seyed*hamid
کاربر حرفه ای
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده...اولا ... من محل نمیذارم ...... که اونا بهم محل بذارند یا نذارند .......نبایدم محل بذارند ..... شما از بس خودتو واسه اونا شیرین کردی ... که مثل دالغک باهات رفتار میکنند.........
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده...اولا ... من محل نمیذارم ...... که اونا بهم محل بذارند یا نذارند .......نبایدم محل بذارند ..... شما از بس خودتو واسه اونا شیرین کردی ... که مثل دالغک باهات رفتار میکنند.........
پست سر دیگران حرف زدن خوب نیست دوستان !
ایشون اخراج شده و نمی تونه جواب شما رو بده !
ادامه ندید لطفاً !
متاسفم برای کسانی که این جور روابطو خوب میدونن و نشان روشن فکری و پیشرفت تلقی میکنن ...! حیف که دوستان اخراج شدن وگرنه معنای حقیقی حرف فلسفیو به بچه جماعت یاد میدادن ...!
سلام .خدا انسانها رو آفریده که در کنار هم زندگی کنن نه اینکه از هم سوا .باید یاد گرفت که با جنس مخالف همکار و همکلاس و....... باشیم با یک رابطه درست و دید صحیح.اگه الان یاد نگریم تو زندگی زنا شویی مشکل پیدا میکنیم.
اونوقت چند درصد از پسران دوست دختر دارند؟
به نظر من مشکل اینجاست که اونا ازون طرف افتادن ، ما ازین طرف!!
سلام .خدا انسانها رو آفریده که در کنار هم زندگی کنن نه اینکه از هم سوا .باید یاد گرفت که با جنس مخالف همکار و همکلاس و....... باشیم با یک رابطه درست و دید صحیح.اگه الان یاد نگریم تو زندگی زنا شویی مشکل پیدا میکنیم.
افشین جان دوستمون وقتی که بود جوابی به من نداد چه برسه به حالا و بنظزم بود و نبودش فرقی نداره (البته اگه نباشه خیلیا راحت ترن)پست سر دیگران حرف زدن خوب نیست دوستان !
ایشون اخراج شده و نمی تونه جواب شما رو بده !
ادامه ندید لطفاً !
شمایی که یه عضو فعالی و نه اسم واقعی داری نه عکس، اول منظورتو از اینجور روابط بگو تا به بقیش برسیممتاسفم برای کسانی که این جور روابطو خوب میدونن و نشان روشن فکری و پیشرفت تلقی میکنن ...! حیف که دوستان اخراج شدن وگرنه معنای حقیقی حرف فلسفیو به بچه جماعت یاد میدادن ...!
سارا جان ایشون منظورشون من بودمدوست عزیز اشتباه برداشت نکنید
من شخصا این روابط رو فیلسوف بازی نمیدونم
ولی زیاده روی در هر دیدی رو هم قبول ندارم
![]()
حالا جدا از آمار، با قسمت اول صحبتت مخالفم چون درسته که رابطه جنسی هست و یک واقیته ولی نمیشه بر این اساس گفت کلا دوستی بده و عصبانیت یکی مثل منم از این حرفا نیست. از نتد رویه بعضیاس.من اومدم چنتا نکته رو بگم فقط.
اولا متاسفانه این امار درسته و شاید خیلی بیشتر از 80درصد هم باشه
دوما متاسفانه رابطه جنسی تو بسیاری از این دوستیها وجود داره پس دوستان الکی عصبانی نشن چون یک واقعیته
اما مهمترین چیزی که میخوام بگم اینه که مشکل از پسرا و دخترا نیست که الان وضع اینجوری شده.البته نه اینکه هیچ تقصیری ندارن ولی واقعا خیلی کم مقصرن
وقتی شما تو ذهن پسر جنس مخالف رو یک چیز عجیب و غریب جا میندازی و برعکس از نظر روانشناسی طبیعیه که بسیار بیشتر به طرف جنس مخالف بره و نتیجه میشه این امار.
وقتی ما از بچگی بهمون گفتن ای بادختر حرف نزنی ای فلانه ای بصاره وقتی کمی بزرگتر میشیم فقط دوس داریم بریم ببینیم این دختر چیه که همش مارو ازش منع کردن
درصورتی که در اسلام با یک فرهنگ بسیار عالی پسر و دختر در کنار هم قرار میگیرن بدون هیچ چیز بدی
پس بیاییم اول خودمونو سپس فرهنگمونو اصلاح کنیم تا ان شاالله این موضوع حل بشه
به امید اونروز
واقعا چه تاپیکای بامفهوم بالایی...فقط بروبچو به جون هم میندازن و میرن و یکیم نیس ببینه چه خبره..فقط کافیه یکی یه تاپیک برخلاف میلشون بزنه قفلش کن..واااقعا که
حالا بعنوان همکار و دوست اجتماعی و ....چرا ولی من شخصا با دوستی خصوصی حتی بدون رابطه جنسی هم مخالفم
پس باید اینو فرهنگسازی کرد.
این آقای گلزاری عزیزمون سازنده ترین و بهترین راه رو ازدواج دونسته..ک بسی جای تامل داره
و اینکه اگه ایشون این نظر رو داده,چرا رفته و صحبت از غرب و ..کرده؟ مگه معیار های فرهنگی و اخلاقی ما با اونا یکیه ک خودمونو با اونا مقایسه کنیم؟
بعدشم, ایشون گرایش ارتباط میان دختر و پسرا رو امری طبیعی قلمداد می کنه,,,دوس داشتم ببینم هستن کسانی که حرف این آقا رو بشنون؟؟
ون های مشکی و ....
فکر کنم منظورشون از گرایش به سمت هم اینه
که به طور فطری جنس های مخالف به سمت هم گرایش
دارن
حالا این دیگه به خود اون ادم برمیگرده که چطور و چگونه ارتباط بگیره
یا اصلا ارتباطی نگیره.....
والله من که تا بحال تجربه نکردم .بعنوان یه دختر 24ساله
اتفاقا خیلی بیش از 20 درصد هستند که دوست بسر ندارند همه ی دخترا فقط اینایی که بیرون میینن با یه بسر،که نیستند ولی اگر هم اینه واقعا بهتره دنبال ریشه ای قضیه باشند و دلیلش. مسوولان باید کارای ریشه ای انجام بدهند نه فقط ظاهر قضیه برخورد کنند ...