قابل توجه کباب خوراش!!

shideh.p

عضو جدید
کباب.jpg
یکی از فجایعی که الان توی مدل تغذیه ممکلت ما داره رخ میده، تغییر کاربری سیستم پخت کبابی ها است جدیدا" مد شده، کبابی ها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشت ها استفاده میکنند و گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شده است .
وقتی توی این کبابی ها رفتید دقت کنید، شعله گاز اجاق آنها به رنگ ترکیبی آبی و زرد میسوزه و این شعله نشان از ترکیب متان نیمسوز با آنزیم های گوشت دارد که فوق العاده سرطان زا و خطرناک است و این آنزیم ها را تبدیل به دی متیل فنولوئیل از پایه های تحریک متاستاز سلول های بدن مینماید که همان سرطان بافت در بدن میباشد (مخصوصا" اگر سطح اسیدوز بدن هم بالا و نزدیک 6/6 باشد ، که متاسفانه این بیماری قطعی خواهد شد) ، حال اگر وسط کباب خود را نگاه کنید ،میبینید اصلا" تغییر رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرمای گاز متان به رنگ بنفش مایل به خاکستری میزند
به همین دلیل تاکید میکنم حتما" به کبابی هائی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشت های خود استفاده می نمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن می باشد و بدون ضرر گوشت را کباب میکند،
همانطور که 10 هزار سال ما داریم از همین نوع روش ذغال آتش گرفته استفاده میکنیم و نمیدونم چطور شد كه یکدفعه آتیش کباب ما را هم عوض کردند و سمی شده است .


امیدوارم که بازم بتونید موقع کباب خوردن حسابی لذت ببرید :D

 

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه مرد مومن،هیزم و ذغال از کجا بیاریم؟!!
حالا نه اینکه الان نداریما!! ولی خوب اخه باید کم کم این بریدن درخت های بیچاره برای کباب رو هم فراموش کنیم خوب!

ممنون از هشدار!
 

shideh.p

عضو جدید
اخه مرد مومن،هیزم و ذغال از کجا بیاریم؟!!
حالا نه اینکه الان نداریما!! ولی خوب اخه باید کم کم این بریدن درخت های بیچاره برای کباب رو هم فراموش کنیم خوب!

ممنون از هشدار!
ولی خوب باید بیان بشه که این مسئله رو پیگیری کنن تا یه راه حل براش پیدا بشه
به هر حال فعلا رو ذغال کباب کنیم بهتر از اینه که سرطان بگیریم:smile:
 

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه مرد حسابی کبابم کجا بود الان با این وضعیت گرونی و بی پولی سالی یه دفه هم قسمت نمیشه کباب بخوریم مگه عروسی چیزی باشه دلی از عذا در بیاریم وگرنه اگه کباب دیدی سلام برسون

این همه چیز سرطان زا هر روزه اطرافمون اومدی به کباب گیر میدی
 

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوری خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟;):smile:
IMG_0922.jpg



IMG_0921.jpg



زمان:5 شنبه هفته قبل
مکان:جاغرق مشهد
 

shideh.p

عضو جدید
اخه مرد حسابی کبابم کجا بود الان با این وضعیت گرونی و بی پولی سالی یه دفه هم قسمت نمیشه کباب بخوریم مگه عروسی چیزی باشه دلی از عذا در بیاریم وگرنه اگه کباب دیدی سلام برسون

این همه چیز سرطان زا هر روزه اطرافمون اومدی به کباب گیر میدی
باشه پس منم اگه از این به بعد به همچین موردایی برخوردم که مضر بود دیگه بهتون نمی گم :surprised:
 

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو بابا.............. من کبابمم میخورم .............. چیزیم نمیشه .... دلت بسوزه............
 

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 65282
یکی از فجایعی که الان توی مدل تغذیه ممکلت ما داره رخ میده، تغییر کاربری سیستم پخت کبابی ها است جدیدا" مد شده، کبابی ها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشت ها استفاده میکنند و گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شده است .
وقتی توی این کبابی ها رفتید دقت کنید، شعله گاز اجاق آنها به رنگ ترکیبی آبی و زرد میسوزه و این شعله نشان از ترکیب متان نیمسوز با آنزیم های گوشت دارد که فوق العاده سرطان زا و خطرناک است و این آنزیم ها را تبدیل به دی متیل فنولوئیل از پایه های تحریک متاستاز سلول های بدن مینماید که همان سرطان بافت در بدن میباشد (مخصوصا" اگر سطح اسیدوز بدن هم بالا و نزدیک 6/6 باشد ، که متاسفانه این بیماری قطعی خواهد شد) ، حال اگر وسط کباب خود را نگاه کنید ،میبینید اصلا" تغییر رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرمای گاز متان به رنگ بنفش مایل به خاکستری میزند
به همین دلیل تاکید میکنم حتما" به کبابی هائی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشت های خود استفاده می نمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن می باشد و بدون ضرر گوشت را کباب میکند،
همانطور که 10 هزار سال ما داریم از همین نوع روش ذغال آتش گرفته استفاده میکنیم و نمیدونم چطور شد كه یکدفعه آتیش کباب ما را هم عوض کردند و سمی شده است .



امیدوارم که بازم بتونید موقع کباب خوردن حسابی لذت ببرید :D


البته فکر کنم رنگ زرد شعله به خاطر نمک Nacl باشه.
اگه یادتون باشه تو شیمی دبیرستان این مطلب نوشته بود. حتی اینکه اگر نمک پتاسیم kcl رو شعله بریزیم بنفش میشه.
 

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توي حياط خونمون يك جا درست كردم

هميشه كباب رو آتيش :دي


يك كباب پزي هم پيدا كردم ، يك سيستم جالب درست كرده كه با ذغال كباب درست ميكنه ، توي مغازش
 

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توي حياط خونمون يك جا درست كردم

هميشه كباب رو آتيش :دي


يك كباب پزي هم پيدا كردم ، يك سيستم جالب درست كرده كه با ذغال كباب درست ميكنه ، توي مغازش

پوریا جان بیا داداش تا بهت کباب بدم . به شرطی که دیگه نخوای قهر کنی بری ها قبوله؟
 

Similar threads

بالا