لطف دارید
ببخشید بازم مزاحم شدم
چغندر هم یه مقدار رافینوز داره دیگه
مگه رافینوز گلوکز و فروکتوز و گالاکتوز نیست؟
ساکارزم که فروکتوز و گلوکزه
نمیشه از رافینوز گاتلاکتوز کند بشه ساکارز؟
بعدشم در مورد جمله ی آخری که بیان کردید ینی کاربرد فروکتوز و گلوکز بیشتر از ساکارزه که تبدیلش نمیکنن؟
سلام دوست عزیز سوالی داشتم؟؟؟
آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟
درود بر شما
آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟
سلام دوستان
آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟