پیوستن به پروتکل منع مداخله کودکان درمنازعات مسلحانه به صلاح نیست

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
مجلس می خواسته لایحه "پیوستن ایران به پروتکل منع پیوستن کودکان در مداخلات مسلحانه"رو بررسی کنه که با اعتراض بسیج و ...کلا ماجرا پیچید. ایشون هم نگران عدم تکرار حسین فهمیده است..
نظر شما در این مورد چیه؟

14993359_587000604824602_7869201661164747882_n.jpg
متن کامل خبر

آخرین ویرایش:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حسین فهمیده تا اونجایی که من یادمه 15 سال داشت دقیقا یادم نیست اما از اون درسی که تو دبستان داشتیم میشد فهمید نوجوان هست نه کودک! شما اصولا کودکان به افراد سنی زیر دوازده سال میگن قاعدتا احتمالا اونم به خاطر اینکه داعش در رقه و موصل و مناطق زیر سلطه خودش به بچه های 5-6 ساله اموزش های نظامی و اموزش سر بریدن گروگان ها رو میده بنظرم این دو موضوع رو نمیشه باهم دیگه قیاس کرد این خانم هم قیاسش اشتباست

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
ما خاطره خوبی از پیوستن به کنوانسیون ها نداریم.بخصوص با این دیپلمات های فعلی وزارت خارجه که عقل درست و حسابی ندارن و کلاه سرشون میره بهتره این کارارو نکنیم.
مجبورتون نکردن که برید پروتکل های احتیاری رو امضا کنید.

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
حسین فهمیده تا اونجایی که من یادمه 15 سال داشت دقیقا یادم نیست اما از اون درسی که تو دبستان داشتیم میشد فهمید نوجوان هست نه کودک! شما اصولا کودکان به افراد سنی زیر دوازده سال میگن قاعدتا احتمالا اونم به خاطر اینکه داعش در رقه و موصل و مناطق زیر سلطه خودش به بچه های 5-6 ساله اموزش های نظامی و اموزش سر بریدن گروگان ها رو میده بنظرم این دو موضوع رو نمیشه باهم دیگه قیاس کرد این خانم هم قیاسش اشتباست
طبق این کنوانسیون افراد زیر 18سال کودک حساب میشن. مخالفت همه هم برای اینه که از نظر اسلام افراد بالای 15سال بالغ حساب میشن و میتوانند به نیروهای مسلح بپیوندند! و میگن مشکل این 3سال هست! که واضح هست که بهانه ای بیش نیست! مشکل اصلی اینجاست که بسیج هم یک نیروی مسلح به حساب میاد و نباید نیروی زیر 18سال داشته باشه! در حالی که نیروی زیر 15سال هم دارد و تفاوت 15 و 18 در حقیقت فقط بهانه ست.!!
شهدایی امثال حسین فهمیده باعث افتخار همه ما ایرانیان هستن. ولی باید بپذیریم که در جنگ تحمیلی بیشتر از 36هزار شهید دانش اموز داشتیم که نباید به این تعداد افتخار کنیم!! بلکه باید شرمنده بشیم که مردان مملکت ما کجا بودند که دانش اموزان از خاک ما دفاع کردند! من که هیچ جوره نمیتونم بپذیرم استفاده از افراد زیر 18سال رو در منازعات مختلف.

بالا