مشتک
یه لایه خمیر، که قطرش از مشتک کراتی بیشتره ( 30 سانتی میشه قطر مشتک ) و بعد میپزنش، مثل نون، بعد روش کمی روغن میمالن، بعد شکر بعد میخورن، بعد سه گوش میشه بعد میخورنش دیگه
خمیری که برای نوون درست میکنن با خمیر گرده و مشتکها خیلی فرق داره
خمیر گرده کمی دردسر داره درستش کنی، بستگی به سلیقه شخصی میشه خوشمزه ترش هم کرد
کلن من مشتک دوست دارم، باحاله، از هر کدومش، در سال شاید یه دونه بخورم
خوب خونه داییم اینا درست میکنن، منم شانسی، سالی یه مرتبه برم اونور، بعد از شانس بنده مشغول پخت باشن، منم یه مشتک ازشون بخوام درست کنن و بعد نوش جان کنم
باحالههااا
در آخر، ممنونم از عکسای قشنگی که گذاشتین
بیا اینجا، سفارش میدم درست کنن :دی