« قطره‌ای از خون جهان‌آرا با دریاها خون آرش‌ کمان‌گیر و امثال آن قابل مقایسه نیست؛!!»

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علامه خودش نیومد یهو یه سخنانی رو بگه .خوبه که اول صحبتش گفت که بحث یه برنامه تلویزیون بود و مهمانان برنامه داشتن اینجور مقایسه میکردن و کاوه خیالی و غیر واقعی رو با شهید جهان ارا که شهید واقعی بود یکی میدونستن.
پس ایراد شما به سخنان علامه اشتباه است.چون این مقایسه و برابری رو یکی دیگه گفته بوده و ایشون در جواب اون طرف(که ماشالله همه مجری های صدا سیما دیگه الان اینطور صحبت میکنن)گفته.

در ضمن ایشون نیومده به قول شما کاوه رو ارش رو گرگ و خروس کنه.
ما ها عادت داریم شخصی رو که قبول نداریم جلوه منفی حرف رو میگیریم و سعی میکنیم با دید منفی نگاه کنیم و برای همین هر جملش برامون ایراد گرفتنی هست.

ایشون گفته دفاع از خاک و محدوده کاری هست که همه انجام میدن و همه کشورها هم همین جور کشته ها رو دارن و حتی این عمل انقدر ابتدایی و جز ملزومات هست که حتی حیوانات هم این خصوصیت رو دارند و داشتن اون چیز عجیبی و یا چیز قهرمانانه ای نیست.بلکه نداشتنش عین پستی هست .جوری که از حیوان هم پست تر میشه.چون حیوانات هم این خصیصه رو دارند.

در اخر هم یه مثال بزنم.
مثلا گفته بشه که مالک اشتر در مقابل امام علی(ع) خاک پای اون حضرت هم نمیشه.
یا امام علی(ع)در مقابل بزرگی خدا اصلا به حساب نمیاد.

اینجور اظهارات رو که هم خود مالک (در جمله اول)و هم خود امام علی(در جمله دوم) هم بارها گفتند چیزی توهین امیز برای مالک یا امام علی نیست.
بلکه بزرگی امام علی در جمله اول و خدا در جمله دوم رو میرسونه.
دوست نازنین من رضا:
بازم میگم حوصله بحث ندارم اما بازم ادامه میدم باهات
بیا از اول مرور کنیم اون مجری چی گفته و علامه مورد نظر شما چی گفته
مجری توی برنامش این حرفو زده:
یکی از میهمانان برنامه گفت: «مسئله جنگ را تمام شده ندانیم و قهرمانان را منحصر به قهرمانان دفاع مقدس و شهید جهان‌آرا نکنیم، در تاریخ ما در هزار سال پیش مردانی بودند که از آب و خاک دفاع می‌کردند و جان خود را دراین راه از دست دادند، اینها هم قهرمان هستند»
این حرف از نظر شما که همراه علامه مورد نظر هستین نادرسته و باید دربرابر این حرف یک ایرانی دق کنه ؟!
اگر شما با شنیدن این یه جمله دق می کنید که گمانم مسائل بزرگتر و حادتری در کل نظام هست که اگر آونها رو به علامه مورد نظر گوشزد بکنن ایشون بایستی تغییر کیش و آیین خودشون رو بدن !

در ضمن ایشون نیومده به قول شما کاوه رو ارش رو گرگ و خروس کنه.
ببین رضا جان من یکم سوادم کمه شما گویا تحصیلاتت از من بیشتره، پس میخام ازتون بپرسم میشه برام «مثال» رو معنی کنید؟
زمانی که من مثالی میزنم یعنی مشابهتهایی توی مثالم با حقیقت غالب بحثم وجود داره که اونو برای تمثیل و اقناع ذهن مخاطب میارم! اینجا چرا علامه مثال گرگ و کلاغ و خروس و آورده!؟
مگر نه اینکه میخاسته بگه که این حیوانات هم بطور طبیعی دست به دفاع از داشتنی های خودشون میزنند!؟ خب این حرف ایشون مگه در تاکید این موضوع نبوده که افرادی به مانند ارش و کاوه بطور طبیعی به دفاع از کش.رشون رفتن!؟

در مورد مثال علی بن ابیطالب هم باید بگم پیامبر هم که پیامبر خدا بود میگه بنده بشری هستم به مانند شما با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه و این مثال شما عذر میخام اما قیاسی مع الفارق بود که میگید
یا امام علی(ع)در مقابل بزرگی خدا اصلا به حساب نمیاد.
با عینک تعصب دیدن دردی از دردهای ما رو دوا نمیکنه !!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا شما خودتون رو این قدر حق به جانب میدونین...توهین میکنین ... تا کسی بهتون حرف حق رو میگه ترش میکنین...آدم اینقدر بی جنبه...شما مخالف یه عده ،نفر یا گروهی...لازم نیست ایده ات رو به کسی تحمیل کنی ...تو چه میدونی اطرافت چی میگذره،کجای کاری؟تریپ آگاهی گرفتید؟ مردم برای چی باید واسه یه نفر صلوات بفرستن؟اون یه نفر که خودش حاضر و ناظر به همه نیست که...شما دادگاه تشکیل دادی در صورتی که بدون حضور متهم حکم صادر میکنی...شمایی که دم از ایران میزنی به جای اینکه از تصویر اسطوره های خودت استفاده کنی،اونقدر عقلت نمیرسه که تصویر یه بازیگر خارجی رو که هیچ ربطی به هویتمون نداره نزنی...اینه زنده کردن ارزش ها؟؟ لطفا این قدر پز نده!!!!
یاد گرفتم با خوک کشتی نگیرم>>>>>>چون هم کثیف میشم و هم اون ازین کار لذت میبره
اگه عقلت برسه همین جواب بسته.جیش بوس لالا کوچوووولو

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاد گرفتم با خوک کشتی نگیرم>>>>>>چون هم کثیف میشم و هم اون ازین کار لذت میبره
اگه عقلت برسه همین جواب بسته.جیش بوس لالا کوچوووولو
ببخشیدا قصدم توهین نبود فقط خواستم به روش خودشون (ینی علامشون ) جواب بدم(گرگ و کلاغ و ....)

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست نازنین من رضا:
بازم میگم حوصله بحث ندارم اما بازم ادامه میدم باهات
بیا از اول مرور کنیم اون مجری چی گفته و علامه مورد نظر شما چی گفته
مجری توی برنامش این حرفو زده:

این حرف از نظر شما که همراه علامه مورد نظر هستین نادرسته و باید دربرابر این حرف یک ایرانی دق کنه ؟!
اگر شما با شنیدن این یه جمله دق می کنید که گمانم مسائل بزرگتر و حادتری در کل نظام هست که اگر آونها رو به علامه مورد نظر گوشزد بکنن ایشون بایستی تغییر کیش و آیین خودشون رو بدن !

ببین رضا جان من یکم سوادم کمه شما گویا تحصیلاتت از من بیشتره، پس میخام ازتون بپرسم میشه برام «مثال» رو معنی کنید؟
زمانی که من مثالی میزنم یعنی مشابهتهایی توی مثالم با حقیقت غالب بحثم وجود داره که اونو برای تمثیل و اقناع ذهن مخاطب میارم! اینجا چرا علامه مثال گرگ و کلاغ و خروس و آورده!؟
مگر نه اینکه میخاسته بگه که این حیوانات هم بطور طبیعی دست به دفاع از داشتنی های خودشون میزنند!؟ خب این حرف ایشون مگه در تاکید این موضوع نبوده که افرادی به مانند ارش و کاوه بطور طبیعی به دفاع از کش.رشون رفتن!؟

در مورد مثال علی بن ابیطالب هم باید بگم پیامبر هم که پیامبر خدا بود میگه بنده بشری هستم به مانند شما با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه و این مثال شما عذر میخام اما قیاسی مع الفارق بود که میگید

با عینک تعصب دیدن دردی از دردهای ما رو دوا نمیکنه !!!

دوست عزیز و گرامی
خیلی خوبه که شما متن کامل سخنان رو بخونید.و نه گزینشی.
مثلا وقتی شما جمله ها رو خلاصه میکنی و فاصله اونها رو بر میداری اینطور میشه که این برداشت رو میکنی.در عین حالی که وقتی متن کامل رو میخونی اصلا قضاوت شما صدق پیدا نمیکنه.

بنده متن کامل رو میزارم تا همه دوستان و البته مهمانان غیر عضو کل متن رو اگه ندیدن مطالعه بفرمایند

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش «شیعه نیوز» ، آیت‌الله مصباح یزدی با انتقاد از ترویج برخی تفکرات انحرافی در مورد دفاع مقدس، گفت: هنوز فرهنگ شهادت در فرهنگ ما ضعیف و مظلوم است، فرهنگ جهاد و شهادت با دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود بسیار متفاوت است و اگر این را فهمانده بودیم می‌دانستیم یک قطره خون «محمد جهان‌‌آرا» با خروار‌ها و دریا‌ها خون آرش کمانگیر و امثال او تفاوت دارد.

آیت‌الله محمد تقی مصباح‌یزدی، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، در همایش «ولایت مداری در فرهنگ جهاد و شهادت» که در این مؤسسه برگزار شد، با اشاره به اهمیت فرهنگ جهاد و شهادت گفت: با وجود این فرهنگ جهاد و شهادت در سه دهه اخیر در کشور ما بسیار عزت پیدا کرده است، هنوز از نظر فرهنگی، شهادت و جهاد اسلامی در فرهنگ ما غریب است. وی در ادامه افزود: بسیاری از خودی‌ها وقتی درباره دفاع، جهاد و شهادت بحث می‌کنند، به گونه‌ای سخن می‌گویند که در شأن جهاد و شهادت اسلامی نیست.

این مدرس سطح عالی حوزه علمیه قم اظهار داشت: نمونه‌ای که می‌گویم مربوط به همین امروز صبح است، امروز صبح وقتی که تلویزیون را باز کردم، مصاحبه‌ای درباره جهاد و شهادت پخش می‌شد، مجری و دو کار‌شناس درباره این موضوع صحبت می‌کردند.

وی ادامه داد: یکی از میهمان‌ها می‌گفت مسأله جنگ را تمام شده ندانید، قهرمان‌های ما منحصر به قهرمان‌های دفاع مقدس نبودند، قهرمان‌های ما منحصر به «محمد جهان آرا» نبود، این جوان‌های ما همه محمد جهان آرا هستند، و نه این‌ها، بلکه در طول تاریخ این جوان‌ها بوده‌اند و اشاره کرد به اینکه در دو هزار سال پیش هنگامی که حمله دشمن واقع شده، فلان شخص از کشور دفاع کرده است.

رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: من البته این مطلب را می‌دانستم ولی امروز داغم تازه شد، هنوز بعد از سی و چند سال از پیروزی انقلاب اسلامی، مسأله جهاد و شهادت در راه خدا را با دفاع از آب و خاک و لانه و آشیانه یکی می‌دانیم.

وی یادآور شد: برای توجیه اینکه لازم است دفاع کرد، از همین مفاهیم استفاده می‌کنیم و می‌گوییم «لازم است و این ارزش است که انسان از خانه و آشیانه خود دفاع کنیم، این حق جامعه است، جامعه‌ای که زمینه رشد ما را فراهم کرده است ما نیز باید از آن دفاع کنیم، ما عاشق آب و خاک هستیم و دفاع مقدسی که صورت گرفت دفاع از همین آب و خاک بود و این هم چیز تازه‌ای نیست، هزاران سال است، ایرانیان از آب و خاک خود دفاع کرده‌اند.»

آیت‌الله مصباح یزدی تأکید کرد: آن قدر این مسأله سنگین است که جا دارد انسان دق کند و بمیرد، دفاع از آب و خاک را کلاغ‌ها و گرگ‌ها هم دارند، این مسأله منحصر به ایران هم نیست، عراقی‌ها، روس‌ها و انگلیسی‌ها هم از آب و خاک خود دفاع می‌کنند.

وی تصریح کرد: ارزش این کار همانند ارزش دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود است، البته اگر همین را هم نداشته باشند، از حیوانات هم پست‌تر هستند، اگر آنقدر بی‌رمق و بی‌احساس باشند که از خانه و عرض و ناموس خود دفاع نکنند از خروس هم پست‌تر هستند.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم ابراز داشت: اما این ارزشی برای کشور ما نیست و این احساسی است مشترک میان انسان و حیوان، مؤمن و کافر و بین حق و باطل، دفاع از آب و خاک و لانه و آشیانه چیز افتخارآمیزی نیست، بعد از سی سال با آن همه فداکردن گل‌های کشور در راه دین و اسلام، افرادی در سیمای جمهوری اسلامی می‌گویند، تنها محمد جهان آرا قهرمان نبود.

این عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: ما هنوز بعد از سی سال نتوانسته‌ایم ارزش دفاع از دین را برای مردم بیان کنیم، کسی که برای مصاحبه در صدا و سیما دعوت می‌شود، یک فرد عامی نیست، بلکه یک شخصیت فرهیخته است، اما هنوز فرق محمد جهان آرا و آرش کمانگیر را نمی‌داند.

وی تأکید کرد: ما در این زمینه خیلی کم کار کرده‌ایم و هنوز فرهنگ شهادت در فرهنگ ما ضعیف و مظلوم است، فرهنگ جهاد و شهادت با دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود بسیار متفاوت است و اگر این را فهمانده بودیم می‌دانستیم یک قطره خون محمد جهان آرا با خروار‌ها و دریا‌ها خون آرش کمانگیر و امثال او تفاوت دارد.

آیت‌الله مصباح یزدی تصریح کرد: این خون ارزش الهی دارد زیرا برای خدا ریخته شده و «ثارالله» است او برای آب و خاک، خون خود را ریخته و ارزش خاک را دارد، کاری که برای خدا انجام گرفته باشد، ارزش خدایی پیدا می‌کند و کاری که برای چیز دیگری شده باشد، ارزش‌‌ همان را پیدا می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: چقدر هنوز فرهنگ شهادت در کشور ما مظلوم است که برنامه تلویزیونی در شبکه ملی بعد از سی و چند سال از انقلاب اسلامی در بهار شهادت، که بهار شهادت در طول تاریخ ما است، همه تاریخ ایران را بررسی کنیم یک فصلی در آن پیدا نمی‌کنیم که مانند فصل دفاع مقدس، شهادت بهار شده باشد، چنین سخنانی گفته می‌شود.

رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) یادآور شد: هنوز هم در گوشه و کنار کشور جوانان و نوجوانان هستند که درخواست می‌کنند دعا کنیم شهادت نصیبشان شود، این در سایه فرهنگ اسلامی چنین رشدی پیدا کرده است، اما در جامعه فرهیختگان ما هنوز بعد از چند دهه دفاع مقدس را با اختلافات مرزی بین دو نقطه در چند هزار سال پیش مقایسه می‌کنند.

وی ادامه داد: هنوز هم در بسیاری از سخنرانی‌ها و مقالات، دفاع به عنوان دفاع از آب و خاک یاد می‌شود و افتخار می‌کنیم که جهان آرای ما فدای آب و خاک شد، این ظلم به شهدا است که قدر آنان را پایین بیاوریم و ارزش خاک برای آنان قائل شویم، ‌حال آنکه ارزش آن‌ها الهی و ملکوتی است. آیت‌الله مصباح یزدی تأکید کرد: به این بعد از مسأله شهادت باید بیشتر اهمیت داد، این بعد از مسأله شهادت را باید از مظلومیت بیرون آورد تا با ملی‌گرایی و حس ناسیونالیستی مقایسه نشود.

این عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: متأسفانه این سقوط و انحطاط فکری هنوز در بسیاری از شخصیت‌های بزرگ کشور ما هم وجود دارد، کسانی که نمی‌خواهند بپذیرند این بیداری اسلامی، اسلامی است، هنوز هم می‌گویند ملت‌های دنیا آزاد شدند و انسان آزاد شد و گرایش‌های اومانیستی را بر گرایش‌های الهی ترجیح می‌دهند.

وی ادامه داد: مفهومی که این افراد از انسان دارند شامل صدام و شمر هم می‌شود، آیا این انسان‌ها شرف دارند، انسانی شرف دارد که دارای ایمان و ارتباط با خدا باشد و در مقابل آن، کفر شرف منفی ایجاد می‌کند، ‌ انسانی که کافر و ضد خدا شد، ضد ارزش می‌شود ولو مغز انیشتین داشته باشد.

آیت‌الله مصباح یزدی تصریح کرد: شهید که در فرهنگ ما ارزش دارد به دلیل شهادت در راه انسان یا آب و خاک نیست، بلکه به این دلیل است که فدای دین خدا شده و ارزش خدایی پیدا کرده است و این با همه عالم قابل مقایسه نیست.

وی در پایان گفت: ما باید این را بفهمیم و بفهمانیم و ترویج کنیم و اساس فرهنگ خودمان قرار دهیم و به دیگران این خدمت را انجام دهیم که ارزش وجودی خود را بشناسند، این بعد از مسأله شهادت هنوز هم در جامعه‌ای که جای عزت شهادت است، غریب است.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه با نگاه بدبینانه بخواهیم نگاه کنیم جمله جمله ی حرفهای طرف مخالف عقایمون مشکل داره.
اگر هر کسی این دید رو داره (و البته نمیاد بگه که این دید بدبینانه رو دارم) دیگه بحث کردن دردی رو دوا نمیکنه.

داغ دل علامه وقتی تازه شد که فرهنگ شهادت رو با چیزای دیگه قاطی میکنن.
شهادت در راه خدا با دفاع از وطن کاملا متفاوته.

ehsan*

عضو جدید
یکی منو روشن کنه؟

یکی منو روشن کنه؟

میشه یکی به من بگه خدا از چه کار ما راضی میشه؟
اصلا خدا بینیازه مگه رضایت اون جز نفع خود ما و کمک به بنده هاش نیست؟

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من دفاع از سرزمین در برابر جهاد در راه خدا ( اینطور که شما میگید ) ارجهیت داره
چون طرف اگر برای کشورش بره حتما حتما و بدون شک فقط برای کشورش مرده ولی در راه خدا اینطور که من تو این 30 سال فهمیدم فقط و فقط برای لذت های بعد از شهادت هست مثل هوری و . . . با کسانی که تو جنگ بودن برخورد کنید میگن چطور این همه آدم خودشون رو بی خود کشتند . . .
پس دوستان لطف کنند دفاع پاک از سرزمین رو با دفاع برای مزد و پاداش یکی نکنند . . .

felor

عضو جدید
اگه با نگاه بدبینانه بخواهیم نگاه کنیم جمله جمله ی حرفهای طرف مخالف عقایمون مشکل داره.
اگر هر کسی این دید رو داره (و البته نمیاد بگه که این دید بدبینانه رو دارم) دیگه بحث کردن دردی رو دوا نمیکنه.

همه به خاطر دفاع از ميهن رفتن كه رضايت خدا هم درش بوده...اگه منظور شما شهادت به پيشنهاد آخونداست...
به هر حال نظر من اينه كه تفاوتي بين اين دو نيست....

afn741

عضو جدید

اگر منظورت از فرهنگ شهادت اینه که نارنجک به کمر ببندی و بری زیر تانک یا اینکه روی مین بپری تا مسیری برای عبور دیگران باز کنی و یا این که با صدای بلند فریاد الله و اکبر بکشی و سینتو جلوی گلوله قرار بدی یا این که با 1000 تا نیرو حمله کنی و بدون نفر برگردی و ..... اینها رو اسمش رو فرهنگ شهادت نمیگذارند .
از استادت بپرس از دیدگاهش فرهنگ شهادت یعنی چی ؟ ( البته نا گفته پیداست کسی با چند محافظ میلی به شهادت ندارد مگر بیشتر از حضرت علی دشمن دارد که در محراب انگونه شهید شد ) اون چیزی ما خوندیم و یاد گرفتیم شهادت یعنی فدا کردن جان برای میهن و ارمان های ملی و دینی نه این که بعد از عقب راندن نیروهای دشمن به هوس به دست اوردن یک حکومت دیگه به جنگ ادامه داد و جوانهای پاک و ساده را برای مقاصد خود به خاک و خون کشید . اگر تحقیق کنی میبینی که از سال 62 که عراق را کاملا" از خاک ایران عقب رانده شد به جای توقف جنگ و پایان دادن به جنگ و خونریزی با حربه راه قدس از کربلا میگذرد به جنگ ادامه داده شد. بعد از ان تاریخ ایا میشود اسمش رو دفاع مقدس نام گذاشت .
از کسانی که خود میلی به تجربه شهادت را ندارند نمیتوان فرهنگ انرا اموخت .

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر منظورت از فرهنگ شهادت اینه که نارنجک به کمر ببندی و بری زیر تانک یا اینکه روی مین بپری تا مسیری برای عبور دیگران باز کنی و یا این که با صدای بلند فریاد الله و اکبر بکشی و سینتو جلوی گلوله قرار بدی یا این که با 1000 تا نیرو حمله کنی و بدون نفر برگردی و ..... اینها رو اسمش رو فرهنگ شهادت نمیگذارند .
از استادت بپرس از دیدگاهش فرهنگ شهادت یعنی چی ؟ ( البته نا گفته پیداست کسی با چند محافظ میلی به شهادت ندارد مگر بیشتر از حضرت علی دشمن دارد که در محراب انگونه شهید شد ) اون چیزی ما خوندیم و یاد گرفتیم شهادت یعنی فدا کردن جان برای میهن و ارمان های ملی و دینی نه این که بعد از عقب راندن نیروهای دشمن به هوس به دست اوردن یک حکومت دیگه به جنگ ادامه داد و جوانهای پاک و ساده را برای مقاصد خود به خاک و خون کشید . اگر تحقیق کنی میبینی که از سال 62 که عراق را کاملا" از خاک ایران عقب رانده شد به جای توقف جنگ و پایان دادن به جنگ و خونریزی با حربه راه قدس از کربلا میگذرد به جنگ ادامه داده شد. بعد از ان تاریخ ایا میشود اسمش رو دفاع مقدس نام گذاشت .

ما هم همینو گفتیم ولی دریغ از گوش شنوا.

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم کم کم به این نتیجه میرسم که مسیحیایی که تو جنگای صلیبی کشته شدن هم شهیدن..

*amin-amin*

عضو جدید
آیت الله مصباح یزدی گفت: اگر با فرهنگ جهاد و شهادت درست آشنا می‌شدند، می‌فهمیدند که قطره‌ای از خون جهان‌آرا با دریاها خون آرش‌ کمان‌گیر و امثال آن قابل مقایسه نیست؛ چون خون امثال جهان‌آرا ارزش الهی دارد و ثارالله است.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله مصباح یزدی، ظهر امروز در همایش ولایت‌مداری در فرهنگ جهاد و شهادت در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از سوی مؤسسه فرهنگی روایت سیره شهدا برگزار شد، اظهار داشتند:
پس از بیش از 30 سال از پیروزی انقلاب، هنوز فرهنگ شهادت و جهاد اسلامی در جامعه و فرهنگ ما غریب است.

ایشان در بیان نمونه‌ای از غربت این فرهنگ درجامعه اسلامی تصریح کردند: در یکی از برنامه‌های تلویزیونی که درباره جهاد و شهادت پخش می‌شد یکی از میهمانان برنامه گفت: «مسئله جنگ را تمام شده ندانیم و قهرمانان را منحصر به قهرمانان دفاع مقدس و شهید جهان‌آرا نکنیم، در تاریخ ما در هزار سال پیش مردانی بودند که از آب و خاک دفاع می‌کردند و جان خود را دراین راه از دست دادند، اینها هم قهرمان هستند»!.

*داغ دل من تازه شد!

رییس مؤسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره)با تأکید بر این که این دو مسئله قابل مقایسه با یکدیگر نیست، افزودند: یکی دانستن جهاد و شهادت در راه اسلام با دفاع از آب و خاک به اندازه‌ای سنگین است کمه واقعاً جا دارد، انسان دق کند و بمیرد.

معظم‌له خاطرنشان کردند: دفاع از آب و خاک را کلاغ، گرگ و دیگر حیوانات هم دارند، در میان انسان‌ها نیز در تمامی کشورها این دفاع وجود دارد؛ این چه افتخاری دارد؟!

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان این که انسان‌هایی که چنین دفاعی را ندارند، از حیوان‌ هم پست‌تر هستند، تصریح کردند: البته این مسئله به اندازه‌ای نیست که برای کشوری چون ایران اسلامی افتخار باشد. این مسئله‌ای مشترک میان انسان و حیوان، مؤمن و کافر و حق و باطل است.

ایشان با ابراز تأسف از تبیین چنین مسائلی از سیمای جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: جای تأسف دارد که بعد از سی سال از پیروزی انقلاب اسلامی و فدا شدن جان بهترین گل‌های کشور در راه اسلام، در سیمای جمهوری اسلامی ایران افرادی که جزو فرهیختگان جامعه هستند، بیایند و بگویند که جها‌ن‌آرا تنها قهرمان ما نبود و باید از افرادی چون آرش کمان‌گیر و کاوه آهنگر که هزار سال پیش از آب و خاک دفاع کردند، یاد شود!

*ارزش خون جهان‌آرا در برابر آرش کمانگیرها

معظم‌له با بیان این که چنین تفکری در جامعه نشان دهنده فعالیت کم در نشر فرهنگ جهاد و شهادت اسلامی می‌باشد، اظهار کردند: اگر با فرهنگ جهاد و شهادت درست آشنا می‌شدند، می‌فهمیدند که قطره‌ای از خون جهان‌آرا با دریاها خون آرش‌ کمان‌گیر و امثال آن قابل مقایسه نیست؛ چون خون امثال جهان‌آرا ارزش الهی دارد و ثارالله است.

رییس مؤسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره) افزودند: خونی که برای آب و خاک ریخته شده است،‌ ارزش آن به اندازه همان آب و خاک است، ولی خونی که در راه خدا ریخته شود، ارزش الهی پیدا می‌‌کند و هیچ‌چیز به آن نمی‌رسد.

تکمیلی
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/68999/ارزش-خون-جهان‌آرا-در-برابر-آرش-کمانگیرها

آواتارت به متنت میاد

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه به خاطر دفاع از ميهن رفتن كه رضايت خدا هم درش بوده

اینکه از کیان مملکت اسلامی دفاع کنن خب جزء بدیهیات هست ولی هدف اصلی این نبوده.

شما و دیگر دوستانی که این ادعا رو دارند رو بنده به کاری دعوت کردم.

دهها هزار شهید داریم با دهها هزار وصیت نامه

یه وصیت نامه بیارید که توش هدف دفاع از خاک و ایران بوده تا م برابرش بیست تا وصیت نامه بیارمکه اصلا حتی یه کلمه از ایران و دفاع از خاک توش حرفی زده نشده.

البته بعید میدونم همون یک وصیتنامه هم بتونید بیارید.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا هم گفته بودم با کسانی که با بغض نظر میدن هیچ بحثی نمیمونه.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم کم کم به این نتیجه میرسم که مسیحیایی که تو جنگای صلیبی کشته شدن هم شهیدن..

شهید کلمه مقدسی است که در قران اومده.

بله مسیحیانی که زمان حضرت مسیح برای دینشون که اون زمان کاملترین دین بود جون خودشون رو دادن هم شهید هستند.

شما بگید کشته راه وطن.
اسم کشته راه وطن رو شهید نزارید.

شهید تنهاو تنها معنیش اینه که کسی که در راه خدا و برای رضای خدا و در راه دین خدا کشته شده.

afn741

عضو جدید
شهید کلمه مقدسی است که در قران اومده.

بله مسیحیانی که زمان حضرت مسیح برای دینشون که اون زمان کاملترین دین بود جون خودشون رو دادن هم شهید هستند.

شما بگید کشته راه وطن.
اسم کشته راه وطن رو شهید نزارید.

شهید تنهاو تنها معنیش اینه که کسی که در راه خدا و برای رضای خدا و در راه دین خدا کشته شده.

حداقل برای این که بحث کنی اطلاعات رو بالاببر بعد برای دیگران نطق بده .
جنگهای صلیبی برای خاطر دین خدا نبود بلکه یک دروغی بود از جانب یک روحانی برای مشروعیت دادن به خواسته های شخصی . میشه گفت در این مورد با ما مشترک هستند . در ضمن بحثهای من از بغض نیست بلکه واقعیت زندگی ماست . که امثال شما چشم هاتون رو بروی ان بستید و فقط از دید کسان دیگر نظر میدهید و الا از خودتان هیچ اراده ای برای ابراز نظر ندارید . در جایی که کشته شده های جنگ های صلیبی رو شهید میدونید مشخصه که با چه دیدگاه و اطلاعاتی وارد بحثها میشوید . خدا یار و نگهدار همه دوستان

afn741

عضو جدید
اینکه از کیان مملکت اسلامی دفاع کنن خب جزء بدیهیات هست ولی هدف اصلی این نبوده.

شما و دیگر دوستانی که این ادعا رو دارند رو بنده به کاری دعوت کردم.

دهها هزار شهید داریم با دهها هزار وصیت نامه

یه وصیت نامه بیارید که توش هدف دفاع از خاک و ایران بوده تا م برابرش بیست تا وصیت نامه بیارمکه اصلا حتی یه کلمه از ایران و دفاع از خاک توش حرفی زده نشده.

البته بعید میدونم همون یک وصیتنامه هم بتونید بیارید.

متاسفانه مردم ایران ادمای احساسی هستند و اکثر اوقات با احساس خود تصمیم میگیرند مثل رفراندومی که برای اری یا نه کفتن به نظام اسلامی .
مهترین عاملی که در جنگ باعث شد تا عراق در خرمشهر زمین گیر شود و نتواند در ان برهه که بی نظمی در کشور حاکم بود به راحتی پیشروی کند مقاومت مردم خرمشهر بود . در ان زمان و موقعیت فکر میکنی برای چی جوانها مقاومت میکردند و کشته میشدند برای دفاع از خاک و ناموس . بماند بعدها ذهن ها را انچنان شستشو میدادن که با خواندن یک نوحه یا مرثیه و. ... در رادیو تلویزیون سیل جمعیت به سمت جبهه ها سرازیر میشد و طبق چیزی که مرسوم بود وصیت ها نوشته میشد . و بدترین عادت ما ایرانی ها اینه که هیچ وقت عادت نداریم حرف دلمان را راحت بیان کنیم و همیشه ان چه مخاطب دوست دارد میگوییم . این را در صحبتهایی که در رادیو تلویزیون پخش میشه میتوان دید که با اصل ان که در جامعه گفته میشود مغایرت کامل دارد . پس زیاد روی نوشتها مانور نده .

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس به این نتیجه میرسیم که قطره ای از خون آریو برزن ها را نمیشه با دریا دریا از شهیدان هشت سال دفاع مقدس نمیشه عوض کرد ( حالا دو سالش دفاع بود بقیش که حمله بوده ! چرا همچنان میگن 8 سال دفاع مقدس ؟ حالا اصلا بگن 8 سال حالا مقدسش چیه دیگه ؟ )
چون کسی که در راه وطن جون بده خیلی ارزشش بیشتره تا آدمی که برای امیال شخصیه 4 تا انسان دیگه به اسم دین جون خودشو میده . . .
چرا 6 سال جنگ ادامه پیدا کرد ؟ یعنی آدم هایی که در این 6 سال کشته شدن هم برای دفاع از دین بود ؟ یا امیال و عقده های چندین ساله بعضی آدم ها؟ آخه اون بچه 15 ساله چی میفهمه که بخواد بره شهید بشه . . . ؟ چرا توی این حکومت که میگه اسلام واقعی داره پیاده میشه هم از جوانان 15 تا 20 ساله بیشترین کشته رو داشتیم ؟ چون آدم 15 ساله تا 20 ساله چیزی میگیرتش به نام جو . . . بله جو میگیرتش چون هنوز شخصیتش شکل نگرفته . . . ولی چرا آدم 40 45 ساله خودش رو بیخود نمیکشه ؟چون جو نمیگیرتش . . . چون شخصیتش شکل گرفته . . .
طرف نمیفهمیده خوب . . . اصلا نمیتونسته از خودش بپرسه ما چرا 6 سال دوباره جنگیدیم برای چی ؟ آیا واقعا اسلام در خطر بود یا اینکه یکی دیگه دلش میخواست امپراطوری درست کنه ؟
دوستان حتی نمیتونم خودمو لحظه ای جای اون آدم هایی بگذارم که جوون های مردم رو پر پر کردند . . . واقعا چقدر انسان میتونه پلید باشه . . ..
مردم اون موقع بی سواد بودن (بله بی سواد بودن خیلی هم بی سواد بودن ) آخه شمایی که میگی وصیت نامه بیار واقعا تو ذهنت چی میگذره . . . اون مردم بی سواد این وصیت نامه ها رو نوشتن ؟ متن هایی که اونقدر بار ادبیش سنگینه که استاد ادبیات هم باشی سخت میفهمی . . .
برای نوشتن همچین وصیت نامه هایی باید 100 تا کتاب خونده باشی . . .

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه مردم ایران ادمای احساسی هستند و اکثر اوقات با احساس خود تصمیم میگیرند مثل رفراندومی که برای اری یا نه کفتن به نظام اسلامی .
مهترین عاملی که در جنگ باعث شد تا عراق در خرمشهر زمین گیر شود و نتواند در ان برهه که بی نظمی در کشور حاکم بود به راحتی پیشروی کند مقاومت مردم خرمشهر بود . در ان زمان و موقعیت فکر میکنی برای چی جوانها مقاومت میکردند و کشته میشدند برای دفاع از خاک و ناموس . بماند بعدها ذهن ها را انچنان شستشو میدادن که با خواندن یک نوحه یا مرثیه و. ... در رادیو تلویزیون سیل جمعیت به سمت جبهه ها سرازیر میشد و طبق چیزی که مرسوم بود وصیت ها نوشته میشد . و بدترین عادت ما ایرانی ها اینه که هیچ وقت عادت نداریم حرف دلمان را راحت بیان کنیم و همیشه ان چه مخاطب دوست دارد میگوییم . این را در صحبتهایی که در رادیو تلویزیون پخش میشه میتوان دید که با اصل ان که در جامعه گفته میشود مغایرت کامل دارد . پس زیاد روی نوشتها مانور نده .
رفراندومی که اگر نه میگفتی در جا به عنوان ضد انقلاب میکشتنت ؟:surprised:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه داداش رفراندومی رو میگه که معلم دینی دبیرستانمون میگفت مسوول صندوق بودن خودشون برگه مینداختن تو صندوق

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز و گرامی
خیلی خوبه که شما متن کامل سخنان رو بخونید.و نه گزینشی.
مثلا وقتی شما جمله ها رو خلاصه میکنی و فاصله اونها رو بر میداری اینطور میشه که این برداشت رو میکنی.در عین حالی که وقتی متن کامل رو میخونی اصلا قضاوت شما صدق پیدا نمیکنه.

بنده متن کامل رو میزارم تا همه دوستان و البته مهمانان غیر عضو کل متن رو اگه ندیدن مطالعه بفرمایند

مرسی که متن کاملشو گذاشتی

حالا با همون متن کامل بگو مگه علامه مورد نظر شما اون مثال و برای چه کسانی آورده !؟
خب برادر من منم متن کاملشو خوندم بعدشم اگه دیده باشی تکمیلیشو هم گذاشتم
شما میگی قضاوت من صدق پیدا نمیکنه منم تلویحا میگم حق با شما اما شما فقط بیا بگو علامه اون مثال و برای چه کسانی گفته !؟
ببین گلم تمام حرفمو توی یه جمله خلاصه میکنم اگر گوشی برای شنیدن بدون تعصب داری از من بشنو و اینقد نگو باید حرفای کسی که بزرگان آرمانی کشور رو با حیوانات قیاس مسکنه رو با آب طلا باید نوشت
این آقا رضایی که الان داره با من بحث میکنه محصول چیه !؟آیا نه اینکه من یا شمایی که الان اینجا حضور داریم محصول تاریخ پرفرازو نشیب ایران هستیم اگر امثال آرش و کاوه ( هرچند که از نظر شما اینها جز اشاطیر چیزی نباشند که حتی خود اساطیر هم ریشه هایی از واقعیت درونش هست)نبود آیا تاریخ ایران بعد از این مدت شاهد پیدایی مردانی چون جهان ارا بود؟!
یکی از میهمانان برنامه گفت: «مسئله جنگ را تمام شده ندانیم و قهرمانان را منحصر به قهرمانان دفاع مقدس و شهید جهان‌آرا نکنیم، در تاریخ ما در هزار سال پیش مردانی بودند که از آب و خاک دفاع می‌کردند و جان خود را دراین راه از دست دادند، اینها هم قهرمان هستند»

حالا وقتی یه کسی که عنوان علامه داره بیاد دق کنه که چرا مجری این حرفو زده آدم باید به حال اون علامه ببخشید ها .............. بخوره

تاریخ بعدها قضاوت خواهد کرد همانطور که ما در نقطه عطف برای گذشتگان نسخه میپیچیم بگذار آیندگان بگوید حق با کدام هست!
گویا منو تو مثل دو خط موازی هستیم که هیچگاه نظراتمون به هم نمیرسه
اما من به شخصه همون قد که به بزرگانی همچون جهان آرا احترام قائل هستم برای آرش و کاوه هم ارزش قائل میشوم حالا شما میخای حرف علام رو گوش کن و ................
اون علامه داره از تفکری دفاع میکنه که خودش حامی اون تفکر هست وگرنه تاریخ ایران چه قبل از اسلام چه بعد از اسلام پر است از بزرگ مردانی که برای ایران جان باختند و فکرم نکنم کمتر از شهیدان هشت ساله جنگ سال 59 باشند

یه سوال از شما دارم در پایان همیشه برام سوال بوده که کدام مرجع و تفکری هست که اعلام میکنه یه نفر شهید هست !؟
منظورم اینه که عنوان شهید رو باید روی چه کسی بذاریم. کی باید بگه که فلانی شهید بوده یا نبوده !؟
راه اسلام و برام تعریف کن!؟
اسلام و راهشو تعریف کن!؟
ایا همه کسانی که توی جنگ 59 بودند برای اسلام جنگیدند !؟ خیلی از این افراد کشته شدند اما ایا تمامی آنان مسلک اسلام نداشتند آیا آنها هم شهید محسوب می شند

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
و بدترین عادت ما ایرانی ها اینه که هیچ وقت عادت نداریم حرف دلمان را راحت بیان کنیم و همیشه ان چه مخاطب دوست دارد میگوییم . این را در صحبتهایی که در رادیو تلویزیون پخش میشه میتوان دید
آخ گفتی برادر!!! چه بد عادتیه!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
حداقل برای این که بحث کنی اطلاعات رو بالاببر بعد برای دیگران نطق بده .
جنگهای صلیبی برای خاطر دین خدا نبود بلکه یک دروغی بود از جانب یک روحانی برای مشروعیت دادن به خواسته های شخصی . میشه گفت در این مورد با ما مشترک هستند . در ضمن بحثهای من از بغض نیست بلکه واقعیت زندگی ماست . که امثال شما چشم هاتون رو بروی ان بستید و فقط از دید کسان دیگر نظر میدهید و الا از خودتان هیچ اراده ای برای ابراز نظر ندارید . در جایی که کشته شده های جنگ های صلیبی رو شهید میدونید مشخصه که با چه دیدگاه و اطلاعاتی وارد بحثها میشوید . خدا یار و نگهدار همه دوستان

تصمیم دارم دیگه بحث نکنم چون بیهوده هست .همه حرفهایی که بود رو زدم
فقط میمونه به این طعنه شما جواب بدم.

جنگهای صلیبی رو بنده با شهیدان خدا در زمان حضرت مسیح قاطی نکردم.

من با جواب دادن به صورت کلی خواستم بگم که تو هر دینی میتونه شهید وجود داشته باشه.
در مورد جنگهای صلیبی فکر کنم کشته شدن اونها مثل کشته شدن خوارج و نهروانی ها باشه.ادمهایی با بینش و بصیرت کم که گوش به فرمان ادمهای بی بصیرت تر دیگه میشدن.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی که متن کاملشو گذاشتی

حالا با همون متن کامل بگو مگه علامه مورد نظر شما اون مثال و برای چه کسانی آورده !؟
خب برادر من منم متن کاملشو خوندم بعدشم اگه دیده باشی تکمیلیشو هم گذاشتم
شما میگی قضاوت من صدق پیدا نمیکنه منم تلویحا میگم حق با شما اما شما فقط بیا بگو علامه اون مثال و برای چه کسانی گفته !؟
ببین گلم تمام حرفمو توی یه جمله خلاصه میکنم اگر گوشی برای شنیدن بدون تعصب داری از من بشنو و اینقد نگو باید حرفای کسی که بزرگان آرمانی کشور رو با حیوانات قیاس مسکنه رو با آب طلا باید نوشت
این آقا رضایی که الان داره با من بحث میکنه محصول چیه !؟آیا نه اینکه من یا شمایی که الان اینجا حضور داریم محصول تاریخ پرفرازو نشیب ایران هستیم اگر امثال آرش و کاوه ( هرچند که از نظر شما اینها جز اشاطیر چیزی نباشند که حتی خود اساطیر هم ریشه هایی از واقعیت درونش هست)نبود آیا تاریخ ایران بعد از این مدت شاهد پیدایی مردانی چون جهان ارا بود؟!

حالا وقتی یه کسی که عنوان علامه داره بیاد دق کنه که چرا مجری این حرفو زده آدم باید به حال اون علامه ببخشید ها .............. بخوره

تاریخ بعدها قضاوت خواهد کرد همانطور که ما در نقطه عطف برای گذشتگان نسخه میپیچیم بگذار آیندگان بگوید حق با کدام هست!
گویا منو تو مثل دو خط موازی هستیم که هیچگاه نظراتمون به هم نمیرسه
اما من به شخصه همون قد که به بزرگانی همچون جهان آرا احترام قائل هستم برای آرش و کاوه هم ارزش قائل میشوم حالا شما میخای حرف علام رو گوش کن و ................
اون علامه داره از تفکری دفاع میکنه که خودش حامی اون تفکر هست وگرنه تاریخ ایران چه قبل از اسلام چه بعد از اسلام پر است از بزرگ مردانی که برای ایران جان باختند و فکرم نکنم کمتر از شهیدان هشت ساله جنگ سال 59 باشند

یه سوال از شما دارم در پایان همیشه برام سوال بوده که کدام مرجع و تفکری هست که اعلام میکنه یه نفر شهید هست !؟
منظورم اینه که عنوان شهید رو باید روی چه کسی بذاریم. کی باید بگه که فلانی شهید بوده یا نبوده !؟
راه اسلام و برام تعریف کن!؟
اسلام و راهشو تعریف کن!؟
ایا همه کسانی که توی جنگ 59 بودند برای اسلام جنگیدند !؟ خیلی از این افراد کشته شدند اما ایا تمامی آنان مسلک اسلام نداشتند آیا آنها هم شهید محسوب می شند

عزیز بحث تو این مورد خیلی زیاده و البته خیلی موارد هم تو دور باطل میفته.
علامه حرفش اینه که شهید در راه خدا با شهید در راه وطن یکی نیست.

این یه بحث فلسفی داره که خلاصشو به زبان سادش اینه که کسی که هدف رو فقط یه تیکه زمین یا خاک انتخاب کنه و برای اون جونشو بده خب این حرکت حرکت خوبی هست ولی هدف خاک و کشور هست.و اگه روزی این تلاش به ثمر نرسه یعنی هدف از بین میره و چه بد معامله ای هست که ادم هدفی رو انتخاب کنه ولی به هدف نرسه.
چه بسا در طول تاریخ این اتفاق بارها و بارها افتاده.
خاک چیزی کاملا نسبی هست و عموما وسایل نسبی هدفی ثابت و نا متغیر نیستند.روزی ایرانی برای باکو جونشو میده.خب الان باکو کو؟؟؟جز خاک ایرانه؟؟؟خاک ایران پاکه و پاکترین و مقدس ترین خاک.خب این پاکی و مقدسی برای چه زمانیه؟؟؟هر زمانی؟؟؟یه نسبی؟؟؟یعنی افغانستانی که روزی خاک ایران بود الان مقدسیش کم شده؟؟؟
شهیدان راه وطن امارات (زمانهای قدیم که امارات برا ایران بود)کجان؟؟؟
هدفش چی شد؟؟؟کسانی که تو جنگ ایران و روس شرکت کردن تا خاک رو پس بگیرن ایا پس گرفتن؟؟؟ایا به هدف رسیدن؟؟؟

حالا همین امارات اگه ما ادعا کنیم این خاک ایران بوده و بخواهیم بریم از عربهای غاصب بگیریم ایا کشته شدن در راه وطن افتخاره؟؟؟عربها هم که دفاع میکنن اونها چی؟؟؟اونها هم شهید هستن؟؟؟
جفتمون هم برای خاک داریم میجنگیم.یکی به نیت ازادسازی یکی به نیت دفاع(حرفی که الان اماراتی ها برای جزایر سه گانه میزنن)

خب کدوممون حقیم؟؟؟کدوممون هدفمون مقدسه؟؟؟و کدوممون شهید هستیم؟؟؟

نه عزیزم.هدف متغیر به درد من نمیخوره.این هدف متغیر بعد از خواب زندگی دنیا اون دنیا نه به درد من میخوره .خدا و دین خدا هست که به کار ادم میاد
و این هدف،هدفه.

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دیگه هم خاک تغییر میکنه هم ناموس تغییر میکنه . . . جون دادن در راه وطن فکر نمیکنم راهی باشه که خدا ازش بدش بیاد حالا اگر خدای ما هم قابل تغییر هست بگو بریم یه گلی به سرمون بگیریم که دیگه گول نخوریم . . .:biggrin:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دیگه هم خاک تغییر میکنه هم ناموس تغییر میکنه . . . جون دادن در راه وطن فکر نمیکنم راهی باشه که خدا ازش بدش بیاد حالا اگر خدای ما هم قابل تغییر هست بگو بریم یه گلی به سرمون بگیریم که دیگه گول نخوریم . . .:biggrin:

جواب بنده رو ندادید.
الان خاک باکو چیه؟؟؟خاک باکو ناموسه؟؟؟خاک افغانستان چی؟؟؟
جواب بدید و طفره نرید.

خدا دفاع از وطن رو دوست داره مثل خیلی از کارهای خوب دیگه.خصوصیتهای خوب رو اسلام تایید میکنه و تشویق.حتی خصوصیت هایی که در حیواناتو انسانها مشترک هستن.مثل مثلا وفاداری سگ و حیای کلاغ و ...
و هر کی هم اگه اینکارو نکنه از حیوان هم پست تره.

اما این خصوصیت های خوب هیچ وقت هدف نیستن بلکه وسیله ای برای رسیدن به هدف.

خاک و کشور هدف نیست.خاک و کشور وسیله ای است برای رسیدن به ارامش در سرزمینی که بتونی در راه خدا قدم برداری و زندگی کنی و در راه خدا جامعه رو مدیریت کنی.
بله ایران رو باید حفظ کرد اما نه اینکه هدف فقط ایران باشه که با اشغال اون و از دست دادن اون هدفت هم نابود بشه بره.
ایران چون گهواره اسلام هست برای ما عزیزه.

حالا اگه شما اسلام رو قبول نداری خب به ایران بچسب و تا اخر عمر با خودت کلنجار برو که ایا ایران همین ایراینه یا ایران قدیم ایرانه!!!
ایا خاک امارات مقدسه یا باکو؟؟؟ایای برم اونها رو پس بگیرم؟؟؟
ایا مقدس بودن خاکی بنا به تعهدات و مرزهای بین المللیه؟؟؟یعنی قداست جایی با قراردادهای سیاسی به وجود میاد؟؟؟یعنی اگه فردا سازمان ملل بگه جزایر سه گانه برا اماراته قداست جزایر از بین میره ؟؟دیگه خاک پاک ایران نیست و شده خاک کثیف امارات؟؟؟
ایا بری براش جونتو فدا کنی شهید راه وطن هستی یا نه؟؟؟

با این سوالات زندگی خودتو بگذرون!!!!

تکنو کرات

اخراجی موقت
​مردم خوب همه چیو می فهمند جناب تمساح یزدی ایشان الزایمر گرفتند الان واقعا لازم بود این مقایسه انجام شود

afn741

عضو جدید

جواب بنده رو ندادید.
الان خاک باکو چیه؟؟؟خاک باکو ناموسه؟؟؟خاک افغانستان چی؟؟؟
جواب بدید و طفره نرید.

خدا دفاع از وطن رو دوست داره مثل خیلی از کارهای خوب دیگه.خصوصیتهای خوب رو اسلام تایید میکنه و تشویق.حتی خصوصیت هایی که در حیواناتو انسانها مشترک هستن.مثل مثلا وفاداری سگ و حیای کلاغ و ...
و هر کی هم اگه اینکارو نکنه از حیوان هم پست تره.

اما این خصوصیت های خوب هیچ وقت هدف نیستن بلکه وسیله ای برای رسیدن به هدف.

خاک و کشور هدف نیست.خاک و کشور وسیله ای است برای رسیدن به ارامش در سرزمینی که بتونی در راه خدا قدم برداری و زندگی کنی و در راه خدا جامعه رو مدیریت کنی.
بله ایران رو باید حفظ کرد اما نه اینکه هدف فقط ایران باشه که با اشغال اون و از دست دادن اون هدفت هم نابود بشه بره.
ایران چون گهواره اسلام هست برای ما عزیزه.

حالا اگه شما اسلام رو قبول نداری خب به ایران بچسب و تا اخر عمر با خودت کلنجار برو که ایا ایران همین ایراینه یا ایران قدیم ایرانه!!!
ایا خاک امارات مقدسه یا باکو؟؟؟ایای برم اونها رو پس بگیرم؟؟؟
ایا مقدس بودن خاکی بنا به تعهدات و مرزهای بین المللیه؟؟؟یعنی قداست جایی با قراردادهای سیاسی به وجود میاد؟؟؟یعنی اگه فردا سازمان ملل بگه جزایر سه گانه برا اماراته قداست جزایر از بین میره ؟؟دیگه خاک پاک ایران نیست و شده خاک کثیف امارات؟؟؟
ایا بری براش جونتو فدا کنی شهید راه وطن هستی یا نه؟؟؟

با این سوالات زندگی خودتو بگذرون!!!!

بر چه اساسی فکر میکنی که بر حقی و در ایران اسلام ناب محمدی حاکمه . از خود جناب علامه که برات شده بت و هر تحلیلی رو با نگاه ایشون بررسی میکنی . بپرس . طبق گفته همین اقایون تمام حکومتها بجز حکومت حضرت مهدی ( ع ) حکومتهای باطل هستند . پس اینقدر دم از حق و حقیقت نزن . یک کم به دور و اطرافت خوب نگاه کنی میبینی که تمام این صحبتها نه از روی دلسوزی بلکه به صرف منافع شخصی بیان میشه . متاسفانه افرادی مانند شما عادت کردهاید که فکر نکنید و هر چه بالا دستی برایتان مشخص کرد همان راه راه بدون تفکر طی کنید . تمام تاپیکهای شما را که مرور کنیم میبینیم که مثل یک نوار کاست میماند که هی تکرار شده و در ان هیجچ منطق و دلیلی که قانع کننده در ان وجود داشته باشد نیست . برای همین لزومی نمیبینم وقتم را با شما تلف کنم . و این قضیه را تمام شده میدانم حالا شما تا دلت میخواهد از علامه صحبت کن . چرا که سی و دو ساله که این نوار کاست تکراری را شنیده ایم . و حتی یک بار عمل به ان را از این اقایان ندیده ایم . خدانگهدار دوستان .

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر چه اساسی فکر میکنی که بر حقی و در ایران اسلام ناب محمدی حاکمه . از خود جناب علامه که برات شده بت و هر تحلیلی رو با نگاه ایشون بررسی میکنی . بپرس . طبق گفته همین اقایون تمام حکومتها بجز حکومت حضرت مهدی ( ع ) حکومتهای باطل هستند . پس اینقدر دم از حق و حقیقت نزن . یک کم به دور و اطرافت خوب نگاه کنی میبینی که تمام این صحبتها نه از روی دلسوزی بلکه به صرف منافع شخصی بیان میشه . متاسفانه افرادی مانند شما عادت کردهاید که فکر نکنید و هر چه بالا دستی برایتان مشخص کرد همان راه راه بدون تفکر طی کنید . تمام تاپیکهای شما را که مرور کنیم میبینیم که مثل یک نوار کاست میماند که هی تکرار شده و در ان هیجچ منطق و دلیلی که قانع کننده در ان وجود داشته باشد نیست . برای همین لزومی نمیبینم وقتم را با شما تلف کنم . و این قضیه را تمام شده میدانم حالا شما تا دلت میخواهد از علامه صحبت کن . چرا که سی و دو ساله که این نوار کاست تکراری را شنیده ایم . و حتی یک بار عمل به ان را از این اقایان ندیده ایم . خدانگهدار دوستان .

از صحبتم نقل قول گرفته شد ولی تنها چیزی که ندیدم پاسخ به همون سوالات تو صحبتام بود.
قضاوتهای شما در مورد بنده و رای صادر کردنتون هم اشکال نداره.خدا جای حق نشسته