باز شروع کردمن مسلمونم ولی مسلمون نیستم!![]()
تا الن کدام مسلمان را کشته ایماکثرش مبالغه بود !
در بین مسلمان ها که هستی باید به دروغ بگی مسلمانم تا کشته نشوی!
هیچ کس راهبه ها را تایید نمی کند به جز معدودی مذهبی!
بچه داری فداکاریه چه مسلمان باشی چه نباشی ولی نصف زن های غرب اینو فداکاری نمی دونن و ترجیح میدن بچه دار نشن!
در بین مسلمانان بالاعکس کسی که حجاب ندارد حق ندارد در خیابان بیاید چه برسد به درس خواندن!
تروریست یه بهانه است که هر کشور با توجه به منافع خودش ازش استفاده می کنه ولی در کجا بیشتر از کشور های اسلامی عملیات انتحاری داریم؟!
کودک به دین علاقه مند نمی شود چون کودک به دنبال فرار از محدودیت هاست کودک در اثر تاثیر اطرافیانش به دین علاقه مند می شود!
کسی یا چیزی که به کرار دستور قتل میده متهمه!
ادامه بده دوستم اتفاقا شهر ما پر از بهائیه
1-من یک بهائی هستم مسلمانان من را نجس می نامند
2-من یک بهائی هستم حق تحصیل ندارم
3-من یک اقلیت مذهبی هستم نمی توان کاندیدای مجلس شوم
4-من یک اقلیت مذهبی هستم نمی توانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم
5-من یک زن هستم نمی توانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم
6-من یک روزنامه نگار هستم نمی توانم یک مطلب در نقد مذهب بنویسم
7-من یک زن هستم شهادت من نصف یک مرد است
ادامه دارد...
من نگفتم مسلمان رو کشتین خواهشا متن رو با دقت بخون!(کسی که از دین اسلام خارج شود باید اعدام شود چون گفتی تازه مسلمانی خواستم با قوانین آشنات کنم!)تا الن کدام مسلمان را کشته ایم
واقعا هیچ کس تایید نمی کند!
بله برای همین است بهترین جایزه می دن که بچه دار بشن تا از این آفت که دامن گیرشون شده راهی یابند
جدی ... این قانون فقط در یک کشور اسلامی هست اما 80 درصد کشورهای غیر اسلامی با حجاب اجازه تحصیل نمی دهند ... دوما کشورهای خارجه خودشون ادعا می کنند که ما هر آزادی برای زن داریم در دانشگاه ... اما در کشور ما از اول که قوانین خودش رو عرض می کند
بله وقتی ما به دنیا می آیم پدر و مادر ما هر دینی داشته باشیم ما هم پیروی می کنیم پس گناهی بر ما نیست ... وقتی بالغ عقلی و فکری شدیم آنگاه می توانیم حق را از نا حق تشخیص دهیم ... من تازه مسلمانم این رو بارها گفتم پس هیچ وقت نگفتم من دین پدرانم را به ارث بردم ... اندیشدم ... کتاب الله را خوندم ... بعد مسلمان شدم (البته به این راحتی در یک جمله نیست که گفتم)
بقیه رو متوجه نشدم ؟
ممنون از دعوتتون واقعا تاپیک زیبا و جالبی است![]()
ممنون خیلیییییی عالی بود
همه خوبن ممنون...........ولی این یکی خیلی عالی بود![]()
خیلی جالب بود. ممنون از دعوتت![]()
ممنونم تاپيك فوق العاده اي بود
سلام
درود به شما بابت تایپیکتون
واقعا برام جالب بود
ممنون واقعا عالي بود
واقعا جالب بود
ممنون![]()
سروران دو عالم علی (ع) و فاطمه (س) هستند
همانطور که علی (ع) مظلوم ترین فرد شد .. پیروانش هم همینطور میشن
درسته باید این دید رو عوض کرد
بهترین راهش هم همینه که مثل مولا خوب باشیم
خدا هر که را بخواهد هدایتش میکند ..
تاپیک فوق العاده ایی بود .. تشکر از استارتر عزیز![]()
واقعا خوب بودن
tnx joe![]()
ممنون....
حقیقت بود....
ممنون بسیار خوب بود![]()
سلام دوست عزيز ممنون از زحمتتون زيبا بودن...مرسي از دعوتت
اما به نظرم اين كاريكاتورها بيشتر تو جوامع غربي مصداق پيداميكنه چون اونجاس كه اسلام طرد ميشه ومسلمان تروريست خونده ميشه
فعلا كه تو كشورما دارن ازاونور بام ميفتن...
![]()
مرسی...
مرسی از دعوتت
بسیار سپاس از تاپیک ارزشمندتون![]()
ممنونم جالب بود...
بی نظیر بود ممنون
باز شروع کرد![]()
خیلی جالب بود آدمو به فکر وا میداره ممنون
خواهش می کنممرسی عالی
مرسی عالی بود
تا الن کدام مسلمان را کشته ایم
بله برای همین است بهترین جایزه می دن که بچه دار بشن تا از این آفت که دامن گیرشون شده راهی یابند
جدی ... این قانون فقط در یک کشور اسلامی هست اما 80 درصد کشورهای غیر اسلامی با حجاب اجازه تحصیل نمی دهند ... دوما کشورهای خارجه خودشون ادعا می کنند که ما هر آزادی برای زن داریم در دانشگاه ... اما در کشور ما از اول که قوانین خودش رو عرض می کند
بله وقتی ما به دنیا می آیم پدر و مادر ما هر دینی داشته باشیم ما هم پیروی می کنیم پس گناهی بر ما نیست ... وقتی بالغ عقلی و فکری شدیم آنگاه می توانیم حق را از نا حق تشخیص دهیم ... من تازه مسلمانم این رو بارها گفتم پس هیچ وقت نگفتم من دین پدرانم را به ارث بردم ... اندیشدم ... کتاب الله را خوندم ... بعد مسلمان شدم (البته به این راحتی در یک جمله نیست که گفتم)
بقیه رو متوجه نشدم ؟
1/ اولین بار است می شنوم ... عکسش رو شنیده ام
2/ نمی دونم اما بچه ها شون همشون غیر انتفاعی می رن ازشون پرسیدم میگن وضعمون خوبه دیپلم گرفتن می فرستیم خارج تا دانشگاه نجس شما نیایند ! در ضمن کلاس های تعلیمات دینی نیازی به آمدن کلاس ندارد
3/ در کل کشور های غیر اسلامی مسلمان هم چنین حقی ندارد ... شما می توانید کاندیدا شوید چون همه ما از آدمیم و آدم از خاک ... اما دین شما حق نیست ... کافی است یک بار قرآن بخوانید تا هدایت یابید تا بدانید کدام ناحق است
4/ در ریاست جمهوری اهل سنت هم نمی توانند کاندیدا شوند بحث حکومتی جداست
5/ در کشور های اسلامی! اولین کسی که به اسلام را قبول کرد یک زن بود ... در قرآن 24 بار مرد و 24 بار زن آورده شده است
6/ برای من بنویس خصوصی ...
7/ خصوصی جواب ممیدم
من سوال دارم ... من بهایی ها رو خوب می شناسم ... تو اگر بهایی هستی چرا تعریف دینت را نمیکنی تا بدانیم از کجا آمدی ؟
سلام دوست عزیزمعلومه که شما هیچی از اوضاع بهایی ها نمیدونی.... یعنی واقعاً نمیدونی که نمیتونن بیان دانشگاه ؟؟؟ فقط 1 بهایی اسم ببر که الان داره تو دانشگاههای ایران درس میخوده....کاری به دیپلم ندارم، دانشگاه رو میگم. دوست عزیز، یک مقدار تحقیق کن بعد بیا بحث راه بنداز......
در ایران ادیان رسمی (مسلمان، زرتشتی، مسیحی، یهودی) هستند و کس دیگری حق درس خواندن در دانشگاه را ندارد.
سلام دوست عزیز
خوب به من ربطی ندارد که قوانین ایران چگونه است من از اسلام گفتم نه از قوانین ایران ...
خب باشه من نمی دونیم شما تعریف کنید ملت بفهمند
«من مسلمانم، مرا بکش»
اولین پست مربوط به این بخش را با اثری زیبا آغاز میکنیم. یک کاریکاتوریست غیر مسلمان بریتانیایی، پایمال شدن حقوق مسلمانان در سراسر دنیا را بصورت کاریکاتور طراحی کرده است که انصافاً اثری بدیع و کمنظیر است. دوست خوبمان آقای فرشید امینزاده زحمت ترجمه و تنظیم این کار گرانقدر را کشیده است. هماکنون این کار ابتکاری را در قالب این تاپیک قرار دادهایم. امیدواریم مورد توجه کاریکاتوردوستان قرار گیرد
![]()
تا الن کدام مسلمان را کشته ایم
بقیه رو متوجه نشدم ؟
1/ اولین بار است می شنوم ... عکسش رو شنیده ام
2/ نمی دونم اما بچه ها شون همشون غیر انتفاعی می رن ازشون پرسیدم میگن وضعمون خوبه دیپلم گرفتن می فرستیم خارج تا دانشگاه نجس شما نیایند ! در ضمن کلاس های تعلیمات دینی نیازی به آمدن کلاس ندارد
3/ در کل کشور های غیر اسلامی مسلمان هم چنین حقی ندارد ... شما می توانید کاندیدا شوید چون همه ما از آدمیم و آدم از خاک ... اما دین شما حق نیست ... کافی است یک بار قرآن بخوانید تا هدایت یابید تا بدانید کدام ناحق است
4/ در ریاست جمهوری اهل سنت هم نمی توانند کاندیدا شوند بحث حکومتی جداست
5/ در کشور های اسلامی! اولین کسی که به اسلام را قبول کرد یک زن بود ... در قرآن 24 بار مرد و 24 بار زن آورده شده است
6/ برای من بنویس خصوصی ...
7/ خصوصی جواب ممیدم
من سوال دارم ... من بهایی ها رو خوب می شناسم ... تو اگر بهایی هستی چرا تعریف دینت را نمیکنی تا بدانیم از کجا آمدی ؟
ببین دوستم اینکه میگی اسلام از نظر من درست نیس....اتفاقا اسلام ما قرآن ما پیغمبر ما بیشتر از هر دین دیگری به پیروانش گفتهمهتاب جان با نظرت موافقم
می دونی ایراد کار کجاست ؟
بزار بزرگترین دین کره زمین یعنی مسیحیت رو با اسلام (که بحث شماست ) مقایسه کنیم .
در اسلام صورت ظاهری رو بیشتر بهش پرداختن تا سیرت باطنی
حجاب کن ، نماز بخون ،تظاهرات شرکت کن ، بپوشون ، سفره محمد، فاطمه ، زهرا به پا کن ، نذری بپز ، مکه برو ... قبول کن ظاهر رو بیشتر بهش پرداختن
اما در مسیحیت کاری به ظاهر نداره عوضش میگه :
محبت کن ، اعتراف به گناه ، دروغ به هیچ عنوان ، دعا کن ، هر جا هر لحظه ، در قلبت خدا رو بپزیر حتی در تاکسی ، توی سفر ... ظاهری رو زیاد بها نداده بهش ...
بله میان ما هم مردمانی قاتل ، دزد ، ریاکار هستش ...
هیچ کدام از ما بی عیب نیست ... حتی یکی هم نه ...
قبول داریم و تلاش می کنیم اگر او گناه کرد من نه
اگر او اشتباه کرد من نه...
به نظر من مهم انسان بودنه ... چه بسا بسیاری از دانشمندان که دستاوردهای مهم و اختراعات بزرگ داشتند بی دین بودند . اما بیشتر از من و شما انسان بودند.
ببین دوستم اینکه میگی اسلام از نظر من درست نیس....اتفاقا اسلام ما قرآن ما پیغمبر ما بیشتر از هر دین دیگری به پیروانش گفته
کار نیک انجام بده دعا کن محبت کن مهربون باش دروغ نگو غیبت نکن و و و ...
اسلام رو اگه بزارن بهترین دینه...اما متاسفانه پیروان اسلام به اسم اسلام و مسلمون چه کارهایی که انجام نمیدن و بعد میگن اسلام گفته!!!
مشکل از ما مسلموناست که یاد نگرفتیم اسلام رو اونجوری که هست ببینیم... ما مسمونا میخواییم اسلام رو اونجوری که خودمون دوست داریم ببینیم...
به نظر من مشکل اصلی خود ما مسلموناییم که اسلام رو یجور دیگه به افراد دیگر در ادیان مختلف نشون میدیم...که نتیجش میشه
اینکه افراد دیگه تو ادیانه دیگه وقتی این وضعیت رو بین مسلمونا میبینن میگن این چطور اسلامیه که اینا دارن...همش زورگویی ظلم نداشتن حق... و و و....
ماها باید یاد بگیریم اسلام رو همونطوری که بوده ببینیم و عمل کنیم....نه این اسلامی رو که به خورد من و امثال من و شما دادن و خودمون هم هیچ تلاشی برای برطرف کردنش نمیکنیم......
با جمله آخرت هم کاملا موافقم.
در اسلام صورت ظاهری رو بیشتر بهش پرداختن تا سیرت باطنی.... این دقیقا عینه جمله ی خودتونه تو پست قبلخب اون متنی که رنگی کردماز کجای صحبتام کشف کردی عزیزم ؟ آخه خودم ندیدم
خب در واقع برای هر چیزی قدرت اختیار و اراده و مهمتر از همه منابع هستش و امروزه قضاوت درباره مسائل بسیار آسانتر است .
همه چیز شفاف تر است .
فرق بین حقیقت و دروغ رو براحتی میشه فهمید ...
اینکه شما می فرمایید اسلام بهترینهخب دیدگاه شخصی شماست ... نمی شه به دیگران القا کرد ... و اینکه بخوای برطرفش کنی نیاز داره بیشتر ازش بدونی و موافق مطالبش باشی ... چنانچه پیرو این عقاید هستید بهتر است به دیگران نشان بدهید که حقیقت دین شما خلاف تظاهر عده ای متظاهر هست ...
به جز این ها ...سیرت ذاتی خوبی که شما دنبالشی ، اون خالص بودنی که ازش حرف میزنی و طالبشی ... همین آنقدر ارزش و اعتبار داره و کفایت می کنه ...
روزی زیر امضای اکثریت ... توی همین تالار جمله ی معروفی بود از گاندی...
می خواستم دنیا را عوض کنم ، اما در اخر فهمیدم خودم باید عوض شوم ...
خیلی بدیهی و ساده و شعاریه ... اما گاندی حقیقت رو گفته ... هر کدام از ما اگر مسلمان هم نه لا اقل هموطنیم و اول از خودمون !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لطفا مرا بشویید!!!!! یا نشویید!!!!!! | تالار عکس | 85 | |
![]() |
هرچه تبر زدی مرا...........+عکس | تالار عکس | 2 | |
![]() |
مرا بشنو، ببین... ای «من» | تالار عکس | 1 | |
![]() |
لطفا مرا نشوییــــــــــد | تالار عکس | 7 | |
![]() |
یکی مینویسه لطفا مرا بشویید، یکی هم اینجوری هنر به خرج میده!!! | تالار عکس | 13 |