ایام جوانی و غفلت

پيرمرد فروم

عضو جدید
بابا بزرگ میشه توضیح بدین؟
يادگيري = منظور فقط تا ميتونيد علوم و اطلاعات ياد بگيريد
دانش= هم منظورم همين تحصيلات الاني شماست كه دارين انجام ميدين
عبادت= چيزي كه ......... والا چي بگم ؟! تو جوونا كم پيدا ميشه
دين داري = منظورم عمل به احكام اسلاميه كه الان فقدانش شديدا احساس ميشه
پیرمرد گرامی : این حرفا رو که از صبح تا شب دارند تو تلویزیون برامون میزنند !! شما هم ؟؟!! :surprised:
خوب شما گوش نكرديد يا خوب گوش نكرديد ! يكم تو همين به قول شما حرفها دقيق بشين خوبه
ما هم ؟!
مگه ما چمونه!ۀ

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
[QUOTE
خوب شما گوش نكرديد يا خوب گوش نكرديد ! يكم تو همين به قول شما حرفها دقيق بشين خوبه
ما هم ؟!
مگه ما چمونه!ۀ[/QUOTE]

اون اوایل خوب گوش میکردیم ولی حالا دیگه مدتهاست بی خیالش شدیم به دو علت :

اول اینکه اونهائی که از صبح تا شب اینطور نصایح و عرایض رو بهمون میگند در اکثر موارد خودشون اونا رو رعایت نمیکنند و بقول معروف واعظ بی عمل هستند

دوم اینکه : این حرفا رو قبول ندارم . منظورم عبادت و دینداری از این نوعی که الان مثلا وجود داره !

شما طوریتون نیست و سرور ما هم هستید ولی خواهشا حرفهائی رو نزنید که یه عمر تحویلمون دادند و چشم و گوشمون دیگه ازشون پره !

پيرمرد فروم

عضو جدید
[QUOTE

اون اوایل خوب گوش میکردیم ولی حالا دیگه مدتهاست بی خیالش شدیم به دو علت :

اول اینکه اونهائی که از صبح تا شب اینطور نصایح و عرایض رو بهمون میگند در اکثر موارد خودشون اونا رو رعایت نمیکنند و بقول معروف واعظ بی عمل هستند

دوم اینکه : این حرفا رو قبول ندارم . منظورم عبادت و دینداری از این نوعی که الان مثلا وجود داره !

شما طوریتون نیست و سرور ما هم هستید ولی خواهشا حرفهائی رو نزنید که یه عمر تحویلمون دادند و چشم و گوشمون دیگه ازشون پره !
سلام
بايد بگم با اشتباه عامل نبايد برچسب بد بر اصل عمل زد
من نميدونم منظور شما كي هاست ! به هر حال يه سوال : به فرض اگه يه پليس يه اشتباه حال غير عمد يا عمد كرد قانون رو بايد مورد بازبيني قرار داد يا مجريشو ؟! اگه من با ماشينم يه نفرو بكشم من بازخواست بشم يا شركت ماشين؟!
در ثاني ما تعيين كننده نيستيم كه عبادت الان آيا واقعا مورد پذيرش خدا هست يا نه !؟
اره از اون جهت قبول دارم و اشتباهات امروزي رو ميبينم
ولي اين ديد شما هم درست نيست
بزرگيتونو ميرسونيد
در آخر يه سر به كتابهاي شهيد مطهري هم بزنيد چشم و گوش باز كن هستند

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بايد بگم با اشتباه عامل نبايد برچسب بد بر اصل عمل زد
من نميدونم منظور شما كي هاست ! به هر حال يه سوال : به فرض اگه يه پليس يه اشتباه حال غير عمد يا عمد كرد قانون رو بايد مورد بازبيني قرار داد يا مجريشو ؟! اگه من با ماشينم يه نفرو بكشم من بازخواست بشم يا شركت ماشين؟!
در ثاني ما تعيين كننده نيستيم كه عبادت الان آيا واقعا مورد پذيرش خدا هست يا نه !؟
اره از اون جهت قبول دارم و اشتباهات امروزي رو ميبينم
ولي اين ديد شما هم درست نيست
بزرگيتونو ميرسونيد
در آخر يه سر به كتابهاي شهيد مطهري هم بزنيد چشم و گوش باز كن هستند

کلی مطلب در جوابتون تایپ کرده بودم که با قطع اینترنت همش پرید ! :mad: ( خب اینم یکی دیگه از مزایای بیشمار زندگی در این مملکت گل و بلبل هستش که اینترنتمون هم زغالیه !! :razz: )

دیگه حوصله تایپ مجدد اونهمه مطالب رو ندارم . تازه ممکنم هست که تاپیک قفل بشه . پس بی خیال ! :eek:

:gol:

پيرمرد فروم

عضو جدید
کلی مطلب در جوابتون تایپ کرده بودم که با قطع اینترنت همش پرید ! :mad: ( خب اینم یکی دیگه از مزایای بیشمار زندگی در این مملکت گل و بلبل هستش که اینترنتمون هم زغالیه !! :razz: )

دیگه حوصله تایپ مجدد اونهمه مطالب رو ندارم . تازه ممکنم هست که تاپیک قفل بشه . پس بی خیال ! :eek:

اي بابا پريد ؟!
خوب به صورت pm برام بفرستين تا نه تاپيكي قفل بشه و ما هم بحث رو انجام داده باشيم
بي خيال چرا ؟!
بحث لازمه ي دانستن هست
شب شما خوش

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جوانی به چی گذشت؟
بگو عمر به چی گذشت ...به بمب و موشک به صدام به دلهره به آسمونی که از گلوله ء سربی داغ مثل این بود که آتش داره ازش میباره به تب کنکور به دانشگاه به کتک خوردن سربازی بزرگون دروغگو به بحران بیکاری به بحران سیاسی به بحران تورم به بحران جونای بیکار و کاردارای بی بخار به تنهایی به مسابقه من و این بسته سیگار وینستون قرمز که چشم به هم دوختیم تا کدوممون زودتر از رو میره وکم میاره به موهایی که تک تکشون رو اگر فکرکنم به یاد میارم چرا سفید شدن به تنهایی به بی پشتیبانی به این باورکه اگرزمین بخوری دیگه قامت راست نمیکنی ...به ....بازم بگم ؟؟؟؟؟؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام زیگفرید
من عادت کردم هروقت مطلب طولانی مینویسم کپی رو نگه میدارم تا اگه پرید ضد حال نشه و بتونم پیستش کنم البته اگه یادمون بمونه توی این اوضاءراهکار خوبیه موفق باشی:gol:

پیر بابا

عضو جدید
پیربابای عزیز میشه کمی توضیح بدید

چشم . توضیح میدم.
میخوام بگم ایام جوانی من در یک محیط اروم و بی سر و صدا گذشت. در زمان بچگی دوره دبستان 6 کلاس بود و دوره دبیرستان هم 6 کلاس. هر کسی میتونست تا 6 کلاس بخونه استخدام هم میشد. مثلا تو ارتش یا ادارات.
اما اگه میخواستی مدیر بشی باید دیپلم میگرفتی. که من هم گرفتم و دانشگاه هم رفتم و ادامه ماجرا.
اینا جواب اون سئوال نیست.
جواب اینه: در ایام جوانی که ما داشتیم امکانات طوری بود که برای پیدا کردن جواب یک سئوال ساده باید مدتها تلاش میکردیم تا پیداش میکردیم. اونم شاید.
ما طوری بزرگ شدیم که باید هر چی بهمون میگفتند قبول میکردیم.
اصولا در ایام جوانی من , کسی روی عقل و هوش و حتی بودن ما حسابی باز نمیکرد.
الان امکانات طوری است که جوانان میتونند خودشونو و دنیاشونو بشناسند. میتونن خیلی چیز ها رو بدلخواه خودشون انتخاب کنند. امکان کسب هر نوع دانش جهانی براشون فراهمه. حتی میتونن کشور خودشونم برای زندگی انتخاب کنند. در حالی که ما حتی نوع غذایی رو که دلمون میخواست بخوریم نمیتونستیم انتخاب کنیم. مستعمره دیگر کشور ها بودیم و حتی قوانینی تصویب شده بود که اگر یک آمریکایی ناموس ما رو هم بهش توهین ناموسی میکرد ما نمیتونستیم چیزی بهش بگیم. باید به آمریکا نامه مینوشتیم و اونا خودشون به اون فرد جانی و دزد ناموس یه تذکر میدادند. یادم میاد یه پاسبان که درجه اش گروهبان سه بود یکبار چنان سیلی محکمی به یه پیر مرد زد که پیر مرد از هوش رفت. گناهش هم این بود که روی گاری بدون اجازه شهرداری سیب زمینی میفروخت. کسی جرات نداشت به یک گروهبان سه بگه بالای چشمت ابروست. خلاصه اینکه ما در اختناق کامل بزرگ شدیم و نفهمیدیم کی به انتهای خط رسیدیم. شاه ما نوکر آمریکا بود و ما هم نو کر شاه. بقیه هم که همشون رعیت بودند و حتی اجازه فکر کردن هم نداشتند.
قانونی داشتیم که اگر یک مرد مست در حالت مستی یکی رو با چاقو می گشت قاتل محسوب نمیشد.
هر روز بیشتر از روز پیش تلاش میشد که زنان ما لباسهای مینی ژوپ بپوشن و تقریبا مثل الان ترکیه شده بودیم.
ببخشید اگه سرتونو درد آوردم.