دوستان این کاملا روشن هست لزوما هرجا که کامپیوتر مورد استفاده قرار گیرد قرار نیست از فناوری اطلاعات در آن مکان استفاده شده باشد مثلا در یک دستگاه اتوماتیک خرید نوشیدنی
کامپیوتر وجود دارد ولی فناوری اطلاعات نه و فقط بر اساس یک برنامه ساده کامپیوتری کار میکند .
و لزوما جایی که کامپیوتر نباشد نمیتوانیم بگوییم که فناوری اطلاعات وجود ندارد شاید در جاییی با اطلاعات ساده در یک دفتر کاری را انجام بدهند که با یک کامپیوتر در جایی دیگر همان کار را انجام میدهند به عبارت دیگر شایدکامپیوتر یکی از ابزار های اساسی در فناوری اطلاعات باشد و بدون آن این فناوری اینقدر پیشرفت نمیکرد و کار با آن به سادگی امروز نبود ولی نمیتوان گفت که فناوری اطلاعات بدون کامپیوتر وجود خارجی نخواهد داشت مثلا در مطب یک دکتر که من چند وقت پیش مراجعه کردم با اینکه آن دکتر دکتر معروف و قابلی بود ولی پرونده ها و اطلاعات دو یا سه هزار بیمار بدون کامپیوتر و فقط برای هر بیمار در یک برگ کاغذ روی هم چیده شده بود و منشی ایشان با توجه به جدولی که در یک دفتر تلفن نام و شماره پرونده بیماران را نوشته بود میتوانست در چند ثانیه پرونده یک نفر را به قول ما سرچ کرده و پیدا کند و نزد دکتر ببرد به این میگویند فناوری اطلاعات بدون کامپیوتر اگر به تاریخچه فناوری اطلاعات مراجعه کنید متوجه خواهید شد که این فناوری به نوعی ابتدایی سالها قبل از اختراع اولین کامپیوتر ها وجود داشته است. اگر باز هم قانع نشدید بگویید تا تدبیری دیگر بیندیشیم.![]()
سلام
تا اینجا گفته نشده هرجا کامپیوتر استفاده می شه داریم از فناوری اطلاعات استفاده می کنیم.
در این مورد توی سه تا پست توضیح دادم.
فناوری اطلاعات یک بحث جدید نیست و از قدیمی ترین زمان ها که فکرش و کنید ازش استفاده می شده.
کارهای دفتری , پستچی , نامه نگاری , اطلاعات توی یک Board و ...
ولی اکنون که لفظ فناوری (تکنولوژی) رو به کار می بریم نمی تونیم یک سری Paperwork رو فناوری بنامیم و در تکنولوژی اطلاعات جای این کاغذ بازی ها و رفت و آمد ها یی که با وسایل قدیمی انجام می شدند , کامپیوتر ها , شبکه ها و دیگر ابزار الکترونیکی گرفتن.
برای بار پنجم: بله همونطور که گفتیم ...
باز هم مسائل قبل.
حالا به نظر شما می شه روی پرونده های پزشکی لفظ تکنولوژی گذاشت؟
توی این مثال داریم از فناوری اطلاعات به روش کهن استفاده می کنیم نه IT در دنیای مدرن.این تفاوت بحث من با شماست که می گم IT در دنیای مدرن نیازمند کامپیوتر هست
عیدتون هم مبارک باشه علیرضا جان
موفق باشید