عاشق پیشه
عضو جدید
دختره ی نامحرم چرا می خواهی فدای من بشیفدات شم بهتون زن نميدن نزارين پاي ترشيده شدن دخترا بزارين پاي حساب اينكه از هر ١٠٠ مرد فقط يكيشون سالمه (از همه لحاظ)
ایششششششششششششش
دختره ی نامحرم چرا می خواهی فدای من بشیفدات شم بهتون زن نميدن نزارين پاي ترشيده شدن دخترا بزارين پاي حساب اينكه از هر ١٠٠ مرد فقط يكيشون سالمه (از همه لحاظ)
lazemeye har fardi hast dorostآره واقعا، چون دبیرا بلد نیستن درست به دانش آموزا این موضوع رو تفهیم کنن. فقط میگن بده.
دختره ی نامحرم چرا می خواهی فدای من بشی
ایششششششششششششش
mano nakhor
![]()
اصلا موافق نیستم
محیط کار چی؟مگه میشه؟مثل... فکر نکن.این مشکل باید جور دیگه حل بشه
دختره ی نامحرم چرا می خواهی فدای من بشی
ایششششششششششششش
دلت به اينا خوش نباشه به چه امدي زندگي كني؟
يازيخ بچارا!![]()
مگه تو محیط کاری باید با هم کاری داشته باشند ؟ میخوان باهم بازی کنند؟ ..... شما واقعا دخترا چرا فکر میکنید .. باید پسرا همیشه پیشتون باشن .....به نظر من محیط کاری پسرا با جنس موافق هم باشند میتونند ... بهتر کار کنند ....و پیشرفت کنند....
lazemeye har fardi hast dorost
vali vaghti amozesh dade nashe malome ke in tapic zade mishe
bad migam?
hata to daneshgahamonam doremon mizanan
didi mojaradi miri shomal che hali mide?
مگه تو محیط کاری باید با هم کاری داشته باشند ؟ میخوان باهم بازی کنند؟ ..... شما واقعا دخترا چرا فکر میکنید .. باید پسرا همیشه پیشتون باشن .....به نظر من محیط کاری پسرا با جنس موافق هم باشند میتونند ... بهتر کار کنند ....و پیشرفت کنند....
آره حرفتون صحیحهlazemeye har fardi hast dorost
vali vaghti amozesh dade nashe malome ke in tapic zade mishe
bad migam?
hata to daneshgahamonam doremon mizanan
به ناوا
یازیخ اولوپدی قیزلارین الین نن؟![]()
يعني هركي از همزيستي قورباغه ها چيزي ندونه دانشگاه نرفته؟هههههههه
منظورت اينه كه دانشگاه فقط جاي قورباغه آموزيه؟
برو منطقتو درست كن!كسي كه نمي دونه تو جامعه با جنس مخالفش چه جوري برخورد كنه از نظر شما باسواده ولي كسي كه اينا رو ميدونه فقط كاري به كار قورباغه و جك و جونورا نداره بيسواده!!!
كشتي ما رو با منطقت مهندس!!!!![]()
afarin
badan az adam tavaghoam daran!
ishhhhhhhhhhhh
خیلی هم دلت بخوادنترس فقط يه كلمه بود عمرا اگه اين كارو بكنم مگه جونمو از سره راه اوردم كه فداي نامحرم كنم . اوا بلا به دور
سلام دوست گرامی
الان شما مشکلت دقیقا کجاست؟
خیلی هم دلت بخواد
دخترها برام سر و دست میشکنن
خیلی ساده اند
چون فکر میکنن که بهشون توجه میکنم
برو منطقو شما یاد بگیر که تو دانشگاه .. ومحیط های دیگه ... لنگ پسرها نباشی .... نچسبی بهشون ...عوض اینکه بگه بله .... از هم دور باشند بهتره .. هم واسه خودشون مزاحمت ایجاد نمیشه... هم میتونند .. پیشرفت کنند ....تو دوران مدرسه .. چرا نمرات همیشه بیشتره از دانشگاه ... چون تو کلاس و محیط های دیگر مزاحمتی نیست .....اونم که میره با پسر دوست میشه ... یعنی خانواده نتوسته تربیتش کنه ... فقط برزرگش کرده ....هیچی یادش نداده....
chand salete?مشکلی نیست ... من نظرمو گفتم که پسرها هرچقدر از دخترا دور باشند .. هم دخترا همچینین..... فساد ..مشکلات کمتر میشه ....تا سن ازدوجشون....
سلااااااااااااام!!
مشکلی نیست ... من نظرمو گفتم که پسرها هرچقدر از دخترا دور باشند .. هم دخترا همچینین..... فساد ..مشکلات کمتر میشه ....تا سن ازدوجشون....
madresaton mokhtalet bod?اينو قبول ندارم . من تو دانشگاه نمراتم بهتر از مدرسه هستش![]()
mano to be tafahom residim?این پشت بوم شما وسط نداره؟!!! نیازی نیست از دو ورش بیافتین.
man ashnamaعليك سلام
با کمال احترام باید بگم نظرت اصلا قشنگ نیست
بعنوان یه مهندس و فرد تحصیل کرده زشته این حرف
madresaton mokhtalet bod?![]()