anahitashiraz
عضو جدید
دوستان یه سوال مهم دارم..... کسی میدونه شبانه گیلان از بهمن ورودیشه؟؟؟ من شبانه اوردم از بهمن باید برم؟؟ از کجا بفهمم
کسی از سراج تبریز خبری نداره ؟
دوستان یه سوال مهم دارم..... کسی میدونه شبانه گیلان از بهمن ورودیشه؟؟؟ من شبانه اوردم از بهمن باید برم؟؟ از کجا بفهمم
بچه ها درصدای اسکیس و نمیذارین تو اون جدوله؟
سلام به همه دوستان
منم منظر شهید بهشتی قبول شدم...
ایشالا همتون به همه اون چیزی که دنبالشین برسین...
والا من هم منظر امتحان دادم هم معماری
الان معماری دانشگاه یزد نوشته و منظر هم نوبت دوم مجاز شدم و الان نوشته دانشگاه تهران
حالا موندم مگه همون نوبت دوم نیست ؟ اگه هست چرا نزدن نوبت دوم ؟
البته من میرم یزد معماری و میخونم ولی برام جای سوال بود
شما رتبه و درصدتون چند بودهسلام دوستان نظرتون درباره انرژی ایلام چیه ؟ نمیدونم برم یا بمونم واسه معماری ازاد شهر خودم ، ارزش رفتن شهر دور رو داره؟ البته انرژی رو کلا ترجیح میدم به معماری ولی کیفیت دانشگاهش مهمه واسم و یه سوال دیگه که انرژی دکترا داره یا نه؟ ممنووون میشم جواب بدین
خدا رو شکر میکنممم که یکی بالاخره پست منو دید تو این انجمنشما رتبه و درصدتون چند بوده
ممنون که گفتین،والله من زیاد از ایلام چیزی نمیدونم اما فقط یه چیزی یادمه که بعضیا میگفتن شهرش زیاد جالب نیستخدا رو شکر میکنممم که یکی بالاخره پست منو دید تو این انجمن
119 انرژی بودم ، 46 زبان عمومي وتخصصي
66 ايستايي و فن ساختمان
10 مديريت كارگاهي
33 مواد ومصالح
54 سيستمهاي ساختماني درمعماري
26 طراحي فني و اجزاساختمان
51 تنظيم شرايط محيطي وتاسيسات ساختمان
تو یه سایتی یه چیزایی خونده بودم راجع بهش اگه پیداش کردم حتما لینکشو میفرستم واستونخواهش میکنم مرسی از توجهتون ؛ والا من نمیخوام بمونم میخوام برم و بیام ، دو روز هفته اونجام خود دانشگاهش مشکلمه که سطح تدریس چطوره.
بچه تو ارشد میشه انتقالی گرفت ؟
من قبلا شنیده بودم که تو ارشد نمیدن.
یه نظرم برید واس ثبت نام، فوقش اگه نتیجه آزاد بهتر بود ثبت نام رو کنسل می کنید میرید آزاد!!!به همه تبریک میگم بابت قبولی.. انشاالله موفقیت های بیشترررررر
چقدر خوب که بعضی ها همکلاسی شدن
منم خیلی دوس دارم با بعضی از بچه های سایت همکلاسی بشم
بچه ها کسی از دانشگاه غیر انتفاعی علاالدوله سمنان اطلاعاتی داره؟ چ جوریاس؟ ارزش رفتن دارن؟ یا بهتره منتظر نتیجه آزاد موند
واسه یکی از دوستام میخوام
خیلی واجبه
عزیزم یه بیماری هست به اسم سادیسم...........من برا روزانه هم مجاز بودم.ولی کدی که زده مال شبانه س و جلوش هیچی ننوشته.
منم موندم که نوبت دوم رو چرا ننوشتن.که از همون اول بدونیم و دنبال کد نگردیم.
من کارشناسیم علاالدوله بوده.علاالدوله دانشگاه خیلی خوبیه.بعلاوه اینکه دکتر اصانلو اونجاست.برای همین ایشون اساتید خوبی رو میاره اونجا.
یه نظرم برید واس ثبت نام، فوقش اگه نتیجه آزاد بهتر بود ثبت نام رو کنسل می کنید میرید آزاد!!!
آزاد 17 ام نمیاد مگه؟؟؟ شما ثبت نامتون رو ناقص انجام بدید!!! فقط اعلام حضور کنید!!! بتون فرصت میدن!!! جایه نگرانی نیس!!! من لیسانسمم دیر تر ثبت نام کردم!!! با اینکه دولتی بودم!!!آخه بحث اون هزینه ناقابل شهریس
که اگه انصراف بدی دیگه سوخته پولت
اکبریاصانلو بلههههه آشنایی دارم باهاشون
اساتید خوب مثلا کی؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون دوست عزیزآزاد 17 ام نمیاد مگه؟؟؟ شما ثبت نامتون رو ناقص انجام بدید!!! فقط اعلام حضور کنید!!! بتون فرصت میدن!!! جایه نگرانی نیس!!! من لیسانسمم دیر تر ثبت نام کردم!!! با اینکه دولتی بودم!!!
Sent from my C6603 using Tapatalk
اینطور که بوش میاد همون سورس با تغییر اسم دانشگاهاکبری
ابدی
محمدی
اینا همه دکتری دارن.تو سوره هم تدریس میکنن
والا من هم منظر امتحان دادم هم معماری
الان معماری دانشگاه یزد نوشته و منظر هم نوبت دوم مجاز شدم و الان نوشته دانشگاه تهران
حالا موندم مگه همون نوبت دوم نیست ؟ اگه هست چرا نزدن نوبت دوم ؟
البته من میرم یزد معماری و میخونم ولی برام جای سوال بود
منظر دانشگاه تهران رو ول میکنی میری معماری یزد؟ !!!!! یا خدا
عجب ... نمی دونستم لیسانس منظر دارهاره با اجازه
من چون کارشناسیم معماری منظر خوندم پروانه اشتغال طراحی بهم نمیدن
گفتن ارشد و معماری بخونی و بره کمیسیون هم ارزی طراحی هم میتونی بگیری