سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.................تولذتون مبارک ........................^ــــــــــــــــــــــــــــــ^ ایشاا... همیشه شاد و سرحال باشید ..........
هر روز روز تولد توست هر وقت برگی می افتد مرغی بال باز می کند غنچه سپید مریمی عاشق عکسش را در اب برکه ای زلال میبیند و خود را نمی شناسد هر وقت اسمان بغض میکند باران گلوی شمعدانی های صورتی را که کم کم رنگ میبازند به هوای آمدن تو تازه میکند و هر وقت می آیی لحظه آمدنت تولد ست!تولدت مبارک دوست عزیز و ممنون از دعوت دوستانی کا بنده را لایق دونستند
این کیک حس پاک کن دارهمخصوووووص لیموووویی
![]()

این کیک حس پاک کن داره![]()

مخصوووووص لیموووویی
![]()
تو کنکورتو دادی 24 ساعته اینجاییا دخی...بفرما کیک بزن روژن شیاین کیک حس پاک کن داره![]()
اینو واسه لیمو گذاشتم بخوره از صحنه روزگار پاک شه![]()
مگه توام پاک کنی؟این کیک تولده؟:| نامبرده چن سالشه؟:| خودد بخورش:|
تو کنکورتو دادی 24 ساعته اینجاییا دخی...بفرما کیک بزن روژن شی![]()
لیمو اول همتونو از صحنه روزگار پاک میکنه بعد خودش پاک میژه بعلعععععع![]()
اهان اجیاینو واسه لیمو گذاشتم بخوره از صحنه روزگار پاک شه![]()

اره امروز دیگه رسما اینجا نشستم !این کیک تولده؟:| نامبرده چن سالشه؟:| خودد بخورش:|
تو کنکورتو دادی 24 ساعته اینجاییا دخی...بفرما کیک بزن روژن شی![]()
لیمو اول همتونو از صحنه روزگار پاک میکنه بعد خودش پاک میژه بعلعععععع![]()

اهان اجی
اره امروز دیگه رسما اینجا نشستم !![]()
خوبه که رسمی کردی نشستنتووووووچقد بعت میدن ؟![]()
![]()

خیلی بهم میدن!نمیتونی تصور کنی!خودمم باور نمیشد اینقدر بهم بدن!![]()
پول زیادیش بده:| بده من برات نیگه دارم![]()
سلام نجمه جان-تشکر از حضورت دوست گلم![]()
بداخلاق:|بدردت نمیخوره!
حالا می مردی کمک میکردی یه کم مردمو بزاریم سر کار:| توام میگفدی تاپیک ازدباجشه![]()
بداخلاق:|
بازم تولدتون مبارک آقای آبی...
بچه ها خدافظی..

سلام
قبل از هر چیزی از دوست عزیز و مهربانم، AvA-6586 که به فکرم بودن و زحمت برپایی این تاپیک و دعوت سایر عزیزان رو کشیدن، از صمیم قلبم و بینهایت سپاسگزارم و امیدوارم خمی بجز لبخند، رو لبشون نشینه و توی زندگی، چیزی نباشه که بخوان و بهش نرسن!
همچنین از همه دوستان خوب و بزرگواری که زحمت کشیدن و جهت تبریک، قدمرنجه فرمودن، نهایت تشکر رو دارم و امیدوارم که به همه چیزهای خوبی که شایسته و برازندهشونه، برسن.
درنهایت، از اونجایی که این آخرین پست بنده در باشگاه مهندسان خواهد بود، پیشاپیش از بزرگوارانی که احیاناً بعد از این، زحمت میکشن و بنده رو خجالتزده میکنن، بسیار متشکرم و آرزوی سعادت و خوشبختی جاوید رو براشون دارم.
به تنها کسم میسپارمتون!
یا حق!