شهید مورد علاقه تو کیه؟+عکس

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

سردار شهيد كميل ايماني
مگو كميل شهيد راه عشق مرده است...
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

اينم همسايه ما كه تو پستهاي قبل عكس برادرشون رو گذاشته بودم.
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهيد بهداد اسدي
نام پدر : احمد
تاريخ تولد :20/10/40
تاريخ شهادت :
7/1/61
محل شهادت : دزفول
گلزار شهيد : شیرگاه
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهيد بهروز براري رهزار جريبي
نام پدر : علی
تاريخ تولد : 7/5/43
تاريخ شهادت :
26/12/63
محل شهادت : جزیره مجنون
گلزار شهيد : شیرگاه
من اين شهيد رو خيلي خيلي دوست دارم.چون مفقودالاثر هست و فقط يادماني از اين شهيد در گلزار شهداست.
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهيد نظر علي رستمي
نام پدر : نبي الله
تاريخ تولد : 2/2/43
تاريخ شهادت :
8/10/1366
محل شهادت : دزلی
گلزار شهيد : نفت چال
اين عكس باباي دوستمه
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهيد محمد حسن مرادي
نام پدر :آقا عمو
تاريخ تولد : 2/6/1307
تاريخ شهادت : 25/12/1364
محل شهادت : فاو
گلزار شهيد:چا لی
فرازي از وصيت نامة شهيد :
برادران وخواهران ! درراه اسلام قدم برداريد ومشت محكمي بردهان ياوه گويان جمهوري اسلامي ايران بزنيد.
اينم همسايه ما و پدر دو شهيد كه خودشون هم شهيد شدند
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهيد عبدالحميد هدايتي جلودار
نام پدر : حيدر علي
تاريخ تولد : 2/3/1338
تاريخ شهادت : 7/11/1365
محل شهادت : شلمچه
گلزار شهيد : شیرگاه
فرازي ازوصيت نامة شهيد :
فرزندم اگر ما رفته ايم شما نگوئيد كه پدران ما جسارت جنگيدن با شيطان درون وبيرون را نداشته اند كه ما به اين روز افتاده ايم .
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم تقدیم به داداش محسن عزیز که عکس شهید کاظمی رو گذاشتند.
 

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
یاد و خاطره کلیه شهدایی که بوسیله ریگی ملعون و گروهکش به شهادت رسیدند را گرامی میداریم.
 
  • Like
واکنش ها: FZ.H

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
میلاد مسعود پیامبر اعظم(ص) را خدمت همه دوستان تبریک عرض میکنم.
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز روز میلاد پیامبر مهر و عطوفت هست.این روز رو تبریک میگم.یاد و خاطره شهدای صدر اسلام رو گرامی میداریم.
بی مناسبت نیست از شهدایی یاد کنیم که تنها جرمشان مسلمانی بود.
شهید ادواردو آنیلی
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهدی آنیلی یا ادواردو آنیلی (به انگلیسی: Edoardo Agnelli) که متاثر از انقلاب اسلامی ایران، مسلمان و شیعه شد. وی تنها پسر و وارث سناتور و میلیاردر ایتالیایی جیووانی آنیلی بود که در سال ۱۳۷۹ به طرز مشکوکی کشته شد، با این حال طبق نظر دادگاه علت مرگ خودکشی اعلام شد.
زندگی
ادواردو آنیلی در ۶ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد.
او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه دکترا فارغ التحصیل شد.
خانواده آنیلی
پدرش سناتور جیووانی آنیلی ثروتمند ایتالیایی و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات ، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو ، ایویکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامه‌های پرتیراژ لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیل رانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمان سازی، راه سازی، تولید لوازم پزشکی و بالگرد سازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها می‌باشند
اسلام
ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین می‌گوید:در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم می‌زدم و کتابها را نگاه می‌کردم چشمم افتاد به قرآن . کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم ، احساس کردم که این کلمات ،کلمات نورانی است ونمی تواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم, آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را می فهمم و قبول دارم
بعد از این قضیه به یک مرکز اسلامی در نیویورک مراجعه می‌کند و درخواستش مبنی بر این‌که می‌خواهد مسلمان شود را مطرح می‌کند. آن‌ها هم نام «هشام عزیز» را برای وی انتخاب می‌کنند

تشیع
اولین آشنایی وی با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبه‌های دکتر محمد حسن قدیری ابیانه (رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا بین سالهای ۵۸ تا ۶۱) از طریق تلویزیون ایتالیا بوده است و پس از آن برای دیدار با وی به سفارت مراجعه می‌کند و پیوند دوستی بین آنها ایجاد می‌شود.
دکتر قدیری در مورد اولین ملاقاتش با ادواردو می‌گوید:
بعد از یک میزگرد مطبوعاتی که برگزار کردیم -به عنوان رایزن مطبوعاتی سفارت ایران-، یک روز یک‌شنبه در حالی که من در اقامت‌گاه سفارت بودم، دربان سفارت گفت که یک جوان ایتالیایی آمده و می‌خواهد شما را ببیند. من هم گفتم اگر می‌شود به او بگویید فردا برای ملاقات بیایند. ولی بعد از لحظاتی دربان سفارت دوباره زنگ زد که این جوان می‌گوید خدا هر در بسته‌ای را می‌گشاید. من هم گفتم در را باز کنند و خودم هم رفتم به استقبال‌اش. جوان قد بلند لاغری بود که با یک موتور گازی کهنه آمده بود و خودش را ادواردو آنیلی معرفی کرد. من بدون این‌که انتظار جواب مثبتی از او داشته باشم، از او پرسیدم که شما با خانوادهِ آنیلی معروف نسبتی دارید و او گفت که من پسرش هستم
و زمانی که فخرالدین حجازی در سال ۱۳۵۹ به ایتالیا سفر می‌کند و با ادواردو آشنا می‌شود، از او می‌خواهد که یک بار دیگر تشرف خویش را به تشیع اعلام نماید. سپس فخرالدین حجازی نام مهدی را برای او انتخاب می‌کند. او در مکاتبات خود از نام هشام عزیز که سال‌ها از آن استفاده کرده بود، استفاده می‌کرد و در مکالمات خود با دوستان ایرانیش از نام مهدی استفاده بهره می‌گرفت.
ادواردو همواره به دنبال این بود که دوستان و بستگانش را با اسلام‌ آشنا کند. به دعوت او دوستش، لوکا گائتانی لاواتلی اسلام‌ آورد و مسلمان‌ شد.
او مدتی در ایتالیا منزوی بود و در یک آپارتمان در شهر رم‌ زندگی می‌کرد.
ایران

او چند بار به ایران سفر کرده و با روح‌الله خمینی و سیدعلی خامنه‌ای دیدار کرده و به زیارت علی ابن موسی رضا، امام هشتم شیعیان رفت.
مرگ

۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ (۲۴ آبان ۱۳۷۹) جسد ادواردو در زیر پل «ژنرال فرانکو رومانو» پیدا شد، ظاهر قضیه نشان می‌داد که وی از روی پل به پائین پرت شده‌است
 

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

ادواردو شهادت خود توسط صهيونيست‌ها را از قبل خبر داده بود
محمدحسن قديري ابيانه كه به عنوان يكي از دوستان نزديك ادواردو آنيلي چند سالي از عمر خود را همراه با او گذرانده در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ادواردو يكي از شخصيت‌هاي بنام ايتاليا و به عنوان تنها فرزند پسر جيوواني آنيلي مالك 7 كارخانه اتومبيل‌سازي ايتاليا همچون فيات، فراري، لامبورگيني و آلفارومئو، مالك باشگاه ورزشي يونتوس و صاحب چند بانك و شركت‌هاي بزرگ بود كه درآمد سالانه آن‌ها به 60 ميليارد دلار مي‌رسيد و اگر روال طبيعي طي مي‌شد ادواردوي مسلمان وارث اصلي و مدير اين مجموعه مي شد و كسي كه مديريت اين مجموعه را به دست مي‌گيرد در حقيقت در همه اركان دولتي و غيردولتي، احزاب و رسانه‌هاي ايتاليا صاحب نفوذ خواهد بود.
در ادامه قديري به فرازهايي از زندگي‌نامه ادواردو اشاره كرد و افزود: ادواردو در خانواده‌اي سوپرميلياردر به دنيا آمد. پدر او مسيحي كاتوليك و مادرش يك پرنسس يهودي صهيونيست بود و شايد مختلف بودن دين پدر و مادر ادواردو به او كمك كرد كه براي جستجوي حقيقت اقدام كند. يعني چون پدر وي مسيحي و مادرش يهودي بود، نمي‌توانست هر دو را بپذيرد و ناچار بود كه به جستجو براي كشف حقيقت بپردازد و او در جستجوي خود حقيقت را در اسلام يافت. شايد اگر پدر و مادر وي هر دو مسيحي يا يهودي بودند اين انگيزه براي وي براي كشف حقيقت ايجاد نمي‌شد.
قديري ابيانه با اشاره به اين‌كه عده‌اي بسياري افراد در تلاش براي رسيدن به ثروت به هر نحوي هستند تصريح كرد: عمر بعضي افراد در اين راه تلف مي‌شود و فكر مي‌كنند داشتن بيشتر به معناي خوشبختي است. اما ادواردو كه در اوج ثروت بود و درآمد سالانه اين خانواده از دو برابر اوج درآمد نفتي ما در سال گذشته بيشتر بوده است، مشاهده مي‌كرد آن‌چه براي ديگران آب است براي او سرابي بيش نيست و ثروت نمي‌تواند براي وي نقطه نهايي آرزوي بيشر باشد و لذا در انتخاب بين اسلام و ثروت انبوه خانوادگي خود، دين اسلام را بي‌ترديد پذيرفت.
قديري تاكيد كرد: مورد ديگري كه باعث دوري گزيدن ادواردو از نظام غربي شد موقعيت او به عنوان جانشين حاكم مطلق ايتاليا بود. او به عنوان فرزند آنيلي از اسرار كشورش و اسرار سازمان‌هاي مختلف مطلع بود و مي‌دانست كه بسياري از احزاب، گروه‌ها، مقامهاي دولتي، پارلماني و رسانه‌هاي گروهي كه شعار آزادي و چند صدايي سر مي‌دهند تحت نفوذ و سلطه پدر او و كمپاني‌هاي پدر او هستند. لذا اين نمايش‌ها براي او رنگي نداشت و به پوچي آن‌ها واقف بود.
از طرفي به ادواردو از كودكي به عنوان جانشين پدر و وارث اصلي نگاه مي‌كردند و همه امكانات تربيتي را براي او فراهم كردند و در تلاش بودند از او يك مدير توانا و دانا و داراي قدرت تصميم‌گيري بالا بسازند و لذا ادواردو تجربيات و آموخته‌هاي بسياري داشت اما مجموعه اين عوامل دست به دست هم داد و موجب شد او از اين امكانات براي شناخت حقيقت بهره ببرد.
قديري ابيانه آشنايي ادواردو با اسلام را بر حسب اتفاق دانست و ابراز داشت: وقتي ادواردو دانشجوي بيست ساله‌اي بود و در دانشگاه پرينستون نيويورك درس مي‌خواند وقتي روزي در كتابخانه قدم مي‌زند چشمش به قرآن مي‌افتد و كنجكاو مي‌شود آن را باز مي‌كند و جملاتي از آن را مي‌خواند.
قديري در نقل قول مستقيمي از ادواردو در اين مورد آورده است: " وقتي قرآن را باز كردم آياتي از آن را خواندم احساس كردم اينها نمي‌تواند كلام بشري باشد. "
ادواردو براثر مطالعه قرآن و فقط مطالعه آن بدون اين‌كه كسي به سمت او برود و او را دعوت به اسلام كند و حتي بدون اين‌كه او ترديدي در حقانيت اسلام داشته باشد كه نيازي به مشورت احساس كند، تصميم مي‌گيرد، مسلمان شود و مسلمان مي‌شود. اين واقعه مربوط به چهارسال قبل از پيروزي انقلاب اسلامي است.يعني قبل از اين‌كه او خبري در مورد جنبش‌ها و نهضت‌هاي اسلامي بشنود.
قديري با اشاره به اين‌كه ادواردو اطلاعي از وجود شيعه و سني نداشت و گفت: دليل آن‌ هم اين بود كه اسلام‌آوردن وي از طريق مطالعه قرآن بود. در ابتدا نيز با جو جامعه و خانواده آشنا نبود و به عنوان كسي كه حقيقتي را كشف كرده سعي مي‌كرد در اولين قدم خانواده‌اش را كه نزديك‌ترين افراد به او بودند را با اين حقيقت آشنا كند. به اميد اين‌كه آن‌ها هم به اين حقيقت بپيوندند. اما آن‌ها به شدت با او مخالفت مي‌كنند و او را به انزوا مي‌كشانند.
قديري به عنوان دوست نزديك ادواردو به سال‌هاي بعد از پيروزي انقلاب و تاثير آن در زندگي ادواردو اشاره مي‌كند و مي‌افزايد: بعد از پيروزي انقلاب ادواردو از طريق مشاهده يك برنامه تلويزيوني سراسري از شبكه‌هاي ايتاليا كه ميزگردي در مورد انقلاب اسلامي بود با اينجانب آشنا مي‌شود و به سراغ من مي‌آيد و در اولين جلساتي كه ماهيت تشيع را براي او توضيح دادم، تصميم گرفت به اين مذهب بگرود و وقتي در فروردين سال 60 با حضرت امام ملاقات كرد به عنوان يك شيعه و مقلد با مرجع تقليد و رهبر خود ملاقات مي‌كند. او در زمان حيات حضرت امام مقلد ايشان و بعد از امام مقلد آيت‌الله خامنه‌اي بود و علاقه فراواني به ايشان داشت.ادواردو انقلاب اسلامي را با عمق وجود درك مي‌كرد و به آن اعتقاد داشت. او با شيوه‌هاي حكومتي در جهان و عمق پنهان آن آشنا بود و به همين دليل نمي‌توانست با آن‌ها موافق باشد.
ابيانه با اشاره به اين‌كه ادواردو آنيلي با ارزش‌هاي رايج در غرب مخالف بود تاكيد كرد: وي در قسمتي از يكي از مصاحبه‌هايش كه در فيلم مستند زندگي ادواردو نيز وجود دارد مي‌گويد: "متاسفانه ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه ارزش افراد به ميزان موجودي حساب بانكي آنهااست " او به عنوان يك ثروتمند مشاهده مي‌كرد كه چه افراد بي‌مقدار اما ثروتمندي در جامعه به خاطر ثروتشان مورد احترام قرار مي‌گيرند.
ادواردو براي من نقل مي‌كرد كه به خاطر موقعيت مالي و به خصوص موقعيت آينده‌اش كساني كه از مسلمان بودن وي مطلع نبوده‌اند حتي حاضر بودند همسرشان را به ادواردو پيش‌كش كنند تا به او نزديك شوند و او نمي‌توانست با اين معيارها و ارزش‌ها موافق باشد.
قديري ابيانه افزود: ادواردو در معرض انتخاب قرار گرفت كه يا دست از اسلام بكشد و همه آن موقعيت و ثروت به او تعلق پيدا كند و يا اگر بخواهد در اسلام خود پايبند بماند، بايد از همه آن امكانات و ثروت كلان بگذرد. كه اگر سهم ادواردو به او مي‌رسيد درآمدش از سهم ارث روزانه معادل دو تا سه تن طلا بود. اما او در اين انتخاب ترديدي در انتخاب اسلام و قبول مصائبي كه در آينده بر او وارد خواهد شد، نكرد و بر مذهب و دين خود پايبند و استوار ماند.
قديري با اشاره به اين كه ادواردو سعي مي‌كرد تا بتواند حق ارث خود را براي استفاده در راه اسلام در ايتاليا و اروپا بدست بياورد، بيان داشت: وقتي از بدست آوردن اين حق خود نااميد شد، تصميم گرفت به ايران بيايد و به حوزه علميه قم برود و آنجا اسلام را از منشا و مبدا بياموزد. ادواردو از خواندن قرآن لذت مي‌برد و معتقد بود اگر بتواند عربي را ياد بگيرد و قرآن را بدون نياز به ترجمه بفهمد از لذتش در فهم قرآن دوچندان خواهد شد.
ابيانه با اشاره به واقعه شهادت ادواردو خاطرنشان كرد: در مقابل اين تصميم ادواردو مبني بر سفر به ايران مقاومت شد و در فرصت كوتاهي وي را به شهادت رساندند. همانطور كه خود ادواردو اين مسئله را پيش‌بيني كرده بود. او به من گفته بود كه دشمنان وي و به خصوص صهيونيست‌ها تحمل نمي‌كنند، وي زنده بماند و لذا اقدام به ترور او خواهند كرد. اما اعلام ترور نخواهند كرد و مرگ وي را خودكشي، بيماري يا سانحه جلوه خواهند داد.
قديري ابيانه به ساخت فيلم مستند زندگي شهيد آنيلي اشاره داشت و افزود: اين فيلم تاثير بسيار مثبتي در افكار عمومي جامعه ما برجاي گذاشت و براي بسياري افراد حكم يك تلنگر و حجت را داشت. افرادي كه گاهي به خاطر مشكلات زندگي يا براي رسيدن به نعمت‌هاي دنيوي ارزش‌ها را زير پا مي‌گذارند، وقتي مشاهده مي‌كنند كه فردي با چنين ويژگي‌هاي از آن همه ثروت رو بر مي‌گرداند و به سوي اسلام نگاه مي‌كند به فكر فرو خواهند رفت. در همين روزهاي اخير يكي از خوانندگان سايت ادواردو در اين سايت نظر با اين مضمون گذاشته بود " من تا سن 17 سالگي هرگز نماز نخواندم اما با ديدن اين فيلم به نماز روي آوردم و دو ركعت نماز براي شادي روح او خواندم " و از اين موارد بسيار زياد بوده است.
اين فعال سياسي به عملكرد نامناسب وزارت امور خارجه وقت در قبال شهيد ادواردو اشاره كرد و يادآور شد: عملكرد اين وزارت در رابطه با موضوع فيلم مستند ادواردو عملكردي بسيار منفي، مخرب و دور از شان جمهوري اسلامي بود. سفارتخانه‌هاي ما در واتيكان و روم و همچنين وزارتخانه ما نه تنها هيچ همكاري با گروه اعزامي براي توليد فيلم نكردند، بلكه نهايت تلاش خود را براي جلوگيري از توليد اين فيلم و سپس پخش آن به كار بردند و مجلس ششم نيز در اين راه دولت و وزارت‌خارجه را ياري كرد. اما خوشبختانه صدا و سيما به رياست آقاي دكتر لاريجاني تسليم اين فشارها نشد و اين فيلم را به نمايش گذاشت كه اثر بسيار مثبتي در ايران به جا گذاشت.
متن كامل نامه وزارت امور خارجه وقت بدين شرح است: "جناب آقاي دكتر علي لاريجاني؛ پيرو مكالمه تلفني احتراماً بر اساس اخبار واصله مقرر شده است كه فيلم ادواردو از سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش شود. با عنايت به حساسيت شديد دولت ايتاليا نسبت به فيلم ادواردو و نظر به اين‌كه ايتاليا از ماه آينده رياست اتحاديه اروپا را بر عهده خواهد گرفت و در حال حاضر روابط جمهوري اسلامي ايران و اتحاديه اروپا در مرحله بسيار حساسي است و پخش اين فيلم پيامدهاي منفي نسبت به مناسبات جمهوري اسلامي ايران و اتحاديه اروپا در پي خواهد داشت خواهشمند است دستور فرماييد از پخش اين فيلم از سيماي جمهوري اسلامي ايران جدا اجتناب شود. "
محمد حسن قديري به سانسور مطلق رسانه‌هاي ايتاليا در مورد ادواردو اشاره كرد و گفت: آن‌ها به طور عجيبي مانع پخش هر نوع خبري در ارتباط با مسلمان بودن ادواردو و در رابطه با اين‌كه فيلمي در ايران توليد شده كه ادعا كرده ادواردوي مسلمان به دست صهيونيست‌ها به شهادت رسيده، مي‌شوند و اين نشان‌دهنده حاكميت واقعي سانسور در غرب است كه اميدواريم روزي اين ديوار سانسور بريزد و مردم ايتاليا و ديگر كشورها نيز از اين واقعيت مطلع شوند.
ابيانه افزود: در طول ساخت اين فيلم چند دست‌خط از ادواردو نيز پيدا مي‌شود كه يكي از آن‌ها مربوط به ديدار وي با امام است كه امام در اين ديدار پيشاني ادواردو را مي‌بوسد.تصوير دست‌خط ادواردو در مورد ديدارش با امام هم‌اكنون در سايت ادواردو با آدرس www.edoardo.ws قابل مشاهده است.
ادواردو در نوشته خود كه با نام الله شروع شده آورده است: «يك شهروند از جمهوري ايتاليا امروز به ديدار امام خميني آمد. او براي اداي احترام به جمهوري اسلامي و شيعيان آمده است. او از رهبر انقلاب به خاطر آنچه در پيشرفت هدف و به نام خدا بر روي زمين در اين عصر انجام داده، تشكر كرد.» فرداي آن روز نيز يعني هفتم فروردين 1360ادواردو در نماز جمعه تهران به امامت آيت‌الله خامنه‌اي شركت مي‌كند كه عكس و فيلم اين واقعه نيز اخيرا پيدا شده است

 

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام عزيزم.
ممنون از مطالبت.
اتفاقا دو-سه روز پيش منم به اين فكر بودم كه يه تاپيك به اسم ادواردو بزنم و درموردش مطلب قرار بدم.
كه شما زحمتشو كشيدي.
البته فكر ميكنم اگه تو يه تاپيك جداگانه به ادواردو اشاره بشه خيلي بهتره. حالا باز خودتون ميدونيد.

در هرحال بازم ممنونم از زحمتت.
:gol:
 
  • Like
واکنش ها: FZ.H

Similar threads

بالا