بچه ها!!!!؟؟؟ چرا کم پیدایین؟ خب بیاین باهم درس بخونیم دیگه
سلام به همه بچه ها. خوبین دوس جونا؟...عزیزم من کم و بیش میخونم اما به خاطر برخی از مشکلات پیش میاد که یکی دو روز اصلا نخونم. البته به علاوه پنجشنبه ها و جمعه ها. واقعا نمیدونم چیکارشون کنم.
......اگه بخوام صادق باشم باید بگم برنامه ریزی روزانه م رو تقریبا به صورت روتین انجام دادم اما از برنامه بلند مدتم عقب موندم.
... من همینجا و از پشت همین تریبون هدف گذاریم برا هفته بعد رو اعلام می کنم: پایبند بودن به برنامه در تمام روز هفته و تلاش تو روزای پنجشنبه و جمعه
من به خاطر ایستایی استرس گرفتم...نه جزوه دارم نه کتاب,به کلاسم دسترسی ندارم
عزیزم اگه استرس دردی رو دوا می کرد من با استرسی که داشتم الان آمریکا بودم!
.سطح ایستائی شما در چه حدیه؟ اصلا امکان تهیه کتاب براتون فراهم نیس؟...اگه اینطوریه بهتره کتاب هنرستان رو بخونین. جناب مهندس atrali و برخی از دوستان دیگه هم زحمت کشیدن جزوه های دکتر خرسند رو تو باشگاه آپ کردن، چرا از اونا استفاده نمیکنین؟!عالی هستن
شما امسال تهران قبولی ؟؟؟
جااااااااااااااااااااان؟!
....خدایا من این جمله رو با اجازه ت به فال نیک میگیرم
دوس جونا اول از همه باید بگم ثبت نام کارشناسی ارشد از 16 ام آذر شروع میشه فک کنم. بعدشم چنتا نکته صورتی بگم:
1- همچنان به شبا زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن اصرار می ورزم.
2-جناب مدیر چنتا عکس گذاشتن تو تاپیک انرژی مثبت (اگه اشتباه نکنم)، حتما یه سری بهشون بزنین.
3-کلی روش هست برا اینکه صبحا کسل نباشین و یا زود بیدار بشین اما یه نکته خیلی مهم یادتون نره، اگه به فرض ساعت یک می خوابین، انتظار نداشته باشین که صبح سرحال باشین.
4-یه نکته عجیب و شاید مسخره که به نظر خودم مهمه. شبا وقتی می خواین بخوابین اتاق و زیاد گرم نکنین و صبحا که درس می خونین زیاد سردش نکنین!!!نمیدونم حکمتش چیه!
5-نمیدونم اینترنت چش شده که من نمیتونم زیاد به سایت ممورایز سر بزنم ولی سعی کنین ازش استفاده کنین.در ضمن خیلی از شما ها رو اونجا نمیبینم!!!.قبلنا کاربرای باشگاه اونجا حریف می طلبیدن!
6.یه نکته خیلی مهم....سعی کنین یه درس تافل رو تو یه روز یا دو روز تموم کنین و ابدا نگین من اول همه لغات پیشنهادیش رو میخونم بعد میام سراغ متناش. من دیروز به طور کامل به این نتیجه رسیدم. پروسه یادگیری یه لغت زبان انگلیسی با مشاهده اون لغت تو یه جمله کامل میشه. شما یه دیکشنری بذارین جلوتون و تا یه سال دونه دونه لغاتش رو حفظ کنین بازم کم میارین. اگه مثه من دوس دارین یه پیش زمینه از لغات داشته باشین این کار و انجام بدین: به فرض امروز پنجشنبه س و شما درس 9 تافل رو کامل تموم کردین و فردا قراره درس 10 رو شروع کنین. امروز تو سایت ممورایز بعد از مرور لغات قدیمی، لغات درس 10 رو یاد بگیرین.اصلا مهم نیس کامل یاد بگیرینش، حتی شاید وقتی می خواین بخوابین یه دونه از لغات درس 10 تو ذهنتون نباشه اما فردا معجزه رخ میده! و کلمات عین آب گرم که تو لوله جریان پیدا میکنه به مغزتون هجوم میارن..مطمعن باشین
7. یه کالکشن از آهنگ های شاد با کیفیت (از لحاظ مفهوم) برا خودتون مهیا (محیا) کنین و موقع تمرین اسکیس بهشون گوش بدین. ابدا و ابدا آهنگ غمگین گوش ندین.برا 6 یا 7 ماه دور آهنگ غمگین خط بکشین. از من به شما نصیحت! در ضمن آهنگ های زیرزمینی رو هم بی خیال بشین. ینی چی این آخه: می خوام سوپر استار شم باید عروس ننم بشی!!
...اینا شاید خوب باشن ولی برا تمرین اسکیس اصلا مناسب نیستن.
8-اگه انگیزه تون برا درس خوندن کمه و یا مثلا میگین سرده و الان فقط خواب می چسبه یا مثلا میگین فلان دوستم الان تو عروسیه یا فلانی الان شماله (جنوبه، اون ور آبه..)، تو اینجور مواقع به جای اینکه به بالا دستیتون نیگا کنین به پایین دستی بنگرید! به فرض اون رفتگر زحمت کشی که تو هوای سرد ساعت 4 صبح داره آشغالا رو این ور و اون ور میکنه! البته منظورم از پایین دستی شغل و اینا نیس منظورم سختی و زحمت کشیدن و تلاش تو شرایط سخته
پ.ن: ببخشید دیگه اگه سرتون رو درد آوردم مسلما خیلی از شماها به این نکته ها زودتر رسیدین اما گفتم بگم دیگه.شاید یه عده کوچولو هم باشن که هنوز شروع نکردن.
پ.ن: جناب مدیر و نسرین عزیز! احیانا شما ایستائی و سیستم های ساختمانی رو قورت ندادین!!!
...من که از مناظره تون لذت بردم
.ایشالا که موفق باشین......فعلا دوس جونا