6 نشانه ای که مشخص می شود او با شما ازدواج نمی کند...!

dozd_atish

عضو جدید
6 نشانه ای که مشخص می شود او با شما ازدواج نمی کند

در این مقاله سرنخ هایی وجود دارد که توسط آنها متوجه می شوید طرف مقابل تعهدی برای ازدواج با شما دارد یا خیر. اگر سه نشانه یا نشانه های بیشتری از نشانه های زیر در او وجود دارد مراقب باشد.

1- همه دوست های قبلی اش از نظر او دیوانه و احمق هستند
به مردی که دوست یا نامزد قبلی اش را با لقب های مختلفی می خواند حواستان باشد. زیرا با موقعیت فعلی او نیازی به صحبت درمورد نامزد یا دوست قبلی اش نیست.

2- فضایی فوق العاده رمانیک ترتیب می دهد
خوردن شام را زیر نور شمع ترجیح می دهد، شما را به مکان های خلوت می برد، و این یک اخطار است که نمی خواهد زن های دیگری به او نگاه کنند. دفعه بعد از شما می خواهد تا به یک رستوران شلوغ بروید. حالا ببینید چه عکس العملی دارد.

3- پشت تلفن هنگام حرف زدن گاهی گرم و پرشور و گاهی سرد و بی احساس است
ممکن است در یک روز 10 بار به شما زنگ بزند درکنار آن ممکن است روزها خبری از او نداشته باشید. گاهی 1 ساعت با تلفن با شما صحبت می کند و گاهی هم پیام یا اس ام اس شما رو نادیده می گیرد. دقت کنید که چه اتفاقی درحال افتادن است؟ اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم شاید او سرگرم افراد دیگری است.

4- شما را به ارتکاب اشتباهی مجرم می کنند
برای مردها طبیعی است که بعد از ازدواج با همسرشان ساعتها وقت بگذرانند و رابطه عاطفی برقرار کنند اما اگر این مورد با رفتارهایی مانند رفتارهای زیر همراه بود خطرناک است: الف) اگر فشار و اصرار زیادی به شما وارد کرد ب) اگر سعی کرد با گفتن داستان های بد و غم انگیز شما را به داشتن رابطه غیر معمول ترغیب کند.

5- صمیمانه برخورد نمی کنند
اگر دونفر فوق العاده با یکدیگر صمیمی باشند ممکن است سوالهای شخصی از یکدیگر نمی پرسند. حقیقت این است که آنها نمی خواهند زمان و انرژی شان را روی شناخت شما بگذارند زیرا قرار نیست مدت ها با شما زندگی کنند تا به شناخت شما نیازی داشته باشند.

6- به شما می گوید: شما دو روح در یک بدن هستید
بسیار خب، گفتن جمله های عاشقانه به یکدیگر قابل ستایش است اما گفتن این جمله ها آن هم در ابتدای کار و خیلی زود ممکن است از روی عجله گفته شده باشد. اگر شخص مقابل تان در هفته های ابتدایی ازدواج تان به شما گفت که کم کم درحال عاشق شدن است خیالتان راحت باشد و به او اعتماد کنید.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3- پشت تلفن هنگام حرف زدن گاهی گرم و پرشور و گاهی سرد و بی احساس است
ممکن است در یک روز 10 بار به شما زنگ بزند درکنار آن ممکن است روزها خبری از او نداشته باشید. گاهی 1 ساعت با تلفن با شما صحبت می کند و گاهی هم پیام یا اس ام اس شما رو نادیده می گیرد. دقت کنید که چه اتفاقی درحال افتادن است؟ اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم شاید او سرگرم افراد دیگری است

با این به شدت مخالفم، چه دلیل وجود داره اگه گاهی گرم و پرشور باشه و گاهی سرد حتماً به یکی دیگه فکر کنه؟
یا وقتی اس ام اس رو نادید میگیره چه دلیلی داره با یکی دیگه باشه؟

لزوماً همیشه اینطور نیست....

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این به شدت مخالفم، چه دلیل وجود داره اگه گاهی گرم و پرشور باشه و گاهی سرد حتماً به یکی دیگه فکر کنه؟

مصطفی جان نکن این کارا رو...ای بابا...:razz:چرا گاهی پر شوری گاهی سرد خب؟!!!اس ام اس ها رو نمیبینی یا دیر جواب میدی؟!!!!:eek::w22:من اگه جای عروس خانم بودم حتما سر از تن شما جدا میکردم:w16::w25:

haleh_sharif

عضو جدید
ا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
شما هم آره؟؟؟
یعنی چی؟؟ یعنی شما هم دختر مردم و گذاشتی سر کار! ما قبولت داشتیما!!!!! نکن این کارا:)

مصطفی جان نکن این کارا رو...ای بابا...:razz:چرا گاهی پر شوری گاهی سرد خب؟!!!اس ام اس ها رو نمیبینی یا دیر جواب میدی؟!!!!:eek::w22:من اگه جای عروس خانم بودم حتما سر از تن شما جدا میکردم:w16::w25:

haleh_sharif

عضو جدید
شما هم آره؟؟؟
یعنی چی؟؟ یعنی شما هم دختر مردم و گذاشتی سر کار! ما قبولت داشتیما!!!!! نکن این کارا

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینها همش یکطرفه هست
بزارین من واستون اونوریش هم بگم
یهو محبتشون زیاد میشه،بعد میخوان که باهامون صحبت کنن
کلی مقدمه چینی میکنن بعد میگن ما به درد هم نمیخوریم و زندگی ما شدنی نیست
بعدش میگن یه مرد دیگه تو زندگیشونه که خیلی بهش علاقه دارن-ولی به شما هم علاقه دارنا اما به اون بیشتر
یا باستون هدیه میخرن و توی هدیشون از شما واسه این عمری که پاشون تلف کردین تشکر میکنن و تموم میشه
یا داداشش رو میفرسته سر وقتت که حاللتو جا بیاره و اگه کار به کلانتری نکشه اینقدر از هم زده میشید که خود ب خود همه چیز تموم میشه
یا یهو بهت خبر میدن با اون کسی که ازش متنفر بودی ازدواج کرده و الانم ماه عسل تشریف دارن

قبول کنید فرقی نداره - نامردی تو خون هممون هست

haleh_sharif

عضو جدید
تجربه داریا

اینها همش یکطرفه هست
بزارین من واستون اونوریش هم بگم
یهو محبتشون زیاد میشه،بعد میخوان که باهامون صحبت کنن
کلی مقدمه چینی میکنن بعد میگن ما به درد هم نمیخوریم و زندگی ما شدنی نیست
بعدش میگن یه مرد دیگه تو زندگیشونه که خیلی بهش علاقه دارن-ولی به شما هم علاقه دارنا اما به اون بیشتر
یا باستون هدیه میخرن و توی هدیشون از شما واسه این عمری که پاشون تلف کردین تشکر میکنن و تموم میشه
یا داداشش رو میفرسته سر وقتت که حاللتو جا بیاره و اگه کار به کلانتری نکشه اینقدر از هم زده میشید که خود ب خود همه چیز تموم میشه
یا یهو بهت خبر میدن با اون کسی که ازش متنفر بودی ازدواج کرده و الانم ماه عسل تشریف دارن

قبول کنید فرقی نداره - نامردی تو خون هممون هست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما هم آره؟؟؟
یعنی چی؟؟ یعنی شما هم دختر مردم و گذاشتی سر کار! ما قبولت داشتیما!!!!! نکن این کارا:)
نه به جان خودم:(

کتاب پسران مریخی دختران ونوسی رو نخوندید پس!

مردان همیشه احتیاج دارند که برای دوست داشتن بیشتر همسرشون مدتی رو ازش فاصله بگیرن، یه کم سرد بشن، یه کم نیروشونو جمع کنن واسه دوباره عاشق شدن، توی طبیعته مردان هست این، هر از چند گاهی نیاز به این فاصله گرفتن از همسرش داره، و این لزوما به معنی این نیست که طرف با یکی دیگست...
در این مرحله که اصطلاحاً بش میگن "مرد رفته تو غار تنهاییش" خانم اگه زیاد گیر بده و حالا ایرادی بگیره اثر معکوس میذاره...

مثل خانمها، خانمها هم این مساله رو یه جور دیگه دارن، میگن احساسات خانومها موجیه، یعنی گاهی خیلی زیاد و گاهی خیلی کمه....

haleh_sharif

عضو جدید
شوخیه پسر خوب
چرا خوندم جالب و به نظرم دونستنش مهمه

مردان همیشه احتیاج دارند که برای دوست داشتن بیشتر همسرشون مدتی رو ازش فاصله بگیرن، یه کم سرد بشن، یه کم نیروشونو جمع کنن واسه دوباره عاشق شدن، توی طبیعته مردان هست این، هر از چند گاهی نیاز به این فاصله گرفتن از همسرش داره، و این لزوما به معنی این نیست که طرف با یکی دیگست...
در این مرحله که اصطلاحاً بش میگن "مرد رفته تو غار تنهاییش" خانم اگه زیاد گیر بده و حالا ایرادی بگیره اثر معکوس میذاره...

مثل خانمها، خانمها هم این مساله رو یه جور دیگه دارن، میگن احساسات خانومها موجیه، یعنی گاهی خیلی زیاد و گاهی خیلی کمه....

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

هااااااااااااا...پس دلیلت موجهه...چرا خوندم...خلاصه مراقب سرت باش:D

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شوخیه پسر خوب
چرا خوندم جالب و به نظرم دونستنش مهمه

هااااااااااااا...پس دلیلت موجهه...چرا خوندم...خلاصه مراقب سرت باش:D
به قول خانم اورامان، هاااااااااا حالا واستید ببینم، شما اگر همسر آیندتون اس ام اس بده چرا دوست دارید از عمد جواب ندید و دیر جواب بدید؟
نگید نمیدید که خوب میشناسم خانما رو.....:D

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول خانم اورامان، هاااااااااا حالا واستید ببینم، شما اگر همسر آیندتون اس ام اس بده چرا دوست دارید از عمد جواب ندید و دیر جواب بدید؟
اینا تکنیکاییه واسه عزیز تر شدن:whistle::whistle::victory::w12:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

کیف میده آخه...:Dیه کم که دیر جواب میدی میفهمی جواب دادنت چقدر مهم بوده!:w12: