سلام آقا مهدی. حالتون خوبه؟ درباره اش سرچ کردم. رافینوز یه اولیگوساکاریده که در گیاهانی مثل مارچوبه بروکلی کلم و . . . وجود داره و از اتصال سه مونوساکارید گلوکز فروکتوز و گالاکتوز بوجود میاد. این اولیگوساکارید توسط میکرو ارگانیسم ها به قندهای سازنده اش تجزیه می شه. متاسفانه مقاله ای در رابطه با این مطلب سرچ کردم برام باز نشد. اما می دونم که در میکروب صنعتی بطور گسترده ای از میکروبها برای تجزیه کربوهیدراتها حتی در بازه صنعتی استفاده می شه. مثل فرایند شیرین سازی نشاسته (ساکاری فایینگ: تبدیل نشاسته به فروکتوز). البته اخیرا به جای استفاده از میکروبها از آنزیم هاشون برای این کار استفاده می شه. تا الان در متون درسی ام ندیدم که میکروبی فروکتوز و گلوکز رو به ساکارز تبدیل کنه. چون به دردشون نمی خوره. بازم اگر مطلبی پیدا کردم براتون پی ام می ذارم.
موفق باشی