این الان مثلاً امضای من بود؟.
.
.
.
![]()

این الان مثلاً امضای من بود؟.
.
.
.
![]()
آرهبالاخره شبيهش ك بود![]()
بذار برا خودم اسپند دود کنم چشمم نزنیv![]()
سلام سلاممممممم شهاب سنگ خوش اومدی![]()
مرسی اره ایشالله اون کوفتیم تموم میشهمنم برات ارزوومیکنم خدابهترینهاروبهت بده داداش جغله کوشولووووووو
دست داداش مصطفی هم طلا بهش سلام برسونیادش بخیرپارسال ترکوندتاپیکمو
الان که گفتی سوتی شد نابغه......باشه من که اصلا منوجه نشدموبه روم نمیارم هماهنگ نشده ست![]()
مممنون ازحضورت خیلی خوشحالم کردی باپیامتهمیشه شادباشی
پ.ن.:![]()
سلام دوباره ب سمیر جغلوف خخخخخ
هنوز تموم نشده؟![]()
خودش اومده دیگه لازم نیس سلام برسونم![]()
ئه؟ راس میگی ؟ فک کردم سوتی نشد :|
مقسی مقسی
ج پ.ن:خودت![]()
ما خاک پاتیم سالار...تازه دل ب دل فیبر نوری هم داره :دی پیشرفته ترم هست :بازم دی :دیما مخلصیم داش.. دل به دل سیم کشی ... تو فکرم بود ولی خو خودم بودمو لباسم . دی
از دل من ب دل داش شهاب منتقل شد و از اونجایی که صاحب اختیاره لطف کرد و تبریک گفت .
خرابتم ...نذار هز کی از کنارمون رد میشه بگه این خرابشده مال کییه .!ما خاک پاتیم سالار...تازه دل ب دل فیبر نوری هم داره :دی پیشرفته ترم هست :بازم دی :دی
ببین درست میگه قشنگ ما انتقال اطلاعات از دل ب دل داریم اصن ی وضی ...نوکرتم مرد ما اطاعت کننده امرتیم فقط همین![]()
خرابتم ...نذار هز کی از کنارمون رد میشه بگه این خرابشده مال کییه .!
بازم تولدت هللیوس .سمیرا بانو
ما مخلصیم داش.. دل به دل سیم کشی ... تو فکرم بود ولی خو خودم بودمو لباسم . دی
از دل من ب دل داش شهاب منتقل شد و از اونجایی که صاحب اختیاره لطف کرد و تبریک گفت .
ما خاک پاتیم سالار...تازه دل ب دل فیبر نوری هم داره :دی پیشرفته ترم هست :بازم دی :دی
ببین درست میگه قشنگ ما انتقال اطلاعات از دل ب دل داریم اصن ی وضی ...نوکرتم مرد ما اطاعت کننده امرتیم فقط همین![]()
سلام تبریک تولد اتفاق خوبیه در زندگی آدم، میشینه فکر میکنه که یک سال بزرگتر شده چه سالی رو گذرونده و چه سالی پیش روش هست.؟ نقاط قوت و نقاط ضعفش تو این سال چی بوده،.
موفق باشی و سالی پر از خیر و برکت برات آرزو میکنم.![]()
ادبیاتِ موردِ استفاده در سخنانکدوم قسمتش خنده داشت؟!![]()
ادبیات سخنان منو شهاب ی جورایی خاصه...ادبیاتِ موردِ استفاده در سخنان![]()
![]()
![]()
لطفا اول سهم شهاب جدا کنین بعد بزنین تو رگ![]()
دمت گرم سالار...من خرما ابودان از اونایی ک اونروز اوردی رو میخوام هیچی اونا نمیشن![]()
![]()
لطفا اول سهم شهاب جدا کنین بعد بزنین تو رگ![]()
داش ادبیات من و تو از خاصم خاص تره درکش کار حضرت فیله :دیادبیات سخنان منو شهاب ی جورایی خاصه...
تاج سری مایی ... بند کفشتیم هر وقت عشقت کشید گره بزن خفه شیم.نوکرتم مرد...ما چروکتیم بیا اتومون کن :دی
دمت گرم سالار...من خرما ابودان از اونایی ک اونروز اوردی رو میخوام هیچی اونا نمیشن
داش ادبیات من و تو از خاصم خاص تره درکش کار حضرت فیله :دی