متاسفانه یه مشکل اساسی بخش اسامی گنگ تاپیکا هست
من تاحالا تو تاپیک مهندسی صنايع در وب نرفته بودم.
چون فکر میکردم فقط بحث درباره ی گسترش مهندسی صنایع در اینترنت باشه
اما امروز رفتم دیدم که معرفی سایت های مرتبط با مهندسی صنایع هست
اول اینو بگم که اصولاً هیچ سایتی اجازه نمیده تا به این شکل کاربراش تبلیغ سایت دیگه رو بکنن . با این کار افراد رو عملاً از اینجا به سایت های دیگه منتقل میکنید . البته به نظرم سایت های معتبر خارجی مشکلی ندارن
اما در هر صورت اگه از نظر شما بودن این تاپیک ایرادی نداره . به نظرم اسم تاپیک بشه معرفی سایت های مرتبط با مهندسی صنایع بهتره
با تشکر
سلام
واقعا ذوق می کنم یکی اینقدر پیگیره تالاره.
جدی می گم.
خوب این کاریه که من خیلی از وقت ها انجام می دم.اما اونقدر زیادن که واقعا گاهی دیگه بیخیال بعضی موارد میشم.
این مورد رو خودم عوض نکردم ،راستش این اسم رو میشه دوجور بش نگاه کرد و شاید من و اون کسی که اسم رو زده به اون دید نگاش کردیم و شما به دید مخالف ما.
د رکل نظرم مثل شماست.
چشم اسم تاپیک رو عوض می کنم.
راستی نظرتون با ایجاد تاپیک گفتگوی آزاد مهندسین صنایع (زنگ تفریح) چیه؟
به نظرم بچه ها میتونن یه رفع خستگی تو این تاپیک بکنن و صمیمیتا بیشتر میشه.
میشه بعد از هر ماه تاپیکو حذف کرد تا پست الکی هم به کسی اضافه نشه
و اما این دیگریه.
خوب ما قبلا تاپیکی با این مضمون داشتیم اما آخرش به بیراهه رفت و موجبات ناراحتی دوستان رو فراهم آورد.
اما این تاپیک میتونه باعث دوستی و رفاقت بچه ها و بجز اون هم باعث شه که دیگه خیلی از صنایعی های گل نرن به تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح و تفرحیشون رو هم د رجمع دوستان صنایعیشون باشن.
خوب من برای اینکه این تاپیک ایجاد بهش و باعث اون رفاقت شه و د رعین حالم اثر بالعکسی روی روابط نذاره ترجح میدم برای این تاپیک به مدیر داشته باشم.مدیری که ابزاری جز فکرش و راهبری تاپیک به سمت مناسبش نداره.
پس خواهشا یکی از بچه ها برای این امر به من پیام بده یا همین جا اعلام همکاری کنه.
ترجیحا عضو باشه یا عضو فعال و همچنین آدمی باشه که زود ناراحت نشه و با ه رحرفی فورا با خاطی به بحث بپردازه.
خلاصه صبور باشه و تاپیک رو هدایت کنه.
حالا کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
راستی جناب من امکانش هست این نظرات شمارو یک کم دیر بهشون برسم.
امیدوارم درک کنین که سرم خیلی شلوغه.
موفق باشین