30یاسی نیست....

garshasbi-m

عضو جدید
بعضی از دوستان به نائب بودن ایشون گیر میدن>
خب حرفی نیست
ایشون اصلا نائب نیستند مثل حضرت امام که نائب نبودند
اما چون در زمانه غیبت معنای واقعی اون حدیثی هستند که میفرماید در زمانه غیبت به راوی حدیث مراجعه کنید
ما ایشون رو قبول داریم

در مورد ولایت فقیه ورهبری ایشون هم علما نظر دادند
ولایت فقیه از ولایت رسول الله هست...این نظرشخص امام هست
و انتخاب رهبری هم با مجلس خبرگان وقت بوده

بادرود
اول تشكر كنم از پست استارتتون تو اين تاپيك خيلي معنا دار بود
و اما بنده كه اصلا مسلمان نيستم ولي يكي از دوستان مسلمانم با توجه به همين حديثي كه فرموديد مراجعه كرده به راويان حديث ولي مشكل اينجاست كه اون راويان حديث اين آيات هستند:" آيت الله منتظري ، آيت الله صانعي ، آيت الله دستغيب و .. "
حالا من براي اين دوستم نگرانم داره به حديث عمل ميكنه ولي با همكيشانش دو اين قضيه مشكل داره
:gol::gol::gol:

garshasbi-m

عضو جدید
سلام دوستان
خواهش ميكنم توجه كنيد:
1. دفاع از اسلام و شيعه بر دفاع از نظام مقدسمون ارجعيت داره.
چرا به گونه اي بحث ميكنيد كه ناخودآگاه اسلام قرباني شود. آيا با علم ميكنيد؟
2. دين از سياست جدا نيست اما نبايد سياست به تفكرات ناب اسلام محمدي(ص) لطمه بزند.
3. عزيزان امام زمان(عج) فرمودند در زمان غيبت كبري نايبي ندارم و مردم به مرجع، ولي فقيه، علما مراجعه نمايند.
منظور اين است كه نايب حضرت مهدي(ع) با ولي فقيه كه اقبال عموم را دارد متفاوت است.
كلمه "امام" وقتي ميگوييم امام علي(ع) با امام خميني(روحي فدا) تفاوتهاي زيادي دارد. چون توجه نكرده ايم برخي .........
4. بايد توجه نماييد حكومت خدا بر زمين فقط توسط معصوم صورت ميپزيرد.
5. ولي فقيه در زمان غيبت كبري ممكن است دچار تغيير شود كه هر انساني ميشود چون طلحه و زبير.
من شخصا مخالف مقايسه حوادث صدر اسلام و حوادث معاصر هستم.
اما چون ما مثل اين تاپيك چنين مقايسه هايي ميكنيم ديگران هم چنين ميگويند:
بعد از وفات پيامبر(ص) خلافت به حق امام علي(ع) را گرفتند/....امام خميني(روحي فدا)......آيت الله...........
در روز عاشورا با نوه پيامبر(ص) چه كردند/در سال روز وفات امام خميني(روحي فدا) با يادگار او چه كردند و چرا آقا(روحي فدا) پيشاني ايشان را بوسيدند.
6. علي(ع) كه حق با اوست و او با حق است. اوست كه قرآن ناطق است. توجه شود كه از اين انسانها فقط 14 تا وجود دارد. پس خواهش ميكنم معيار ديگري براي شناسايي حق ندهيد.
عزيزان خواهش ميكنم توجه كنيد. تفكر شيعي و انقلابي ما را به خطا نبريد. خواهش ميكنم براي قدرت گريبان ندريد. قدرت مطلق از آن اوست.

1- بله افرادي بودن كه ميگفتن دفاع از اسلام از دفاع از علي ارجعيت داره. ميدونيد اونها خوارج بودن
من نمي گم ايشون حضرت علي ع هست نه حتي به گرد پاشون هم نمي رسن ولي بدونيد اين نظام جمهوري اسلامي شده تا مباني اسلام رعايت بشه
اگه نظام اسلامي نباشه چطور ميشه از اسلام دفاع كرد
اصلا از اسلام ميشه دفاع كرد؟ كلاهتون رو قاضي كنيد
2- اين مورد رو قبول دارم
3- مثل اينك هشما راجب به نواب اربعه امام زمان چيزي نمي دونيد
حتي نامه ايشون با دست خطشون وجود داره
و جز با سند ترين مطالب شيعه هست
ما اگه با آيت الله خميني ره امام ميگيم به معناي پيشوا هست و ايشون رو هم مرتبه با امام علي ع نميدونيم
ايشون پيشواي(امام) مسلمانان بودند.
وفردي صالح
4و 5- اين حرفتون حرف هاي قبليتونو نقض ميكنه
يعني نبايد حكومت اسلامي تشكيل داد
پس دفاع از اسلامي كه خودتون گفتيد چي ميشه عزيز
ما كه نگفتيم كه اين حكومت ما حكومت خدا روي زمينه كه
ما داريم سعي ميكنيم جمهوري اسلامي بر مبناي اعتقادا ت اسلام اداره بشه
اصلا هدف از مطالعه تاريخ همينه
خدا به انسان در قران مي فرمايد از گذشتگان عبرت گيريد
شما مخالف خدا نظر دارين؟!! عجب
اگه خوب كاملا از بد تميز داده ميشد كه هيچ انساني به گمراهي نمي افتاد و براي همين هست كه به اين جو مهلكه ها فتنه ميگويند
وتاريخ هم براي تميز دادن خوب از بد هست دوست عزيز والبته در كنار اون استفاده از فرامين اسلام و استفاده از عقل
6- مطلب 6 تون هم با بقيه موارد قبليتون يكيه و جواب دادم

حالا شما ميگي كه نبايد به رهبر جامعه اسلامي كه توسط خود مردم انتخاب ميشه اعتنا كرد چون از طرف خدا نيست
نه خير خدا رو شكر شيعه عالم زياد داره و ايشون رو مورد تاييد قرار دادند
و براي اجراي فرامين اسلامي بايد حكومت اسلامي تشكيل بشه چون صاحب حكومت كه در غيبته و اين وظيفه مسلمانان هست كه براي اقامه فرامين اسلام حكومت تشكيل بدهند

با درود
محمود عزيز در جواب دوستمون مطالبي نوشتيد كه سوالاتي در ذهن من بوجود آورده
1- در زمان خليفه اول تا سوم هم علي (ع) به خاطر دفاع از اسلام از حكومت خودش دفاع نكرد آيا عمل ايشون هم مثل عمل خوارج هست؟
2-
3- سوال اينه كه نواب اربعه كه اومدن و رفتن خب اين چه ربطي به حرفهاي دوستمون داره ايشون هم همين رو ميگن ميگن در زمان غيبت كبري ديگه نائب نيست روش چيز ديگه اي هست
4و5- در اين هم تناقضي نيست دوست ما ميفرمايند بعد از معصوم نميتونيد اسم خدا رو بر حكومت گذاشت ولي خب ميشه حكومتي بر اساس دين بنا گذاشت و البته حاكمش چون معصوم نيست امكان خطاي اون وجود داره
موفق و سربلند باشيد

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس شما خامنه ای رو با امام علی و... مقایسه کردی و موسوی و ... رو با طلحه و زبیر !!!!
خیلی باحالی به خدا!!!همین طرز فکرتونه که دیگه علاقه ای به بحث با کسیو ندارم!!!!

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
بادرود
اول تشكر كنم از پست استارتتون تو اين تاپيك خيلي معنا دار بود
و اما بنده كه اصلا مسلمان نيستم ولي يكي از دوستان مسلمانم با توجه به همين حديثي كه فرموديد مراجعه كرده به راويان حديث ولي مشكل اينجاست كه اون راويان حديث اين آيات هستند:" آيت الله منتظري ، آيت الله صانعي ، آيت الله دستغيب و .. "
حالا من براي اين دوستم نگرانم داره به حديث عمل ميكنه ولي با همكيشانش دو اين قضيه مشكل داره
:gol::gol::gol:

سلام جناب گرشاسبي
خب شما كه مسلمان نيستي عيب نداره
حداقل عقل و منطق كه دارين ندارين؟
ببين هر مذهبي كه الان جز بزرگترين مذاهب دنياست در هزازان سال پيش از ناحيه خدا آمده مثل يهوديت يا مسيحيت و اسلام و خب ما اين ديني كه الان داريم از طروق مختلف به ما رسيده. اما همه بحث ها بر سر اين روش هايي است كه اين مذاهب را به ما رسونده.يعني ما عالماني داريم كه با علم زياد مشخص مي كنند كه اين چيزي كه به دست ما رسيده آيا تحريف شده يا نه. در مسيحيت و يهوديت خود عالمان اين دو دين اعتراف كرده اند كه اين دو دين(كتاب هاي شان) دست خوش تحريف شده،اما بنا به گفته عالمان اسلام اين دين اسلام و قران دچار تحريف نشده.
خب حالا شما كه مسلمان نيستي رفتي از يه نفر كه معلوم نيست از كجا اطلاعاتشو آورده پرسيدي كه راويان حديث چه كسايي هستن و اونم به شما گفته آيت الله صانعي و منتظري!!! علماي اسلام به خاطر حرف هاي نا به جاي جناب منتظري و صانعي، اون ها رو طرد كردن. در ضمن اين دو جناب هم راوي حديث نيستن. علماي ما حديث هاي نقل شده رو تاييد يا رد مي كنند. كسي حديث جديدي اضافه نمي كنه!! مثلا نداريم اينكه از صانعي از محمد بن فلان از علي بن فلان از علي بن ابي طالب ع. علماي حاضر احاديث روايت شده رو تاييد يا رد مي كنن. بنا بر علمي كه دارن.
در ضمن در حال حاضر همه علما به غير از موارد طرد شده همه آيت الله خامنه اي رو قبول دارن و نزديك تريين تاييد شون هم بر مي گرده به سفر به قم ايشان.
و همه ايشون رو به عنوان ولايت فقيه قبول دارن.

با درود
محمود عزيز در جواب دوستمون مطالبي نوشتيد كه سوالاتي در ذهن من بوجود آورده
1- در زمان خليفه اول تا سوم هم علي (ع) به خاطر دفاع از اسلام از حكومت خودش دفاع نكرد آيا عمل ايشون هم مثل عمل خوارج هست؟
2-
3- سوال اينه كه نواب اربعه كه اومدن و رفتن خب اين چه ربطي به حرفهاي دوستمون داره ايشون هم همين رو ميگن ميگن در زمان غيبت كبري ديگه نائب نيست روش چيز ديگه اي هست
4و5- در اين هم تناقضي نيست دوست ما ميفرمايند بعد از معصوم نميتونيد اسم خدا رو بر حكومت گذاشت ولي خب ميشه حكومتي بر اساس دين بنا گذاشت و البته حاكمش چون معصوم نيست امكان خطاي اون وجود داره
موفق و سربلند باشيد

1-عزيز من شما اطلاعات تاريخيت ضعيفه. حضرت علي ع سخني دارن با اين مضمون: ارزش اين دنيا براي من از آب بيني بز كمتر هست. ايشون به خاطر اينكه حتي به تعداد انگشتان دستشون يار نداشتن نتونستن از فرمان روايي افرادي مثل سه خليفه اول جلو گيري كنن و گرنه سيره ايشون در زندگي مثل سيره امام حسين ع است كه براي اقامه امر به معروف و نهي از منكر قيام كرد.
3- شما منظور من رو متوجه نشدي عزيز. در حال حاضر كه نه نايب هست نه خود امام پس بايد فرد اصلح انتخاب شود كه اين به عهده علماي اسلام هست
پس شما خامنه ای رو با امام علی و... مقایسه کردی و موسوی و ... رو با طلحه و زبیر !!!!

مثل اينكه شما نديدي موسوي رو مانند امام حسين ع نشون ميدن. عوض كردن جاي خير وشر خيلي آسون هست. از حق بايد دفاع كرد. مطمئن باشيد هيچكس نمي تونه مثل امام حسين ع بشه ؛ولي به راحتي خوردن يك ليوان آب همه مي تونن مثل يزيد بشن...!! مهم اينكه ما داريم چه راهيو ميريم و نمي خواهيم بگيم كه كسي مثل اهل بيته، نه. ميگيم اين راهي كه داره پيش ميره شبيه راه اهل بيته و در راستاي تعاليم اسلام هست و اگه قصور و اشتباهاتي هم هست از ماست نه اسلام

**mahsa**

کاربر بیش فعال

به قول شاعر:
عنان تا در کف نامردمان است
ستم با مرد خواهد کرد ، نامرد

**mahsa**

کاربر بیش فعال
سلام جناب گرشاسبي
خب شما كه مسلمان نيستي عيب نداره
حداقل عقل و منطق كه دارين ندارين؟
ببين هر مذهبي كه الان جز بزرگترين مذاهب دنياست در هزازان سال پيش از ناحيه خدا آمده مثل يهوديت يا مسيحيت و اسلام و خب ما اين ديني كه الان داريم از طروق مختلف به ما رسيده. اما همه بحث ها بر سر اين روش هايي است كه اين مذاهب را به ما رسونده.يعني ما عالماني داريم كه با علم زياد مشخص مي كنند كه اين چيزي كه به دست ما رسيده آيا تحريف شده يا نه. در مسيحيت و يهوديت خود عالمان اين دو دين اعتراف كرده اند كه اين دو دين(كتاب هاي شان) دست خوش تحريف شده،اما بنا به گفته عالمان اسلام اين دين اسلام و قران دچار تحريف نشده.
خب حالا شما كه مسلمان نيستي رفتي از يه نفر كه معلوم نيست از كجا اطلاعاتشو آورده پرسيدي كه راويان حديث چه كسايي هستن و اونم به شما گفته آيت الله صانعي و منتظري!!! علماي اسلام به خاطر حرف هاي نا به جاي جناب منتظري و صانعي، اون ها رو طرد كردن. در ضمن اين دو جناب هم راوي حديث نيستن. علماي ما حديث هاي نقل شده رو تاييد يا رد مي كنند. كسي حديث جديدي اضافه نمي كنه!! مثلا نداريم اينكه از صانعي از محمد بن فلان از علي بن فلان از علي بن ابي طالب ع. علماي حاضر احاديث روايت شده رو تاييد يا رد مي كنن. بنا بر علمي كه دارن.
در ضمن در حال حاضر همه علما به غير از موارد طرد شده همه آيت الله خامنه اي رو قبول دارن و نزديك تريين تاييد شون هم بر مي گرده به سفر به قم ايشان.
و همه ايشون رو به عنوان ولايت فقيه قبول دارن.

1-عزيز من شما اطلاعات تاريخيت ضعيفه. حضرت علي ع سخني دارن با اين مضمون: ارزش اين دنيا براي من از آب بيني بز كمتر هست. ايشون به خاطر اينكه حتي به تعداد انگشتان دستشون يار نداشتن نتونستن از فرمان روايي افرادي مثل سه خليفه اول جلو گيري كنن و گرنه سيره ايشون در زندگي مثل سيره امام حسين ع است كه براي اقامه امر به معروف و نهي از منكر قيام كرد.
3- شما منظور من رو متوجه نشدي عزيز. در حال حاضر كه نه نايب هست نه خود امام پس بايد فرد اصلح انتخاب شود كه اين به عهده علماي اسلام هست

مثل اينكه شما نديدي موسوي رو مانند امام حسين ع نشون ميدن. عوض كردن جاي خير وشر خيلي آسون هست. از حق بايد دفاع كرد. مطمئن باشيد هيچكس نمي تونه مثل امام حسين ع بشه ؛ولي به راحتي خوردن يك ليوان آب همه مي تونن مثل يزيد بشن...!! مهم اينكه ما داريم چه راهيو ميريم و نمي خواهيم بگيم كه كسي مثل اهل بيته، نه. ميگيم اين راهي كه داره پيش ميره شبيه راه اهل بيته و در راستاي تعاليم اسلام هست و اگه قصور و اشتباهاتي هم هست از ماست نه اسلام

متاسفانه یه عده خودشونو پشت نقاب دین قایم کردنو از اعتقادات مردم سو استفاده میکنند.......................

بالا