دوست نازنین من رضا:علامه خودش نیومد یهو یه سخنانی رو بگه .خوبه که اول صحبتش گفت که بحث یه برنامه تلویزیون بود و مهمانان برنامه داشتن اینجور مقایسه میکردن و کاوه خیالی و غیر واقعی رو با شهید جهان ارا که شهید واقعی بود یکی میدونستن.
پس ایراد شما به سخنان علامه اشتباه است.چون این مقایسه و برابری رو یکی دیگه گفته بوده و ایشون در جواب اون طرف(که ماشالله همه مجری های صدا سیما دیگه الان اینطور صحبت میکنن)گفته.
در ضمن ایشون نیومده به قول شما کاوه رو ارش رو گرگ و خروس کنه.
ما ها عادت داریم شخصی رو که قبول نداریم جلوه منفی حرف رو میگیریم و سعی میکنیم با دید منفی نگاه کنیم و برای همین هر جملش برامون ایراد گرفتنی هست.
ایشون گفته دفاع از خاک و محدوده کاری هست که همه انجام میدن و همه کشورها هم همین جور کشته ها رو دارن و حتی این عمل انقدر ابتدایی و جز ملزومات هست که حتی حیوانات هم این خصوصیت رو دارند و داشتن اون چیز عجیبی و یا چیز قهرمانانه ای نیست.بلکه نداشتنش عین پستی هست .جوری که از حیوان هم پست تر میشه.چون حیوانات هم این خصیصه رو دارند.
در اخر هم یه مثال بزنم.
مثلا گفته بشه که مالک اشتر در مقابل امام علی(ع) خاک پای اون حضرت هم نمیشه.
یا امام علی(ع)در مقابل بزرگی خدا اصلا به حساب نمیاد.
اینجور اظهارات رو که هم خود مالک (در جمله اول)و هم خود امام علی(در جمله دوم) هم بارها گفتند چیزی توهین امیز برای مالک یا امام علی نیست.
بلکه بزرگی امام علی در جمله اول و خدا در جمله دوم رو میرسونه.
بازم میگم حوصله بحث ندارم اما بازم ادامه میدم باهات
بیا از اول مرور کنیم اون مجری چی گفته و علامه مورد نظر شما چی گفته
مجری توی برنامش این حرفو زده:
این حرف از نظر شما که همراه علامه مورد نظر هستین نادرسته و باید دربرابر این حرف یک ایرانی دق کنه ؟!یکی از میهمانان برنامه گفت: «مسئله جنگ را تمام شده ندانیم و قهرمانان را منحصر به قهرمانان دفاع مقدس و شهید جهانآرا نکنیم، در تاریخ ما در هزار سال پیش مردانی بودند که از آب و خاک دفاع میکردند و جان خود را دراین راه از دست دادند، اینها هم قهرمان هستند»
اگر شما با شنیدن این یه جمله دق می کنید که گمانم مسائل بزرگتر و حادتری در کل نظام هست که اگر آونها رو به علامه مورد نظر گوشزد بکنن ایشون بایستی تغییر کیش و آیین خودشون رو بدن !
ببین رضا جان من یکم سوادم کمه شما گویا تحصیلاتت از من بیشتره، پس میخام ازتون بپرسم میشه برام «مثال» رو معنی کنید؟در ضمن ایشون نیومده به قول شما کاوه رو ارش رو گرگ و خروس کنه.
زمانی که من مثالی میزنم یعنی مشابهتهایی توی مثالم با حقیقت غالب بحثم وجود داره که اونو برای تمثیل و اقناع ذهن مخاطب میارم! اینجا چرا علامه مثال گرگ و کلاغ و خروس و آورده!؟
مگر نه اینکه میخاسته بگه که این حیوانات هم بطور طبیعی دست به دفاع از داشتنی های خودشون میزنند!؟ خب این حرف ایشون مگه در تاکید این موضوع نبوده که افرادی به مانند ارش و کاوه بطور طبیعی به دفاع از کش.رشون رفتن!؟
در مورد مثال علی بن ابیطالب هم باید بگم پیامبر هم که پیامبر خدا بود میگه بنده بشری هستم به مانند شما با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه و این مثال شما عذر میخام اما قیاسی مع الفارق بود که میگید
با عینک تعصب دیدن دردی از دردهای ما رو دوا نمیکنه !!!یا امام علی(ع)در مقابل بزرگی خدا اصلا به حساب نمیاد.