pesareiran
عضو جدید
از کجا به این نتیجه رسیدی؟؟؟
تازه تو که دختر نیستی
دخترها تشنه ی جلب توجه اند. تمام ادعاهای این خانم بر خلاف یک روحیه ی دخترونست
از کجا به این نتیجه رسیدی؟؟؟
تازه تو که دختر نیستی
از تاريخ عضويتتون معلومه كه تازه عضو شديد. موقع ثبت نام يه سري قوانين به شما نشون داده شد كه بايد ميخونديد و فقط در صورت موافقت با اونها ميتونستيد در اين سايت عضو بشيد.عزیزم شما ......
ممنون اما دگرباش بودن توهین نیست. نوعی گرایش جنسی است که گاها نیاز به جراحی دارد. توهینی در کار نبود عزیزاز تاريخ عضويتتون معلومه كه تازه عضو شديد. موقع ثبت نام يه سري قوانين به شما نشون داده شد كه بايد ميخونديد و فقط در صورت موافقت با اونها ميتونستيد در اين سايت عضو بشيد.
يكي از اون قوانين احترام به به كاربران ديگر هست. كه شما سريعا در بدو ورودتون به سايت اونو نقض كرديد. به احترام تازه وارد بودنتون بهتون اخطار نميدم. و به همين تذكر اكتفا ميكنم.
لطفا پس از اين احترام ديگر كاربران رو نگه داريد و اگر با متني مخالفيد با استدلال منطقي بحث كنيد.
متشكرم.
پي نوشت: به علت توهين آميز بودن پستتون فقط قسمتي از اون رو نقل قول كردم.
یه فایل با پسوند پاورپوینت دارم که جالبه :
دانلود
تقدیمش میکنم به خانوم مهندسای محجبه ی سایت .
اصلا به حجاب نیست و به دل پاکیه خیلی ها هم که بیحجابنو مردم نفرینو افسوس باسشون میخورن خیلی بیشتر از بقیه دل پاکن واگه یه مرد زنشو مجبور کنه محجبه باشه بیشتر ننگه باسه اون زن تا بقیه چیزااز همه هم مهمتر این که باسه قضاوت دیگران مباشه
![]()
Sparrow ی عزیز
اول عارضم خدمتتون که منظورتون از قصد و غرض! رو ، متوجه نمیشم ، ولی هدفم بیشتر جنبه ی فانِ اون پاورپوینت بود . فکرم نکنم به کسی توهین شده باشه ! به هر حال ... ممنون از اینکه با نقلِ قولتون باعث شدین این پست باقی بمونه تا دوستان بتونن قضاوت کنن.
اما راجع به کلیتِ ماجرا :
ببین برادر ، مشکل اینجاست :
"برای من واقعاً جای سواله که چطور مردی حاضره خواهر، مادر یا زن خودش رو به دیگران عرضه کنه؟ چطوریه که زنش چنان برای دیگران آرایش می کنه که فکر کنم حتی برای مرد خودش این کار رو نمی کنه. واقعاً اون مردی که به زنش اجازه میده به صورت آرایش کرده و بدون حجاب درست از خونه خارج بشه، فکر می کنه که داره به سایر مردها فخر فروشی می کنه از داشتن چنان زنی یا داره به اشتراک میگذاره ؟ "
مشکل ، فرهنگیه که توش ، یه مرد با افتخار! ، چنین جملاتی رو بنویسه . جملاتی که توش ، حسِ مالکیتش بر زنان رو بی پرده و تعارف بریزه رو دایره .
زن خودش !
مادر خودش !
اجازه ...!؟
به اجازه ی شما چه نیازی هست مردِ مومن؟
مگه زنها برای وضعِ ظاهریشون باید از من و شما اجازه بگیرن ؟
حالا اون جاهایی رو که ، ما رو از "عرضه کردن" و "اشتراک گذاشتن" مستفیض کردین بگذریم .
نمیدونم ، واقعاً نمیدنم ، یعنی تو این دنیا فقط مردای مسلمون غیرت ! و تعصب ! و از اینجور چیزا دارن و بقیه ی مردای دنیا همه "عرضه " میکنن و "به اشتراک" میذارن ؟
اگه واستون جایِ سوال بود که یه زن (فقط و فقط یک زن ؛ بدون حضور و قضاوتِ هیچ مردی) ، چطور حاضرِ چنین و چنان باشه ، باز قابل تحمل تر بود .
همونطور که گفتم هدفم فقط جنبه ی فانیِ اون پاورپوینت بود و امیدوار بودم کسی که بدون تعصب نگاش میکنه ، از تناقضی که توش بود لحظه ای بخنده و لذت ببره ؛ وگرنه من نه فمنیستم و نه دوس دارم شعاراشون رو تکرار کنم و ترجیح میدم خودِ خانوما از حقوقشون دفاع کنن .
بحثهای عقیدتی هم ، چون همیشه یه سر ، عقیدش مقدسِ و عقایدش رو ، خودِ خدا تو گوشش گفته ! ، محکوم به بی نتیجه موندن هستن .
این بحث هم همینطور .
اگه جاهایی لحن ، تند و تیز بود ، باور کن که نیاز بوده . هدف ناراحت کردنِ هیچ کس نبوده ؛ چه برسه به شمایی که تو بخشِ هوافضا به ما لطف داشتی دوستِ عزیز .
موفق باشی .
نمىدانید چقدر لذتبخش است وقتى وارد مغازهاى مىشوم و مىپرسم: آقا! اینا قیمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمىدهد؛ دوباره مىپرسم: آقا! اینا چنده؟ فروشنده که محو موهاى مشکرده زن دیگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمىبیند. باز هم سؤالم بىجواب مىماند و من، خوشحال، از مغازه بیرون مىآیم.
خواهر گراميdrippy *
درخصوص ساير گفته هاي شما قبلا بحث كردم اما در خصوص جمله فوق خيلي فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كه
نكته اول:احتمالا شما يا مجرد هستيد و يا مردان را بخوبي نمي شناسيد .
بر طبق بحث هاي روانشناسي مردها برخلاف زنان فقط بر روي يك موضوع بيشتر نميتوانند تمركز كنند به عنوان مثال وقتي فيلم ميببنند و شما باآنها صحبت ميكنيد اصلا حرفهاي شمارا متوجه نميشوند و فقط براي اينكه دلخور نشويد گاهي عكس العمل كاذب از خود نشان ميدهند درحاليكه زنان همزمان با ديدن فيلم ميتوانند با تلفن صحبت كرده و همچنين قلاب بافي نيز بكنند
علي ايحال شايد مرد فروشند در حال معامله با آزن زن خريدار بوده و متوجه سئوال شما نشده كه در اينصورت شما به ايشان تهمت زده ايد
نكته دوم : فروشندگان كالا با توجه به نحوه سئوال شما سريع شما را روانشناسي ميكنند كه آيا خريداريد و يا صرفا يك قيمت گيرنده و يا وقت گذران هستيد لذا در صورتيكه به هر قصدي وارد مغازه ميشود با لحن قاطع و مطمئن از خريد قيمت و يا جنس را جهت وارسي درخواست كنيد اگر از جنس و يا قيمت آن را مناسب نديديد و خواستيد از مغازه بيرون بيايد هرگز از جمله " يه دور بزنم بعدا ميام" استفاده نكنيد بلكه به دقت در مغازه نگاه كرده و رنگي و يا مدلي را كه وجود ندارد آن را از مغازه دار درخواست كنيد و بعد با افسوس از نبود آن از مغازه خارج شويد . مطمئن باشيد اگر چنين برخورد قاطعي را با فروشنده داشته باشيد ، فروشنده با كمال ميل در خدمت شما است.
چه دل خوشی دارید!سلام دوست
احرفات رو قبول ندارم
به نظر من متن اصلی یعنی این:
اون فروشنده ای که به دنبال ...... هست اصلا دقتی به یه خانوم محجبه نمی کنه......
حالا هستن فروشنده هایی که برای همه ی مشتری ها ارزش قائلن و جواب همشون رو با هم می دن......
اصلنم ربطی به همه ی فروشنده ها نداره.....
چه دل خوشی دارید!
فروشنده های ما انقدر سرخوشن که با فروشنده ها سلیقه ای رفتار کنند؟
میدونید ماهی چقدر کرایه میدن؟ میدونید چقدر هزینه جاری مغازشونه؟
واقعا آدم این حرفای شما رو میخونه فکر میکنه از یه جای دیگه اومدین!
طرف بفهمه شما خریدارین، حتی با پوشش طالبانی هم باشین، ولتون نمیکنه!
از طرفیف چرا به مردم تهمت میزنید؟ هیچ یک از فامیلای ما تو کار فروش البسه یا ... نیستند، اینم عرض کردم که فکر نکنید به خاطر خودمون میگم، ولی که چی؟ مگه فروشنده ها، جز این مردم نیستند؟ چرا به اونا توهین میکنید؟
عالی بود..............عالی.....نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى سیاهى چادرم، دل مردهایى که چشمشان به دنبال خوشرنگترین زنهاست را مىزند.
نمىدانید چقدر لذتبخش است وقتى وارد مغازهاى مىشوم و مىپرسم: آقا! اینا قیمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمىدهد؛ دوباره مىپرسم: آقا! اینا چنده؟ فروشنده که محو موهاى مشکرده زن دیگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمىبیند. باز هم سؤالم بىجواب مىماند و من، خوشحال، از مغازه بیرون مىآیم.
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى مردهایى که به خیابان مىآیند تا لذت ببرند، ذرهاى به تو محل نمىگذارند.
مىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خیابان قدم مىزنید؛ در حالى که دغدغه این را ندارید که شاید گوشهاى از زیبایىهاتان، پاک شده باشد و مجبور نیستید خود را با دلهره، به نزدیکترین محل امن برسانید تا هر چه زودتر، زیبایى خود را کنترل کنید؛ زیبایى از دست رفتهتان را به صورتتان باز گردانید و خود را جبران کنید.
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاک و افکار پلید مردان شهرتان نیستید.
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى کرم قلاب ماهىگیرى شیطان براى به دام انداختن مردان شهر نیستید.
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى مىبینى که مىتوانى اطاعت خدایت را بکنى؛ نه هوایت را.
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى در خیابان راه مىروید؛ در حالى که یک عروسک متحرک نیستید؛ یک انسان رهگذرید.
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد این حجاب! خدایا! لذتم مدام باد
----------------------------------------------------------------------------------------------------
شب معراج زنانی از زنان امتم را دیدم که سخت در عذاب بودند.زنی را دیدم که با موی جلوی سر او را به دیوار جهنم آویزان کرده بودندو مغزش از شدت عذاب در حال جوشیدن بود آن زن از امتم بود که موی جلوی سر خود را از نامحرم حفظ نمی کرد. (بحار الانوار. ج 103)
پیامبر گرامی اسلام فرمودند: شب معراج زنانی از زنان امتم را دیدم که سخت در عذاب بودند.زنی را دیدم که دارد گوشت بدن خود را می خورد و از زیرش اتش میزند بیرون. و او زنی بود که بدن خود را برای مردان غیر شوهرش آرایش می کرد وعشوه گری و طنازی می کرد . )بحار الانوار. ج 103)
بی احترامی چیه... تو همه اقشار هم خوب هست هم بد... منظور مردان بد.... ما دختر بد هم داریم.... منطقی باشیم بهتره... بحث کلی بوذ...تا کی میخواهید به مردها بی احترامی کنید خانوم محترم؟ بس کنید!!!!!!!!
واسه اینکه از خودتون تعریف کنید بقیه رو تخریب نکنید
من قبول دارم.... خودم چندین بار شده رفتم تو مغازه به خاطر چادرم ج نشنیدم... چی میگید شما.... وقتی ندیدید.... این نگاه هارو... اگه وعده های خدا نباشه که هیچی.. ما خدا را داریم..فرافکنی نکنید خواهشا!
بقیه اش به کنار
فروشنده که محو موهاى مشکرده زن دیگرى است و حالش دگرگون است
نمىدانید؛ واقعاً نمىدانید چه لذتى دارد وقتى کرم قلاب ماهىگیرى شیطان براى به دام انداختن مردان شهر نیستید.
طرف مقابل این حرفا مردا هستن که از نظر شما آدمهایی چنان ضعیف هستن که تو خیابون آب از لب و لوچشون میریزه، انقدر خودتون رو تحویل میگیرین که اگه کسی نشناسه فکر میکنه چه خبره!!!!
مگه چی هستین شماها؟
مردهایی هم که نگاه میکنن لذت نمیبرن!
دنبال چراغ سبز میگردن