◀ بيان سوال های تخصصی مهندسی صنایع

◀ بيان سوال های تخصصی مهندسی صنایع

• بله ولی زیاد مطرح نیست!

رای: 0 0.0%
  • مربوط نیست ولی میشه درموردش بحث کرد.

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    5

@r@$

عضو جدید
سلام!
کسی هست که بدونه یک مهندس صنایع در یک سردخانه مواد غذایی میتونه چه کارهایی انجام بده؟

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنترل موجودی، یا اگه لازم باشه کنترل کیفیت. یا برنامه ریزی تعمیرات و نگهداری، یا طرح ریزی، بستگی به سطح فعالیتش داره.

@r@$

عضو جدید
کنترل موجودی، یا اگه لازم باشه کنترل کیفیت. یا برنامه ریزی تعمیرات و نگهداری، یا طرح ریزی، بستگی به سطح فعالیتش داره.
ممنون!
ولی من به صورت اختصاصی تر در درس ارزیابی کار و زمان می خوام بدونم که رو چه قسمت هایی می تونه کار کنه و کلا چه تغییرات و بهبودهایی میتونه ایجاد کنه؟

alballo2007

عضو جدید
کمک

کمک

سلام کسی میتونه راجع به پروژه پایانی کارشناسی صنایع منو راهنمایی کنه؟

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال..؟ کسی میتونه این سوالو واسم حل کنه ممنون میشم..:king:

فوری تا یکی دوروز دیگه میخوام...

[FONT=&quot]شرکت حمل و نقل بلند پرواز که از يک فرودگاه مرکزی بار را به شهرهای مختلف حمل می کند.دارای 10 هواپيمای نوعI[FONT=&quot] و 17 هواپیمای نوع[/FONT]II[FONT=&quot] و 14 فروند هواپيمای نوع[/FONT]III[FONT=&quot] مْباشد که همگی در فرودگاه مرکزی وجود دارند[/FONT].[FONT=&quot] ظرفيت حمل بار هواپيمای نوع [/FONT]I[FONT=&quot] برابر 45 تن و نوع[/FONT] II[FONT=&quot]وبرابر 8 تن[/FONT] [FONT=&quot]نوع[/FONT][FONT=&quot] III[/FONT] [FONT=&quot]برابر 3 تن میباشد[/FONT].[FONT=&quot] در یک روز معین شرکت بلند پرواز باید 200 تن بار را به شهر[/FONT]A[FONT=&quot] و 300تن بار را به شهر [/FONT]B[FONT=&quot]حمل کند[/FONT].[FONT=&quot] برای حمل هرتن به هر شهر مقدار ثابت و مشخصی کرایه میگیرد[/FONT].[FONT=&quot] مخارج پرواز هر هواپیما به هر شهر در جدول داده شده است (به 1000 تومان)[/FONT].[FONT=&quot] شرکت بلند پرواز میخواهد بداند چند هواپیما از هر نوع رابه هر شهر بفرستد تا مخارج کل پرواز حداقل گردد ؟[/FONT][/FONT]

[FONT=&quot]ـ برای مساله یک مدل برنامه ریزی خطی بنویسید[/FONT]

[FONT=&quot]ـ ایا بهترین جواب قابل قبول این مدل بهترین جواب قابل قبول مساله حقیقی است؟اگر نیست چه اشکالی وجود دارد ؟[/FONT]

.

businessman

عضو جدید
یه سوال..؟ کسی میتونه این سوالو واسم حل کنه ممنون میشم..:king:

فوری تا یکی دوروز دیگه میخوام...

[FONT=&quot]شرکت حمل و نقل بلند پرواز که از يک فرودگاه مرکزی بار را به شهرهای مختلف حمل می کند.دارای 10 هواپيمای نوعI[FONT=&quot] و 17 هواپیمای نوع[/FONT]II[FONT=&quot] و 14 فروند هواپيمای نوع[/FONT]III[FONT=&quot] مْباشد که همگی در فرودگاه مرکزی وجود دارند[/FONT].[FONT=&quot] ظرفيت حمل بار هواپيمای نوع [/FONT]I[FONT=&quot] برابر 45 تن و نوع[/FONT] II[FONT=&quot]وبرابر 8 تن[/FONT] [FONT=&quot]نوع[/FONT][FONT=&quot] III[/FONT] [FONT=&quot]برابر 3 تن میباشد[/FONT].[FONT=&quot] در یک روز معین شرکت بلند پرواز باید 200 تن بار را به شهر[/FONT]A[FONT=&quot] و 300تن بار را به شهر [/FONT]B[FONT=&quot]حمل کند[/FONT].[FONT=&quot] برای حمل هرتن به هر شهر مقدار ثابت و مشخصی کرایه میگیرد[/FONT].[FONT=&quot] مخارج پرواز هر هواپیما به هر شهر در جدول داده شده است (به 1000 تومان)[/FONT].[FONT=&quot] شرکت بلند پرواز میخواهد بداند چند هواپیما از هر نوع رابه هر شهر بفرستد تا مخارج کل پرواز حداقل گردد ؟[/FONT][/FONT]

[FONT=&quot]ـ برای مساله یک مدل برنامه ریزی خطی بنویسید[/FONT]

[FONT=&quot]ـ ایا بهترین جواب قابل قبول این مدل بهترین جواب قابل قبول مساله حقیقی است؟اگر نیست چه اشکالی وجود دارد ؟[/FONT]

.

مثل اینکه جدول هزینه ها رو یادتون رفت بذارید اما به هر حال من خودم جدول فرضی رو اینجا قرار می دم شما فقط به جای C ها عددهای جدولت رو تو تابع قرار بده:

شهر B A
هواپیمای c2 c1 =I
هواپیمای c4 c3 =II
هواپیمایc6 c5 =III

و اما مدل:
متغیرXij : مقدار تناژی که هواپیمای نوع iام باید به شهر jام ببرد i= 1, 2,3 و j= 1 ,2
Xij>= 0
تابع هدف:
minz= C1 X11 + C2 X12 +C3 X13 + C4 X21 + C5 X22 + C6 X23
محدودیت ها :
X11 + X21 + X31 = 200
X12 + X22 + X32 = 300

45 => X11 + X12
X21 + X22 <= 8
X31 + X32 <= 3
من دو نوع محدودیت یکی برای مقدار تناژی که به شهرهای A و B می ره و یکی هم برای محدودیت ظرفیت بار. اما هر جوری فکر می کنم با این متغیری که من تعریف کردم نمی شه محدودیتی در رابطه با تعداد هواپیماها اعمال کرد. فکر می کنم به خاطر همینم در ادامه سوال مطرح کرده آیا جواب بهینه جواب حقیقی برای مساله است یا خیر و مشکلش چیه, چرا که می شه این مدل رو راحت با روش سیمپلکس دو فازی حل کرد بعد مقادیر تناژی که هر نوع هواپیما باید ببره اگر از تعداد هواپیمای اون نوع بیشتر شد به مشکل برخوردیم. مثلاً ممکنه برای هواپیمای نوع III بیفته 45 تن مقداری که باید حمل کنن اما با وجود 14 هواپیمایی که نوع III داره و هر کدوم 3 تن می برن یعنی 42 تن به مشکل برخوردیم.
والا حالا این نظر من بود تا ببینید مدل بقیه دوستان چیه.

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کسی میتونه راجع به پروژه پایانی کارشناسی صنایع منو راهنمایی کنه؟
پروژه پایانی یه درس 3 واحدی که یه موضوع رو انتخاب میکنی وقتی که به تصویب استادت رسید روش کار میکنی و بستگی به استاد راهنمات داره

narbeh

عضو جدید
سلام بر همگی
از اساتید کسی هست روی CCPM یا اصل تئوری یعنی TOC کار کرده باشه با هم اطلاعات رد و بدل کنیم؟i mean :share
best wishes
:gol:

businessman

عضو جدید
سلام بر همگی
از اساتید کسی هست روی CCPM یا اصل تئوری یعنی TOC کار کرده باشه با هم اطلاعات رد و بدل کنیم؟i mean :share
best wishes

حالا قربان نمی شه فعلاً این اطلاعات یه طرفه رد و بدل شه ;) :smile: آخه من تو چند تا کتاب هم به این تئوری برخوردم ولی خوب اطلاعاتی ازش نداشتم . اگر شما کتابی مقاله ای چیزی دارید که معرفی کنید یا در اختیارما قرار بدید یک دنیا سپاس گزار خواهم شد.

narbeh

عضو جدید
حالا قربان نمی شه فعلاً این اطلاعات یه طرفه رد و بدل شه ;) :smile: آخه من تو چند تا کتاب هم به این تئوری برخوردم ولی خوب اطلاعاتی ازش نداشتم . اگر شما کتابی مقاله ای چیزی دارید که معرفی کنید یا در اختیارما قرار بدید یک دنیا سپاس گزار خواهم شد.

حتما دوست من.
سرم خلوت شه با کمال میل حاضرم.چون واقعا تئوری که باید روش کار شه و اینجا خیلی کم روش کار شده.فقط یک سوال تو این فروم زبان فقط فارسی باید نوشت؟فینگلیش نمی گم ولی انگلیسی چب امکانش هست؟
مرسی از توجه شما
Best Wishes

businessman

عضو جدید
حتما دوست من.
سرم خلوت شه با کمال میل حاضرم.چون واقعا تئوری که باید روش کار شه و اینجا خیلی کم روش کار شده.فقط یک سوال تو این فروم زبان فقط فارسی باید نوشت؟فینگلیش نمی گم ولی انگلیسی چب امکانش هست؟
مرسی از توجه شما
Best Wishes
شما زحمت گذاشتن مطلب رو بکشید, اصلاً زبان اصلیش رو بذارید ترجمش با من;)

ALI0069

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو مقطه ارشد واحدی با نام تحقیق در عملیات 3 داریم؟

narbeh

عضو جدید
سلام بر تمام مهندسین و مدیران گل
تفاوت بین فعالیت و بسته کاری چیه؟(Work package and Activity?)
اگر امکانش هست با یک مثال بگید.
ممنون

narbeh

عضو جدید
سلام
ممنون از این که جواب دادین ولی نه این هیچ ربطی نداره!:eek:
من منظورم در یک پروژه و در یک wbs فرق بین فعالیت (activity) و بسته کاری (work Package)چیه؟
تو خیلی از کتاب های فارسی اینارو با هم یکی می گیرن ولی در پیکره دانش فرق وجود داره!

pejman_sanaie

عضو جدید
مطالب در مورد فرز کاری

مطالب در مورد فرز کاری

سلام به همه دوستان :smile:

من 1 سری مطالب و مقاله در مورد فرز کاری و در مورد این عناوین میخواستم:

1- توانایی تراشیدن چرخ دنده های اختلافی

2- توانایی چند ضلعی کردن قطعات با دستگاه تقسیم

3- توانایی تراشیدن دنده های شانه ای ساده و کج

ممنون میشم کمکم کنید پروژه هست باید تحویل بدم

narbeh

عضو جدید
سلام به همه دوستان :smile:

من 1 سری مطالب و مقاله در مورد فرز کاری و در مورد این عناوین میخواستم:

1- توانایی تراشیدن چرخ دنده های اختلافی

2- توانایی چند ضلعی کردن قطعات با دستگاه تقسیم

3- توانایی تراشیدن دنده های شانه ای ساده و کج

ممنون میشم کمکم کنید پروژه هست باید تحویل بدم

اول از همه از همگی بابت پاسخ های قشنگتون در مورد سوال من تشکر می کنم!
دوما دوست خوبم آقا پژمان جواب تمامی این سوالاتتون رو می تونید از کتاب زیر به دست بیارید:

کتاب چرخ دنده ها تالیف مهندس ابراهیم صادقی انتشارات دانشگاه علم و صنعت.

سوما در مورد سوال خودم در بخش پروژه و مدیریتش تفاوت هاشون رو بیان می کنم.

موفق باشید و خوش

Amin9595

عضو جدید
درخواست پرپوزال مربوط به درس روش تحقيق كه گزينه هاي اين فرم رو داشته باشه

درخواست پرپوزال مربوط به درس روش تحقيق كه گزينه هاي اين فرم رو داشته باشه

كنيد

آخرین ویرایش:

vahidi.vaghef

عضو جدید
پروژه

پروژه

پروژه مدیریت نیروهای انسانی
سازماندهی یک پروژه که نیروهای انسانی آن روحیه خود را از دست داده

1- بازبینی سازماندهی و چارت پروژه
a. چه مواردی باید مورد بازبینی قرار گیرد
b. مشکلات تشکیلات سازمانی چه میتواند باشد
c. چهار مشکل احتمالی را برای تشکیلات سازمانی فرض کرده و راه حل ارائه دهید

2- بازبینی نحوه مدیریت نیروهای انسانی
a. نحوه جذب و استخدام نیروهای انسانی
i. مشکلات احتمالی و راه حل ها برای حل آنها
b. نحوه اندازه گیری کارائی نیروهای انسانی
c. نحوه نگهداری نیروهای انسانی

3- راه حل برای تقویت روحیه نیروهای انسانی

4- چگونگی اندازه گیری کارآمدی راه حل های ارائه شده

سلام امکانش هست کمکم کنید؟؟؟ مرجع یا مقاله اینترنتی نیاز دارم.آخه اصلا مقت تایپ ندارم. ممنون

mahya.2557

عضو جدید
مسئله شبیه سازی با آرنا

مسئله شبیه سازی با آرنا

سلام مهندسان گرامی

من یک مثال شبیه سازی با استفاده از نرم افزار آرنا البته با صورت مسئله میخوام
البته قابل ذکر است که من مثال زیاد پیدا کردم ولی چون با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم دقیقا چه کار میکند مثل فایلی که از مسیر زیر به نام آقایان سلیمانیان و صمدی و ظفرنژاد است اگر بشه مثال همین فایل راتوضیح بدهید واقعا ممنون میشم
http://dalbablog.wordpress.com/2009/08/04/learning_arena/#comment-926

mahya.2557

عضو جدید
سلام مهندسان گرامی

من یک مثال شبیه سازی با استفاده از نرم افزار آرنا البته با صورت مسئله میخوام
البته قابل ذکر است که من مثال زیاد پیدا کردم ولی چون با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم دقیقا چه کار میکند مثل فایلی که از مسیر زیر به نام آقایان سلیمانیان و صمدی و ظفرنژاد است اگر بشه مثال همین فایل راتوضیح بدهید واقعا ممنون میشم
http://dalbablog.wordpress.com/2009/08/04/learning_arena/#comment-926
از این همه مهندس کسی نیست به من کمک کنه

smahdih

عضو جدید
سلام
ممنون از این که جواب دادین ولی نه این هیچ ربطی نداره!:eek:
من منظورم در یک پروژه و در یک wbs فرق بین فعالیت (activity) و بسته کاری (work Package)چیه؟
تو خیلی از کتاب های فارسی اینارو با هم یکی می گیرن ولی در پیکره دانش فرق وجود داره!

درود
فکر کنم بسته کاری به یه سری فعالیت که با هم تو یه چیز مشترکند میگن
فعالیت هم تو پروژه که به ریزترین واحد کاری که قابل انجام شدنه میگن

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه همسران من

همه همسران من

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]روزی، روزگاری پادشاهی 4 همسر داشت. او عاشق و شیفته همسر چهارمش بود. با دقت و ظرافت خاصی با او رفتار می کرد و او را با جامه های گران قیمت و فاخر می آراست و به او از بهترینها هدیه می کرد. همسر سومش را نیز بسیار دوست می داشت و به خاطر داشتنش به پادشاه همسایه فخر فروشی می کرد. اما همیشه می ترسید که مبادا او را ترک کند و نزد دیگری رود. همسر دومش زنی قابل اعتماد، مهربان، صبور و محتاط بود. هر گاه که این پادشاه با مشکلی مواجه می شد، فقط به او اعتماد می کرد و او نیز همسرش را در این مورد کمک می کرد. همسر اول پادشاه، شریکی وفادار و صادق بود که سهم بزرگی در حفظ و نگهداری ثروت و حکومت همسرش داشت. او پادشاه را از صمیم قلب دوست می داشت، اما پادشاه به ندرت متوجه این موضوع می شد.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]روزی پادشاه احساس بیماری کرد و خیلی زود دریافت که فرصت زیادی ندارد. او به زندگی پر تجملش می اندیشید و در عجب بود و با خود می گفت: «من 4 همسر دارم، اما الان که در حال مرگ هستم، تنها مانده ام.» [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بنابراین به همسر چهارمش رجوع کرد و به او گفت: «من از همه بیشتر عاشق تو بوده ام. تو را صاحب لباسهای فاخر کرده ام و بیشترین توجه من نسبت به تو بوده است. اکنون من در حال مرگ هستم، آیا با من همراه می شوی؟» او جواب داد: «به هیچ وجه!» و در حالی که چیز دیگری می گفت از کنار او گذشت. جوابش همچون کاردی در قلب پادشاه فرو رفت.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]پادشاه غمگین، از همسر سوم سئوال کرد و به او گفت: «در تمام طول زندگی به تو عشق ورزیده ام، اما حالا در حال مرگ هستم. آیا تو با من همراه میشوی؟» او جواب داد: «نه، زندگی خیلی خوب است و من بعد از مرگ تو دوباره ازدواج خواهم کرد.» قلب پادشاه فرو ریخت و بدنش سرد شد.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بعد به سوی همسر دومش رفت و گفت: «من همیشه برای کمک نزد تو می آمدم و تو همیشه کنارم بودی. اکنون در حال مرگ هستم. آیا تو همراه من می آیی؟» او گفت: «متأسفم، در این مورد نمی توانم کمکی به تو بکنم، حداکثر کاری که بتوانم انجام دهم این است که تا سر مزار همراهت بیایم"» جواب او همچون گلوله ای از آتش پادشاه را ویران کرد.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ناگهان صدایی او را خواند: «من با تو خواهم آمد، همراهت هستم، فرقی نمی کند به کجا روی، با تو می آیم.» پادشاه نگاهی انداخت، همسر اولش بود. او به علت عدم توجه پادشاه و سوء تغذیه، بسیار نحیف شده بود. پادشاه با اندوهی فراوان گفت: «ای کاش زمانی که فرصت بود به تو بیشتر توجه می کردم.»
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]شرح حکایت[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]در حقیقت، همه ما در زندگی کاری خویش 4 همسر داریم. همسر چهارم ما سازمان ما است. بدون توجه به اینکه تا چه حد برایش زمان و امکانات صرف کرده ایم و به او پرداخته ایم، هنگام ترک سازمان و یا محل خدمت، ما را تنها می گذارد. همسر سوم ما، موقعیت ما است که بعد از ما به دیگران انتقال می یابد. همسر دوم ما، همکاران هستند. فرقی نمیکند چقدر با هم بوده ایم، بیشترین کاری که می توانند انجام دهند این است که ما را تا محل بعدی همراهی کنند. همسر اول ما عملکرد ما است. اغلب به دنبال ثروت، قدرت و خوشی از آن غفلت می نماییم. در صورتیکه تنها کسی است که همه جا همراهمان است. [/FONT]​
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

abdulla

عضو جدید
دسته بندی موجودی در صنعت

دسته بندی موجودی در صنعت

سلام
اگه کسی میتونه منو واسه رسیدن به دسته بندی موجودی (اهمیت دادن موجودی ها) در یکی از صنایع داخلی ایران کمک کنه ممنون میشم.

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی خیلی برای من جالب بود.