کنترل و اسکرول موس رو بگیر صفحه رو زوم اوت کن حل میشهآسمانه جون دستتون درد نکنه فقط مشکلی که من با جدول دارم اینه که قسمت آخر جدول برا من نشون نمیده، نصفه نیمه س....ینی اولش که معماریه میتونم بخونم، محل قبولی رو نه. شرمندم، این مشکل منه یا جدول اینجوریه؟
آسمانه جون دستتون درد نکنه فقط مشکلی که من با جدول دارم اینه که قسمت آخر جدول برا من نشون نمیده، نصفه نیمه س....ینی اولش که معماریه میتونم بخونم، محل قبولی رو نه. شرمندم، این مشکل منه یا جدول اینجوریه؟
کنترل و اسکرول موس رو بگیر صفحه رو زوم اوت کن حل میشه
کنترل و اسکرول موس رو بگیر صفحه رو زوم اوت کن حل میشه
دستتون درد نکنه بچه ها.درست شد
با زدن دکمه ctrl با دکمه - (منفی) میتونی زوم اوت کنی ،
اگه همه همین مشکل رو دارن یا با این کار مشکلتون حل نشد بگین که جدول رو کوچک کنم
به نظرم شاید بشه شمایی بدست اورد از عملکرد دانشگاه ها اما فی الواقع یه چیز بی خودی هستبچه ها امکانش هست از دوستانی که اطلاع دارن یه جدول تهیه کنن که توش دانشگاه های سراسری رو رتبه بندی کنه؟فک کنم خیلی به درد بخور باشه
میگن خیام جز 5 تا غیر انتفاعی برتر کشوره ولی اصلا از اوضاه مهندسی معماری اش اطلاعی ندارم
دوستان ترم یک چه واحدهایی میدن که یخورده مطالعه داشته باشیم راجع بهش.........
قرار شد امروز کارنامه رو بدن که هنوز نیومده......واینکه بعضیا میگن دو تا رشته قبول شدیم چجوریاس؟؟؟؟؟تو یه کارنامه نشون میده یا فرق میکنه
بچه ها من تو کارنامه دیدم که رتبه ام برای دانشگاه پارس شده 60 و آخرین قبولی پارس 128 بوده
الویت بندی هارو اشتباه زدم
من الان میتونم برم دانشگاه پارس ثبت نام کنم؟؟؟
کسی شرایطی مث من دیده؟؟؟
جریان اون نتیجه که بعد از اخرین رتبه قبولی زده چی هست ؟
ممنون اره پایین کارنامه خودش راهنمایی زده انگار مرسیستاره زده دیگه. یعنی بر حسب اولویت بندی خودت اینجا قبول شدی
رتبه شما چند بوده؟؟؟
من 113 انرزی 181 تکنو بودم
ممنون از طرح سوالتون خانم مهندس دقیقا سوال منم هس...من رتبم به روزانه تکنولوژی بایونیک کاشان رسیده ولی بعد رشته قبولیم زده بودم .آیا امکانش هس برم اون رشته ؟؟؟
بچه ها من تو کارنامه دیدم که رتبه ام برای دانشگاه پارس شده 60 و آخرین قبولی پارس 128 بوده
الویت بندی هارو اشتباه زدم
من الان میتونم برم دانشگاه پارس ثبت نام کنم؟؟؟
کسی شرایطی مث من دیده؟؟؟
داخلی 80؟؟؟! آفرین!!اسکیس معماری 32
منظر 8
داخلی 80
فقط 3 نفر تا قبولی!!! :-(
Sent from my C6603 using Tapatalk
عاره!!! :-( انصافا حقم بود!!! خیلی علاقه دارم ب خلق جزئیات!!!داخلی 80؟؟؟! آفرین!!
3 نفر تا قبولی روزانه داخلی؟؟
ممنون اره پایین کارنامه خودش راهنمایی زده انگار مرسی