مونا جون چرا از سایت ممرایز نمیخونی؟؟سلام بچه ها خوبین؟؟ درسا چطوره خوب پیش میره؟؟؟؟![]()
من کتاب درک رفتار و سازه در معماری و قبادیان و معماری اسلامی تموم کردم اما هیچ دوره ایی نداشتم !!!!
اگه خدا بخواد امروز مبانی سازه برای معماران و امیر بانی مسعودو تموم میکنم(امیر بانی از انقلاب صنعتی خوندم)
زبانم فقط 10 درس سری عمران خوندم من چرا لغت تو دهنم نمیمونه!!!
من اول روزی 30تا لغت میخوندم بعد میدیدم فردا چیز زیادی یادم نمیاد که الان روز 15 تا که روز بعد مرور میکنم خب تقریبا همش یادمه و مثل اینکه روز 15 تا خیلی کمه!!!!!
دوستان لغات بیشتری میخونن
سرعت درس خوندن من به لاکپشت هم میگه زکیییییی![]()
مرسی از دوستای خوبم هانیه و سورا
بچه ها شما هم بیاین بگین هممون خیلی خیلی خیلی موفق باشیم![]()
میدونم عزیزم...من نگفتم که تو هدفی دارم گلم از اون سایتا انتقاد کردمبه خدا من خودمم تو گوگل نوشتم جزوه عناصر سینا شریفی، این سایته اومد :-(
بعد تو سایت بابک رستمی هم اون بقلش نوشته بود این سایترو
یعنی منظورم اینه که من هدفی ندارم از معرفی سایته :-(
جاییه که توش جزوه دارن : )))
سورا جان لطفا اینجور مطالب رو اینجا بذارید >> تاپیک انرژی مثبت
:-*
میگم که سپیده جون الان من یه مدتیه که این نرم افزارشو رو گوشیم نصب کردم : )
ولی هر وقت گزینه دانلود کورس رو میزنم وسطش قطع میشه :-/ روش دانلودش چجوریه ؟)))))
واسه من میپره وسط دانلود :/
مال منم همینجوره
ولی انقدر زدم دانلود ک بالاخره تونستم یکیشو دانلود کنم![]()
سورا جون عجب کاری کردی : -) من بودما ، کل درس امروزمو رها میکردم میرفتم پیششون مینشستم کلی میخندیدیم : ) حوصله بیرون رفتن ندارم : ) ولی درس رو رها میکردم : )با سلام خدمت دوستان گلم ،گزارش امروزم بالاخره این کتاب فناوری نوین گلابچی هم تموم شد لامذهب عجب کتاب پر نکته ای بود .تاریخ معاصر کنکاش هم تموم شد چیزی نبود عین معاصر قبادیان . درک عمومی معماری هم 100 نکته درک عمومی معماری علی مدد و یک سوم جزوه درک مهندس علی طباطبایی رو خوندم تا اینجا که جزوه علی طباطبایی غلط زیاد داشت بنده خدا اون بچه هایی که جزوه رو خوندن چه غلطا که یاد گرفتن . و درک عمومی منظر اصلا حال خوندنش نبود امروز فقط عکس های کتاب باغ های ایرانی نعیما رو نگاه کردم ها اینو نگفتم جزوه تنظیم شرایط ایزدی هم چند صفحه ای مرور کردم .
امروز دو تا از دختر خاله هام سر زده آمدن خونمون با من کار داشتن در مورد مبل، پرده و رنگ دیوار خونشون نظر بدم چی بگیرن چه رنگی باشه خیر سرشون فقط من توی فامیل پدری و مادریم معماری خوندم زیاد توی فاز هنر و معماری نیستن بالاخره خیلی میان سوالات دکوراتیو داخلی منزل و محل کارشون رو از من کمک می گیرن به هر حال دیگه از هنر بدشون میاد ولی هنرو دوس دارن
منم داشتم درس می خوندم با کمال ادب به اون دو نفر گفتم یک ساعت و نیم دیگه صبر کنید میام الان دارم مطالعه می کنم دیگه از این به بعد یادتون باشه بدون قرار قبلی نیاییدقبلش از بانو سورا وقت قبلی بگیرین
. بنده خداها نشسته بودن تا من فاز درس خوندنم تموم شد از اتاق اومدم بیرون دیدم نه بابا خیلی بهشون خوش گذشته
باید با مزاحمین وقتتون این طور رفتار کنید تا حساب کار و زمان دستشون بیاد که هر کس برای خودش برنامه داره . بازم خوبه اومیدواری می دن میگن خوبه یکی توی این فامیل معماری خوند بیام پیشش برای راهنمایی عجب ادم ها یی پیدا میشن یک بار منو برای خرید میز توالت کل شهر مشهد رو چرخوندن
![]()
![]()
مونا جون چرا از سایت ممرایز نمیخونی؟؟
اپلیکیشن موبایلشو نصب کن کورس ها رو دانلو کنی دیگه لازم نیست آنلاین بخونی - من سال قبل فلش کارت های 504 و تافل رو دو سه دور خوندم اما بیشترش یادم میرفت ولی وقتی با ممرایز میخونم انقدر تکرار میشه 99% میره تو حافظه بلند مدت سرعت خوندنم خیلی بیشتر میشه
مرسی سپیده جون حس میکردم خوندن با کتاب فازش بهتره تا گوشی گوشی که دستت باشه به برنامه های دیگش سر میزنی!!!!
الان یه مدته که کمتر تو برنامه ها میرم پس میتونم از ممرایز بخونم از طرفی تعداد کم لغتی که میخونم زیاد جالب نیس!! پ
ممنون بابت توجهت .
هممون خیلی خیلی موفق باشیم
سلام میشه این جزوهبا سلام خدمت دوستان گلم ، گزارش امروز من ،جزوه عناصر جزییات سینا شریفی مرور دوم شدم . جزوه کارگاه بایونیک اکادمی معماری هم تموم کردم . سازه در معماری هم تموم شد ولی هنوز تسلط خوبی ندارم به کل نکات . جزوه درک علی طباطبایی فردا تموم می کنم . تنظیم شرایط ایزدی رو هم فعلا
یک سومش خوندم قراره از شنبه تاسیسات الکتریکی و مکانیکی سلطان دوست رو شروع کنم . فردا باید کل مطالب این هفته خوندم مرور کنم تا خوب بره توی مخم . موفق باشید
سلام به همه .
من یه مدتیه که شروع کردم آروم و روان به خوندن . الان که یکم به کنکور نزدیکتر شدیم و همه چیز جدی تر شده توی برنامه ریزی مشکل دارم. یعنی نمیتونم در هفته درسها رو تقسیم کنم و نمیدونم که چطور باید این کار رو بکنم . در هفته باید همه ی درسها رو خوند یا باید یه درس رو خوند ؟!
کلا برنامه ریزی تون بر چه اساسیه ؟!
سلام به دوستان گلم و سلام بهatp2 عزیزم . دوستان من فردا این جزوه بایونیک خانم حسینی مال آکادمی رو میزارم داخل لیست جزوه های باشگاه امروز فاز درس خوندنم خوب بود کسی نبود خونه مجبور شدم درس بخونم کلا دور سوم جزوه سینا شریفی تموم شد تسلط صد در صد رسیدم . جزوه درک عمومی معماری علی طباطبایی تموم شد .دور دوم کتاب فناوری گلابچی هم تموم کردم . امروز از درس خوندنم راضی بودم دوستان من ممکنه دیگه اینجا دیر به دیر بیام آزمون طراحی و اجرا نظام مهندسی می خوام شرکت کنم بیشتر درگیر کلاس میشم کنارش هم باید نتم رو هفته ای کنم بیام دارم برنامه راهبردی جدیدی برای خودم میریزم . خیلی حس می کنم زمانم کمه بیشتر باید تلاش کنم خیر سرم فردا هنوز می خوام تاسیسات الکتریکی و مکانیکی رو شروع کنم . همتون موفق باشید ![]()
سلام دوست عزیز خب واسه برنامه ریزی میتونین از سیلابس مرکز کمک بگیرین
بهتره که تو یه روز سه درس مختلفو بخونی بعد واسه هر کتابی یه تایمی در نظر بگیر حالا بستگی به اینکه هر روز چند ساعتی به هر کدوم از درس اختصاص میدی تعدا روزو هفته متوجه میشی و اینکه کی تموم باید بکنی
همینطور برنامه بلند مدت و کوتاه مدت هم داشته باشی خیلی خوبه با توجه به شرایطتت و توانایتت یه برنامه ریزی خوب انجام بده که دوستان سال قبل برنامه ریزی خوبو تو موفقیت خودشون خیلی موثر میدونستند.
موفق باشی دوست خوب
خوب موضوع اینه که چون من از خیلی وقت پیش جسته گریخته خوندن رو شروع کردم و از حدود یه ماه پیش هم با یکم سختی و تنبلی بالاخره لغت زبان و تست درک رو یه عادت هر روزه کردم که همین حدود دو تا سه ساعت وقت منو می گیره . حالا اگه بخوام فقط یه درس اضافه کنم به کنکور نمیرسم کلا و اگه بخوام سه تا درس دیگه رو هم بخونم فکر میکنم نتونم به اون عمق و توانایی بخونم .
موضوع دیگه هم اینه که الان باید ایستایی رو هم به این روتین روزانه تبدیل کنم چون فکر می کنم تنها درسیه که نمیشه توش از ناکجا آباد سوال آورد و همه ی سوالات منطقی هستند . سه تا درسم تموم شد
والا این بخش برنامه ریزی از خود کنکور سخت تره .
آخه من سال دومه که میخونم و پارسال هم فقط به خاطر درک عمومی موندم . اینه که هر روز خوندنش بهم آرامش اعصاب میده بیشتر از اینکه موضوع خوندنش باشه . مرسی از راهنماییتعزیزم اول از همه تو برنامه ریزی باید به سطح تواناییت نگاه کنی اینکه گفتم سه تا دیگه حداقل بود. الان شما نیاز داری که از یه ماه پیش تا روز کنکور هر روز تست درک بزنی؟ زبان نمیدونم در چه سطحی هستی اگه در سطح متوسط تا خوبم باشی هر روز مرور خوندن لغات واجبه(اصلا زبان یه عضو همیشگیه) تو فن هم وقتی پایه و دروس اصلی رو خوندی به فهم خوبی از فن رسیدی دیگه نیازی نیست هر روز بخونیش
مثلا وقتی کتاب درک رفتار و سازه در معماری بخونی با مفاهیم پایه اشنا میشی دیگه خوندن کتاب مبانی سازه برات راحتره از اونجا میتونی در کنار درک و مبانی یه کتاب دیگه اضافه کنی و همینطوری به ساعت خوندنت هم اضافه میکنی(من ساده ترینشو گفتم)
اینکه گفتم واسه هر درسی با توجه به اهمیت حجم کتاب توانایی شما یه ساعتی برای خوندنش در نظر بگیر حالا با توجه به اینکه روز چند ساعت میخونی متوجه میشی چقدر طول میکشه کتابات خونده شن حالا تاریخ تموم شدن خیلی دیر ششد باید تلاش و همتتو بیشتر کنی تا برسی کتابای بیشتری و زودتر تموم کنی
طلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال1395 و دوره بيست و يكم المپياد علمي دانشجويي كشور
1394/09/08
بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت نام و شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395 و بيست و يكمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور ميرساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور منحصراً بصورت اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 94/09/16 آغاز و در روز يكشنبه مورخ 94/09/22 پايان ميپذيرد. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبتنام به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام و شركت در آزمون مذكور اقدام نمايند. با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبتنام به صورت اينترنتي انجام ميشود، داوطلبان لازم است به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال ميباشد، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 300.000 (سيصد هزار) ريال به عنوان وجه ثبتنام نسبت به ثبتنام اقدام نمايند. لازم به توضيح است آزمون مذكور در تاريخهاي 16 و 95/2/17 برگزار خواهد شد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
سلام دوستان میگم شما ها برای منظر چی خوندین و دارین می خونین کتاب های منبع رو می خونین یا جزوات و............... چون برای معماری ظریبش یک هست من خودم واقعا نمی دونم چه چیز هایی رو بخونم که وقتگیر هم نباشه !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |