« قطره‌ای از خون جهان‌آرا با دریاها خون آرش‌ کمان‌گیر و امثال آن قابل مقایسه نیست؛!!»

afn741

عضو جدید

خاک و کشور هدف نیست.خاک و کشور وسیله ای است برای رسیدن به ارامش در سرزمینی که بتونی در راه خدا قدم برداری و زندگی کنی و در راه خدا جامعه رو مدیریت کنی.
بله ایران رو باید حفظ کرد اما نه اینکه هدف فقط ایران باشه که با اشغال اون و از دست دادن اون هدفت هم نابود بشه بره.
ایران چون گهواره اسلام هست برای ما عزیزه.

!!!!

شما اگر نسبت به میهن خود هیچگونه تعصبی نداری چطور میخواهی از دین خود دفاع کنی . حتما " در شرایط نا مطلوب دینت رو هم به همین راحتی کتمان میکنی برای به اصطلاح هدف مقدستر .
کی گفته ایران گهواره اسلامه . در ایران با علم کردن دین به دنبال چیز دیگری هستند که از ان غافلی چرا که چشمان واقع بین را بستی .
نوشته های شما منو یاد صحبتهای یکی از اقایون انداخت که میگفت در پستهای مهم اگر شخص تخصص نداشت مهم نیست کافیه که تعهد داشته باشه . اخه یکی نیست که به ایشان بگه ادمی که به اصطلاح تعهد داشته باشه و بدونه با قبول این پست به دلیل نداشتن تخصص نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست اگر ان کار رو قبول کنه نه تنها متعهد نیست بلکه تنها به خاطر منافع شخصی ان کار رو قبول کرده .
حالا صحبتهای شما کسی که نمیتون مملکت خودشو حفظ کنه چطور میتونه دینشو حفظ کنه ؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اگر نسبت به میهن خود هیچگونه تعصبی نداری چطور میخواهی از دین خود دفاع کنی . حتما " در شرایط نا مطلوب دینت رو هم به همین راحتی کتمان میکنی برای به اصطلاح هدف مقدستر .
کی گفته ایران گهواره اسلامه . در ایران با علم کردن دین به دنبال چیز دیگری هستند که از ان غافلی چرا که چشمان واقع بین را بستی .
نوشته های شما منو یاد صحبتهای یکی از اقایون انداخت که میگفت در پستهای مهم اگر شخص تخصص نداشت مهم نیست کافیه که تعهد داشته باشه . اخه یکی نیست که به ایشان بگه ادمی که به اصطلاح تعهد داشته باشه و بدونه با قبول این پست به دلیل نداشتن تخصص نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست اگر ان کار رو قبول کنه نه تنها متعهد نیست بلکه تنها به خاطر منافع شخصی ان کار رو قبول کرده .
حالا صحبتهای شما کسی که نمیتون مملکت خودشو حفظ کنه چطور میتونه دینشو حفظ کنه ؟
وباز قضاوتهای شخصی و این قصه همچنان ادامه دارد

بنده به میهن تعصب دارم اما میهن اسلامی.

میهن برای من وسیله ای هست برای رسیدن به خدا.نه خودش هدف باشه و همه چیز رو فدای وطن کنیم.
در ضمن دیگه بالاتر از خدا و اسلام چی میتونه باشه که تهمت به بنده میزنی که میگی جاش برسه اون رو هم فدا میکنم؟؟؟؟

به گفته قران تهمت یکی از زشت ترین گناهان هست چون توش هم غیبت داره هم دروغ داره و هم مصادیق ظلم هست.
یادت باشه اون دینا برای این قضیه باید به بنده جواب بدی.اینجا حالا هر چی میخوای بگو.راحت باش.

afn741

عضو جدید

از صحبتم نقل قول گرفته شد ولی تنها چیزی که ندیدم پاسخ به همون سوالات تو صحبتام بود.
قضاوتهای شما در مورد بنده و رای صادر کردنتون هم اشکال نداره.خدا جای حق نشسته

پاسخ شما خیلی شفاف داده شده اگر چشم واقع داشته باشی میتونستی بخونی . البته که خدا جای حق نشسته و هیچ کس هم نمیتونه اون جایگاه رو غصب کنه .
اگر سی و دو سال عملکرد اقایون رو ببینی و درست قضاوت کنی واقعیت برات روشن میشه نه تنها ایران گهواره اسلام نیست بلکه دین خدا بواسطه این حکومت در ایران خودمونن از شکل درست خارج شده و فقط اسمی از ان و به شکلی که دوست دارند نمایش داده میشه . ادعای مردم عوام در ارتباط داشتن با حضرت مهدی ( ع ) و ولایت مطلقه فقیه و ولایت فقیه عین ولایت محمد ( ص ) است .

afn741

عضو جدید

میهن برای من وسیله ای هست برای رسیدن به خدا.نه خودش هدف باشه و همه چیز رو فدای وطن کنیم.
در ضمن دیگه بالاتر از خدا و اسلام چی میتونه باشه که تهمت به بنده میزنی که میگی جاش برسه اون رو هم فدا میکنم؟؟؟؟

به گفته قران تهمت یکی از زشت ترین گناهان هست چون توش هم غیبت داره هم دروغ داره و هم مصادیق ظلم هست.
یادت باشه اون دینا برای این قضیه باید به بنده جواب بدی.اینجا حالا هر چی میخوای بگو.راحت باش.
برای رسیدن به خدا حتما" نباید که در یک مملکت اسلامی زندگی کنی تا به خدا برسی . شرایط رسیدن به خدا تو قران کاملا" شفاف بیان شده .و در ان ذکر نشده که حتما" باید در یک مملکت اسلامی زندگی کنی تا به خدا برسی .
با این اوصاف اگر حکومت ایران تغییر کنه و دیگه اسلامی نباشه شما نسبت به ایران تعصبی نداری این را دیگه کتمان نکن که گفته خودت است . در ضمن شما وقتی هنوز معنی بحث و انتقاد رو با تهمت و افترا تشخیص نمیدهی پس لزومی نداره بحث رو ادامه بدهی . در ان دنیا هم اگرقرار باشد به کسی جواب پس بدهم ان نفر شما نیستی خداوند بزرگ است . توصیه میکنم اگر در جایی خواستی بحث کنی اول ببین اطلاعات شما به اندازه ای هست که قادر به ادامه ان باشی یا نه . بعد هم سعی کن قبل از قضاوت در مورد دیگران ببین خودت در چه مقطعی هستی . و در اخر اگر دیدی که حق به جانب دیگران هست شجاعت داشته باش و قبول کن به جای این که سماجت کنی و یک طرفه به قاضی بری . و سعی کن از خودت استدلال و منطق جور کنی تا این که با استدلال دیگران بحث رو ادامه بدی . خدا نگهدار و موفق باشی .

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما " در شرایط نا مطلوب دینت رو هم به همین راحتی کتمان میکنی برای به اصطلاح هدف مقدستر .

باشه اینها بحث و انتقاده!!!!ممنونم از شما.
بحثی نمیمونه.
سوالاتم رو تو تاپیکی جداگونه اوردم.اینجا بحثی نمیمونه.

shayesteh-namvar

عضو جدید
یه سؤال:
شهید چمران با بورس شاگرد اولی در دانشگاه تهران برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و همچنان در دوره‌های کارشناسی ارشد (رشته الکتریسیته) دردانشگاه تگزاس در آستین و دکتری (رشته فیزیک پلاسما و الکترونیک) در دانشگاه برکلی شاگرد اول بود.[SUP][۲][/SUP] چمران در یک شرکت بزرگ آمریکایی به نام بل که روی پروژه‌های علمی قمر مصنوعی فعالیت داشت استخدام و تا تیرماه ۱۳۴۴ (۱۹۶۷) که به همراه دوستانش به خاورمیانه رفت، در این شرکت فعالیت داشت.
او با این خصوصیات چرا جنگید و شهید شد؟
1)جوگیر شد؟
2)خوشی زد زیر دلش؟
3)ازجونش سیر شد؟
4)نفهم بود؟
6)پیش اومد دیگه؟
5)عمل به وظیفه مسلمانی(نه حرف خالی)

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز بحث تو این مورد خیلی زیاده و البته خیلی موارد هم تو دور باطل میفته.
علامه حرفش اینه که شهید در راه خدا با شهید در راه وطن یکی نیست.

این یه بحث فلسفی داره که خلاصشو به زبان سادش اینه که کسی که هدف رو فقط یه تیکه زمین یا خاک انتخاب کنه و برای اون جونشو بده خب این حرکت حرکت خوبی هست ولی هدف خاک و کشور هست.و اگه روزی این تلاش به ثمر نرسه یعنی هدف از بین میره و چه بد معامله ای هست که ادم هدفی رو انتخاب کنه ولی به هدف نرسه.
چه بسا در طول تاریخ این اتفاق بارها و بارها افتاده.
خاک چیزی کاملا نسبی هست و عموما وسایل نسبی هدفی ثابت و نا متغیر نیستند.روزی ایرانی برای باکو جونشو میده.خب الان باکو کو؟؟؟جز خاک ایرانه؟؟؟خاک ایران پاکه و پاکترین و مقدس ترین خاک.خب این پاکی و مقدسی برای چه زمانیه؟؟؟هر زمانی؟؟؟یه نسبی؟؟؟یعنی افغانستانی که روزی خاک ایران بود الان مقدسیش کم شده؟؟؟
شهیدان راه وطن امارات (زمانهای قدیم که امارات برا ایران بود)کجان؟؟؟
هدفش چی شد؟؟؟کسانی که تو جنگ ایران و روس شرکت کردن تا خاک رو پس بگیرن ایا پس گرفتن؟؟؟ایا به هدف رسیدن؟؟؟

حالا همین امارات اگه ما ادعا کنیم این خاک ایران بوده و بخواهیم بریم از عربهای غاصب بگیریم ایا کشته شدن در راه وطن افتخاره؟؟؟عربها هم که دفاع میکنن اونها چی؟؟؟اونها هم شهید هستن؟؟؟
جفتمون هم برای خاک داریم میجنگیم.یکی به نیت ازادسازی یکی به نیت دفاع(حرفی که الان اماراتی ها برای جزایر سه گانه میزنن)

خب کدوممون حقیم؟؟؟کدوممون هدفمون مقدسه؟؟؟و کدوممون شهید هستیم؟؟؟

نه عزیزم.هدف متغیر به درد من نمیخوره.این هدف متغیر بعد از خواب زندگی دنیا اون دنیا نه به درد من میخوره .خدا و دین خدا هست که به کار ادم میاد
و این هدف،هدفه.

از اولی که با شما بحث و شروع کردم شما فرافکنی میکنی عزیز دلم
شما هنوز جواب سوال های منو ندادید که دارین طرح سوال میکنید

چندین جای مختلف ازتون درمورد حرف علامه مورد نظر سوال کردم اما شما به جای جواب ، از شاخه ای به شاخه دیگه می پرید

حرف من روی مصداق حرف این علامه بود اگر از ابتدا پستهایی که ازتوت پرسیدمو دنبال کنید میبینید که سوال من چی بوده و جواب شما چطور بوده البته جوابی نشنیدم هنوز از شما!

شما مثال باکو و جنگهای دو دوره ایران با روس رو مثال زدید
منم یک سوال از شما دارم
آیا میدونید بعد از عهدنامه گلستان که قراداد کاملا یکطرفه ای بود ، چرا ایران مجبور شد قرداد ننگین تری بنام ترکمنچای رو بپذیره !؟
این حرف من نیست ، الانی که شما دارید برای دفاع از علامه این دوره برای اقناع من مثال باکو و جنگ ایران و روس رو می زنید، در دوره عباس میرزا ، که صلح گلستان انجام شده بود، به تهییج همین علمای مذهب شیعی و تهدید حکومت قاجار به دادن فرمان جهاد بر علیه کشور بیگانه روس، سبب شد مجدد مجدد آتش جنگ بین دو کور دمیده بشه!
آیا کسانی که در اون دوره در اون سری جنگها که به فرمان حکومت و به تحریک علما کشته شدند از نظر تفکر شیعی و شخص شما شهید نیستند و ایا آنها برای خاک جنگیدند !؟
نه دوست عزیز با تحلیل خودتان جواب میدم نخیر اون سری از جنگها برای خاک نبود بلکه تفکری شیعی و جهادی اسلامی در پشت سرش داشت

اجازه میخام پا رو فراتر بذارم و مثالی دیگه عرض کنم
عزیز بحث تو این مورد خیلی زیاده و البته خیلی موارد هم تو دور باطل میفته.
علامه حرفش اینه که شهید در راه خدا با شهید در راه وطن یکی نیست.
اگر مبنای صحبتهای شما اسلام و در زیرمجموعه اون مذهب شیعه باشه که تفکر شهادت در اون معنا پیدا میکنه، پس تکلیف اون افرادی که در نبردها و جنگهای دوره صفویه و دوران آل بویه که حکومت کاملا رنگ شیعی داشته چی هست!؟ اونجا هم حکومت اسلامی بود و هم شیعی تنها یک تفاوت داشت با دوره امروز که ردس حکومت با پادشاه بوده و حتی روحانیون مذهبی نیز برای شاه ذریه ای الهی قایل بودند .
اوندوره حکومت کاملا اسلامی و کاملا شیعی بوده! پس آیا علامه و شما قبول دارین که کسانی که در نبردهای اون زمان کشته شدند برای اسلام بودند و به اونها هم لقب شهید میدید دیگه حتما درسته!؟ چون اونام حکومتشون اسلامی بوده و سنگ بنای تشیع جامعه امروز ایران اون دوره گذاشته شده

یکبار دیگه میگم اگر میبینی علامه اینطور موضع گرفته چون داره از تفکری دفاع میکنه که خودش داره تبلیغش میکنه !!!!

این حرف شما
خاک چیزی کاملا نسبی هست و عموما وسایل نسبی هدفی ثابت و نا متغیر نیستند.روزی ایرانی برای باکو جونشو میده.خب الان باکو کو؟؟؟جز خاک ایرانه؟؟؟خاک ایران پاکه و پاکترین و مقدس ترین خاک.خب این پاکی و مقدسی برای چه زمانیه؟؟؟هر زمانی؟؟؟یه نسبی؟؟
که خاک رو نسبی میدونین یه زاویه دیگری هم داره
اگر خاک نسبی باشه پس بایستی حق بدیم به دوستان ترک زبان در ترکیه که مولانا جلال الدین بلخی رو جزء مشاهیر ترک بدونن یا اینکه ابن سینا که زاده شده در ماورالنهر اون دوره بوده رو دیگر نباید ایرانی بدانیم چون خاک نسبیه از نظر شما و این مشاهیر یکی مدفنش و دیگری زادگاهش در کشور ما نبوده! آیا این مثال فلسفی شما اینجا صدق پیدا میکنه ؟

شما بحث و فلسفی کردین من واقعیتهای تاریخی رو مثل زدم

میگن یه روز علما و روحانیون در دوره ای که اروپا داشته توی کشور نفوذ می کرده ، یکی از بین خودشون رو مأمور می کنند تا بره ممالک غربی رو ببینه و از این بلاد کفر برای اونا خبر بیاره تا از این طریق بیشتر اونا رو بکوبند
یکی از علما می ره و وقتی بر میگرده ازش می پرسن تعریف کن بگو چی دیدی توی کشورهای کفرمسلک
این روحانی جواب می ده
آنجا اسلامی دیدم که مسلمانی نداشت ، اما در اینجا مسلمانانی میبینم که اسلامی ندارند.

این مثل و واسه این زدم که فک نکنی اینی که الان داریم میگیم که اسلام ناب ....... مال ماست ، واقعا درسته اگر اسلام ناب اینه که الان معرفی میشه که ..................................

آخرین ویرایش:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر منظورت از فرهنگ شهادت اینه که نارنجک به کمر ببندی و بری زیر تانک یا اینکه روی مین بپری تا مسیری برای عبور دیگران باز کنی و یا این که با صدای بلند فریاد الله و اکبر بکشی و سینتو جلوی گلوله قرار بدی یا این که با 1000 تا نیرو حمله کنی و بدون نفر برگردی و ..... اینها رو اسمش رو فرهنگ شهادت نمیگذارند .
از استادت بپرس از دیدگاهش فرهنگ شهادت یعنی چی ؟ ( البته نا گفته پیداست کسی با چند محافظ میلی به شهادت ندارد مگر بیشتر از حضرت علی دشمن دارد که در محراب انگونه شهید شد ) اون چیزی ما خوندیم و یاد گرفتیم شهادت یعنی فدا کردن جان برای میهن و ارمان های ملی و دینی نه این که بعد از عقب راندن نیروهای دشمن به هوس به دست اوردن یک حکومت دیگه به جنگ ادامه داد و جوانهای پاک و ساده را برای مقاصد خود به خاک و خون کشید . اگر تحقیق کنی میبینی که از سال 62 که عراق را کاملا" از خاک ایران عقب رانده شد به جای توقف جنگ و پایان دادن به جنگ و خونریزی با حربه راه قدس از کربلا میگذرد به جنگ ادامه داده شد. بعد از ان تاریخ ایا میشود اسمش رو دفاع مقدس نام گذاشت .
از کسانی که خود میلی به تجربه شهادت را ندارند نمیتوان فرهنگ انرا اموخت .
در تایید حرف شمادوست عزیز (روی صحبتم کسایی هستن که بدون فکر و از بعضیا بت ساختن):
همیشه وقتی داری کسیو تو ذهنت بزرگ میکنی جا واسه پشیمونی هم بزار