میشه جواب من را بدین؟
تا جایی که می دونم نه!
میشه جواب من را بدین؟
تبریک عزیزممممممممممممممممم
شهریه اش مصوب شهریه شبانه است.سلام....یسوال...شبانه ی دانشگاه بین المللی هزینش مثل هزینه های دانشگاه های شباه ی دیگه هست؟یا بیشتر هست؟یا مثلا تو شبانه نوشته دانشگاه تهران پردیس فارابی قم......هزینش مثل همون شبانست؟
بله می تونین برین قسمت خرید کارت علاقه مندیسلام خواهش میکنم زودتر به سوال من جواب بدین
موقع ثبت نام دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی انتخاب نکردم براشون کارت نگرفتم
حالا راهی هست که بشه در انتخاب رشته دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی انتخاب کنم ؟؟؟
ممنون مهندسبله می تونین برین قسمت خرید کارت علاقه مندی
ممنون مهندس
اصلا با رتبه 1500 در مجموعه هنرهای ساخت شانس قبولی هست؟؟
والا نمی دونم چی بگم، راستشو بگم فک نکنم، اگه اکثریت بخوان بمونن سال بعد یا برن معماری و ... آره ولی در حالت نرمال خب ظرفیتا نسبت به این رتبه خیلی کمتره... به هر حال انتخاب رشته کن، چیزی که از دست نمی دی، اگه نزنی ممکنه بعدا همیشه به این فک کنی که شاید اگه انتخاب می کردی قبول بودی، شانس کلا یه چیز دیگه ستممنون مهندس
اصلا با رتبه 1500 در مجموعه هنرهای ساخت شانس قبولی هست؟؟
ایشالا که خوب باشهممنون مهندسانتخاب رشته میکنم من از بچگی شانسم خوب بوده
![]()
سلام.با رتبه 104 معماری و 105 منظر 94 معماری اسلامی و 129 داخلی چطور انتخاب رشته کنم بعد هر گرایش مگه امتحان تشریحی جداگانه نداره پس بای انتخاب رشتشون چطور باشه یه توضیح کامل بده ینفر دستبوسشم
تو پیام نور یکی نوشته اموزش محور جلوش یکی ننوشته فرقش چیه؟کدوم بهتره؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=240431&d=1432151286&thumb=1
این رو ایوان خانه گذاشته! ترتیب پیشنهادی!
سلام بچه ها مگر سنندج در کردستان نیست؟
ایا در کردستان 2 دانشگاه معماری هست که ایوان خانه دو بار اونو ذکر کرده؟![]()
بچہ ھا میدونین رتبہ ۱۴۶ پارس قبول میشہ یا نہ؟ سال پیش تا چہ رتبہ ای اونجا قبولُشدن
بعد اسکیس رتبتون چند شده بود?سلام .
من پارسال هنر پارس قبول شدم اما نرفتم رتبم 1500بود با اسکیس 45درصد دانگاه هتر پارس قبول شدم.
ولی شما به فکر دولتی باش.![]()
سلام .
من پارسال هنر پارس قبول شدم اما نرفتم رتبم 1500بود با اسکیس 45درصد دانگاه هتر پارس قبول شدم.
ولی شما به فکر دولتی باش.![]()
ههههه بعد دوستای من با رتبه 250 و اسکیس 45 درصد غیر انتفاعی علم و فرهنگ قبول شدن جالبه که خودمم همین دانشگاه قبول شدم ولی با رتبه 486 با اسکیس 22 درصد ... البته دوستام انتخاب رشته رو خراب کرده بودن![]()
بچه ها ی سوال اضطراری
اونایی که ترم آخر بودن زمان ثبت نام و معدلی که تاییدیشو گرفتن از دانشگاه با معدل الانشون فرق داره باید چیکار کنن؟؟ جدید رو وارد کنن یا همون قبلی بمونه؟
زودی جواب بدبد مرسییییی
اولویت اول پارسدوستان تو غیر انتفایی ها ی تهران اولویت با علم وفرهنکه یا هنرپارس؟