چه جواب کاملی واقعا.همه برای فرار از جنگ بهانه داشتن ولی مال بعضی ها دیگه نوبره..........................................
ارش و کاوه اهنگر واقعیت نداره دوست محترم.
در ضمن اینجا ادعا کرده بودم و باز هم ادعا میکنم هر کسی بتونه یه وصیت نامه از شهید بیاره که توش هدفش از جنگ دفاع از خاک و دفاع از ایران باشه بنده به جاش ده تا وصیتنامه میارم که تنها هدف شهیدان دفاع از دین خدا و دفاع از قران و اسلام بوده و لاغیر.
البته بعدی میدونم همون یک وصیتنامه رو کسی بتونه بیاره.
شهیدان نرفتن دین رو تغییر بدن .این چه حرف ابتدایی هست که میزنید.رفتن که دین اسلام و اسلام واقعی بمونه.
چه جواب کاملی واقعا.همه برای فرار از جنگ بهانه داشتن ولی مال بعضی ها دیگه نوبره..........................................
یعنی الان دین و اسلام واقعی باقی مونده و ایران هم حتما" الگوی یک کشور دینی که از دین منحرف نشده ؟
خوبه یک کم درست به اطرافمون نگاه کنیم . در ایران ما از اسلام ، ازادی ، استقلال و .... فقط اسم باقی مونده که اون هم روی یک تابلو برای شناسایی خیابان و میدان استفاده میشود .
صحبت شما ربطی به بحث نداره.بحث سر شهیدانه و هدف مقدس اونها و نه وضع فعلی جامعه.
پس خواهشا بحث رو از قصد یا بی قصد گسترش ندید لطفا.
به نظر من این جنگ نه یک جنگ دینی بود نه یک جنگ برای دفاع از میهن . بلکه یک جنگ نا خواسته بود که به ما تحمیل شد برای بقا دو حکومت . .
تو بحث های منطقی عموما طرفیت بحث از خودشون پیش قضاوت نمیکنن .و تهمتی نمیزنن.
چون همین تهمت زدن عین بی منطقی و بغض و کینه ی درونی طرف رو نمایان میکنه و لو میده.
شما جایی دیدی یا شنیدید که این قضاوت شما عینیت پیدا کنه.
جهان ارا و همت و ... همه خاک پای امام حسین هم نمیشن.
به قول رهبر ما ارزش غلامی کسی قنبر امام علی (ع) رو باید از خدا بخواهیم.
اینطور قضاوت ها بغض شما رو نشون میده که مطمئنا تو بینش شما تو هر بحثی تاثیر سو میزاره و دیگه جایی برای صحبت نمیزاره.
دوست عزیز...بابای من وقتی میخواسته بره جبهه..یکی از پیرهای فامیل به بابام میگه علی جان اگه این آخوندا میدونستن جهاد واقعا ارزشش چه قدره هیچ وقت به کسی نمیگفتن!! تا خودشون فقط سزاشو ببینن!!!!من یه سوال از دوستان دارم:اگه دفاع از دین وناموس وخاک تو جنگ هشت ساله عین جهاده و کشته شدن دراین راه عین شهادت ومحشور شدن با پاکانه چرا یکی، تاکید میکنم فقط یکی از این اقایان منبری تو جبهه نبودن؟ اونا هیچی چرا بچه هاشون رو ده تا سوراخ قایم کرده بودن؟اخه چرا شهادت برای مردم باشه فقط ؟یعنی برای اونا شهید شدن بچه شون جیز بود؟اخه اینقدر کفر ادمو بالانیارین.اخه یکی یه چیزی گفته که سر وته نداره واقعا چرا روش بحث می کنید.
در جواب این جناب ایت الله:من هم یک قطره از خون کاوه و وامثالهم را با خون اونهای که شما گفتید عوض نمیکنم.برای حرفم هم دلیل دارم.کاوه وامثالهم رفتن و فرزندان ونوادگانشون هم عین ادم زندگیشونو کردن .ولی فرزندان قهرمانان مد نظر این ایت الله چه کردن با ملت جز تکیه بر پست های که یک ذره هم استحقاقشو ندارن ؛جز بالا کشیدن بیت المال ؛جز..................
خوب بازم مشکل هست اینجا...امام علی(ع) با خداوند مقایسه شده... اما آرش کمانگیر با شهید جهان آرا...که اینجا مقایسه غلطه..چون هردو یک هدف داشتن و یه انسان از بطن جامعه بودنو.. تفاوتی بینشون نیست...علامه خودش نیومد یهو یه سخنانی رو بگه .خوبه که اول صحبتش گفت که بحث یه برنامه تلویزیون بود و مهمانان برنامه داشتن اینجور مقایسه میکردن و کاوه خیالی و غیر واقعی رو با شهید جهان ارا که شهید واقعی بود یکی میدونستن.
پس ایراد شما به سخنان علامه اشتباه است.چون این مقایسه و برابری رو یکی دیگه گفته بوده و ایشون در جواب اون طرف(که ماشالله همه مجری های صدا سیما دیگه الان اینطور صحبت میکنن)گفته.
در ضمن ایشون نیومده به قول شما کاوه رو ارش رو گرگ و خروس کنه.
ما ها عادت داریم شخصی رو که قبول نداریم جلوه منفی حرف رو میگیریم و سعی میکنیم با دید منفی نگاه کنیم و برای همین هر جملش برامون ایراد گرفتنی هست.
ایشون گفته دفاع از خاک و محدوده کاری هست که همه انجام میدن و همه کشورها هم همین جور کشته ها رو دارن و حتی این عمل انقدر ابتدایی و جز ملزومات هست که حتی حیوانات هم این خصوصیت رو دارند و داشتن اون چیز عجیبی و یا چیز قهرمانانه ای نیست.بلکه نداشتنش عین پستی هست .جوری که از حیوان هم پست تر میشه.چون حیوانات هم این خصیصه رو دارند.
در اخر هم یه مثال بزنم.
مثلا گفته بشه که مالک اشتر در مقابل امام علی(ع) خاک پای اون حضرت هم نمیشه.
یا امام علی(ع)در مقابل بزرگی خدا اصلا به حساب نمیاد.
اینجور اظهارات رو که هم خود مالک (در جمله اول)و هم خود امام علی(در جمله دوم) هم بارها گفتند چیزی توهین امیز برای مالک یا امام علی نیست.
بلکه بزرگی امام علی در جمله اول و خدا در جمله دوم رو میرسونه.
خیلی جالب و زیرکانهدوست عزیز...بابای من وقتی میخواسته بره جبهه..یکی از پیرهای فامیل به بابام میگه علی جان اگه این آخوندا میدونستن جهاد واقعا ارزشش چه قدره هیچ وقت به کسی نمیگفتن!! تا خودشون فقط سزاشو ببینن!!!!
آره بابا طرف خیلی دانا بود خدابیامرز... با این که اکابر درس خونده بود..کتاب هایی داشت که میراث فرهنگی خیلی سعی کرد از کتابخونه اش بگیره..اونم تا زنده بود گفت چیزی دست مملکتی که ا خ..ی نمیدم ...رحمت خدا رفت یه قسمت از خونه اش رو کردن کتاب خونه عمومی ...به جز آ خ.. همه رو راه میدن..خیلی جالب و زیرکانه
دوست عزیز...بابای من وقتی میخواسته بره جبهه..یکی از پیرهای فامیل به بابام میگه علی جان اگه این آخوندا میدونستن جهاد واقعا ارزشش چه قدره هیچ وقت به کسی نمیگفتن!! تا خودشون فقط سزاشو ببینن!!!!
متاسفانه تو قداست کاذبی که برای بعضیا ساختن اینقدر پیشروی کردن که بیا و ببین
همین چند روز پیش (شهادت امام جعفر صادق)تو حرم امام رضا یه اخوندی داشت حرف میزد بیش از 10 بار اسم حضرت رو برد ولی واسه کسی مهم نبود تا اسم یه نفرو اورد چنان صلواتی فرستادن که گلوشون داشت پاره میشد.
این یه نمونه کوچولوشه داداش
یه عده ادم بی منطق وافراطی که هیچی از اصل اسلام نمیدونن به خاطر منافعشون دارن اسلام رو تخریب میکنن
همون رهبر شما کیف میکنه وقتی میبینه ملت از علی بالاتر بردنش
جواب نداری لازم نیست حرف بیخود تحویل بدی داداش.جواب نداشتی بوق بزنکلا شما همون بغض و کینه رو بچسب .با همون امورات زندگی رو بگذرون.
خوانندگان میفهمن کی داره بحث منطقی به دور از احساسات میکنه.
کوته فکری و سطحی نگری تا کجاااااا؟اگه همه مردم ایران میخواستن مثل اون پیر فامیل شما حرف بزنن و مثل بابای شما عمل کنن که حالا دیگه اسم اواتارت فلور نبود.
عایشه بود!!!!!!!!!!!!!!
تا اخرشو بخون خودت.
\اگه همه مردم ایران میخواستن مثل اون پیر فامیل شما حرف بزنن و مثل بابای شما عمل کنن که حالا دیگه اسم اواتارت فلور نبود.
عایشه بود!!!!!!!!!!!!!!
تا اخرشو بخون خودت.
حتما شما هم داری منطقی میگی؟؟؟!!!!!!!!!کلا شما همون بغض و کینه رو بچسب .با همون امورات زندگی رو بگذرون.
خوانندگان میفهمن کی داره بحث منطقی به دور از احساسات میکنه.
من نمیدونم چرا شما خودتون رو این قدر حق به جانب میدونین...توهین میکنین ... تا کسی بهتون حرف حق رو میگه ترش میکنین...آدم اینقدر بی جنبه...شما مخالف یه عده ،نفر یا گروهی...لازم نیست ایده ات رو به کسی تحمیل کنی ...تو چه میدونی اطرافت چی میگذره،کجای کاری؟تریپ آگاهی گرفتید؟ مردم برای چی باید واسه یه نفر صلوات بفرستن؟اون یه نفر که خودش حاضر و ناظر به همه نیست که...شما دادگاه تشکیل دادی در صورتی که بدون حضور متهم حکم صادر میکنی...شمایی که دم از ایران میزنی به جای اینکه از تصویر اسطوره های خودت استفاده کنی،اونقدر عقلت نمیرسه که تصویر یه بازیگر خارجی رو که هیچ ربطی به هویتمون نداره نزنی...اینه زنده کردن ارزش ها؟؟ لطفا این قدر پز نده!!!!جواب نداری لازم نیست حرف بیخود تحویل بدی داداش.جواب نداشتی بوق بزن
هر جا کم میاری یه سری اراجیف میبافی .اتفاقا اونایی که میخونن همه میشناسنت و میدونن که نرود میخ اهنین در سنگ
من به شخصه هیچ ادعای دینی ای ندارم!!! به کسی هم اصولا مربوط نمیشه... اما ادعای وطنی دارم.. شهید* جهان آرا * وهمه ی شهیدامون منزلت بالایی دارن..و صد البته قهرمان هایی مثل *آرش کمانگیر* به نظر من هیچ فرقی بین این دو نیست هر دو یک هدف داشتن...من نمیدونم چرا شما خودتون رو این قدر حق به جانب میدونین...توهین میکنین ... تا کسی بهتون حرف حق رو میگه ترش میکنین...آدم اینقدر بی جنبه...شما مخالف یه عده ،نفر یا گروهی...لازم نیست ایده ات رو به کسی تحمیل کنی ...تو چه میدونی اطرافت چی میگذره،کجای کاری؟تریپ آگاهی گرفتید؟ مردم برای چی باید واسه یه نفر صلوات بفرستن؟اون یه نفر که خودش حاضر و ناظر به همه نیست که...شما دادگاه تشکیل دادی در صورتی که بدون حضور متهم حکم صادر میکنی...شمایی که دم از ایران میزنی به جای اینکه از تصویر اسطوره های خودت استفاده کنی،اونقدر عقلت نمیرسه که تصویر یه بازیگر خارجی رو که هیچ ربطی به هویتمون نداره نزنی...اینه زنده کردن ارزش ها؟؟ لطفا این قدر پز نده!!!!
ببین عزیز من ما با هر چهره ای که ظاهر میشیم تو وب یا هرجای دیگه>.دیگه اون چهره مال یه نفر نیست مال یه ملته!!!من اگه الان از این اسطوره ها با کوچکترین کارم مثل ..همین آواتاره دفاع نکنم ..در واقع نه تنها به خودم که به ملتم هم خیانت کردم...آواتار به اسم ، شخصیه .ولی در واقع هویت همه ماست...ایشون که از دیگران انتظار اشتباه نداره ..خودشون هم نباید اشتباه کنند..در ضمن قبول دارم یه خورده تند رفتم، این جمله عقلت نمیرسه رو گفتم..تمام دنیا میخوان اسم خلیج فارس رو بزارن عربی..تا حدودی هم موفق شدن چون ما با این کارامون ....بگذریم...بذار ..هرچی میخوای بذار...من به شخصه هیچ ادعای دینی ای ندارم!!! به کسی هم اصولا مربوط نمیشه... اما ادعای وطنی دارم.. شهید* جهان آرا * وهمه ی شهیدامون منزلت بالایی دارن..و صد البته قهرمان هایی مثل *آرش کمانگیر* به نظر من هیچ فرقی بین این دو نیست هر دو یک هدف داشتن...
اما شما که ادعاشو داری اون حرفت دور از ادعاتونه....
آواتار یه انتخاب شخصیه..همین که دور از ادب نباشه...نه به من نه به شما هیچ ربطی نداره ایشون چه آواتاری انتخاب میکنه..دوست داشته اینو بزاره...که مورد دار هم نیست!!!!!
یه کم دقت کنید ...این حرفا به خدا بیشتر ضربه زننده است تا سازننده...
همچین میگی انگار یک مورچه دهن باز کرده داره حرف میزنهبه خاطر حرف یه اخوند دارین بحث میکنین؟؟؟
شما اول برو در مورد فری میسون تحقیق کنمن نمیدونم چرا شما خودتون رو این قدر حق به جانب میدونین...توهین میکنین ... تا کسی بهتون حرف حق رو میگه ترش میکنین...آدم اینقدر بی جنبه...شما مخالف یه عده ،نفر یا گروهی...لازم نیست ایده ات رو به کسی تحمیل کنی ...تو چه میدونی اطرافت چی میگذره،کجای کاری؟تریپ آگاهی گرفتید؟ مردم برای چی باید واسه یه نفر صلوات بفرستن؟اون یه نفر که خودش حاضر و ناظر به همه نیست که...شما دادگاه تشکیل دادی در صورتی که بدون حضور متهم حکم صادر میکنی...شمایی که دم از ایران میزنی به جای اینکه از تصویر اسطوره های خودت استفاده کنی،اونقدر عقلت نمیرسه که تصویر یه بازیگر خارجی رو که هیچ ربطی به هویتمون نداره نزنی...اینه زنده کردن ارزش ها؟؟ لطفا این قدر پز نده!!!!
خب بنده سعی ندارم شما رو قانع کنم و شما بگید بله جواب کامل بوده.
بنده برای دوستان مهمان و غیر مهمانی که مطالب رو دنبال میکنن گفتم.اونها خودشون میفهمن کامل بوده یا نه.
در ضمن اگه به منطق شما بود وقتی تو مملکتی جنگ بشه به منطق شما همه نخبگان و علما و سیاستمداران باید برن جنگ و شهید بشن .مملکت رو فردا انسانهای عادی بگردونن.
همین الان به اندازه کافی نخبگان ما و بزرگان ما ترور و شهید شدن (تو جنگ و غیر جنگ)الان هم داریم بعضا تاوان قحط الرجالی رو تو مملکت پس میدیدم.
نظر منطقی خودتون رو برای خودتون و البته برای حفظ غرورتون و کم نیاوردنتون نگه دارید لطفا!
یه جوری میگی انگار.خودت علامه دهری...شما ادعا کردی همه چی فهمی من که ادعا نکردم و نمیکنم..نه من و نه شما از هیچی خبر نداریم ..یه اتفاقایی میافته که اگه یه روزی ما مطلع بشیم ...شاید هیچ کدوم از این حرف ها رو نزنیم... امثال شما عددی نیستی که من بخوام باهات بحث کنم..تازه واسم مخاطب هم تعیین میکنه...من به اندازه ... سنمه...کلی تجربه دارم و بهتر از تو فراماسون رو میشناسم...ولی باز هم میگم نمیشناسم ..چون هر بار یه تعریف مرموز دارند....و هر بار یه مرید خاص...همیشه ته قضیه بزدل ها جا میزنند...حقیقت تلخه...تلخ تر از اونی که من وشما فکرشو میکنیم...از نظر شما اکثریت خودتی...بلکه اکثریت بیکار های هستند که این تایپیک رو با اطلاعات غلط نظامی و ...به گند میکشن...شما اول برو در مورد فری میسون تحقیق کن
در مورد توان نظامی ایران تحقیق کن
در مورد . . . تحقیق کن
چون فضای باشگاه جایی برای افراد بی مطالعه باقی نمیگذاره . . .
نظر دادن مهم نیست درست نظر دادن مهمه چون این نظر رو یک بچه 4-5 ساله هم میده ولی نظری که همه تاییدش میکنن و مورد قبول اکثریت هست نظر درستیه
بنابراین من به دوستان توصیه مبکنم با چنین افرادی بحث نکنند چون خودشون رو تباه میکنند .. .. .. ..
بنابراین من به دوستان توصیه مبکنم با چنین افرادی بحث نکنند چون خودشون رو تباه میکنند .. .. .. ..یه جوری میگی انگار.خودت علامه دهری...شما ادعا کردی همه چی فهمی من که ادعا نکردم و نمیکنم..نه من و نه شما از هیچی خبر نداریم ..یه اتفاقایی میافته که اگه یه روزی ما مطلع بشیم ...شاید هیچ کدوم از این حرف ها رو نزنیم... امثال شما عددی نیستی که من بخوام باهات بحث کنم..تازه واسم مخاطب هم تعیین میکنه...من به اندازه ... سنمه...کلی تجربه دارم و بهتر از تو فراماسون رو میشناسم...ولی باز هم میگم نمیشناسم ..چون هر بار یه تعریف مرموز دارند....و هر بار یه مرید خاص...همیشه ته قضیه بزدل ها جا میزنند...حقیقت تلخه...تلخ تر از اونی که من وشما فکرشو میکنیم...از نظر شما اکثریت خودتی...بلکه اکثریت بیکار های هستند که این تایپیک رو با اطلاعات غلط نظامی و ...به گند میکشن...
آخه حرف زیر.. میزنی... آواتار چه ربطی داره بعدم عکس قهرمان های اساطیریه اونورو که نذاشته !! که میذاشتم باز سلقه اش بود..به کسی هم ربطی نداشت...مطمئن باش اگه خطری برای اسلام و مسلمین داشت نمیذاشتن!!!! این گیر و پیچ دادن های الکی باعث شده که از اصول دور بیفتید و فقط فرع(اونم اون چیزی که به نفعه!!!) رو بچسبید آخرشم این میشه که همه دارن میبینن... به جای این گیرای من درآوردی بچسب به هویتتببین عزیز من ما با هر چهره ای که ظاهر میشیم تو وب یا هرجای دیگه>.دیگه اون چهره مال یه نفر نیست مال یه ملته!!!من اگه الان از این اسطوره ها با کوچکترین کارم مثل ..همین آواتاره دفاع نکنم ..در واقع نه تنها به خودم که به ملتم هم خیانت کردم...آواتار به اسم ، شخصیه .ولی در واقع هویت همه ماست...ایشون که از دیگران انتظار اشتباه نداره ..خودشون هم نباید اشتباه کنند..در ضمن قبول دارم یه خورده تند رفتم، این جمله عقلت نمیرسه رو گفتم..تمام دنیا میخوان اسم خلیج فارس رو بزارن عربی..تا حدودی هم موفق شدن چون ما با این کارامون ....بگذریم...بذار ..هرچی میخوای بذار...
حق با شماست دوست عزیز...بنابراین من به دوستان توصیه مبکنم با چنین افرادی بحث نکنند چون خودشون رو تباه میکنند .. .. .. ..