سلام جناب گرشاسبي
خب شما كه مسلمان نيستي عيب نداره
حداقل عقل و منطق كه دارين ندارين؟
ببين هر مذهبي كه الان جز بزرگترين مذاهب دنياست در هزازان سال پيش از ناحيه خدا آمده مثل يهوديت يا مسيحيت و اسلام و خب ما اين ديني كه الان داريم از طروق مختلف به ما رسيده. اما همه بحث ها بر سر اين روش هايي است كه اين مذاهب را به ما رسونده.يعني ما عالماني داريم كه با علم زياد مشخص مي كنند كه اين چيزي كه به دست ما رسيده آيا تحريف شده يا نه. در مسيحيت و يهوديت خود عالمان اين دو دين اعتراف كرده اند كه اين دو دين(كتاب هاي شان) دست خوش تحريف شده،اما بنا به گفته عالمان اسلام اين دين اسلام و قران دچار تحريف نشده.
خب حالا شما كه مسلمان نيستي رفتي از يه نفر كه معلوم نيست از كجا اطلاعاتشو آورده پرسيدي كه راويان حديث چه كسايي هستن و اونم به شما گفته آيت الله صانعي و منتظري!!! علماي اسلام به خاطر حرف هاي نا به جاي جناب منتظري و صانعي، اون ها رو طرد كردن. در ضمن اين دو جناب هم راوي حديث نيستن. علماي ما حديث هاي نقل شده رو تاييد يا رد مي كنند. كسي حديث جديدي اضافه نمي كنه!! مثلا نداريم اينكه از صانعي از محمد بن فلان از علي بن فلان از علي بن ابي طالب ع. علماي حاضر احاديث روايت شده رو تاييد يا رد مي كنن. بنا بر علمي كه دارن.
در ضمن در حال حاضر همه علما به غير از موارد طرد شده همه آيت الله خامنه اي رو قبول دارن و نزديك تريين تاييد شون هم بر مي گرده به سفر به قم ايشان.
و همه ايشون رو به عنوان ولايت فقيه قبول دارن.
1-عزيز من شما اطلاعات تاريخيت ضعيفه. حضرت علي ع سخني دارن با اين مضمون: ارزش اين دنيا براي من از آب بيني بز كمتر هست. ايشون به خاطر اينكه حتي به تعداد انگشتان دستشون يار نداشتن نتونستن از فرمان روايي افرادي مثل سه خليفه اول جلو گيري كنن و گرنه سيره ايشون در زندگي مثل سيره امام حسين ع است كه براي اقامه امر به معروف و نهي از منكر قيام كرد.
3- شما منظور من رو متوجه نشدي عزيز. در حال حاضر كه نه نايب هست نه خود امام پس بايد فرد اصلح انتخاب شود كه اين به عهده علماي اسلام هست
مثل اينكه شما نديدي موسوي رو مانند امام حسين ع نشون ميدن. عوض كردن جاي خير وشر خيلي آسون هست. از حق بايد دفاع كرد. مطمئن باشيد هيچكس نمي تونه مثل امام حسين ع بشه ؛ولي به راحتي خوردن يك ليوان آب همه مي تونن مثل يزيد بشن...!! مهم اينكه ما داريم چه راهيو ميريم و نمي خواهيم بگيم كه كسي مثل اهل بيته، نه. ميگيم اين راهي كه داره پيش ميره شبيه راه اهل بيته و در راستاي تعاليم اسلام هست و اگه قصور و اشتباهاتي هم هست از ماست نه اسلام