهای تصادفی عین اله پاشا و غلام حسین شاهکار رو نیاز دارم لطفا اگرمیشه لینک دانلودش رو برام بذارید
با تشکر
با توجه به فارسی بودن اثر، لینک دانلود به خاطر حقوق مولفین قرار داده نمیشه.سلام.بچه ها اینجا کسی فایل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال استوارت قسمت دوم جلد اولشو داره؟(فارسی).![]()
سلام
کسی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟
حل تمرین کتاب ریاضی Applied Mathematics And Modeling For Chemical Engineers [Richard_G._Rice,_Duong_D._Do]_ رو نیاز دارم
خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه!!![]()
با توجه به فارسی بودن اثر، لینک دانلود به خاطر حقوق مولفین قرار داده نمیشه.کسی کتاب chemical applications of group theory , F.A Cotton و کتاب کاربرد طیف سنجی در معدنی و کتاب سنتیک دکتر حدادزاده
سلاااااااااااام من جزوه یا کتاب بهینه سازی چند هدفه میخوااااااااااام خیلی بهش نیاز دارم.....ممنون میشم کمکم کنید
https://www.google.com/url?sa=t&rct...=Xq39b38zKe_yKhK4XmNosQ&bvm=bv.80185997,d.d2sسلام دوستان کسی میتونه یه آموزش خوب ریاضی گسسته برام send کنه؟
با سلام
اگر ممکن هست من کتاب منطق های تئوری مدل را می خواهم. مشخصاتش اینه:
projecteuclid.org/euclid.pl/1235417263
Model-Theoretic Logics
J. Barwise (Editor) and S. Feferman (Editor)
New York: Springer-Verlag, 1985
893 pp.
سلام میشه لطفا کتاب ریاضی عمومی۲دکترکرمی و دکترشیدفر رابزارید ممنون.
سلام.
لینک حل المسائل ریاضی پیشرفته مهندسی وایلی لطفا بزارید
سلام لطفا کتای دربار ه رگرسیون بذارید