به نام خدا

تشکر و مرسی باشین به همه بچهایی که تو تاپیک قبلی با عنوان
سوژه خندهاییم ما ایرانیا

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=201222
استقبال بی نظیری کردند .

*ملینا*, aban68, atiii-68, azadeh_j, basu-87, bita.m, dadashish, dara_ando, dozd_atish, EAS, ehsantomcat, fatemeh mohebbi, Fateme_bay, fereshte akabere, forsha, hannaneh-sh, harivan, iman99, island1991, jolie, kahrobaa, Leily810, lightseeker62, lishia, majidhosseini, marali_64, mary-f, Maryam.Mo, maxer, mehdix622, mehrnaz_khalaji, milad_004, mm_m, moein_rnd, mohammadreza_سبز, Next, Nooshin-M, omid-p, parichehr16, Persia1, pianist.h, Pleiades.Arch, ricardo, sahar karimi, satren, Sepideh.mt, shadi.newworld, smn_mrkz, Soofia, soutedelan, taraneh_de, tm-civil, فریباا, متال85, چراغ علی 06, هدیش, هزاردستان, vafaaa, _narjes, آرانوس, روياي ماه, زخم سبز **سمیرا**, *v*, bita.m, dara_ando, dozd_atish, elhamanwar, fatemeh mohebbi, fluid2008, Leily810, lightseeker62, lishia, marali_64, maxer, minoomy,, متال85, XPARS,bita.m, dadashish, dara_ando, donya..., fereshte akabere, garshasbi-m, kako20, marali_64, minoomy, mm_m, , bita.m, , dozd_atish, fluid2008, negin jo0on, rozabi, سپیـده rahajo0on و......دوستانی که فراموش کردم شرمنده به بزرگیشون ببخشند

وجالب میان این همه اسم نامی پررنگ نبود به عنوان اینکه مدیری بخواد تشکر کنه اصلا اینجا رسم نیست

عیبی نداره مهم نبوده و نیست مهم اینه
داداش آتروس
با ورژن 2 سوژه خندهاییم ما ایرانیا
دوباره به میادین باز میگردد
در این تاپیک هر سری عکس جدیدی که از سوتی های ایرانی میزارم یه عکس عاشقونه و هم چنین لینک یه شکلک جدیدم (مثل این
)میزارم .
امیدوارم تاپیک توپی از آب در بیاد هرکی میاد توش تا آخرین صفحه نیگاه کنه ولذت ببره
فقط دوستان خواهش میکنم اسپم نکنید (چون اینجوری تاپیک بدرد نخور میشه و زحمت هم من و هم اونایی که عکس میزارن هدر میره )با دوستانی که رعایت نکنند و لوس بازی در بیارن در خور شخصیتشون باهاشون برخورد میکنم محترمانه گفتم
سری اول سوژه خنده

در این تاپیک هر سری عکس جدیدی که از سوتی های ایرانی میزارم یه عکس عاشقونه و هم چنین لینک یه شکلک جدیدم (مثل این

امیدوارم تاپیک توپی از آب در بیاد هرکی میاد توش تا آخرین صفحه نیگاه کنه ولذت ببره
فقط دوستان خواهش میکنم اسپم نکنید (چون اینجوری تاپیک بدرد نخور میشه و زحمت هم من و هم اونایی که عکس میزارن هدر میره )با دوستانی که رعایت نکنند و لوس بازی در بیارن در خور شخصیتشون باهاشون برخورد میکنم محترمانه گفتم

سری اول سوژه خنده
مادر زن ذلییم حال میدهاااا.....

باز برین قرآن آتیش بزنید ببینید پیامبر اون زمان با این حرفش شوکی عظیم به آمریکا و ادیسون داده........آخه ...

آی بزنه یه خواستگار واسش پیدا شه ....... ولی خوشکله ها...

+

*
*
*
ما فقط تاپیک اورجینال
*
*
ما فقط تاپیک اورجینال
ATROS را نیگاه میکنیم و هرگز کپی نمیکنیم
*
*
ادامه دارد