ممنون!کنترل موجودی، یا اگه لازم باشه کنترل کیفیت. یا برنامه ریزی تعمیرات و نگهداری، یا طرح ریزی، بستگی به سطح فعالیتش داره.
یه سوال..؟ کسی میتونه این سوالو واسم حل کنه ممنون میشم..
فوری تا یکی دوروز دیگه میخوام...
[FONT="]شرکت حمل و نقل بلند پرواز که از يک فرودگاه مرکزی بار را به شهرهای مختلف حمل می کند.دارای 10 هواپيمای نوعI[FONT="] و 17 هواپیمای نوع[/FONT]II[FONT="] و 14 فروند هواپيمای نوع[/FONT]III[FONT="] مْباشد که همگی در فرودگاه مرکزی وجود دارند[/FONT].[FONT="] ظرفيت حمل بار هواپيمای نوع [/FONT]I[FONT="] برابر 45 تن و نوع[/FONT] II[FONT="]وبرابر 8 تن[/FONT] [FONT="]نوع[/FONT][FONT="] III[/FONT] [FONT="]برابر 3 تن میباشد[/FONT].[FONT="] در یک روز معین شرکت بلند پرواز باید 200 تن بار را به شهر[/FONT]A[FONT="] و 300تن بار را به شهر [/FONT]B[FONT="]حمل کند[/FONT].[FONT="] برای حمل هرتن به هر شهر مقدار ثابت و مشخصی کرایه میگیرد[/FONT].[FONT="] مخارج پرواز هر هواپیما به هر شهر در جدول داده شده است (به 1000 تومان)[/FONT].[FONT="] شرکت بلند پرواز میخواهد بداند چند هواپیما از هر نوع رابه هر شهر بفرستد تا مخارج کل پرواز حداقل گردد ؟[/FONT][/FONT]
[FONT="]ـ برای مساله یک مدل برنامه ریزی خطی بنویسید[/FONT]
[FONT="]ـ ایا بهترین جواب قابل قبول این مدل بهترین جواب قابل قبول مساله حقیقی است؟اگر نیست چه اشکالی وجود دارد ؟[/FONT]
پروژه پایانی یه درس 3 واحدی که یه موضوع رو انتخاب میکنی وقتی که به تصویب استادت رسید روش کار میکنی و بستگی به استاد راهنمات دارهسلام کسی میتونه راجع به پروژه پایانی کارشناسی صنایع منو راهنمایی کنه؟
سلام بر همگی
از اساتید کسی هست روی CCPM یا اصل تئوری یعنی TOC کار کرده باشه با هم اطلاعات رد و بدل کنیم؟i mean :share
best wishes
![]()
حالا قربان نمی شه فعلاً این اطلاعات یه طرفه رد و بدل شه![]()
آخه من تو چند تا کتاب هم به این تئوری برخوردم ولی خوب اطلاعاتی ازش نداشتم . اگر شما کتابی مقاله ای چیزی دارید که معرفی کنید یا در اختیارما قرار بدید یک دنیا سپاس گزار خواهم شد.
شما زحمت گذاشتن مطلب رو بکشید, اصلاً زبان اصلیش رو بذارید ترجمش با منحتما دوست من.
سرم خلوت شه با کمال میل حاضرم.چون واقعا تئوری که باید روش کار شه و اینجا خیلی کم روش کار شده.فقط یک سوال تو این فروم زبان فقط فارسی باید نوشت؟فینگلیش نمی گم ولی انگلیسی چب امکانش هست؟
مرسی از توجه شما
Best Wishes
![]()
سلام بر تمام مهندسین و مدیران گل
تفاوت بین فعالیت و بسته کاری چیه؟(Work package and Activity?)
اگر امکانش هست با یک مثال بگید.
ممنون
![]()
سلام به همه دوستان
من 1 سری مطالب و مقاله در مورد فرز کاری و در مورد این عناوین میخواستم:
1- توانایی تراشیدن چرخ دنده های اختلافی
2- توانایی چند ضلعی کردن قطعات با دستگاه تقسیم
3- توانایی تراشیدن دنده های شانه ای ساده و کج
ممنون میشم کمکم کنید پروژه هست باید تحویل بدم
از این همه مهندس کسی نیست به من کمک کنهسلام مهندسان گرامی
من یک مثال شبیه سازی با استفاده از نرم افزار آرنا البته با صورت مسئله میخوام
البته قابل ذکر است که من مثال زیاد پیدا کردم ولی چون با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم دقیقا چه کار میکند مثل فایلی که از مسیر زیر به نام آقایان سلیمانیان و صمدی و ظفرنژاد است اگر بشه مثال همین فایل راتوضیح بدهید واقعا ممنون میشم
http://dalbablog.wordpress.com/2009/08/04/learning_arena/#comment-926
سلام
ممنون از این که جواب دادین ولی نه این هیچ ربطی نداره!
من منظورم در یک پروژه و در یک wbs فرق بین فعالیت (activity) و بسته کاری (work Package)چیه؟
تو خیلی از کتاب های فارسی اینارو با هم یکی می گیرن ولی در پیکره دانش فرق وجود داره!
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |