سلام.این رشته زیرگروه صنایع نیست.یکی از رشته های شاخه فنی و حرفه ای هست.فکر میکنم بیشتر مربوط به متالوژی باشه.من همینقدر میدونم.سلام دوستان.
میخواستم بدونم رشته صنایع فلز زیر گروه صنایع هست؟
و دروس تخصصی و عمومی رشته صنایع فلز مقطع کاردانی چیا هست؟
با تشکر قبلی![]()
می خواستم نظرتون و درباره اینکه اقتصاد2 و اقتصاد مهندسی تو یک ترم با هم بردارم بدونم(البته کسای که این دو درس و گذروندند). اگه میشه سریعتر جو اب بدین
می خواستم بدونم سیستم های اطلاعات مدیریت چه جور درسیه؟ چون پیش نیازش برنامه نویسی پرسیدم ببینم اصلا برنامه نویسی داره یا نه؟
ارزیابی کار و زمان ؟
اقتصاد عمومی؟
لطف می کنید اگر جوابی بدید.مرسی
من دانشجوی ترم 5 صنایع ام. میشه بگید درس های ارزیابی کا و زمان، اقتصاد عمومی، سیستم ها اطلاعات مدیریتی چطورین؟ آسون ؟ سخت؟ ریاضی وار یا حفظی؟
من دانشجوی ترم 5 صنایع ام. میشه بگید درس های ارزیابی کا و زمان، اقتصاد عمومی، سیستم ها اطلاعات مدیریتی چطورین؟ آسون ؟ سخت؟ ریاضی وار یا حفظی؟
من هم ترم پنجی هستم!!!
ولی:
1- شما کدوم دانشگاه درس می خوانید؟چون ما تو صنایع اقتصاد عمومی نداریم
سه تا داریم:::::::>>>> اقتصاد یک (خرد) ،اقتصاد دو (کلان) ،اقتصاد مهندسی
2- ارزیابی رو باید بری کارخانه یا ... یه جورایی پروژه داره البته همه چیز بستگی به استاد داره!
3- اقتصاد هم در خوندنی + یه کم محایبه در حد 2+2=4!!!!!
از سیستم های اطلاعات مدیریتی هم آماری ندارم...
البته دست آخر همه چیز بستگی به خودت داره که چقدر درس بخونی![]()
به من خرده نگیرید که 3 بار فرستادم این سایت بود که غاطی کرده بووود!!!!![]()
من هم ترم پنجی هستم!!!
ولی:
1- شما کدوم دانشگاه درس می خوانید؟چون ما تو صنایع اقتصاد عمومی نداریم
سه تا داریم:::::::>>>> اقتصاد یک (خرد) ،اقتصاد دو (کلان) ،اقتصاد مهندسی
2- ارزیابی رو باید بری کارخانه یا ... یه جورایی پروژه داره البته همه چیز بستگی به استاد داره!
3- اقتصاد هم در خوندنی + یه کم محایبه در حد 2+2=4!!!!!
از سیستم های اطلاعات مدیریتی هم آماری ندارم...
البته دست آخر همه چیز بستگی به خودت داره که چقدر درس بخونی![]()
شما چطوری ترم 5 هستید اونم صنایع که دارید اقتصاد خرد و کلان میخونین.اقتصاد خرد و کلان بره رشته ی حسابداریه نه صنایع.
در ضمن تو دانشگاهها به اقتصاد عمومی،اقتصاد میگن.که هم 1 داره هم 2.
اطلاعات اشتباه ندید.
سلام
نه عزیزم
اینجا اقتصاد 1 و 2 هست که بهشون هم میگن اقتصاد خرد و کلان.
![]()
میدونم گلم .منم واسه همین حرف شمارو تصحیح کردم .چون ممکنه اسم درس اونجا با اینجا متفاوت باشه.میدونم که به اقتصاد 1و2 میگن خرد و کلان.اما در صنایع اقتصاد عمومی داریم.چه بدونم شاید تو دانشگاه ما فقط اینطوریه.من که از سیستم دانشگاهی ایران چیزی سر در نمی یارم.
زمین تا آسمون سیستم دانشگاهی اینجا با ایران متفاوته.
میدونم که به اقتصاد 1و2 میگن خرد و کلان.اما در صنایع اقتصاد عمومی داریم.چه بدونم شاید تو دانشگاه ما فقط اینطوریه.من که از سیستم دانشگاهی ایران چیزی سر در نمی یارم.
زمین تا آسمون سیستم دانشگاهی اینجا با ایران متفاوته.
مگه شما کجا درس می خونین که زمین تا آسمون سیستم دانشگاهیش با ایران متفاوته؟
سلام به همه مهندسا
كسي جزوه تحقيق در عمليات دكتر عشقي و جزوه آمار اشجري رو داره بذاره واسه دانلود
ممنون ميشم
سلام به همه مهندسا
كسي جزوه تحقيق در عمليات دكتر عشقي و جزوه آمار اشجري رو داره بذاره واسه دانلود
ممنون ميشم
سلام
از دوستان كسي سايتي جهت دريافت فايلهاي فلش و انميشن مرتبط با مهندسي صنايع جهت ساخت گزارشات پاور پوينت سراغ نداره ؟
فکر نمیکنم همچین سایتی باشه
اگه شما بگید انیمیشین با چه موضوعی میخواید شاید بشه کمک کرد البته بازم احتمالش کمه (البته از جانب من ، دوستان دیگه ممکنه بتونن کمکتون کنن)
البته نگید با موضوع صنایع . منظورم اینه که مثلا چی باشه؟!!![]()
با سلام
من راجع به مهندسی ارزش کمک می خوام.یا اگه باشه پایان نامه هایی با این موضوع،کسی می تونه به من کمک کنه
ممنون میشم. با احترام:آرشین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |