«من مسلمانم، مرا بکش»

afshin-18

عضو جدید
اکثرش مبالغه بود !
در بین مسلمان ها که هستی باید به دروغ بگی مسلمانم تا کشته نشوی!
هیچ کس راهبه ها را تایید نمی کند به جز معدودی مذهبی!
بچه داری فداکاریه چه مسلمان باشی چه نباشی ولی نصف زن های غرب اینو فداکاری نمی دونن و ترجیح میدن بچه دار نشن!
در بین مسلمانان بالاعکس کسی که حجاب ندارد حق ندارد در خیابان بیاید چه برسد به درس خواندن!
تروریست یه بهانه است که هر کشور با توجه به منافع خودش ازش استفاده می کنه ولی در کجا بیشتر از کشور های اسلامی عملیات انتحاری داریم؟!
کودک به دین علاقه مند نمی شود چون کودک به دنبال فرار از محدودیت هاست کودک در اثر تاثیر اطرافیانش به دین علاقه مند می شود!
کسی یا چیزی که به کرار دستور قتل میده متهمه!

Sina.Rezaei

اخراجی موقت

1-من یک بهائی هستم مسلمانان من را نجس می نامند
2-من یک بهائی هستم حق تحصیل ندارم
3-من یک اقلیت مذهبی هستم نمی توان کاندیدای مجلس شوم
4-من یک اقلیت مذهبی هستم نمی توانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم
5-من یک زن هستم نمی توانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم
6-من یک روزنامه نگار هستم نمی توانم یک مطلب در نقد مذهب بنویسم
7-من یک زن هستم شهادت من نصف یک مرد است

ادامه دارد...

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اکثرش مبالغه بود !
در بین مسلمان ها که هستی باید به دروغ بگی مسلمانم تا کشته نشوی!
هیچ کس راهبه ها را تایید نمی کند به جز معدودی مذهبی!
بچه داری فداکاریه چه مسلمان باشی چه نباشی ولی نصف زن های غرب اینو فداکاری نمی دونن و ترجیح میدن بچه دار نشن!
در بین مسلمانان بالاعکس کسی که حجاب ندارد حق ندارد در خیابان بیاید چه برسد به درس خواندن!
تروریست یه بهانه است که هر کشور با توجه به منافع خودش ازش استفاده می کنه ولی در کجا بیشتر از کشور های اسلامی عملیات انتحاری داریم؟!
کودک به دین علاقه مند نمی شود چون کودک به دنبال فرار از محدودیت هاست کودک در اثر تاثیر اطرافیانش به دین علاقه مند می شود!
کسی یا چیزی که به کرار دستور قتل میده متهمه!
تا الن کدام مسلمان را کشته ایم
واقعا هیچ کس تایید نمی کند!
بله برای همین است بهترین جایزه می دن که بچه دار بشن تا از این آفت که دامن گیرشون شده راهی یابند
جدی ... این قانون فقط در یک کشور اسلامی هست اما 80 درصد کشورهای غیر اسلامی با حجاب اجازه تحصیل نمی دهند ... دوما کشورهای خارجه خودشون ادعا می کنند که ما هر آزادی برای زن داریم در دانشگاه ... اما در کشور ما از اول که قوانین خودش رو عرض می کند
بله وقتی ما به دنیا می آیم پدر و مادر ما هر دینی داشته باشیم ما هم پیروی می کنیم پس گناهی بر ما نیست ... وقتی بالغ عقلی و فکری شدیم آنگاه می توانیم حق را از نا حق تشخیص دهیم ... من تازه مسلمانم این رو بارها گفتم پس هیچ وقت نگفتم من دین پدرانم را به ارث بردم ... اندیشدم ... کتاب الله را خوندم ... بعد مسلمان شدم (البته به این راحتی در یک جمله نیست که گفتم)
بقیه رو متوجه نشدم ؟

1-من یک بهائی هستم مسلمانان من را نجس می نامند
2-من یک بهائی هستم حق تحصیل ندارم
3-من یک اقلیت مذهبی هستم نمی توان کاندیدای مجلس شوم
4-من یک اقلیت مذهبی هستم نمی توانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم
5-من یک زن هستم نمی توانم کاندیدای ریاست جمهوری شوم
6-من یک روزنامه نگار هستم نمی توانم یک مطلب در نقد مذهب بنویسم
7-من یک زن هستم شهادت من نصف یک مرد است

ادامه دارد...
ادامه بده دوستم اتفاقا شهر ما پر از بهائیه
1/ اولین بار است می شنوم ... عکسش رو شنیده ام
2/ نمی دونم اما بچه ها شون همشون غیر انتفاعی می رن ازشون پرسیدم میگن وضعمون خوبه دیپلم گرفتن می فرستیم خارج تا دانشگاه نجس شما نیایند ! در ضمن کلاس های تعلیمات دینی نیازی به آمدن کلاس ندارد
3/ در کل کشور های غیر اسلامی مسلمان هم چنین حقی ندارد ... شما می توانید کاندیدا شوید چون همه ما از آدمیم و آدم از خاک ... اما دین شما حق نیست ... کافی است یک بار قرآن بخوانید تا هدایت یابید تا بدانید کدام ناحق است
4/ در ریاست جمهوری اهل سنت هم نمی توانند کاندیدا شوند بحث حکومتی جداست
5/ در کشور های اسلامی! اولین کسی که به اسلام را قبول کرد یک زن بود ... در قرآن 24 بار مرد و 24 بار زن آورده شده است
6/ برای من بنویس خصوصی ...
7/ خصوصی جواب ممیدم

من سوال دارم ... من بهایی ها رو خوب می شناسم ... تو اگر بهایی هستی چرا تعریف دینت را نمیکنی تا بدانیم از کجا آمدی ؟

afshin-18

عضو جدید
بله برای همین است بهترین جایزه می دن که بچه دار بشن تا از این آفت که دامن گیرشون شده راهی یابند
جدی ... این قانون فقط در یک کشور اسلامی هست اما 80 درصد کشورهای غیر اسلامی با حجاب اجازه تحصیل نمی دهند ... دوما کشورهای خارجه خودشون ادعا می کنند که ما هر آزادی برای زن داریم در دانشگاه ... اما در کشور ما از اول که قوانین خودش رو عرض می کند
بله وقتی ما به دنیا می آیم پدر و مادر ما هر دینی داشته باشیم ما هم پیروی می کنیم پس گناهی بر ما نیست ... وقتی بالغ عقلی و فکری شدیم آنگاه می توانیم حق را از نا حق تشخیص دهیم ... من تازه مسلمانم این رو بارها گفتم پس هیچ وقت نگفتم من دین پدرانم را به ارث بردم ... اندیشدم ... کتاب الله را خوندم ... بعد مسلمان شدم (البته به این راحتی در یک جمله نیست که گفتم)
بقیه رو متوجه نشدم ؟
من نگفتم مسلمان رو کشتین خواهشا متن رو با دقت بخون!(کسی که از دین اسلام خارج شود باید اعدام شود چون گفتی تازه مسلمانی خواستم با قوانین آشنات کنم!)
همیشه در هر جامعه ای استثنا های عقب مانده هم وجود دارن!
آفت نیست ازادی عقیده است!
اگر کسی زد تو گوشم باید اونو بکشم؟! من می گم یک جا حق ندارند بی حجاب بیان تو خیابون تو میگی در 80 درصد اونجا ها حق ندارن با حجاب درس بخونن الان خودت ببین کدومش متناسب با مشته کدوم با کشتن (در هر دو جا ادعای ازادی هست و آزادی هم مثل همه چیز نسبیه)
اگر تازه مسلمانی تاریخ طبری رو بخون تا دقیق تر اسلام رو بشناسی!(از دید انسانی بررسیش کن )
بعد از خوندن تاریخ طبری زندگی چنگیز خان مغول رو بخون به نکات جالبی پی میبری!
درک می کنم تغییر عقیده به شدت زجر آوره البته اگر برای تفریح نباشه!
این کتاب ها رو معرفی کردم چون می دونم تغییر عقیده با مطالعه فقط امکان پذیره و شما هم حتما مطالعه کردین (البته اگر جزو دسته ی دوم هستی که هیچ)

Joe_Bel

کاربر ممتاز
ممنون از دعوتتون واقعا تاپیک زیبا و جالبی است:)

ممنون خیلیییییی عالی بود

همه خوبن ممنون...........ولی این یکی خیلی عالی بود:gol:

خیلی جالب بود. ممنون از دعوتت:gol:

ممنونم تاپيك فوق العاده اي بود

سلام
درود به شما بابت تایپیکتون
واقعا برام جالب بود

ممنون واقعا عالي بود

واقعا جالب بود
ممنون;)

سروران دو عالم علی (ع) و فاطمه (س) هستند
همانطور که علی (ع) مظلوم ترین فرد شد .. پیروانش هم همینطور میشن

درسته باید این دید رو عوض کرد
بهترین راهش هم همینه که مثل مولا خوب باشیم :smile:

خدا هر که را بخواهد هدایتش میکند .. :gol:

تاپیک فوق العاده ایی بود .. تشکر از استارتر عزیز :gol:

واقعا خوب بودن
tnx joe:gol:

ممنون....
حقیقت بود....

ممنون بسیار خوب بود:)

سلام دوست عزيز ممنون از زحمتتون زيبا بودن...مرسي از دعوتت:gol:
اما به نظرم اين كاريكاتورها بيشتر تو جوامع غربي مصداق پيداميكنه چون اونجاس كه اسلام طرد ميشه ومسلمان تروريست خونده ميشه
فعلا كه تو كشورما دارن ازاونور بام ميفتن...
;)

مرسی از دعوتت

بسیار سپاس از تاپیک ارزشمندتون:gol:

ممنونم جالب بود...

بی نظیر بود ممنون:gol::gol::gol:

باز شروع کرد:razz:

خیلی جالب بود آدمو به فکر وا میداره ممنون

خواهش می کنم
از اینکه تشریف آوردین سپاس گذارم :gol::gol:

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بقیه رو متوجه نشدم ؟

2/ نمی دونم اما بچه ها شون همشون غیر انتفاعی می رن ازشون پرسیدم میگن وضعمون خوبه دیپلم گرفتن می فرستیم خارج تا دانشگاه نجس شما نیایند ! در ضمن کلاس های تعلیمات دینی نیازی به آمدن کلاس ندارد
3/ در کل کشور های غیر اسلامی مسلمان هم چنین حقی ندارد ... شما می توانید کاندیدا شوید چون همه ما از آدمیم و آدم از خاک ... اما دین شما حق نیست ... کافی است یک بار قرآن بخوانید تا هدایت یابید تا بدانید کدام ناحق است
5/ در کشور های اسلامی! اولین کسی که به اسلام را قبول کرد یک زن بود ... در قرآن 24 بار مرد و 24 بار زن آورده شده است
7/ خصوصی جواب ممیدم

من سوال دارم ... من بهایی ها رو خوب می شناسم ... تو اگر بهایی هستی چرا تعریف دینت را نمیکنی تا بدانیم از کجا آمدی ؟

معلومه که شما هیچی از اوضاع بهایی ها نمیدونی.... یعنی واقعاً نمیدونی که نمیتونن بیان دانشگاه ؟؟؟ فقط 1 بهایی اسم ببر که الان داره تو دانشگاههای ایران درس میخوده....کاری به دیپلم ندارم، دانشگاه رو میگم. دوست عزیز، یک مقدار تحقیق کن بعد بیا بحث راه بنداز......
در ایران ادیان رسمی (مسلمان، زرتشتی، مسیحی، یهودی) هستند و کس دیگری حق درس خواندن در دانشگاه را ندارد.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
معلومه که شما هیچی از اوضاع بهایی ها نمیدونی.... یعنی واقعاً نمیدونی که نمیتونن بیان دانشگاه ؟؟؟ فقط 1 بهایی اسم ببر که الان داره تو دانشگاههای ایران درس میخوده....کاری به دیپلم ندارم، دانشگاه رو میگم. دوست عزیز، یک مقدار تحقیق کن بعد بیا بحث راه بنداز......
در ایران ادیان رسمی (مسلمان، زرتشتی، مسیحی، یهودی) هستند و کس دیگری حق درس خواندن در دانشگاه را ندارد.
سلام دوست عزیز
خوب به من ربطی ندارد که قوانین ایران چگونه است من از اسلام گفتم نه از قوانین ایران ...
خب باشه من نمی دونیم شما تعریف کنید ملت بفهمند

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
خوب به من ربطی ندارد که قوانین ایران چگونه است من از اسلام گفتم نه از قوانین ایران ...
خب باشه من نمی دونیم شما تعریف کنید ملت بفهمند

بله ، دقیقا درست میگی، هر کشور قانون خودشو داره، قانون کشورهای غیر اسلامی هم اینه که دانشجوبان باید بدون حجاب سر کلاس حاضر بشن. پس به این موضوع هم نباید ایرادی وارد کنید.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
هزاران دختر بریتانیایی مطمئن و آرام در سایه‌ی اسلام

سنی نیوز: در این اواخر غربی‌ها با وقاحت تمام تبلیغات رسانه‌ای همه جانبه‌ای را بر علیه اسلام به راه انداخته اند. و پس از این‌که حربه‌ی تروریست خواندن مسلمانان کارگر نیفتاد و نیت‌های شوم پس پرده‌ی این تبلیغات برملا شد، عملا در اروپا علیه مسلمانان اقداماتی را روی دست گرفتند که شعار دموکراسی و آزادی بیان و ادیان آنها را برای جهانیان واضح ساخت که این آزادی صرف باید به نفع مسیحیت و برای اروپائی‌ها باشد.

اگر به پیامبر بزرگ اسلام توهین نمایند از این حربه استفاده می‌کنند، اما هرگاه مناره‌های مساجد را ممنوع کنند و دختران باشخصیت را از پوشیدن حجاب در پوهنتون‌ها/ دانشگاه‌ها باز دارند و یا هزاران بی‌‌گناه را در افغانستان و عراق به خاک و خون بکشند، این شعارها را فراموش می‌کنند.

اما در حقیقت احساس خطر سردمداران اروپا از جای دیگری است، و خوب می‌دانند که رحمت، محبت و آزادی بیان اسلام مردم این سرزمین را مشتاق خویش گردانیده است.

همه روزه عده‌ای زیادی از مردم چیزفهم و قشر درس‌خوانده و جوان از تاریکی مسیحیت و جهالت اروپا به روشنائی اسلام و مرحمت این دین داخل می‌شوند، و این خود چیلنج بس بزرگ برای سران متعصب کلیسا و تهدیدی است که قدرت آنها را نشانه رفته است.

آن‌ها درک کرده اند اگر وضع به همین منوال به پیش رود دیگر پاریس و لندن شهرهای اسلامی بوده و نژاد سفید با دین اسلامی و تفکر شرقی فسادهای آنان را ریشه کن کرده و تزاویرشان را به جهانیان نشان خواهند داد.

اروپائی‌ها با ملیاردها یورو سرمایه گذاری و به کشته دادن افسران ارتش0 خود در افغانستان در حقیقت با گسترش اسلام در اروپا مبارزه می‌کنند.

موضوعی را که مطالعه می‌کنید برگرفته از روزنامه‌ی «تایمز» لندن است که تازگی به چاپ رسیده و مناسب دانستیم خدمت مردم مؤمن خود ترجمه کنیم تا به نور تابانی که از شرق به تاریکی‌های اروپا راه پیدا کرده و بساط بربریت آن‌ها را در هم می‌پیچد امیدوار باشند.

روزنامه‌ی «تایمز» لندن در گذارش جدیدی خبر داده است هزاران دختر جوان بریطانیایی که در این کشور زندگی می‌کنند در این اواخر به دین اسلام گرویده‌اند، این تصمیم آن‌ها به دنبال موضوع بحث بر انگیز ممنوعیت برقع در اروپا بوده است.

این روزنامه که از لندن نشر می‌شود در گذارش روز شنبه (29. 05. 2010م) خود اضافه کرده: تعداد دختران جوانی که دین اسلام را قبول می‌کنند به سرعت رو به افزایش است در حالی‌که آنهائی که به کلیسا برای عبادت می‌روند به 2% هم نمی‌رسند.

خانم‌های که به مسجد مرکزی لندن در محله‌ی «ریجینتس پارک» برای ادای نماز می‌روند یک سوم مسلمان‌های جدید را تشکیل می‌دهند؛ آن‌ها تازه مسلمان شده اند و عمر بیشتر شان از سی سال کمتر است.

آماری که تعداد دین برگشته‌ها را نشان می‌‌دهد حکایت از این دارند که از سال 2001م تا اکنون بیش از سی‌هزار انگلیسی به دین اسلام گرویده اند.

به نظر کفین برایس از مرکز تحقیقات سیاسی مهاجرت – دانشگاه/ پوهنتون سوانسی هم اکنون این تعداد شاید به پنجاه هزار تن برسد که بیشتر آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

جالب اینکه از مجموع آمار و تحلیل‌ها به صراحت دانسته می‌شود بیشتر آنهای که مسلمان می‌‌شوند دخترهای دانشگاهی/ پوهنتونی و زنان بیست تا سی ساله اند.

داستان اسلام آوردن جوان بیلی (Joanne Bailey): یکی از راه یافتگان که جوان بیلی نام دارد. او که از اهالی «براد فورد» بوده، وکیل مدافع است و سی سال عمر دارد سرگذشت اسلام آوردن خود را برای روزنامه‌ی «تایمز» لندن چنین بیان کرده است:

هیچ کس انتظار نداشت او دین اسلام را بپذیرد، او در خانواده‌ای از طبقه‌ی مرفه جامعه در جنوب «یورکشایر» بزرگ شده است و حتی قبل از اینکه به دانشگاه/ پوهنتون راه یابد به ندرت با مسلمانی برخورد کرده بود.

چاشتگاه یکی از روزهای سال 2004م همه چیز در زندگی جوان بیلی تغییر یافت. در آنروز هنگامی که با دوست جدیدش که مسلمان بود در قهوه خانه‌‌ای چای می‌نوشید و گرم صحبت بودند، ناگهان دوستش متوجه شد «جوان» صلیب طلائی کوچکی را بر گردنش آویزان کرده است، پرسید: آیا بر این عقیده هستی که عیسی مسیح خدا است؟. او که صلیب طلائی را بیشتر برای تجمل می‌پوشید تا به اسباب دینی، در جواب دوست مسلمانش گفت گمان نمی‌کند مسیح خدا باشد. سپس دوستش در رابطه با دین خود (اسلام) برایش معلومات کافی داد.

او اضافه کرد: نخست سخنان دوستم را چندان اهمیت ندادم، اما کلامش در قلبم جای گرفت و به نظرم معقول آمد، و بعد از گذشت چند روز مشتاق شدم نسخه‌ای از قرآن مجید را در انترنت جستجو نمایم.

جوان در ادامه توضیح داد: من همه‌ی توان خود را متمرکز کردم و از فکر و بینش کار گرفتم تا گزینه‌ی غلط را انتخاب نکنم.

سپس به یکی از جمعیت‌های زنانه در شهر «لیدز» رفتم. درست به خاطر دارم هنگام ورود به دروازه‌ی این جمعیت چند دقیقه با خود کلنجار می‌رفتم که تو اینجا چکار می‌کنی و برای چه آمده‌ای؟.

او زیاد کرد: با خود اندیشیدم در اینجا با خانم‌های ملاقات خواهم کرد که از سر تا پا پوشیده‌اند، و از خود پرسیدم: کدام امر مشترک است که یک دختر بیست و پنج ساله‌ی انگلیسی با موهای زرد را با اینها یک‌جا می‌کند؟.

او در اخیر می‌افزاید: چون داخل مجمع شدم خانم‌های محجب و با شخصیتی را دیدم که بیشتر داکتر، مدرس و متخصص بودند، و از اطمینان و آرامشی که آنان را فرا گرفته بود مدهوش شدم.

این دختر هدایت‌یافته اعتراف می‌کند ملاقات با آن خانم‌ها از خواندن کتاب بیشتر بر او تأثیر گذاشته و به او قناعت بخشید مسلمان شود.

با آن مرکز در ارتباط بودم تا بالآخره در ماه مارچ سال 2008م در منزل یکی از دوستان شهادتین را بر زبان آوردم و زندگی جدید شروع نمودم.

او در ردّ ادعاهای پوچ غربی‌ها و غرب‌زدگان در کشورهای اسلامی گفت: بر عکس آنچه بر علیه اسلام تبلیغ می‌کنند اسلام دست و پای ما را نبسته است بلکه به ما شخصیت و عزت داده و من با وجدان مطمئن و قلبی سرشار از آرامش به امور خویش ادامه می‌دهم.

وصلی الله علی خیر خلقه محمد وعلی آله وصحبه أجمعین

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
«من مسلمانم، مرا بکش»

اولین پست مربوط به این بخش را با اثری زیبا آغاز می‌کنیم. یک کاریکاتوریست غیر مسلمان بریتانیایی، پایمال شدن حقوق مسلمانان در سراسر دنیا را بصورت کاریکاتور طراحی کرده است که انصافاً اثری بدیع و کم‌نظیر است. دوست خوبمان آقای فرشید امین‌زاده زحمت ترجمه و تنظیم این کار گرانقدر را کشیده است. هم‌اکنون این کار ابتکاری را در قالب این تاپیک قرار داده‌ایم. امیدواریم مورد توجه کاریکاتوردوستان قرار گیرد

ورداشته حسنی به مکتب نمی رفت ... موی کثیف ناخ بلند ... کشیده ... این کجاش اثری کم نظیره ؟؟؟

بعدشم ببخشید بعضی مسلمونا دارن خودشون حق خودشونو پایمال می کنن کسی کاری بهشون نداره ...
یا بمب بهشون وصله ... یا دارن نقشه می کشن جایی رو بترکونن ... یا در حال کشتار قومیتی هستن ... یا دولت دستور کشتار میده ...

اونایی هم که خیلی مسالمت امیز زندگی می کنن خب حقشون پایمال نشده (به همین آسونی )

البته اگر منظور نویسنده مهاجرت مسلمان به کشور غیر مسلمان باشه و اونجا حق اون مسلمان رو خورده باشن ... مطمئن باشید اونقدر قانون محکمی داره که پیگیری می کنه ...

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقیه رو متوجه نشدم ؟

7/ خصوصی جواب ممیدم

انقدر خوشم می آد همش سوال داری نمی دونی ، چیزای واضحو بی خبری ... توی باغ نیستی ... بعد از اون طرف آمار دقیق از این ور اونور کپی می کنی ...
کوچه علی چپ و این حرفاس دیگه ...

آی سفسطه کیلو کیلو ... خریداریم از شما .. نرخ بازاریه داداش!

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز

راهبه ها بااین لباس در کلیسا و زمانهای مربوط به تعلیم و عبادت و کمک به سایرین ظاهر می شوند دوست عزیز ... نه در همه جا
ضمن اینکه در همین صفحه نوشتی زنانی با پوشش در بریتانیا آزدانه محفل اسلامی و گردهمایی دارند... پس چرا از سرزنش حرف میزنید ؟
شما به لباس یک مرد آخوند در ایران و کشیش و خاخام در سایر جاها هم به مقایسه بپردازید چیزی رو نمی تونید اثبات کنید ..چون این لباس فرم و کاری است ...
متوجه منظورم میشید ؟

مسئله ای که وجود داره این گزارشات و اخبار شما تنها در ایران طرفدار داره ...
شایدم افغانستان ...
در باقی خاورمیانه و آسیا همه ادیان آزادانه به ترویج دین و ... می پردازند ... مسیحی ، یهودی یا بهایی و ...

آخرین ویرایش:

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من خودم مسلمونم و به دینی که دارم افتخار میکنم و خدارو شکر میکنم که تو خونواده ی مسلمون به دنیا اومدم...
اما در مورد تاپیک...تاپیکتو خوندم... جالب بود اما به قول یکی از دوستان مبالغه بود!!!
همین مسلمونایی که میگین خودشون، خودشون رو دارن میکشن!...نمونش شهید جمشید دانایی فر...(خیلی هم از زمانش نگذشته!)
نمونش چند سال پیش اوضاعی که تو کشور خودمون درست شد و کلی انسان و البته مسلمون کشته شدن!
من تو ایران زندگی میکنم تو یه کشور اسلامی... مشاهداتی رو که داشتم میگم...
ما مسلمونیم اما همدیگرو میکشیم بخاطر دوزار سبد کالا!!!
ما مسلمونیم ولی همدیگرو میکشیم بخاطر پول و مقام بالاتر....
ما مسلمونیم ولی عدالت رو برای همدیگه رعایت نمیکنیم...
ما مسلمونیم ولی حقوق شهروندایه دیگه رو نمیدونیم...
ما مسلمونیم ولی هیچ کس حق آزادی رو نداره... اگه طرف حجابش برخلاف میلمون باشه و یا نداشته باشه محکومش میکنیم و اصلا براش حق و ارزشی قائل نمیشیم در صورتی که تو ممالک دیگه آدمها هر مدل و هر نوعی که بخوان آزادی دارن... از آزادی بیان بگیر تا امورات شخصیشون!!!
ما مسلمونیم ولی به بچه هامون یاد نمیدیم که همه آدمها با همدیگه برابرن و تو هیچ برتری نسبت به دیگری نداری...
ما مسلمونیم ولی خیلی وقتا در اکثر برنامه ها و برخوردامون و کارهایی که انجام بدیم هیچ بویی از مسلمونی نبردیم...
بهتره فکر کنیم به کارهامون....واقعا چقدر از حکومت و عدل و آزادی حضرت علی و دیگر معصومین رو ما تو جامعممون داریم؟!
مسلومنی به ظاهر نیست به باطنه آدمه....باید تو باطنمون مسلمون باشیم نه به ظاهر و چه میدونم حجاب و عفاف!!!
همین ما مسلمونها شهروندمون رو جلوی انظار عموم بخاطر مثلا مانتو یا روسری فلان پوشیدن با هزار بی حرمتی و له کردن شخصیت تو ماشین می کنیم و میبریم و بعدش دم از عدالت و آزادی می زنیم.......
واقعا باید بگم برا خودمون متاسفم.....
به امید ایرانی آباد و پر از عدالت.....

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهتاب جان با نظرت موافقم
می دونی ایراد کار کجاست ؟
بزار بزرگترین دین کره زمین یعنی مسیحیت رو با اسلام (که بحث شماست ) مقایسه کنیم .
در اسلام صورت ظاهری رو بیشتر بهش پرداختن تا سیرت باطنی
حجاب کن ، نماز بخون ،تظاهرات شرکت کن ، بپوشون ، سفره محمد، فاطمه ، زهرا به پا کن ، نذری بپز ، مکه برو ... قبول کن ظاهر رو بیشتر بهش پرداختن
اما در مسیحیت کاری به ظاهر نداره عوضش میگه :
محبت کن ، اعتراف به گناه ، دروغ به هیچ عنوان ، دعا کن ، هر جا هر لحظه ، در قلبت خدا رو بپزیر حتی در تاکسی ، توی سفر ... ظاهری رو زیاد بها نداده بهش ...
بله میان ما هم مردمانی قاتل ، دزد ، ریاکار هستش ...
هیچ کدام از ما بی عیب نیست ... حتی یکی هم نه ...

قبول داریم و تلاش می کنیم اگر او گناه کرد من نه
اگر او اشتباه کرد من نه...

به نظر من مهم انسان بودنه ... چه بسا بسیاری از دانشمندان که دستاوردهای مهم و اختراعات بزرگ داشتند بی دین بودند . اما بیشتر از من و شما انسان بودند.

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهتاب جان با نظرت موافقم
می دونی ایراد کار کجاست ؟
بزار بزرگترین دین کره زمین یعنی مسیحیت رو با اسلام (که بحث شماست ) مقایسه کنیم .
در اسلام صورت ظاهری رو بیشتر بهش پرداختن تا سیرت باطنی
حجاب کن ، نماز بخون ،تظاهرات شرکت کن ، بپوشون ، سفره محمد، فاطمه ، زهرا به پا کن ، نذری بپز ، مکه برو ... قبول کن ظاهر رو بیشتر بهش پرداختن
اما در مسیحیت کاری به ظاهر نداره عوضش میگه :
محبت کن ، اعتراف به گناه ، دروغ به هیچ عنوان ، دعا کن ، هر جا هر لحظه ، در قلبت خدا رو بپزیر حتی در تاکسی ، توی سفر ... ظاهری رو زیاد بها نداده بهش ...
بله میان ما هم مردمانی قاتل ، دزد ، ریاکار هستش ...
هیچ کدام از ما بی عیب نیست ... حتی یکی هم نه ...

قبول داریم و تلاش می کنیم اگر او گناه کرد من نه
اگر او اشتباه کرد من نه...

به نظر من مهم انسان بودنه ... چه بسا بسیاری از دانشمندان که دستاوردهای مهم و اختراعات بزرگ داشتند بی دین بودند . اما بیشتر از من و شما انسان بودند.
ببین دوستم اینکه میگی اسلام از نظر من درست نیس....اتفاقا اسلام ما قرآن ما پیغمبر ما بیشتر از هر دین دیگری به پیروانش گفته
کار نیک انجام بده دعا کن محبت کن مهربون باش دروغ نگو غیبت نکن و و و ...
اسلام رو اگه بزارن بهترین دینه...اما متاسفانه پیروان اسلام به اسم اسلام و مسلمون چه کارهایی که انجام نمیدن و بعد میگن اسلام گفته!!!
مشکل از ما مسلموناست که یاد نگرفتیم اسلام رو اونجوری که هست ببینیم... ما مسمونا میخواییم اسلام رو اونجوری که خودمون دوست داریم ببینیم...
به نظر من مشکل اصلی خود ما مسلموناییم که اسلام رو یجور دیگه به افراد دیگر در ادیان مختلف نشون میدیم...که نتیجش میشه
اینکه افراد دیگه تو ادیانه دیگه وقتی این وضعیت رو بین مسلمونا میبینن میگن این چطور اسلامیه که اینا دارن...همش زورگویی ظلم نداشتن حق... و و و....
ماها باید یاد بگیریم اسلام رو همونطوری که بوده ببینیم و عمل کنیم....نه این اسلامی رو که به خورد من و امثال من و شما دادن و خودمون هم هیچ تلاشی برای برطرف کردنش نمیکنیم......

با جمله آخرت هم کاملا موافقم.

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوستم اینکه میگی اسلام از نظر من درست نیس....اتفاقا اسلام ما قرآن ما پیغمبر ما بیشتر از هر دین دیگری به پیروانش گفته
کار نیک انجام بده دعا کن محبت کن مهربون باش دروغ نگو غیبت نکن و و و ...
اسلام رو اگه بزارن بهترین دینه...اما متاسفانه پیروان اسلام به اسم اسلام و مسلمون چه کارهایی که انجام نمیدن و بعد میگن اسلام گفته!!!
مشکل از ما مسلموناست که یاد نگرفتیم اسلام رو اونجوری که هست ببینیم... ما مسمونا میخواییم اسلام رو اونجوری که خودمون دوست داریم ببینیم...
به نظر من مشکل اصلی خود ما مسلموناییم که اسلام رو یجور دیگه به افراد دیگر در ادیان مختلف نشون میدیم...که نتیجش میشه
اینکه افراد دیگه تو ادیانه دیگه وقتی این وضعیت رو بین مسلمونا میبینن میگن این چطور اسلامیه که اینا دارن...همش زورگویی ظلم نداشتن حق... و و و....
ماها باید یاد بگیریم اسلام رو همونطوری که بوده ببینیم و عمل کنیم....نه این اسلامی رو که به خورد من و امثال من و شما دادن و خودمون هم هیچ تلاشی برای برطرف کردنش نمیکنیم......

با جمله آخرت هم کاملا موافقم.

خب اون متنی که رنگی کردم :cool:از کجای صحبتام کشف کردی عزیزم ؟ آخه خودم ندیدم :confused:

خب در واقع برای هر چیزی قدرت اختیار و اراده و مهمتر از همه منابع هستش و امروزه قضاوت درباره مسائل بسیار آسانتر است .
همه چیز شفاف تر است .
فرق بین حقیقت و دروغ رو براحتی میشه فهمید ...
اینکه شما می فرمایید اسلام بهترینه :eek: خب دیدگاه شخصی شماست ... نمی شه به دیگران القا کرد ... و اینکه بخوای برطرفش کنی نیاز داره بیشتر ازش بدونی و موافق مطالبش باشی ... چنانچه پیرو این عقاید هستید بهتر است به دیگران نشان بدهید که حقیقت دین شما خلاف تظاهر عده ای متظاهر هست ...
به جز این ها ...سیرت ذاتی خوبی که شما دنبالشی ، اون خالص بودنی که ازش حرف میزنی و طالبشی ... همین آنقدر ارزش و اعتبار داره و کفایت می کنه ...
روزی زیر امضای اکثریت ... توی همین تالار جمله ی معروفی بود از گاندی...
می خواستم دنیا را عوض کنم ، اما در اخر فهمیدم خودم باید عوض شوم ...

خیلی بدیهی و ساده و شعاریه ... اما گاندی حقیقت رو گفته ... هر کدام از ما اگر مسلمان هم نه لا اقل هموطنیم و اول از خودمون !

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اون متنی که رنگی کردم :cool:از کجای صحبتام کشف کردی عزیزم ؟ آخه خودم ندیدم :confused:

خب در واقع برای هر چیزی قدرت اختیار و اراده و مهمتر از همه منابع هستش و امروزه قضاوت درباره مسائل بسیار آسانتر است .
همه چیز شفاف تر است .
فرق بین حقیقت و دروغ رو براحتی میشه فهمید ...
اینکه شما می فرمایید اسلام بهترینه :eek: خب دیدگاه شخصی شماست ... نمی شه به دیگران القا کرد ... و اینکه بخوای برطرفش کنی نیاز داره بیشتر ازش بدونی و موافق مطالبش باشی ... چنانچه پیرو این عقاید هستید بهتر است به دیگران نشان بدهید که حقیقت دین شما خلاف تظاهر عده ای متظاهر هست ...
به جز این ها ...سیرت ذاتی خوبی که شما دنبالشی ، اون خالص بودنی که ازش حرف میزنی و طالبشی ... همین آنقدر ارزش و اعتبار داره و کفایت می کنه ...
روزی زیر امضای اکثریت ... توی همین تالار جمله ی معروفی بود از گاندی...
می خواستم دنیا را عوض کنم ، اما در اخر فهمیدم خودم باید عوض شوم ...

خیلی بدیهی و ساده و شعاریه ... اما گاندی حقیقت رو گفته ... هر کدام از ما اگر مسلمان هم نه لا اقل هموطنیم و اول از خودمون !
در اسلام صورت ظاهری رو بیشتر بهش پرداختن تا سیرت باطنی.... این دقیقا عینه جمله ی خودتونه تو پست قبل
دوست عزیز من که نظر شخصیم رو بیان نکردم و یا نگفتم دین بقه افراد طرد!
نه این که میگم اسلام بهترین و کاملترین دینه اثبات شده هست فقط نظر من نیس... اگه یه کنکاشی انجام بدی میبینی که اسلام واسه کوچکترین چیزی توضیح و دلیل منطقی آورده...(بماند که خیلیا میشینن تفسیر میکنن و اینا...)
اسلام دین کاملیه اینو من خودم به شخصه بهش ایمان دارم ... تا حالا نشده که ببینم چیزی رو با تناقض گفته باشه لااقل به گوش من نخورده!
من در مورد ادیان دیگه هیچ اظهار نظری نکردم.. فقط میدونم که تو ادیان دیگه میشه سوالی رو پیدا کرد که براش جوابی نداده باشن...
در این زمینه سرچ میکنم و بهتون خواهم گفت...
من به دیگران القا نکردم فقط توصیه میکنم اسلام رو بهتر باید دید...
به قول خود شما همه ما آدما باید از خودمون شروع کنیم و خودمون رو عوض کنیم.

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب از اونجایی که متن من ادامه داشته
و شما منظور اصلی بنده رو فقط از این جمله برداشت کردی ... اما چنانچه لازم باشه توضیح واضح تری ارائه کنم که
من از اسلام امروزی اطرافیان و رسانه ها آنقدری که اطلاعات دارم بیشتر به صورت ظاهری پرداخته ...
گذشته از این خشونت مروج در بطن آن به نظم جای هرگونه بحثی رو می بنده ...
و البته این حق شماست که دیدگاهتون رو هر طور مایلید بیان کنید ...
اینکه سوالی با جواب و بی جواب ... خب منطق و تفکر و استدلال هر کس به میزان خودش پاسخگوست ...