مهم دانش و اطلاعاته نه اسم دانشگاه,من خیلی ها رو دیدم مدرک دانشگاه های طراز اول رو دارن هیچی حالیشون نیست و برعکس
این دیدگاه مدرک گرایی فرهنگ جهان سومیه
همین دانشگاهی که شما خیلی ذوق دارین و هردفعه اسمش رو میارین تو لیست 100 تا دانشگاه برتر آسیا نیست...حتی تهران و شریف هم نیستن
و البته همین دانشگاه ها الان دارن با شهریه های میلیونی یه اسم پردیس دانشجوی ارشد و دکترا میگیرن پس دیگه مدرک پولکی و غیر پولکی زیاد قابل تفکیک نیست!
هرجا که هستیم مهم اینه که از درس خوندن لذت ببریم و سعی کنیم تو رشتمون مهارت بدست بیاریم بقیش حاشیه ست
این دیدگاه مدرک گرایی فرهنگ جهان سومیه
همین دانشگاهی که شما خیلی ذوق دارین و هردفعه اسمش رو میارین تو لیست 100 تا دانشگاه برتر آسیا نیست...حتی تهران و شریف هم نیستن
و البته همین دانشگاه ها الان دارن با شهریه های میلیونی یه اسم پردیس دانشجوی ارشد و دکترا میگیرن پس دیگه مدرک پولکی و غیر پولکی زیاد قابل تفکیک نیست!
هرجا که هستیم مهم اینه که از درس خوندن لذت ببریم و سعی کنیم تو رشتمون مهارت بدست بیاریم بقیش حاشیه ست
آخرین ویرایش:

فقط چون خودتونم بهشتی خوندین دوستان شاید بد برداشت کنن و جبهه بگیرن ولی به نظر من حرف تون کاملا درسته، مهم دانش و اطلاعاته ولی یه سیستم آموزشی صحیح باید دانشجو رو هدایت کنه تا این بنده خدا بتونه درست تشخیص بده راه کسب دانش و اطلاعاتو!!! من از وضعیت بقیه جاها بی خبرم ولی خودم که خیر سرم دولتی هم خوندم، تا ترم شش که کتابای کنکورو گرفتم دستم اصلا نمی دونستم چیزی به اسم سازه کابلی /پوسته نازک و ... وجود داره (محض اطلاع درسای ایستایی و بتن و سازه فلزی هم 17-18 به بالا شده بودم کلا و اقلا تو زمینه های مطالعاتی دانشجوی کم کاری نبودم اگه رفرنس درست معرفی می شد نه کتابای رشته عمران که به هیچ درد ما نمی خوره!!!) ... باز خدا خیر بده اعضای باشگاهو که از ترم شش به بعد کمک کردن یه کم بیام تو باغ بفهمم برای رشته معماری چه کتابایی باید خوند ... اتفاقا اگه طبق فرهنگ جهان سومی، هدف فقط ارشد خوندن باشه هر جایی می شه خوند ولی اگه هدف یادگیری باشه گزینه های انتخاب خیلی خیلی محدود می شه، اگه دانشگاه بهشتی که جز 5 تای اول تو ایرانه، تو آسیا جز 100 تا نباشه پس دیگه وای به حال دانشگاه رنک 100 ایران ...

. من کلا دوس دارم یه کتاب شسته رفته و همچین درست و حسابی باشه...به هر حال....هنوز درک عمومی، تاسیسات، عناصر و مصالح رو شروع نکردم، نمیدونم کجای برنامه جاشون بدم. پارادایم های پردیسم یه کوچولو خوندم ولی خیلی سختم بود چون من اصلا درسی به اسم منظر نداشتم تا حالا
.کاش به جاش معماری فرم پیر داوری رو می خریدم...