hh.architect
عضو جدید
خووووووووووووو یکی کمک کنه[/QUOT
دوستان گلم میشه قبل رفتن برا تماشای فوتبال یه کمکی ب ما کنید؟؟؟؟//لااقلش بگید مثلا نمیدونم یا بلد نیستم!!!!!!!
نکنید این کارا رو حس بچه یتیم بودن تو سایت بهم دس داد![]()
![]()
چی شده ؟
دوستان گلم میشه قبل رفتن برا تماشای فوتبال یه کمکی ب ما کنید؟؟؟؟//لااقلش بگید مثلا نمیدونم یا بلد نیستم!!!!!!!
![]()
چی شده ؟
![]()
بچه من قبول شدم مشهد جایی میارم به نظرتون ؟
http://8pic.ir/images/6wk7nsv72d2jcannsdt9.png
![]()
خب آخه ما جوابی نداریم برا سوالت
هر دو حالت (هم شماره داوطلبی هم شماره پرونده) رو امتحان کردی؟!
یکی از دوستام از هر دو روش وارد میشه میگه داوطلبی یافت نشد؟؟؟؟چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟کمممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممکچی شده ؟
من اگه این کارو می کردم (همه رو ول می کردم درک می زدم) درصدم -73 می شدکلا همه درسارو بیخیال شده نشسته درک زده
وای عالی بود![]()
ممنون پارسال مث اسب درس خوندم 800 شدم امسال سرجلسم نمیخواستم برم وضعیت اینه......یعنی کنکور کلا عشقیه؟؟؟؟؟
اطلاعاتی رو که میخواد با دقت وارد کنین دلیلی واسه پیدا نشدن نیس..سلام دوستان
یکی از دوستام از هر دو روش وارد میشه میگه داوطلبی یافت نشد؟؟؟؟چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
یکی از دوستام از هر دو روش وارد میشه میگه داوطلبی یافت نشد؟؟؟؟چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟کمممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک
سایت شلوغه واسه همین
برا دوست منم اینجوری میاورد ازش مدارکو بگیرید یه بارم شما امتحان کنید حتما
ان شاء الله که میشییییییییییییییییییییمن خیلی خوب میخوندم ولی بعد تصادف کلا گذاشتم کنار و درگیر درسای ترم اخر و پایان نامه بودم
سال بعد جز بهترینها میشم اگه خدا بخواد
اطلاعاتی رو که میخواد با دقت وارد کنین دلیلی واسه پیدا نشدن نیس..
دقت کنین اطلاعات درست باشه اگه نشد باید با سازمان سنجش تماس بگیرین
امتحان کردم بازم نشد8257490 گفت:سایت شلوغه واسه همین
برا دوست منم اینجوری میاورد ازش مدارکو بگیرید یه بارم شما امتحان کنید حتماخیلی ناراحته !!!!!!!!یعنی چ دلیلی میتونه داشته باشه ک باز نمیشه تمامی اطلاعاتش با زمان ثبت نامش یکی هستش.
ممنون همشو انجام دادم ؛اما بازم نمیشهبرا صفرها هم یه امتحانی بکن شماره ملی رو با صفر بزن ضمنا تاریخ تولد هم دو رقمیه مثلا 70 همچنین زبان ویندوزت رو هم چک کن
باید اسکیستو خیلی خوب بدی تا بتونی .. تلاشتو بکن اگر هم امسال نشد تجربه ای میشه واسه سال آیندتبچه ها من با 1600 امیدی داشته باشم؟ اسکیسم خوبه ولی خداییش فک نمیکردم اصلا درصدام این شه((( به نظرتون اسکیسو ادامه بدم یا بیخیال شم. غیرانتفاهی هم نمیخوام. امیدی هس؟
سلام.شما با 1600 روزانه مجاز هستید؟ممنونبچه ها من با 1600 امیدی داشته باشم؟ اسکیسم خوبه ولی خداییش فک نمیکردم اصلا درصدام این شه((( به نظرتون اسکیسو ادامه بدم یا بیخیال شم. غیرانتفاهی هم نمیخوام. امیدی هس؟
ایول مهندس سس س سس سس س......تبریککککک ...پارسال مهدی رو دیدم سر اسکیس امسال تورو میبینم.....معماری 145
منظر 179
داخلی 86
مطالعات چجوریاس ازمونش...با سیصد میشه امید داشت....چن نفر پذیرش داره
داخلی یا 400 و خورده ای باید چن درصد اسکیس بزنم....اون چن نفر پذیرش داره