آقا بحرانتعریف مهندسی IT : جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... به وسیله ی ابزار کامپیوتر و تکنولوژی های جدید دیگر وظیفه ی یک مهندس IT هست.
آقا بحران![]()
جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... به وسیله ی کاغذ ....
جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... به وسیله ی منشی خود .... :دی
جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... به وسیله ی پستچی ....
و...
به نظرم مشکل اساسی در این تعریف الزام کامپیوتری بودن و.. هست که هیچ ربطی به مفهوم به کار رفته تو تعریف نداره!
ولی مطلب خوبی بود مرسی.فقط اگه بچلونیش بهتر می شه.دوستا فقط توجه داشته باشید که ترجیحا مقاله های طولانی رو اینجا نذارید.
سعی کنید چکیده ی اون مقاله ها و مطالب مهمش رو اینجا برای تکمیل بذارید
والا یا این ITAA مشکل داره یا منحاجی وحید با این پستت کل Information Technology Association of America رو بردی زیر سوال
این تعریف من نبود تعریفی بود از ITAA آمریکا با اندک نکاتی که خودم بهش اضاف کردم.
در ضمن حاج وحید یادت نره کامپیوتر ابزار غیر قابل انکار متخصصای IT هست![]()
والا یا این ITAA مشکل داره یا من
چون به نظرم بدون کامپیوترم رشته ما پیش میره...
امنیت اطلاعات مدنظره نه امنیت شبکه
بدون کامپیوتر؟
شبکه ی بدون کامپیوتر امنیت اطلاعات بدون کامپیوتر Database ها تجارت الکترونیک و ... که از اساسی ترین های IT هستن چه طور بدون کامپیوتر ها ممکن می شن؟
امنیت اطلاعات مدنظره نه امنیت شبکه
امنیت شبکه می تونه صرفا یه بحث نرم افزاری-سخت افزاری باشه...
بازم ربطی نمی بینماطلاعات و داده ها توی یک شبکه جریان دارن پس برای حفظ امنیتشون باید شبکه رو ایمن کرد.
امنیت شبکه هم یکی از بحث های IT هست خود شبکه و تجارت الکترونیک و پایگاه داده و ... هم هستن که مربوط به IT می شن ... که باز بدون کامپیوتر معنی نداره.
بازم ربطی نمی بینم
اگه کامپیوتر رو حذف کنیم به خودی خود به مفهوم فناوری اطلاعات آسیبی نمی رسه
فقط چندتا از زیرشاخه هاش از بین میره...
من همچنان تو تعریف IT لزومی به وجود لفظ کامپیوتر نمی بینم![]()
خوب توی همون تعریف بررسی کنیم
جمع آوری و سازمندهی و انتقال اطلاعات به صورت امن رو از چه راه هایی می شه انجام داد؟
توی دنیای مدرن کامپیوتر هست که این کارها رو انجام می ده(البته این لفظ کامپیوتر رو که به کار می برم شما فقط PC رو تصور نکنید.از لپ تاپ در نظر بگیرید تا سرور ها و ابر کامپیوتر ها)
یه نکته ی دیگه:فناوری اطلاعات یک بحث جدید نیست و از سال ها پیش وجود داشته ولی روی کرد امروزی یک رویکر مدرن هست که به IT در معنای امروزی تحقق بخشیده
پس اشتباه هست که جمع آوری محافظت و انتقال اطلاعات و مستقل از کامپیوتر بدونیم و بگیم با کاغذ و دفتر و پست چی هم می شه انجامشون داد
البته اینا حرفای سلیقه ای و شخصی من نیستن .
برداشت ها و نکته های مهم مقاله هایی که خوندم هست![]()
من همچنان تو تعریف IT لزومی به وجود لفظ کامپیوتر نمی بینم
دلایلمم فک کنم منطقی بود...
به هر حال اگه اصراری بر وجود کامپیوتر تو تعریفی که ارائه دادی هست، به نظرم باید ثابت بشه
چون اینایی که گفتی بیشتر توجیه بود...
دوستان دیگه نظاره می کنن؟ :دی
به نظرم مشکل اساسی در این تعریف الزام کامپیوتری بودن و.. هست که هیچ ربطی به مفهوم به کار رفته تو تعریف نداره!
والا یا این ITAA مشکل داره یا من
چون به نظرم بدون کامپیوترم رشته ما پیش میره...
بازم ربطی نمی بینم
اگه کامپیوتر رو حذف کنیم به خودی خود به مفهوم فناوری اطلاعات آسیبی نمی رسه
فقط چندتا از زیرشاخه هاش از بین میره...
:دیحاج وحید من اگه گفتم کامپیوتر لازم هست هم دلیل آوردم هم مثال زدم
ولی شما فقط می گی وجود کامپیوتر لزومتی ندره.پستات و دوباره خوندم ولی اصلا دلیلی ندیدم آورده باشی که بخواد منطقی باشه یا نه :
توی این قسمت که دلیلی نمی بینم.
بدون کامپیوتر رشتمون پیش می ره به این دلیل و اون دلیل مثلا ...
و باز هم دلیلی توی این پست نمی بینم که عدم لزوم کامپیوتر رو اثبات یا توجیه کنه
همین که می گید چندتا از زیر شاخه ها حذف می شن یعنی یه بخش از IT حذف می شه .
:دی
یکم دقت کنی متوجه میشی واقعا حرفی که من می زنم درسته
شما خواستی خلاف حرف من رو ثابت کنی؟ درسته؟ دلیل آوردی؟
همچنین روی حرفم تاکید دارم... لزومی به استفاده از کامپیوتر توی تعریف IT نمی بینم
چون رسانه ممکنه بعضی چیزا رو تسهیل کنه اما ربطی به اصل موضوع نداره
خب اولا نگفته IT ... هست گفته در تعامل هست:دی
یکم دقت کنی متوجه میشی واقعا حرفی که من می زنم درسته
شما خواستی خلاف حرف من رو ثابت کنی؟ درسته؟ دلیل آوردی؟
همچنین روی حرفم تاکید دارم... لزومی به استفاده از کامپیوتر توی تعریف IT نمی بینم
چون رسانه ممکنه بعضی چیزا رو تسهیل کنه اما ربطی به اصل موضوع نداره[/quote
حرفی که می زنی اینه که می گی IT نیاز به کامپیوتر نداره.
خوب گیریم که حرفت درست باشه یه دو تا دلیل بیار که بدونیم چرا.
تاکیید خالی فایده نداره که.
قشنگ داری می گی مرغ یه پا داره ولی واقعیتش اینه که دوتا پا داره.
ببین وحید جان این قسمت دوم تعریف ITAA هست :
IT deals with the use of electronic computers and computer software to convert, store, protect, process, transmit, and securely retrieve information.IT در تعامل هست با استفاده از کامپیوتر ها و نرم افزار های کامپیوتری برای تبدیل , ذخیره کردن , محافظت کردن , پردازش , انتقال اطلاعات و بازیابی آن ها به صورت امن
حالا اگه هنوزم بگی نیاز به کامپیوتر نیست و دلیلم نیاری کارمون نمی شه
دوما یه سوال "جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... [بدون استفاده از کامپیوتر]" اسمش چی میشه؟
خب اولا نگفته IT ... هست گفته در تعامل هست
دوما یه سوال "جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... [بدون استفاده از کامپیوتر]" اسمش چی میشه؟
بدون کامپیوتر اسمش اداره ثبت احوال یا بایگانی اطلاعات هست .
البته اسمش جمع آوری اطلاعات هم می شه باشه ولی فناوری اطلاعات باید با تکنولوژی روز کاراش رو انجام بده؟
اصلا هدف وجود IT چی هست؟
IT قبلا هم وجود داشته و چیز جدیدی نیست.منتها توی زمان تیرکمون شاه برای انجام همون تعاریف IT از کاغذ و چاپار ها استفاده می شد ولی امروز شکل مدرن به خودش گرفته (استفاده از کامپیوتر) و شده IT
خب اولا نگفته IT ... هست گفته در تعامل هست
میشه؟
بدون کامپیوتر اسمش اداره ثبت احوال یا بایگانی اطلاعات هست .
البته اسمش جمع آوری اطلاعات هم می شه باشه ولی فناوری اطلاعات باید با تکنولوژی روز کاراش رو انجام بده؟
اصلا هدف وجود IT چی هست؟
IT قبلا هم وجود داشته و چیز جدیدی نیست.منتها توی زمان تیرکمون شاه برای انجام همون تعاریف IT از کاغذ و چاپار ها استفاده می شد ولی امروز شکل مدرن به خودش گرفته (استفاده از کامپیوتر) و شده IT
![]()
پس حتما الان IT ثبت احوال مدرن نام میگیره؟!!
پس بالاخره قبول کردی که لزوما کامپیوتر نیاز اساسی نیست
فناوری الزاما کامپیوتر نیست، هزاران بستر دیگه داریم که می تونیم روش کار کنیم
ارتباط بین کارمند و مدیر که مفهومی از فناوری اطلاعات رو داره می تونه بدون نیاز به کامپیوتر انجام بشه هر چند کامپیوتر سرعت رو بالا میبره...
شما ملزومات فناوری اطلاعات رو با اصل تعریف اشتباه گرفتی
فکر نمی کنی یکم این جملت ...
IT در تعامل هست با ... به منظور ... یعنی چی؟ یعنی IT این نیست؟![]()
![]()
ر.ک نقل قول قبلی :دی
![]()
پس حتما الان IT ثبت احوال مدرن نام میگیره؟!!
پس بالاخره قبول کردی که لزوما کامپیوتر نیاز اساسی نیست
فناوری الزاما کامپیوتر نیست، هزاران بستر دیگه داریم که می تونیم روش کار کنیم
ارتباط بین کارمند و مدیر که مفهومی از فناوری اطلاعات رو داره می تونه بدون نیاز به کامپیوتر انجام بشه هر چند کامپیوتر سرعت رو بالا میبره...
شما ملزومات فناوری اطلاعات رو با اصل تعریف اشتباه گرفتی
![]()
ر.ک نقل قول قبلی :دی
من نمی دونم چه جوری نتیجه گیری می کنی؟من کجا قبول کردم وجود کامپیوتر الزامی نیست؟![]()
این مسائلی که در نظر داری مثل ارتباط کارمند و مدیر یا پستچی و نامه نگاری راه های ارتباطی هستن وحی جان وقتی می شه فناوری اطلاعات که از فناوری استفاده بشه.چه فناوری های دیگه ای مثل سیستم های الکترونیکی و کامپیوتر ابزار کار IT هست؟
بازم نه دلیلی نه مثالی.
کربلایی هم که به یکی از کتاب های معتبر استناد کردن.
حالا شما که نه حرف من نه ITAA نه زکریا و ... رو قبول ندارید یه مدرکی حرفی حدیث معتبری به ما نشون بده که حرفت رو تایید کنه شایدم ما داریم اشتباه می کنیم
بحثتون خيلي جالبه.
پاكر بعد از اون پست اولي كه زدم(راستي چرا نميتونم پاكش كنم؟؟!!) نبودم تا حالا و گرنه دوست ندارم نظاره گر باشم!
بحثي كه پاكر راه انداخته خيلي جديد و جالبه و نشان از فكر بازش داره.خوبه كه ساختارهاي قديمي ذهنمونو بشكنيم,چشمامونو بشوريم و بتونيم زاويه ي ديد جديدي داشته باشيم.
مدير من شديدا منتظر جواب شما در مورد الزام به كار رفتن كامپيوتر در IT هستم.
تا حالا جواب هاي شما قانع كننده نبوده!
(دوستان سعي كنين به جدال نزديك نشين و مثل دوتا مهندس خوش فكر در اين موضوع بحث كنين)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | هاست کد ارائه دهنده خدمات وب سایت | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 |