اين عكسو چند روز پيش يه جايي ديدم save كردم
دقيقا" نميتونم بگم شايد براي سال81 باشه بوفه دانشگامونه
چرا از چندتاييشون باخبرم
ااااااااااي
چرا از چندتاييشون باخبرم

ااااااااااي
اين عكسو چند روز پيش يه جايي ديدم save كردم
چرا از چندتاييشون باخبرم
ااااااااااي
واااااي چقدر جالبه...اگه بقيه دوستان هم از اين دست عكسها دارن كه اجازه گذاشتنش تو سايت رو دارن خوشحال ميشيم ببينيم..( البته با هماهنگي با صاحبان عكس )
مرجاني جان خودت هم بين اين دوستان هستي؟؟؟
فكركنم عكسي سرشار از خاطرات باشه.
هستم ولي نميگم كدومم
مزه ش به همينه ديگه![]()
آخی چقدر باحال...يادش بخير...
![]()
آخی چقدر باحال...
حتما یاد خاطراتت افتادی؟؟؟
حالا کدومش هستی؟؟؟؟
با سلاماین خاطره که الآن میخوام بنویسم ماله همین 2هفته اخیر میشه
واسه درس طراحی کاشتمون از طرف دانشگاه رفتیم باغ گلها(اصفهان)بماند همه شیطنت ها و شوخیهایی که کردیم چقدر هم از استادمون که دوست داشتنی ترین استاد دنیاست منفی گرفتیم
ولی قسمت آخرش از همه بیشتر چسبید:موقع برگشتن دیگه هوا تاریک شده بود و 1ساعتی داشتیم تا برسیم به شهر دانشجوییمون تقریبا همه تو اتوبوس خوابشون برده بود از خستگی.من و 2تا از دوستام که معمولا ازدیاد انرزی داریم اون ته نشسته بودیم عکس هایی که اون روز گرفتیمو نگاه میکردیم و از اینکه همه خواب بودن کلی متعجب بودیم که شدیدا احساس گشنگی کردیم ولی چیزی دمه دستمون نبود که بخوریم تا من بلند یکی از بچه هارو که جلوتر بود صدا کردم ببینم خوراکی داره بده به ما یا نه؟ بعد تازه یادم افتاد همه خواب بودندوست کنارم اومد درستش کنه با یه صدای بلند تر داد زد ببخشید بخوابید
خیلی کار جالبی کرد چون 2،3ردیف جلمون همرو بیدار کردیم
بعد یه ترفند زدیم که باعث شد دنیای خوراکی به دست بیاریم 3تایی باهم زدیم زیر آواز اونم با ناهنجارترین شکل ممکن تقریبا همرو بیدار کردیم چراغ اتوبوسم روشن شد و واسه اینکه ما نخونیم و صدامون در نیادکلی پفک و خوراکی رسید عقب و واقعا کار ساز بود چون دیگه وقت خوندن نداشتیم
چقدر حال ميده با شما سيزده به در رفتبا سلام
فکر کنم شما با جمع دوستان ما جور در بیاین فقط حیف که دانشگاهامون با هم فرق داره وگرنه دیگه هیچ کس توی سرویس نمی تونست بخوابه
آخه ما هم یه 10 نفری هستیم که برخلاف بقیه هیچ وقت تو سرویس نمی خوابیم و همش در حال خوردن و حرف زدن هستیم
حالا دیگه بقیه از سر صدای ما نمی تونن بخوابین به خودشون مربوطه ما که مشکلی نداریم
از اولی که تو سرویس می شینیم داریم میوه پوست می کنیم و می خوریم تا آخرش
خلاصه جای شما خالی![]()
با سلام
فکر کنم شما با جمع دوستان ما جور در بیاین فقط حیف که دانشگاهامون با هم فرق داره وگرنه دیگه هیچ کس توی سرویس نمی تونست بخوابه
آخه ما هم یه 10 نفری هستیم که برخلاف بقیه هیچ وقت تو سرویس نمی خوابیم و همش در حال خوردن و حرف زدن هستیم
حالا دیگه بقیه از سر صدای ما نمی تونن بخوابین به خودشون مربوطه ما که مشکلی نداریم
از اولی که تو سرویس می شینیم داریم میوه پوست می کنیم و می خوریم تا آخرش
خلاصه جای شما خالی![]()
این نظر لطف شماستچقدر حال ميده با شما سيزده به در رفت
توي راه دانشگاه كه اينجوري ....
بازدید که شکر خدا دانشگاه ما نمی ذارهآره حیف شد نیستین
عوضش هرکدوم به نمایندگی دانشگاهمونو آباد میکنیم
اصلا چه معنا داره تو بازدیدایی که میذارن کسس بخوابه یا بشینه
با متخلفین برخورد جدی صورت میگیره
حالا من دارم یه کاریکوتور ار جمع دوستام و تا حدودی ورودیای85 رشتمون که با هم خیلی مچ هستیم میکشم کامل بشه میذارم ایجا ببینین.
این گروه از هیچ شیطنتی در حق استادا دریق نکردیم
ان شا اللهباشه نگوووو
خودم بالاخره كشفش ميكنم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خاطرات دوران دبیرستان و راهنمایی | ادبیات | 36 | |
![]() |
من با خاطرات تو زنده خواهم ماند | ادبیات | 1170 | |
![]() |
خاطرات آن روزها... | ادبیات | 109 | |
ک | خاطرات کودکي (+ عکس) | ادبیات | 207 | |