Recent content by مهدی 72

  1. م

    درخواست تغيير نام كاربري

    سلام نام کاربری منو به .:Mahdi:. تغییر بدین با تشکر
  2. م

    آزمایشگاه شیمی آلی

    سلام به دوستان عزیز ...... من دوتا سوال دارم 1- سود نیم نرمال چگونه میشه محاسبه کرد؟ 2- کاربرد سدیم و سولفات در چی هست؟ ممنون میشم زود پاسخ بدید :gol:
  3. م

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    من یه مقاله احتیاج دارم در مورد:اهمیت بهداشت و سلامت غذا در جامعه و اثر آن بر شادابی و فعالیت جامعه .اگه میتونید لطفا فوری!ممنون
  4. م

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    من یه مقاله احتیاج دارم در مورد:اهمیت بهداشت و سلامت غذا در جامعه و اثر آن بر شادابی و فعالیت جامعه .اگه میتونید لطفا فوری!ممنون
  5. م

    سلام آقا علیرضا خوبی؟؟

    سلام آقا علیرضا خوبی؟؟
  6. م

    سلام مرسی از درخواست دوست ستاره خانم:gol: امیدوارم دوستای خوبی باشیم

    سلام مرسی از درخواست دوست ستاره خانم:gol: امیدوارم دوستای خوبی باشیم
  7. م

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام دوستان یه سوال داشتم:چرا در پنیرهای نرم اسیدیته بیشتر پنیرهای نیمه سفت و سفت هستش؟؟؟؟ با توضیح ممنونم!!!
  8. م

    :D مرسی مریم خانم

    :D مرسی مریم خانم
  9. م

    [IMG]

    [IMG]
  10. م

    مرسی از راهنماییتون نگار خانم :gol:

    مرسی از راهنماییتون نگار خانم :gol:
  11. م

    لطف دارید ببخشید بازم مزاحم شدم چغندر هم یه مقدار رافینوز داره دیگه مگه رافینوز گلوکز و فروکتوز...

    لطف دارید ببخشید بازم مزاحم شدم چغندر هم یه مقدار رافینوز داره دیگه مگه رافینوز گلوکز و فروکتوز و گالاکتوز نیست؟ ساکارزم که فروکتوز و گلوکزه نمیشه از رافینوز گاتلاکتوز کند بشه ساکارز؟ بعدشم در مورد جمله ی آخری که بیان کردید ینی کاربرد فروکتوز و گلوکز بیشتر از ساکارزه که تبدیلش نمیکنن؟
  12. م

    سلام نگار خانم واقعا ممنونم زحمت کشیدید :gol:

    سلام نگار خانم واقعا ممنونم زحمت کشیدید :gol:
  13. م

    سلام دوست عزیز سوالی داشتم؟؟؟ آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در...

    سلام دوست عزیز سوالی داشتم؟؟؟ آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟
  14. م

    درخواستهای مربوط به زیست شناسی

    درود بر شما آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟
  15. م

    لطفا سوالات خود را پيرامون مسائل شيميايي در اين تاپيك مطرح كنيد

    سلام دوستان آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟
بالا