حتما به سمت مغازه ها محو بشین؟؟یکی از فاتنزیام اینکه ..
از اون جاهل های دهه 50 باشم با شلوار مشکی دمپا گشاد و کفش پاشنه تخم مرغی و کلاه شاپو با یه دستمال یزدیم دور گردنم با یه زخم 10 سانتی رو صورتم (واسه دعوا پارسال با اسی خوش دسته و دار و دستش )
ودر حالی که به دیوار تکیه دادم و زیر غروب خورشید تو سایه در حال فکر کردن باشم یهو ببینم یه دختره با چادر گلگلی با پدرش دارن رد میشن
که یهو دارو دسته اصغر باج گیرو ممد پلنگ بهشون حمله میکنن (دختره همونیه که من خاطرشو میخوام و باباش ته بازار 10 تا مغازه داره که چند بارم با ننم رفتم خاستگاریش باباش جواب ردمیدادو میگفت کسی که پول نداشته باشه مرد نیست )
تو همون لحظه باباشو با چاقو میزنن منم در حال دویدن چاقو دسته سفید ضامن داره رو در میارمو داد میزنم نا مــــــــــردا ولشون کنین
و تو 1 دقیقه همشونو نفله میکنم و دختره عاشقانه و با ذوق نیگام میکنه منم قند تو دلم آب میشه سرمو بندازم پایین یهو داد بزنه امیرخان باباااااااام (اصن یه لحظه انقد فضا رمانتیک بود باباشو فراموش کردم ..)
منم میشینم و باباشو بغل میکنمو میگم : حاجی طاقت بیاررررررر
حاجی در حال خرخر کردن بگه امیرجان حلالم کن مرد ..
مرد واقعی تویی و دخترشو صدا کنه و دستشو بزاره تو دستم (هممون اشک تو چشامون حلقه زده ) بگه میسپرمش دست خودت مرد
هرچی دارمم مال شما دوتا که یهو دیگه نفسش بند میاد و منم چشاشو ببندمو بزارمش رو زمین و به دخترش که هنوز در حال گریه کردنه بگم :
پاشو زن بالا سره میت گریه شهون نداره
اونم بگه هرچی آقامون بگن
و
2تایی تو در حالی که خورشید دیگه کامل غروب کرده تو تاریکی کوچه محو بشیم ..)))
یکی از فانتزیام اینه که بری تالار زیست شناسی فعالیت کنی و ببینی که اینجا خیلی هم ساده هستیکی از فانتزیام اینه که از اینجا سر دربیارم خیلی شلوغ پلوغه خووووووووو
یکی از فانتزیام اینه که بری تالار زیست شناسی فعالیت کنی و ببینی که اینجا خیلی هم ساده هستیکی از فانتزیام اینه که از اینجا سر دربیارم خیلی شلوغ پلوغه خووووووووو
بالاخره پیدا کردم اولین نفری که از افق برگشت کی بود؟
.
.
.
.
.
.
مهر خاوران![]()
میگن سر زد از افق مهر خاوران
اصن مملکت ما از همون اول تو نخ افق بوده..
یکی از فانتزیام اینه ک یکی از دوستام ک خیلی وقته بم نزنگیده، بزنگه
منم بجا سلام بگم: کارتو بگو
اونم با بغض بگه از کجا فهمیدی...؟؟؟
منم بگم بپر برو تو افق
بدو بابا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فانتزی های من | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
یکی از فانتزی هام اینه... | زنگ تفريح | 15 | |
![]() |